Πώς να εμφανίσετε ενσωματωμένες διαφημίσεις στο WordPress

Πολλοί χρήστες του WordPress, θεωρούν ότι οι ενσωματωμένες διαφημίσεις είναι πιο κερδοφόρες για τους ιστότοπούς τους. Οι διαφημιστικές πλατφόρμες συχνά ενθαρρύνουν τους εκδότες να τοποθετούν διαφημίσεις πιο κοντά στην περιοχή περιεχομένου για περισσότερα κλικ. Οι ενσωματωμένες διαφημίσεις είναι μια δημοφιλής μορφή διαφήμισης που χρησιμοποιείται σε εκατομμύρια ιστότοπους. Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξω πώς να προβάλλετε ενσωματωμένες διαφημίσεις στο WordPress χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων.


Η πρώτη μέθοδος είναι η ευκολότερη, όπου μπορείτε να εισαγάγετε διαφημίσεις στις αναρτήσεις σας χρησιμοποιώντας μια προσθήκη WordPress. Οι άλλες τρεις μέθοδοι απαιτούν από εσάς να επεξεργαστείτε τα πρότυπα θεμάτων WordPress, επομένως αγγίζουν πολλά παρόμοια θέματα. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να διαβάσετε όλες τις μεθόδους προβολής ενσωματωμένων διαφημίσεων, ώστε να κατανοήσετε πλήρως πώς να εφαρμόσετε τις τεχνικές στον ιστότοπό σας.

Τρόπος εμφάνισης ενσωματωμένων διαφημίσεων στο WordPress – Δεν απαιτείται κωδικοποίηση

Πολλοί εκδότες Ιστού θέλουν να προβάλλουν διαφημίσεις μετά τις πρώτες παραγράφους. Για να το κάνετε αυτό, τροποποιώντας τον κώδικα, θα είναι περίπλοκο για τους περισσότερους χρήστες. Αλλά μην ανησυχείτε, έχουμε το τέλειο πρόσθετο για εσάς.

Η χρήση μιας καλής προσθήκης διαχείρισης διαφημίσεων για το WordPress είναι ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος προβολής ενσωματωμένων διαφημίσεων στις αναρτήσεις σας. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το Εισαγωγή Post Ads συνδέω. Μόλις ενεργοποιηθεί, θα παρατηρήσετε ένα στοιχείο μενού Post Adverts στο μενού διαχειριστή του WordPress.

Για να ρυθμίσετε την προσθήκη πρέπει να μεταβείτε Δημοσίευση διαφημίσεων »Ρυθμίσεις. Η προσθήκη θα εμφανίσει τους τύπους δημοσιεύσεων όπου μπορείτε να εισαγάγετε ενσωματωμένες διαφημίσεις σε αναρτήσεις. Από προεπιλογή, θα βλέπετε αναρτήσεις και σελίδες. Κάντε κλικ και στα δύο εάν θέλετε να εμφανίσετε διαφημίσεις στις αναρτήσεις σας, καθώς και στις σελίδες σας. Διαφορετικά, απλώς επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στις αναρτήσεις και αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις σας.

Εισαγωγή ρυθμίσεων μετά τις διαφημίσεις

Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία διαφημίσεων σε διαφημίσεις μετά. Παω σε Δημοσίευση διαφημίσεων »Προσθήκη νέου. Δώστε έναν τίτλο για τη διαφήμισή σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να θυμηθείτε τι είδους κώδικας διαφήμισης είναι, π.χ. Μεσαίο ορθογώνιο. Παρακάτω θα πρέπει να επικολλήσετε τον κώδικα που παρέχεται από την πλατφόρμα διαφήμισης. Τέλος, πρέπει να επιλέξετε πότε θέλετε να εμφανίζεται η διαφήμιση. Η προεπιλεγμένη τιμή είναι μετά την πρώτη παράγραφο.

Προσθήκη νέου κώδικα διαφήμισης

Αυτό είναι όλο, η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται αυτόματα μετά την πρώτη παράγραφο.

