Πώς να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα περιεχομένου στο WordPress (Βήμα προς βήμα)

ενεργοποίηση κλειδώματος περιεχομένου


Θέλετε να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα περιεχομένου στον ιστότοπό σας στο WordPress?

Το κλείδωμα περιεχομένου αρνείται την πρόσβαση στο περιεχόμενό σας έως ότου ο αναγνώστης ολοκληρώσει μια συγκεκριμένη παρότρυνση για δράση, όπως εγγραφή για μια διεύθυνση email. Το αποκλειστικό περιεχόμενο θα μπορούσε να είναι μόνο η ώθηση που οι επισκέπτες του ιστότοπού σας πρέπει να σας δώσουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά την τεχνική κλειδώματος περιεχομένου για την επίτευξη των στόχων μάρκετινγκ, όπως η ανάπτυξη της λίστας email σας.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιείτε το κλείδωμα περιεχομένου στον ιστότοπό σας?

κλείδωμα περιεχομένου, optinmonster

Αν και το κλείδωμα περιεχομένου είναι μια πολύ αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ, εάν δεν τη χρησιμοποιείτε σωστά, ενδέχεται να καταλήξετε να ενοχλήσετε τους επισκέπτες σας. Επομένως, πρέπει να γνωρίζετε πώς και πότε να το χρησιμοποιήσετε, ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Γενικά, αυτή η τεχνική λειτουργεί καλύτερα όταν προσφέρετε πολύτιμο περιεχόμενο, όπως δωρεάν μάθημα, λήψη ebook, προσφορά έκπτωσης κ.λπ. Οι άνθρωποι αγαπούν τέτοιο περιεχόμενο επειδή υπάρχει κάτι που πρέπει να κερδίσει. Επομένως, γενικά δεν τους πειράζει να υποβάλουν τις διευθύνσεις email τους ή να πατήσουν αυτό το κουμπί εγγραφής για να αποκτήσουν πρόσβαση στο υλικό σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα περιεχομένου στο WordPress

Είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα περιεχομένου στο WordPress όταν έχετε ένα εργαλείο όπως OptinMonster.

OptinMonster, δημιουργία δυνητικών πελατών, εργαλείο μάρκετινγκ, δημιουργία λίστας email

Το OptinMonster είναι μια από τις καλύτερες λύσεις παραγωγής μολύβδου που σας επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα περιεχομένου με ευκολία. Με το OptinMonster, μπορείτε να δημιουργήσετε καμπάνιες δημιουργίας δυνητικών πελατών υψηλής μετατροπής με εκπληκτικές φόρμες optin.

Μάθετε περισσότερα για αυτό το καταπληκτικό εργαλείο στο αναλυτική αναθεώρηση OptinMonster.

Ας προχωρήσουμε τώρα για να ελέγξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε το OptinMonster για να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα περιεχομένου στον ιστότοπό σας.

Βήμα 1: Εγκατάσταση και ενεργοποίηση του OptinMonster για κλείδωμα περιεχομένου

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το πρόσθετο OptinMonster στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Αυτή η προσθήκη θα λειτουργήσει ως σύνδεσμος μεταξύ του λογαριασμού σας OptinMonster και του ιστότοπού σας στο WordPress. Σιγουρευτείτε λοιπόν Δημιούργησε τον λογαριασμό σου με το OptinMonster πρώτα.

Μόλις ενεργοποιηθεί η προσθήκη, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και κάντε κλικ στο OptinMonster στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας. Θα δείτε δύο επιλογές εδώ. Το ένα είναι και το άλλο είναι Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας OptinMonster.

Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ήδη λογαριασμό, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Λήψη OptinMonster. Διαφορετικά επιλέξτε το δεύτερο. Υποθέτουμε ότι έχετε δημιουργήσει τον λογαριασμό σας πριν από την εγκατάσταση της προσθήκης, επομένως θα επιλέξουμε τη δεύτερη επιλογή.

Θα ανακατευθυνθείτε τώρα σε μια νέα οθόνη όπου θα σας ζητηθεί να εξουσιοδοτήσετε τον λογαριασμό σας OptinMonster.

