Πώς να προσθέσετε ένα πρόγραμμα συνεργατών στο WordPress (βήμα προς βήμα)

προσθήκη θυγατρικών prog στο estore


Αναρωτιέστε πώς να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα συνεργατών στο WordPress?

Η δημιουργία ενός προγράμματος θυγατρικών είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να προωθήσουν τα προϊόντα σας. Οι χρήστες μπορούν να προωθήσουν το προϊόν σας στον ιστότοπό τους και όταν κάποιος κάνει μια αγορά μέσω της παραπομπής του, οι διαφημιζόμενοι κερδίζουν προμήθεια.

Ο ρόλος ενός προγράμματος θυγατρικών είναι η παρακολούθηση των πωλήσεων και των προμηθειών παραπομπής.

Γιατί να προσθέσετε ένα πρόγραμμα συνεργατών για την προώθηση των προϊόντων σας

Ανεξάρτητα από το τι πουλάτε στο διαδίκτυο, η δημιουργία ενός προγράμματος θυγατρικών είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους προώθησης των προϊόντων σας. Προσθέτοντας ένα πρόγραμμα συνεργατών, έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσω παραπομπών και σας επιτρέπει επίσης να προσεγγίσετε χιλιάδες άτομα χωρίς να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια.

Για παράδειγμα, εάν ένας blogger εγγραφεί στο πρόγραμμά σας που έχει 10.000 συνδρομητές, αυτό σημαίνει ότι επιτρέποντάς τους να προωθήσουν την επιχείρησή σας στον ιστότοπό τους και στα κοινωνικά προφίλ τους, προσεγγίζετε πραγματικά 10.000 άτομα ταυτόχρονα. Το καλύτερο από όλα, πρέπει να τα πληρώσετε μόνο όταν οι χρήστες τους κάνουν μια αγορά στον ιστότοπό σας.

Έτσι, όσο περισσότερες θυγατρικές προσελκύετε τόσο περισσότερα άτομα προσεγγίζετε χωρίς να ξοδεύετε πραγματικά πολλά επιπλέον χρήματα για τη διαφήμιση και την εμπορία της επιχείρησής σας.

Είναι βασικά μια επιχείρηση κατανομής εσόδων που είναι μια win-win κατάσταση τόσο για εσάς όσο και για αυτούς που εγγράφονται στο πρόγραμμα συνεργατών σας. Τώρα που γνωρίζετε ποιο είναι το πρόγραμμα συνεργατών, ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο προσθήκης ενός προγράμματος συνεργατών στον ιστότοπό σας στο WooCommerce.

Πώς να προσθέσετε ένα πρόγραμμα συνεργατών στον ιστότοπό σας στο WordPress

Η προσθήκη ενός προγράμματος συνεργατών στον ιστότοπό σας στο WordPress μπορεί να είναι εύκολη εάν χρησιμοποιείτε τη σωστή προσθήκη. Το Affiliate Royale είναι ένα τέτοιο πρόσθετο που προτείνουμε σε όλους τους χρήστες μας.

Με αυτήν την προσθήκη, είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσετε το πρόγραμμα συνεργατών σας χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από μια περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία. Είναι μια ολοκληρωμένη λύση για όποιον θέλει να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα θυγατρικών για την προώθηση της επιχείρησής τους.

Το Affiliate Royale είναι ένα λογισμικό διαχείρισης δικτύου συνεργατών που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε όλα τα κλικ, τις πωλήσεις και τις πληρωμές των θυγατρικών σας απευθείας από τον ιστότοπό σας. Όχι μόνο επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν στο πρόγραμμά σας από τον ιστότοπό σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να εξοικονομείτε τέλη που διαφορετικά θα πληρώνατε σε ένα δίκτυο συνεργατών τρίτου μέρους.

Μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε σε μεμονωμένους ή πολλούς ιστότοπους αγοράζοντας τον που απαιτεί μόνο μία εφάπαξ πληρωμή.

Βήμα 1: Εγκατάσταση του Affiliate Royale στον ιστότοπό σας στο WordPress

Η εγκατάσταση του Affiliate Royale στον ιστότοπό σας στο WordPress είναι ακριβώς όπως η εγκατάσταση οποιασδήποτε άλλης προσθήκης. Θα πρέπει πρώτα να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπό του και, στη συνέχεια, να κατεβάσετε την προσθήκη πραγματοποιώντας την πληρωμή (85 $ για την έκδοση εμπόρου).

συνεργάτης royale

Μετά τη λήψη του λογισμικού, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του ιστότοπού σας και κάντε κλικ στο Προσθήκες »Προσθήκη νέου» Μεταφόρτωση. Τώρα ανεβάστε το λογισμικό που μόλις κατεβάσατε και κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση για να αρχίσει να λειτουργεί. Τώρα θα έχετε έναν φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου, όπου μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε σελίδες σύνδεσης για τους χρήστες σας.