Ωστόσο, εάν αισθάνεστε πιο τολμηροί και θέλετε να δοκιμάσετε την τροποποίηση θεμάτων, συνεχίστε να διαβάζετε. Αλλά πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο θέμα ή το παιδικό σας θέμα. Σας παρακαλώ να δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας ή τουλάχιστον δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του θέματος WordPress.

Πώς να προβάλλετε Inline διαφημίσεις σε όλες τις αναρτήσεις ή τις σελίδες

Οι ενσωματωμένες διαφημίσεις μπορούν να προβάλλονται σε όλες τις αναρτήσεις ή τις σελίδες σας επεξεργάζοντας απευθείας τα πρότυπα θεμάτων WordPress. Το πρότυπο που πρέπει να επεξεργαστείτε εξαρτάται από τη σελίδα στην οποία θέλετε να τοποθετήσετε τις διαφημίσεις σας. Για αυτό το σεμινάριο, θα υποθέσω ότι θέλετε να εμφανίσετε ενσωματωμένες διαφημίσεις σε αναρτήσεις ιστολογίου και σελίδες. Ωστόσο, οι τεχνικές που περιγράφονται παρακάτω θα λειτουργούν με οποιοδήποτε πρότυπο που δημοσιεύει περιεχόμενο.

Για να τοποθετήσετε μια ενσωματωμένη διαφήμιση στην κορυφή της περιοχής περιεχομένου σας, πρέπει να εντοπίσετε τη λειτουργία το περιεχόμενο(). Αυτή η συνάρτηση τραβά το περιεχόμενο για μια ανάρτηση ή σελίδα WordPress. Βρίσκεται πάντα εντός του βρόχου WordPress.

Για σελίδες, πρέπει να επεξεργαστείτε το πρότυπο page.php. Στο Twenty Thirteen, ο κώδικας που περιβάλλει τη συνάρτηση the_content () μοιάζει με αυτόν:

<?php the_content (); ?>
<?php wp_link_pages (πίνακας (‘πριν’ =)> “. __ (“Σελίδες:”, “είκοσι δεκατρία”). ”, ‘μετά’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => »)); ?>

Οι αναρτήσεις ιστολογίου ελέγχονται μέσω του προτύπου single.php. Πολλά θέματα τοποθετούν τον πλήρη κώδικα βρόχου WordPress στο πρότυπο single.php. Τα τελευταία χρόνια, πολλοί προγραμματιστές θεμάτων WordPress μετέφεραν τμήματα του βρόχου WordPress σε ειδικά πρότυπα. Αυτό είναι κυρίως για να εξυπηρετήσει μορφές ανάρτησης με πιο τακτοποιημένο τρόπο.

Εάν η συνάρτηση the_content () δεν τοποθετείται απευθείας μέσα στο ίδιο το πρότυπο single.php, μπορείτε να δείτε τον κώδικα που συνδέεται με αυτό στο πρότυπο single.php και να προσδιορίσετε ποιο πρότυπο θα επεξεργαστείτε από αυτό.

Για παράδειγμα, ας δούμε πώς το προεπιλεγμένο θέμα WordPress είκοσι δεκατρία χειρίζεται τα πράγματα. Ο κώδικας βρόχου WordPress στο πρότυπο single.php μοιάζει με αυτόν:

<?php / * Ο βρόχος * / ?>
<?php while (has_posts ()): το_post (); ?>

<?php get_template_part (‘content’, get_post_format ()); ?>
<?php είκοσι δεκατρία_στοιχεία_να (); ?>
<?php comments_template (); ?>

<?php εν τω μεταξύ; ?>

Η κλήση προτύπου για get_template_part () εισάγει το περιεχόμενο από τα πρότυπα περιεχομένου. Για κανονικές αναρτήσεις ιστολογίου, αυτό το πρότυπο είναι content.php. Πρότυπα όπως content-quote.php (εισαγωγικά), content-image.php (εικόνες) και content-status.php (καταστάσεις) χρησιμοποιούνται για άλλες μορφές ανάρτησης.

