Πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα δωρεάς WordPress (βήμα προς βήμα)

πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα δωρεάς στο WordPress


Θέλετε να δημιουργήσετε μια φόρμα δωρεάς στο WordPress; Είτε είστε μη κερδοσκοπικός οργανισμός είτε απλά κάποιος που χρειάζεται λίγη επιπλέον βοήθεια, η προσθήκη φόρμας δωρεάς στον ιστότοπό σας δεν χρειάζεται να είναι ταλαιπωρημένη.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα δωρεάς στο WordPress, βήμα προς βήμα, με τον εύκολο τρόπο.

Πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα προσαρμοσμένης δωρεάς στο WordPress

Με το έξυπνο εργαλείο δημιουργίας drag and drop, WPForms ο καλύτερος δημιουργός φόρμας για το WordPress που διατίθεται στην αγορά. Ακόμη και ένας πλήρης αρχάριος μπορεί να το εγκαταστήσει, να το ενεργοποιήσει και να ξεκινήσει να δημιουργεί φόρμες χωρίς κόπο.

Για να επεξεργαστείτε τις πληρωμές στη φόρμα δωρεάς σας, θα χρειαστείτε είτε το PayPal ή Ταινία πρόσθετο για WPForms. Και τα δύο περιλαμβάνονται στο Pro έκδοση (και Ultimate έκδοση) της προσθήκης WPForms.

Βήμα 1: Εγκατάσταση και ενεργοποίηση WPForms

Πριν μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε WPForms, θα πρέπει να το πάρετε. Έχει νόημα, σωστά; Συνεχίστε λοιπόν στον ιστότοπο WPForms και τραβήξτε την έκδοση Pro ή Ultimate. Κατεβάστε το, εγκαταστήστε το και ενεργοποιήστε το.

Μόλις τελειώσει, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!

Δεν είστε σίγουροι πώς να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε μια προσθήκη; Κανένα πρόβλημα! Γράψαμε έναν οδηγό για αυτό.

Βήμα 2: Δημιουργήστε μια φόρμα δωρεάς στο WordPress

Για να ξεκινήσετε με το πρόσφατα ενεργοποιημένο plugin σας, κάντε κλικ στο WPForms »Προσθήκη νέου.

Μόλις φορτωθεί η σελίδα φόρμας, μη διστάσετε να ονομάσετε τη φόρμα σας στο επάνω μέρος της σελίδας.

Από εκεί, θα δείτε μια λίστα προτύπων. Επιλέξτε το πρότυπο Φόρμα Δωρεάς κάνοντας κλικ στο Δημιουργήστε μια φόρμα δωρεάς.

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα με την ένδειξη “Μην ξεχάσετε: Κάντε κλικ στην καρτέλα Πληρωμές για να διαμορφώσετε τον πάροχο πληρωμών”. Μην ανησυχείτε για αυτό τώρα. Θα το καλύψουμε σε ένα ακόμη βήμα παρακάτω σε αυτό το σεμινάριο. Απλώς κάντε κλικ στο “OK” για να το βγάλετε από το πρόσωπό σας.

Από προεπιλογή, το πρότυπο φόρμας δωρεάς που επιλέξατε περιλαμβάνει πεδία για:

 • Ονομα
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Ποσό δωρεάς
 • Σχόλιο ή μήνυμα

Σε αυτό το πρότυπο, το πεδίο Ποσό δωρεάς είναι ένα πεδίο μεμονωμένου στοιχείου, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογήσουν οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν να συνεισφέρουν. Ωστόσο, για αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να αλλάξετε αυτό το πεδίο σε πεδίο πολλαπλής επιλογής, δίνοντάς σας τον έλεγχο των ποσών που επιτρέπεται να δωρίσουν οι χρήστες.

Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Πολλαπλά αντικείμενα κουμπί κάτω από το Πεδία Πληρωμής Ενότητα. Σύρετε και αποθέστε το πεδίο πάνω από το πεδίο Ποσό δωρεάς (εάν σκοπεύετε να επιτρέψετε στους χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα δικά τους ποσά. Εάν όχι, τοποθετήστε το όπου θέλετε).

Για να επεξεργαστείτε το πεδίο πολλαπλών στοιχείων, απλώς κάντε κλικ πάνω του. Ξαναγράψτε την ετικέτα για να πείτε “Ποσό δωρεάς”. Από εκεί, εισαγάγετε τις αυξήσεις που επιθυμείτε και μια επιλογή “Enter Amount”.

Αφού το κάνετε αυτό, ήρθε η ώρα να αλλάξετε το πεδίο “Ένα στοιχείο” για εμφάνιση μόνο εάν είναι επιλεγμένη η επιλογή “Enter Amount”.

Επιλέξτε στο πεδίο Single Item κάνοντας κλικ πάνω του. Αυτό θα σας επιτρέψει να το επεξεργαστείτε. Βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο ελέγχου “Απαιτούμενο” δεν είναι επιλεγμένο, διαφορετικά οι δωρητές σας δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τίποτα ΑΛΛΑ αυτήν την επιλογή (τα πεδία πολλαπλών επιλογών θα καταστούν άκυρα).