Βήμα 2: Δημιουργία των σελίδων συνεργατών σας

Μόλις ενεργοποιήσετε την προσθήκη, το Affiliate Royale θα σας αφήσει αυτόματα να δημιουργήσετε 3 διαφορετικούς τύπους σελίδων. Μια σελίδα μέσω της οποίας μπορούν οι χρήστες

 • εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών σας
 • συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου τους
 • διαχειρίζονται τους συνδέσμους των συνεργατών τους

Για να δημιουργήσετε αυτές τις σελίδες ξεκινήστε πραγματοποιώντας είσοδο στον πίνακα ελέγχου Affiliate Royale. Τώρα κάντε κλικ στις σελίδες της επιλογής Affiliate Royale »Πρόγραμμα συνεργατών. Θα δείτε τις παρακάτω επιλογές στην οθόνη σας.

προσθήκη προγράμματος συνεργατών στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Από το αναπτυσσόμενο βέλος, επιλέξτε το αυτόματη δημιουργία νέας σελίδας επιλογή. Αφού ορίσετε αυτήν την επιλογή, το Affiliate Royale θα δημιουργήσει αυτόματα τις σελίδες για εσάς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δική σας σελίδα. Για αυτό, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε τη σελίδα σας.

Αυτό μπορεί να γίνει με τη μετάβαση στο Σελίδες »Προσθήκη νέου στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Στη συνέχεια, προχωρήστε και αποθηκεύστε τη σελίδα σας. Αφού αποθηκεύσετε τη σελίδα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε επιλέγοντας τη συγκεκριμένη σελίδα από το αναπτυσσόμενο βέλος.

Μόλις τελειώσετε, αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις σας. Οι ρυθμίσεις σας θα αλλάξουν αυτόματα σε κάτι σαν αυτό:

Ρυθμίσεις θυγατρικών Royale

Στη σελίδα εγγραφής, μπορείτε να προσθέσετε πεδία για να επιτρέψετε στον χρήστη σας να εγγραφεί στο πρόγραμμά σας.

εγγραφή συνεργάτη

Στον πίνακα ελέγχου διαχείρισης συνεργατών, οι χρήστες σας μπορούν να παρακολουθούν εύκολα τα στατιστικά τους, να επεξεργάζονται τα στοιχεία του λογαριασμού τους, να κατεβάζουν τους συνδέσμους τους & πανό και δείτε το ιστορικό πληρωμών τους κ.λπ..

Πίνακας ελέγχου θυγατρικών Royale

Βήμα 3: Ρύθμιση επιπέδων Επιτροπής

Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσετε το επίπεδο προμήθειας. Τα επίπεδα προμήθειας σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε διάφορα ποσοστά που πληρώνονται σε συνεργάτες και σε μητρικές εταιρείες. Ενθαρρύνει τους συνεργάτες σας να προωθήσουν το πρόγραμμα συνεργατών σας.

Για να προσθέσετε αυτό το ποσοστό, θα βρείτε την επιλογή κάτω από την επιλογή προσθήκης των σελίδων σας. Κάνε κλικ στο Ρυθμίσεις προμήθειας επιλογή. Κάτω από αυτό, θα δείτε μια άλλη επιλογή που ονομάζεται Επίπεδο.

Για να το καταστήσουμε απλό στην κατανόηση, ας πούμε ότι η θυγατρική Α αναφέρεται σε μια νέα θυγατρική, Συνεργασία Β όπου η θυγατρική Α είναι η μητρική θυγατρική της θυγατρικής Β. Και ας υποθέσουμε ότι έχετε ορίσει δύο διαφορετικά επίπεδα προμήθειας:

 • Επίπεδο 1 = 10%
 • Επίπεδο 2 = 5%

Τώρα, όταν μια πώληση πραγματοποιείται μέσω του Affiliate A, το Affiliate A παίρνει το 10% της πώλησης και το Affiliate B δεν παίρνει τίποτα. Όταν μια πώληση πραγματοποιείται μέσω του Affiliate B, το Affiliate B παίρνει 10% και το Affiliate A παίρνει 5%.

Έτσι, ανάλογα με την προμήθεια που θέλετε να εκχωρήσετε, προσθέστε τα επίπεδα και ορίστε την προμήθεια στο πεδίο δίπλα της.

Ρυθμίσεις θυγατρικών royale

Για να προσθέσετε περισσότερα επίπεδα, απλώς κάντε κλικ στο Προσθήκη επιπέδου κουμπί. Θα δείτε επίσης μια άλλη επιλογή που ονομάζεται ισχυρή>Επαναλαμβανόμενες προμήθειες.

Ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή μόνο εάν το προϊόν ή η υπηρεσία σας χρειάζεται συνδρομή. Σε αυτήν την περίπτωση, ο συνεργάτης σας θα συνεχίσει να λαμβάνει το μερίδιο προμήθειας κάθε φορά που ένας χρήστης ανανεώνει τη συνδρομή. Θα πρέπει να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή εάν το προϊόν σας είναι διαθέσιμο για μια εφάπαξ αγορά.

Βήμα 4: Δημιουργία συνδέσμων και εμβλημάτων για τους συνεργάτες σας

Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε συνδέσμους και πανό για τους συνεργάτες σας. Αυτά χρησιμοποιούνται από τη θυγατρική σας για την προώθηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Όταν ένας χρήστης εγγραφεί στο πρόγραμμα συνεργατών σας, μπορεί να δει αυτούς τους συνδέσμους και τα πανό στον πίνακα ελέγχου του. Γενικά, το Affiliate Royale δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε αυτούς τους συνδέσμους με μη αυτόματο τρόπο. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τον προεπιλεγμένο σύνδεσμο που δημιουργεί για εσάς.

Εμφανίζεται στην κορυφή κάθε καρτέλας στον Πίνακα ελέγχου συνεργατών. Φαίνεται κάπως έτσι:

Αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο, αυτό είναι επίσης δυνατό. Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόν τον σύνδεσμο απευθείας από τον πίνακα ελέγχου Affiliate Royale κάνοντας κύλιση λίγο προς τα κάτω στην ίδια σελίδα όπου δημιουργήσατε τις παραπάνω επιλογές. Θα δείτε τις ακόλουθες επιλογές.

Στην πρώτη επιλογή, επιλέξτε Κείμενο ή Πανό κάνοντας κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού. Εάν το επιλέξετε Κείμενο Στη συνέχεια, η φόρμα Μεταφόρτωσης στη στήλη Κείμενο / Εικόνα θα αλλάξει αυτόματα σε πεδίο Κείμενο. Κάτω από το URL προορισμού, προσθέστε τον σύνδεσμο στη σελίδα προϊόντος σας. Αυτό είναι όπου οι τελικοί χρήστες σας θα προσγειωθούν όταν ένας συνεργάτης τους κατευθύνει στον ιστότοπό σας.

Η επόμενη επιλογή είναι ο γυμνοσάλιαγκας. Αυτός είναι ο όρος ή η λέξη που θέλετε να προσθέσετε στο τέλος του συνδέσμου σας. Για παράδειγμα σε αυτήν τη διεύθυνση URL http://example.com/affiliatename/xyz/, το xyz είναι ο γυμνοσάλιαγκας.

Η τελευταία επιλογή είναι η επιλογή Κείμενο / Εικόνα. Αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την επιλογή που επιλέγετε κάτω από τον τύπο συνδέσμου που επιλέγετε. Εάν επιλέξετε το κείμενο, τότε δεν θα μπορείτε να ανεβάσετε μια εικόνα. Αντίθετα, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο σε αυτό. Εάν θέλετε να ανεβάσετε μια εικόνα, ορίστε την επιλογή Banner.

Ακριβώς κάτω από αυτήν την επιλογή, θα βρείτε μια άλλη επιλογή που ονομάζεται Προεπιλεγμένος σύνδεσμος συνεργατών. Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο εάν θέλετε αυτός ο προσαρμοσμένος σύνδεσμος να είναι ο προεπιλεγμένος σύνδεσμος. Στη συνέχεια, θα αντικαταστήσει τον προεπιλεγμένο σύνδεσμο στο επάνω μέρος των καρτελών του πίνακα ελέγχου.

Βήμα 5: Ενσωμάτωση επιλογών πληρωμής

Το επόμενο βήμα είναι να ρυθμίσετε τις επιλογές πληρωμής. Το Affiliate Royale υποστηρίζει και ενσωματώνεται με διάφορες επιλογές πληρωμής όπως PayPal, WishList Member, Shopp, Cart66, Authorize.net ARB, WP E-Commerce, JigoShop, MarketPress, Easy Digital Downloads κ.λπ..

Ανάλογα με την επιλογή που προτιμάτε, μπορείτε να το επιλέξετε επιλέγοντας το πλαίσιο δίπλα του. Δεν χρειάζεται να περάσετε από κάποια επιπλέον διαδικασία ρύθμισης για να ξεκινήσετε με τις περισσότερες από αυτές τις επιλογές. Το plugin το φροντίζει αυτόματα. Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως.

Αρα αυτο ειναι. Δεν είναι εύκολο να προσθέσετε προγράμματα συνεργατών με το Affiliate Royale; Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει. Αν θέλετε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, κάντε κλικ εδώ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map