Στο content.php, ο κώδικας που περιβάλλει τη συνάρτηση the_content () μοιάζει με αυτόν:

<?php the_content (__ («Συνέχεια ανάγνωσης →», «είκοσι δεκατρία»)); ?>
<?php wp_link_pages (πίνακας (‘πριν’ =)> “. __ (“Σελίδες:”, “είκοσι δεκατρία”). ”, ‘μετά’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => »)); ?>

Για να τοποθετήσετε τη διαφήμισή σας στο επάνω μέρος της περιοχής περιεχομένου, πρέπει να προσθέσετε τον κώδικα διαφήμισης πάνω από τη συνάρτηση the_content (). Στη συνέχεια, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενό σας τυλίγεται γύρω από αυτό χρησιμοποιώντας ένα CSS float για να επιπλέει τη διαφήμισή σας στην αριστερή ή δεξιά.

Ο παρακάτω κώδικας θα εμφανίζει τη διαφήμισή σας στην επάνω δεξιά πλευρά των άρθρων σας με επένδυση πέντε pixel στην αριστερή και κάτω πλευρά της διαφήμισης.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα προσθήκης του κώδικα διαφήμισης παραπάνω στη συνάρτηση the_content () στο πρότυπο Twenty Thirteen page.php:

<?php the_content (); ?>
<?php wp_link_pages (πίνακας (‘πριν’ =)> “. __ (“Σελίδες:”, “είκοσι δεκατρία”). ”, ‘μετά’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => »)); ?>

Αυτό θα παράγει τα ακόλουθα:

Float Ad προς τα δεξιά

Οι διαφημίσεις σας μπορούν να αιωρούνται στην αριστερή πλευρά της περιοχής περιεχομένου σας αλλάζοντας το CSS float από δεξιά προς αριστερά. Πρέπει επίσης να αλλάξετε την επένδυση έτσι ώστε η απόσταση να εμφανίζεται στη δεξιά και κάτω πλευρά της διαφήμισής σας και όχι στην αριστερή και κάτω πλευρά.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα προσθήκης κώδικα διαφήμισης στη συνάρτηση the_content () στο πρότυπο Twenty Thirteen content.php. Ο κώδικας θα αιωρεί τις διαφημίσεις στην αριστερή πλευρά στις αναρτήσεις ιστολογίου.

<?php the_content (__ («Συνέχεια ανάγνωσης →», «είκοσι δεκατρία»)); ?>
<?php wp_link_pages (πίνακας (‘πριν’ =)> “. __ (“Σελίδες:”, “είκοσι δεκατρία”). ”, ‘μετά’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => »)); ?>

Το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει με αυτό:

Float Ad προς τα αριστερά

Στα παραπάνω παραδείγματα έχω σχεδιάσει τις διαφημίσεις μας απευθείας στο ίδιο το τμήμα CSS. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κλάση CSS και να την προσθέσετε στο φύλλο στυλ CSS (το οποίο είναι το αρχείο προτύπου style.css).

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια τάξη CSS με τίτλο inlineads:

.inlineads {float: right; padding: 0 0 5px 5px;}

Στη συνέχεια, συνδέστε την τάξη στον ίδιο τον κώδικα διαφήμισης:

Το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο, ωστόσο η τοποθέτηση στυλ στο φύλλο στυλ σας είναι μια πιο πρακτική λύση σαν να αλλάζετε το στυλ των διαφημίσεών σας (π.χ. να προσθέσετε ένα περίγραμμα ή να αλλάξετε το χρώμα του φόντου), πρέπει μόνο να αλλάξετε τον κώδικα στο στυλ. πρότυπο css. Αυτό σας σώζει από την επεξεργασία πολλών προτύπων.

Όπως πάντα, θυμηθείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αλλαγών που κάνετε στα πρότυπά σας προτού ενημερώσετε τα θέματα σε νέα έκδοση. Διαφορετικά, όλες οι αλλαγές που κάνατε θα χαθούν.

Τρόπος εμφάνισης ενσωματωμένων διαφημίσεων σε επιλεγμένες αναρτήσεις ή σελίδες χρησιμοποιώντας ετικέτες υπό όρους

Μπορούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω τον κωδικό προτύπου και να το χρησιμοποιήσουμε Ετικέτες υπό όρους WordPress για εμφάνιση μόνο ενσωματωμένων διαφημίσεων σε επιλεγμένες αναρτήσεις και σελίδες.