εξουσιοδότηση κλειδώματος περιεχομένου optinmonster

Κάνε κλικ στο Εξουσιοδοτήστε το OptinMonster κουμπί. Θα σας ζητηθεί τώρα να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας OptinMonster χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας σύνδεσης. Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο με το συνδεθείτε στο WordPress επιλογή. Απλώς κάντε κλικ πάνω του. Θα πρέπει τώρα να βρίσκεστε στον πίνακα ελέγχου όπου μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τη φόρμα optin.

Βήμα 2: Δημιουργία του πρώτου σας περιεχομένου κλειδώματος Optin

Για να δημιουργήσετε το πρώτο σας Optin με το OptinMonster, μεταβείτε στη διεύθυνση OptinMonster »Καμπάνιες» Δημιουργία νέας καμπάνιας.

Τώρα επιλέξτε τον τύπο της καμπάνιας σας. Θα βρείτε μια επιλογή που ονομάζεται Στη γραμμή. Κάντε κλικ σε αυτό. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο για την επιλογή σας.

Δημιουργήστε μια νέα καμπάνια

Επιλέξτε το πρότυπο της επιλογής σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ονομάσετε την καμπάνια σας και να επιλέξετε τον ιστότοπο στον οποίο θέλετε να εμφανίζεται η επιλογή.

Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Ξεκινήστε να χτίζετε κουμπί. Τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε την επιλογή σας αλλάζοντας τις γραμματοσειρές, το χρώμα κ.λπ. Όλες οι επιλογές προσαρμογής εμφανίζονται στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας. Απλώς κάντε κλικ στην επιλογή του εργαλείου δημιουργίας και προσαρμόστε την στην αριστερή πλευρά του προγράμματος επεξεργασίας.

Τώρα κάτω από το Σχέδιο επιλέξτε την καρτέλα Ενσωματωμένες ρυθμίσεις επιλογή.

Θα δείτε διαφορετικές επιλογές στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας.

Εναλλαγή στο Κλείδωμα περιεχομένου κάτω από την καμπάνια επιλογή. Στη συνέχεια, επιλέξτε Συσκότιση από το αναπτυσσόμενο μενού, εάν θέλετε να θολώσετε το περιεχόμενό σας ή Μετακίνηση για πλήρη κατάργηση του περιεχομένου σας κάτω από το optin.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να ορίσετε οποιαδήποτε από τις επιλογές που θέλετε. Σε αυτό το σεμινάριο, ας πάμε με την επιλογή συσκότισης.

Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε την υπηρεσία μάρκετινγκ email και να διαμορφώσετε επίσης τις ρυθμίσεις αναλυτικών στοιχείων. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καρτέλες Ενσωμάτωση και το Analytics στο επάνω μενού. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις καρτέλες ακριβώς δίπλα στην καρτέλα Σχεδίαση στο πάνω μέρος της οθόνης σας. Μόλις τελειώσετε, αποθηκεύστε τις αλλαγές σας και επιστρέψτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και κάντε κλικ στο OptinMonster.

Θα δείτε το optin που μόλις δημιουργήσατε Καμπάνιες. Κάνε κλικ στο Επεξεργασία ρυθμίσεων εξόδου Σύνδεσμος. Στην επόμενη σελίδα, απλώς επιλέξτε το Ενεργοποίηση καμπάνιας στον ιστότοπο επιλογή.

Μην ξεχάσετε να πατήσετε το Σώσει κουμπί μετά από κάθε βήμα.

Βήμα 3: Εμφάνιση της επιλογής κλειδώματος περιεχομένου στην ανάρτησή σας

Για να εμφανίσετε τη φόρμα κλειδώματος περιεχομένου στην ανάρτησή σας, αντιγράψτε τον σύντομο κωδικό από αυτό το πεδίο: Σύντομος κώδικας για αυτήν την καμπάνια και επικολλήστε το οπουδήποτε στην ανάρτηση ή τη σελίδα σας.

Εχεις σχεδόν τελειώσει. Αποθηκεύστε τις αλλαγές και πατήστε το κουμπί Δημοσίευση για να δημοσιεύσει η ανάρτηση. Θα δείτε το περιεχόμενο να κλειδώνει σε δράση. Εδώ είναι ένα δείγμα αυτού.

Αυτό είναι.

Το κλείδωμα περιεχομένου είναι μια εξαιρετική στρατηγική για την αύξηση της λίστας email σας.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερους τρόπους για να αναπτύξετε τη λίστα σας, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο γρήγορης ανάπτυξης της λίστας email σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map