Τρόπος λήψης ηλεκτρονικών εγγράφων με WordPress

πώς να υπογράφετε έγγραφα ηλεκτρονικά στο wordpress


Θέλετε να πάτε χωρίς χαρτί και να υπογράψετε έγγραφα ηλεκτρονικά?

Η υπογραφή των εγγράφων σας μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φαίνεται σαν μια κουραστική διαδικασία – οι χρήστες σας πρέπει να εκτυπώσουν το έγγραφο, να το υπογράψουν και να το σαρώσουν και στη συνέχεια να το στείλουν ξανά σε εσάς.

Ευτυχώς με το WordPress, μπορείτε να παραλείψετε όλα αυτά τα βήματα και να επιτρέψετε στους χρήστες σας να υπογράψουν τα έγγραφα με ηλεκτρονική υπογραφή αμέσως. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς μπορείτε να υπογράψετε τα έγγραφά σας στον ιστότοπό σας στο WordPress χωρίς να περάσετε όλες αυτές τις χρονοβόρες διαδικασίες.

Αλλά πριν από αυτό, ας δούμε γιατί οι ψηφιακές υπογραφές είναι σημαντικές και πώς μπορεί να είναι χρήσιμη για την επιχείρησή σας.

Γιατί να υπογράψετε έγγραφα ηλεκτρονικά

Ανεξάρτητα από την επιχείρηση που εκτελείτε στο διαδίκτυο, υπάρχουν πολλά οφέλη από την ηλεκτρονική υπογραφή των εγγράφων σας.

Πρώτον, η ηλεκτρονική υπογραφή ή η ψηφιακή λήψη εγγράφων διευκολύνει τον πελάτη σας να υπογράψει τα έγγραφα. Οι πελάτες σας μπορούν να υπογράψουν τα έγγραφα απλά με τη βοήθεια ενός ποντικιού ή μιας οθόνης αφής και να τα στείλουν αμέσως σε εσάς.

Δεύτερον, μπορείτε να παραλείψετε όλα τα βήματα αποστολής του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ξανά και πίσω και να κάνετε τα πράγματα πιο γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κλείσετε γρήγορα τις προσφορές και να μην χρειάζεται να περιμένετε έως ότου υπογραφούν τα έγγραφά σας.

Βήμα 0: Δημιουργήστε το έγγραφο συμφωνίας παροχής υπηρεσιών

Πριν δημιουργήσετε ένα αντίγραφο σύμβασης υπηρεσίας, πρέπει να γνωρίζετε τα ακριβή σημεία που πρέπει να συμπεριλάβετε σε αυτό, ώστε να μπορείτε να έχετε τις σωστές λεπτομέρειες προτού το υπογράψετε. Ένα τυπικό αντίγραφο συμφωνίας συνήθως αποτελείται από τα ακόλουθα:

 1. Όροι Παροχής Υπηρεσιών και Πληρωμή
 2. Διεύθυνση και αριθμός επικοινωνίας του πελάτη σας
 3. Πεδίο υπογραφής

Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο συμφωνίας, αυτό δείγμα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Μόλις η συμφωνία σας είναι έτοιμη, μπορείτε να προσθέσετε το πεδίο ψηφιακής υπογραφής στο αντίγραφο. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

Βήμα 1: Εγκαταστήστε την προσθήκη WPForms για την προσθήκη του πεδίου ψηφιακής υπογραφής

WPForms

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το WPForms προσθήκη στον ιστότοπό σας. Το WPForms είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή πρόσθετα φόρμας επαφής WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο φόρμας, συμπεριλαμβανομένης μιας φόρμας ψηφιακής υπογραφής με το ισχυρό πρόγραμμα δημιουργίας φόρτωσης μεταφοράς και απόθεσης. Δεν χρειάζεται απολύτως κωδικοποίηση και απαιτεί λιγότερο από 5 λεπτά για να δημιουργήσετε την πρώτη σας φόρμα.