Η συνθήκη συνάρτησης υπό όρους για αναρτήσεις ιστολογίου είναι is_single. Μια ανάρτηση μπορεί να μεταβιβαστεί ως παράμετρος στη συνάρτηση χρησιμοποιώντας τον τίτλο της ανάρτησης, το slug post ή το ID ταυτότητας. Το slug ανάρτησης, όπως θυμάστε, είναι το μόνιμο μέρος του URL. Ενώ το αναγνωριστικό ανάρτησης σχετίζεται με τον αριθμό αναγνώρισης της ανάρτησης στη βάση δεδομένων του WordPress. Οι ετικέτες υπό όρους χρησιμοποιούν τιμές δυαδικών δεδομένων. Επομένως, μια τιμή πρέπει να είναι είτε αληθής είτε ψευδής.

Ας εξετάσουμε μια δημοσίευση ειδήσεων με τίτλο «Τελευταίες ειδήσεις ιστολογίου για τον Δεκέμβριο». Η διεύθυνση URL της ανάρτησης είναι www.yourwebsite.com/news-post-seven/ και ο αριθμός αναγνώρισης είναι 7. Μπορούμε να καθορίσουμε αυτήν την ανάρτηση χρησιμοποιώντας την ετικέτα συνθήκης is_single με έναν από τους τρεις τρόπους:

 • is_single («Τελευταίες ειδήσεις ιστολογίου για τον Δεκέμβριο»)
 • is_single («ειδήσεις-μετά-επτά»)
 • is_single (‘7’)

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα που θα περάσει ένα αποτέλεσμα αληθούς εάν πληρούται κάποια από τις προϋποθέσεις.

 • is_single (πίνακας («Τελευταίες ειδήσεις ιστολογίου για τον Δεκέμβριο», «ειδήσεις-μετά-επτά», 7))

Οι υπό όρους ετικέτες χρησιμοποιούνται πάντα με δηλώσεις if. Ο παρακάτω κώδικας θα εμφανίζει μια ενσωματωμένη διαφήμιση μόνο στην ανάρτηση ιστολογίου «Τελευταίες ειδήσεις ιστολογίου για τον Δεκέμβριο». Δεν θα εμφανίζεται σε καμία άλλη ανάρτηση.

<?php if (is_single (‘news-post-seven’)) { ?>

<?php}?>

Είναι απίθανο να θέλετε να εμφανίζεται μια ενσωματωμένη διαφήμιση σε μία μόνο ανάρτηση ιστολογίου στον ιστότοπό σας. Συνήθως, οι κάτοχοι ιστότοπων θέλουν να προβάλλουν διαφημίσεις στην πλειονότητα των αναρτήσεων ιστολογίου τους. Οι υπό όρους ετικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εμφάνιση μιας διαφήμισης σε όλες τις αναρτήσεις, εκτός από αυτές που εξαιρείτε συγκεκριμένα. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας τον λογικό τελεστή ΔΕΝ (!).

Ο παρακάτω κώδικας θα εμφανίσει μια ενσωματωμένη διαφήμιση σε όλες τις αναρτήσεις ιστολογίου εκτός από την ανάρτηση δεκαπέντε.

<?php εάν (! is_single (15)) { ?>

<?php}?>

Η ετικέτα υπό όρους για τις σελίδες είναι is_page. Λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως το is_single. Ο τίτλος της σελίδας, η σελίδα slug και το αναγνωριστικό σελίδας μπορούν να περάσουν ως παράμετροι.

Ο ΔΕΝ λογικός τελεστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με σελίδες. Ας πούμε ότι θέλετε να προβάλλετε ενσωματωμένες διαφημίσεις σε όλες τις σελίδες περιεχομένου σας, αλλά όχι σε ενημερωτικές σελίδες, όπως στη σελίδα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθορίσετε κάθε σελίδα που θέλετε να εξαιρέσετε. Μπορούμε να το κάνουμε χρησιμοποιώντας τον λογικό τελεστή Ή (||).