Κάντε κλικ στην ενότητα Προϋποθέσεις, λίγο πιο κάτω στον πίνακα επεξεργασίας. Από εκεί, κάντε κλικ στο “Ενεργοποίηση λογικής υπό όρους”. Στη συνέχεια, διαμορφώστε το για “Εμφάνιση αυτού του πεδίου εάν το ποσό δωρεάς είναι Enter Amount.”

Μόλις τελειώσετε, αποθηκεύστε τις αλλαγές σας και προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 3: Ρύθμιση ενοποίησης πληρωμών

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να ρυθμίσετε ενοποιήσεις πληρωμών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε Stripe είτε PayPal. Όμως, για αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξουμε πώς να ρυθμίσετε το PayPal, καθώς είναι το πιο δημοφιλές. Απλώς λάβετε υπόψη ότι η ρύθμιση του Stripe είναι ουσιαστικά η ίδια διαδικασία.

Δεδομένου ότι εξακολουθείτε να βρίσκεστε στην οθόνη επεξεργασίας φόρμας, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο Πληρωμές στην αριστερή πλευρά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Πρότυπο PayPal.

Στη δεξιά πλευρά της οθόνης, εισαγάγετε τις ρυθμίσεις σας. Πρώτα, ελέγξτε Ενεργοποιήστε το πρότυπο PayPal πληρωμές. Στη συνέχεια, επιλέξτε Δωρεά από το αναπτυσσόμενο μενού Τύπος πληρωμής.

Ακριβώς κάτω από αυτές τις διαμορφώσεις, σας δίνεται η επιλογή να στείλετε χρήστες σε μια διεύθυνση URL εάν ακυρώσουν τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία να τους εμπλέξετε ξανά με τον ιστότοπό σας με άλλους τρόπους, στέλνοντάς τους στη σελίδα εγγραφής σας, σε μια πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου ή σε μια έρευνα ζητώντας σχόλια.

Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση όταν τελειώσετε και προχωρήστε στο δεύτερο έως το τελευταίο βήμα.

Βήμα 4: Προσαρμόστε τις ειδοποιήσεις σας

Αυτό το βήμα είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί ότι οι δωρητές σας θα λάβουν ένα email επιβεβαίωσης αφού σας δωρίσουν.

Προχωρήστε προς Ρυθμίσεις »Ειδοποιήσεις για να ξεκινήσετε.

Από προεπιλογή, θα σας σταλεί μια ειδοποίηση, ο διαχειριστής του ιστότοπου. Αλλά, κάνοντας κλικ Προσθήκη νέας ειδοποίησης, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή ειδοποίηση για τον δωρητή.

Ονομάστε την ειδοποίησή σας. Στη συνέχεια, δίπλα Αποστολή στη διεύθυνση email, Κάντε κλικ Εμφάνιση έξυπνων ετικετών. Στη λίστα που εμφανίζεται, επιλέξτε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

Από εκεί, απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω και προσαρμόστε το μήνυμα που θέλετε να λαμβάνουν οι δωρητές σας.

Κάντε κλικ Σώσει και μετά προχωρήστε στο τελικό βήμα. Είσαι σχεδόν εκεί!

Βήμα 5: Προσθέστε τη φόρμα δωρεάς σας στον ιστότοπό σας στο WordPress

Το μόνο που μένει να κάνουμε τώρα είναι να τοποθετήσετε τη φόρμα στον ιστότοπό σας. Είσαι σχεδόν εκεί!

Μπορείτε να ενσωματώσετε τη φόρμα δωρεάς σε οποιαδήποτε θέση, σελίδα ή περιοχή έτοιμη για widget (πλευρική γραμμή / κεφαλίδα / υποσέλιδο).

Για αυτό το σεμινάριο, θα προσθέσουμε τη φόρμα σε μια σελίδα.

Πρώτα, κατευθυνθείτε προς Σελίδες »Προσθήκη νέου. Τίτλος της σελίδας σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Προσθήκη φόρμας κουμπί πάνω από τη γραμμή εργαλείων σας.

Επιλέξτε τη φόρμα δωρεάς που δημιουργήσατε από το αναπτυσσόμενο μενού. Στη συνέχεια, δώστε το Εισαγωγή φόρμας κουμπί ένα ωραίο πλούσιο κλικ.

Ένας σύντομος κωδικός θα εμφανιστεί στη σελίδα σας. Μη διστάσετε να προσθέσετε κείμενο ή εικόνες που θέλετε γύρω από αυτό. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο Δημοσιεύω κουμπί.

Βιόλα! Τώρα έχετε μια φόρμα δωρεάς σε μια σελίδα στον ιστότοπό σας WordPress!

Προτιμάτε να έχετε τη φόρμα σας στην πλευρική γραμμή σας; Δεν είναι πρόβλημα. Απλά κατευθυνθείτε προς Εμφάνιση »Widgets και σύρετε το widget WPForms στην περιοχή πλευρικής γραμμής σας.

Επιλέξτε τη φόρμα που δημιουργήσατε από το αναπτυσσόμενο μενού στις ρυθμίσεις του widget. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Σώσει. Αυτό είναι! Τώρα η φόρμα δωρεάς σας βρίσκεται στην πλευρική γραμμή σας.

Ελπίζουμε αυτή η ανάρτηση να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να δημιουργείτε μια φόρμα δωρεάς στο WordPress. Μπορεί επίσης να σας αρέσει να διαβάζετε 25 νόμιμους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα online blogging.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map