Βήμα 2: Εγκαταστήστε το πρόσθετο υπογραφής WPForms

Στο δεύτερο βήμα, πρέπει να εγκαταστήσετε το WPForms Πρόσθετο υπογραφής. Για αυτό, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και κάντε κλικ στο WPForms »Πρόσθετα. Τώρα χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης για να βρείτε το WPForms Signature Addon.

Πρότυπα υπογραφής WPForms

Μόλις βρεθεί, πατήστε το Θέτω εις ενέργειαν κουμπί για να αρχίσει να λειτουργεί το πρόσθετο.

Βήμα 3: Δημιουργήστε την πρώτη σας φόρμα με ενεργοποιημένη την ηλεκτρονική υπογραφή

Τώρα που έχετε εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει το πρόσθετο, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε την πρώτη σας φόρμα με δυνατότητα E-Signature. Για αυτό μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου και κάντε κλικ στο WPForms »Προσθήκη νέου.

Τώρα επιλέξτε ένα πρότυπο φόρμας. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Για χάρη αυτού του σεμιναρίου, θα επιλέξουμε το Απλή φόρμα επικοινωνίας επιλογή.

Πρότυπο απλής φόρμας επικοινωνίας

Θα πρέπει τώρα να βρίσκεστε στη σελίδα δημιουργίας φόρμας όπου θα δείτε όλα τα στοιχεία στα αριστερά και το οπτικό εργαλείο δημιουργίας στα δεξιά. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης, μπορείτε εύκολα να σύρετε τις επιλογές από τα αριστερά και να το αφήσετε στη φόρμα στα δεξιά σας.

Μπορείτε επίσης να αναδιατάξετε τη σειρά των πεδίων σας σύροντάς τα και αποθέτοντάς τα στην επιθυμητή θέση. Μόλις προσθέσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία και συμπεριλάβετε το αντίγραφο που έχετε γράψει για τη συμφωνία, προσθέστε το Υπογραφή επιλογή από την ενότητα Fancy Fields. Απλώς σύρετε αυτήν την επιλογή και αποθέστε τη στη φόρμα σας.

Πρόσθετο WPForms Signature

Μην ξεχάσετε να πατήσετε το Σώσει κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία του πεδίου σας.

Βήμα 4: Ενσωμάτωση της φόρμας υπογραφής στον ιστότοπό σας

Η φόρμα σας είναι πλέον έτοιμη και έτοιμη για προβολή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ενσωματώσετε τη φόρμα σας στον ιστότοπό σας, ώστε να είναι ορατή στους χρήστες σας. Δημιουργήστε μια νέα ανάρτηση / σελίδα (ή επεξεργαστείτε μια υπάρχουσα) και απλώς κάντε κλικ στο Προσθήκη φόρμας κουμπί πάνω από τη γραμμή εργαλείων σας.

Προσθήκη φόρμας σε ανάρτηση

Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού. Επιλέξτε τη φόρμα επικοινωνίας που δημιουργήσατε από το αναπτυσσόμενο μενού. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Προσθήκη φόρμας.

Πατήστε Δημοσίευση (ή Ενημέρωση, εάν επεξεργάζεστε μια προϋπάρχουσα ανάρτηση / σελίδα) και η φόρμα σας θα εμφανίζεται ζωντανά στον ιστότοπό σας, έτοιμη για ροκ εν ρολ.

Αυτό είναι! Οι χρήστες σας μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν εύκολα το πεδίο για να υπογράψουν τη φόρμα και να την υποβάλουν χωρίς να περάσουν από μια περίπλοκη διαδικασία. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να προσθέσετε ή να καταργήσετε οποιοδήποτε πεδίο από τη φόρμα σας.

e-signature, πώς να υπογράψετε μια φόρμα

Με WPForms, Μπορείτε να έχετε πολλές άλλες προηγμένες δυνατότητες που θα κάνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για εσάς. Για να μάθετε για αυτές τις δυνατότητες, διαβάστε τη λεπτομερή αναθεώρησή μας σχετικά με τα WPForms.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης στο WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map