Ο παρακάτω κώδικας ενημερώνει το WordPress ότι δεν θέλουμε να προβάλλουμε τη διαφήμισή μας σε καμία από τις σελίδες που παρατίθενται. Σε όλες τις άλλες σελίδες, θα εμφανίζεται η ενσωματωμένη διαφήμιση.

<?php if (! (is_page (‘About’) || is_page (‘Contact’) || is_page (‘Πολιτική απορρήτου’))) { ?>

<?php}?>

Μπορούμε επίσης να εξαιρέσουμε σελίδες χρησιμοποιώντας έναν πίνακα:

<?php if (! is_page (πίνακας (“Σχετικά”, “Επικοινωνία”, “Πολιτική απορρήτου”))) { ?>

<?php}?>

Οι δηλώσεις Else και elseif μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την προβολή συγκεκριμένων διαφημίσεων σε ένα μέρος του ιστότοπού σας και άλλων διαφημίσεων σε άλλο. Για παράδειγμα, ο παρακάτω κώδικας θα εμφανίζει έναν τύπο διαφήμισης σε αναρτήσεις ιστολογίου και έναν άλλο τύπο διαφήμισης σε όλες τις σελίδες σας.

<?php if (is_single ()) { ?>

<?php} elseif (is_page ()) { ?>

<?php}?>

Έχουμε αγγίξει μόνο αυτό που μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας ετικέτες υπό όρους στο WordPress. Μπορείτε να δημιουργήσετε σύνθετες δηλώσεις χρησιμοποιώντας ετικέτες υπό όρους που εμφανίζουν διαφορετικές διαφημίσεις σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Η ιδέα είναι απλή. Απλά πρέπει να καθορίσετε πού θέλετε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις και πού δεν θέλετε να εμφανίζονται χρησιμοποιώντας δηλώσεις εάν.

Πώς να προβάλλετε Inline διαφημίσεις σε επιλεγμένες αναρτήσεις ή σελίδες χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένα πεδία

Προσαρμοσμένα πεδία επιτρέψτε στους χρήστες του WordPress να εκχωρήσουν προσαρμοσμένα πεδία σε αναρτήσεις και σελίδες. Για να δείτε την προσαρμοσμένη περιοχή πεδίου στις αναρτήσεις σας και στις οθόνες του προγράμματος επεξεργασίας σελίδων, πρέπει να ανοίξετε το πλαίσιο επιλογών οθόνης στο επάνω μέρος της σελίδας σας και να βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο ελέγχου “Προσαρμοσμένα πεδία” είναι ενεργοποιημένο.

Επιλογές οθόνης

Τα προσαρμοσμένα πεδία έχουν δύο μέρη: Το όνομα του προσαρμοσμένου πεδίου και την αντίστοιχη τιμή του.

Κουτί προσαρμοσμένου πεδίου

Οι πληροφορίες μπορούν να αντληθούν από προσαρμοσμένα πεδία σε πρότυπα θεμάτων. Αυτό μας επιτρέπει να προσθέσουμε προσαρμοσμένα πεδία σε μεμονωμένες αναρτήσεις και σελίδες και να αντλήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες από τα πρότυπα θεμάτων με βάση αυτά τα προσαρμοσμένα πεδία.

Για να αντλήσετε δεδομένα από προσαρμοσμένα πεδία στο WordPress, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το get_post_meta λειτουργία. Η συνάρτηση έχει τρεις παραμέτρους.

get_post_meta ($ post_id, $ key, $ single)

Η παράμετρος $ post_id απαιτείται ενώ οι άλλες δύο παράμετροι είναι προαιρετικές.

 • $ post_id – Το αναγνωριστικό της ανάρτησης από την οποία θέλετε δεδομένα.
 • $ key – Το όνομα της συμβολοσειράς που ορίζεται στο πλαίσιο προσαρμοσμένου πεδίου στην ανάρτηση ή τη σελίδα σας.
 • $ single – Μια δυαδική παράμετρος που μπορεί να οριστεί ως true ή false. Εάν οριστεί ως αληθές, η συμβολοσειρά που καταχωρίστηκε ως τιμή στο πλαίσιο προσαρμοσμένου πεδίου θα επιστραφεί. Εάν οριστεί ως ψευδής, θα επιστραφεί ένας πίνακας των προσαρμοσμένων πεδίων.

Ας δούμε ένα παράδειγμα για το πώς μπορούμε να προβάλλουμε ενσωματωμένες διαφημίσεις σε συγκεκριμένες αναρτήσεις και σελίδες. Για οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα που θέλουμε να εμφανίσουμε μια διαφήμιση, μπορούμε να ορίσουμε το όνομα ως ad_size και στη συνέχεια να ορίσουμε μια τιμή όπως 300 × 250.

Παράδειγμα κουτιού προσαρμοσμένου πεδίου

Αν καλέσαμε (get_post_meta ($ post)->ID, κλειδί $, true) στην παραπάνω ανάρτηση (μέσω προτύπου), η έξοδος θα είναι “300 × 250”. Αυτό είναι χρήσιμο καθώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την έξοδο για να ελέγξουμε τον τύπο διαφήμισης που θέλουμε να εμφανίσουμε στον ιστότοπό μας.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να εμφανίσουμε τρία μεγέθη διαφημίσεων στις αναρτήσεις ιστολογίου μας. Μπορούμε να ελέγξουμε ποια διαφήμιση εμφανίζεται μέσω μιας σειράς δηλώσεων if και elseif.

Ελέγξτε τον παρακάτω κώδικα για να δείτε πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό. Να θυμάστε ότι αυτός ο κώδικας πρέπει να προστεθεί πάνω από τη συνάρτηση the_content () στο πρότυπο θεμάτων σας (π.χ. page.php, single.php, content.php κ.λπ.).

<?κλειδί php $ ="μέγεθος_αγγελίας";
εάν (get_post_meta ($ post->ID, $ key, true) == "300×250") { ?>

<?php} elseif (get_post_meta ($ ανάρτηση->ID, $ key, true) == "250×250") { ?>

<?php} elseif (get_post_meta ($ ανάρτηση->ID, $ key, true) == "200×200") { ?>

<?php} ?>

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε παραπάνω είναι να ορίσουμε την παράμετρο $ key ως “ad_size”. Αυτό διασφαλίζει ότι μία από τις τρεις διαφημίσεις μας θα εμφανίζεται μόνο εάν το προσαρμοσμένο πεδίο “ad_size” έχει εισαχθεί για μια ανάρτηση ή σελίδα. $ post->Το ID χρησιμοποιείται για να τραβήξει το αναγνωριστικό της ανάρτησης και το $ single ορίζεται σε true έτσι ώστε να εξάγεται μια συμβολοσειρά. Εάν μεταβείτε σε μία από τις αναρτήσεις ή τις σελίδες σας και εισαγάγετε “ad_size” στο πεδίο ονόματος και “200 × 200” στο πεδίο τιμών. θα εμφανιστεί η διαφήμιση 200 × 200.

Η χρήση αυτής της μεθόδου σάς επιτρέπει να ελέγχετε ποιες διαφημίσεις εμφανίζονται στον ιστότοπό σας. Με ετικέτες υπό όρους, ελέγξαμε ποιες σελίδες και αναρτήσεις σε έναν ιστότοπο εμφανίζονταν διαφημίσεις απευθείας μέσω του προτύπου θέματος. Με προσαρμοσμένα πεδία, ελέγξαμε ποιες δημοσιεύσεις και σελίδες εμφανίζουν διαφημίσεις απευθείας μέσω των σελίδων αναρτήσεων και επεξεργαστών σελίδων. Η μία μέθοδος δεν είναι καλύτερη από την άλλη. Όλα εξαρτώνται από το πώς θέλετε να τα ρυθμίσετε όλα.

Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να εμφανίσετε ενσωματωμένες διαφημίσεις στις αναρτήσεις και τις σελίδες του WordPress.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, εγγραφείτε μαζί μας Κελάδημα και Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map