Πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα υποβολής επισκεπτών στο WordPress

Πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα υποβολής επισκεπτών


Σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να δημιουργείτε μια φόρμα υποβολής επισκεπτών; Καλή ιδέα!

Εάν είστε κάτοχος ιστολογίου αλλά δεν έχετε χρόνο να το ενημερώσετε με συνέπεια, τότε ήρθε η ώρα να ανοίξετε τις εικονικές πόρτες σας σε αφίσες επισκεπτών. Θα λάβετε το περιεχόμενο που χρειάζεστε, την έκθεση που επιθυμείτε και είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα υποβολής επισκεπτών για τον ιστότοπό σας, βήμα προς βήμα.

Επιλογή προσθήκης για τη δημιουργία φόρμας υποβολής επισκεπτών

Μόλις συμπληρώσετε τη σελίδα υποβολής γραψίματος, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να δώσετε στους φιλοξενούμενους συγγραφείς έναν τρόπο να υποβάλουν το έργο τους. Ωστόσο, η απλή σύνταξη της διεύθυνσης email σας στον ιστότοπό σας δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Και μια βασική φόρμα επικοινωνίας δεν θα σας δώσει τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Γι ‘αυτό προτείνουμε WPForms, η καλύτερη προσθήκη φόρμας WordPress.

wpforms

Με το WPForms, δεν θα έχετε μόνο το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας φορμών στην αγορά, αλλά θα έχετε επίσης πρόσβαση στο ειδικό πρόσθετο Post Submissions. Αυτό το πρόσθετο δημιουργήθηκε ειδικά για υποβολές αναρτήσεων επισκεπτών.

Αντί για μια απλή φόρμα επικοινωνίας που ενδέχεται να σας αφήσει να κάνετε κοσκίνισμα μέσω ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στα εισερχόμενά σας, το πρόσθετο Post Submissions σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια φόρμα υποβολής προσφορών επισκεπτών με διάφορα πεδία που έχουν σχεδιαστεί για να ελέγχουν τους συγγραφείς από το get-go.

Οι συγγραφείς μπορούν να ανεβάσουν τα πρόχειρά τους, τα οποία στη συνέχεια θα αποθηκευτούν απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Δεν υπάρχει πλέον ακαταστασία εισερχομένων! Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα δημοσιεύσετε ή όχι τα έργα τους απευθείας από την άνεση του ιστότοπού σας.

Καλύτερο από ολα? Οι αναγνώστες του IsItWP μπορούν να κερδίσουν 10 τοις εκατό από την αγορά τους WPForms χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού SAVE10.

Μόλις εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε την προσθήκη σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε!

Βήμα 1: Ενεργοποιήστε το Addon Post Submissions

Αφού ενεργοποιήσετε με επιτυχία το WPForms, ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσετε το πρόσθετο Post Submissions!

Ξεκινήστε πηγαίνοντας στο WPForms »Πρόσθετα στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μόλις μεταβείτε στη σελίδα Addons, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε το Δημοσίευση υποβολών πρόσθετο.

πρόσθετο υποβολών

Κάντε κλικ Εγκαθιστώ στο πρόσθετο. Μόλις εγκατασταθεί, κάντε κλικ στο Θέτω εις ενέργειαν μεταβάλλω. Θα δείτε μια πράσινη κατάσταση “Ενεργό” στο πρόσθετο (εμφανίζεται στην παραπάνω εικόνα) όταν το πετύχετε.

Βήμα 2: Δημιουργήστε μια φόρμα υποβολής επισκεπτών

Προχωρήστε στο WPForms »Προσθήκη νέου στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Ονομάστε τη νέα σας φόρμα ό, τι θέλετε και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στα πρότυπα και επιλέξτε Φόρμα υποβολής αναρτήσεων ιστολογίου.

φόρμα υποβολής μηνυμάτων ιστολογίου

Τώρα, θα εμφανιστεί ένα πρότυπο φόρμας για μια βασική φόρμα υποβολής επισκεπτών.

πρότυπο φόρμας υποβολής δημοσίευσης ιστολογίου

Αυτή η φόρμα περιλαμβάνει 2 ενότητες: Λεπτομέρειες συγγραφέα και Δημιουργία ανάρτησης ιστολογίου.

Οι λεπτομέρειες του συγγραφέα περιλαμβάνουν:

 • Ονομα
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Συγγραφέας Βιο

Και η δημιουργία μιας ανάρτησης ιστολογίου περιλαμβάνει:

 • Τίτλος ανάρτησης
 • Δημοσίευση περιεχομένου
 • Προτεινόμενη εικόνα (με επιλογή μεταφόρτωσης αρχείου)
 • Δημοσίευση αποσπάσματος
 • Κατηγορία

Εάν σας αρέσει η φόρμα “ως έχει”, τότε μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Ή, εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερα πεδία, απλώς σύρετε και αποθέστε τα από την αριστερή ενότητα στη φόρμα σας.

Προσωπικά, σας προτείνουμε να προσθέσετε ένα Captcha πεδίο όταν δημιουργείτε μια φόρμα υποβολής επισκεπτών, επειδή θα διασφαλίσει ότι τα bots δεν θα σας στέλνουν αναρτήσεις.

Μπορείτε να βρείτε την επιλογή Captcha στην ενότητα Fancy Fields στην αριστερή πλευρά. Απλώς πιάστε το και σύρετέ το στη φόρμα σας.

πεδίο captcha

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα Συμφωνία GDPR πλαίσιο ελέγχου στη φόρμα σας με τον ίδιο τρόπο. Συνιστάται!

Συμφωνία GDPR

Τέλος, προτείνουμε επίσης να αποθηκεύσετε μεταφορτώσεις επιλεγμένων εικόνων στη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας για ευκολία στη χρήση. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Προτεινόμενη εικόνα πεδίο στη φόρμα σας. Από εκεί, μεταβείτε προς τα κάτω στις Επιλογές για προχωρημένους στην αριστερή πλευρά και βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο που λέει Αποθηκεύστε το αρχείο στη βιβλιοθήκη πολυμέσων του WordPress είναι επιλεγμένο.

αποθήκευση στη βιβλιοθήκη πολυμέσων

Μόλις τελειώσετε, μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ Σώσει.

Βήμα 3: Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις υποβολής αναρτήσεων

Ενώ βρίσκεστε ακόμα στο πρόγραμμα επεξεργασίας WPForms, μεταβείτε στη διεύθυνση Ρυθμίσεις »Δημοσίευση υποβολών. Από εκεί, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή υποβολής δημοσιεύσεων είναι ΕΝΕΡΓΗ.

δημοσίευση υποβολών στις

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία του αναπτυσσόμενου μενού ταιριάζουν με τον τίτλο του πεδίου φόρμας που βρίσκεται πάνω από κάθε αναπτυσσόμενο μενού. Για παράδειγμα, ο τίτλος δημοσίευσης θα πρέπει να αναφέρει “Τίτλος δημοσίευσης” στο αναπτυσσόμενο μενού. Εκτός αν αλλάξατε ή προσθέσατε νέα πεδία όταν δημιουργούσατε τη φόρμα σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να τα αντιστοιχίσετε με τα αντίστοιχα προσαρμοσμένα πεδία που δημιουργήσατε.

Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο Σώσει.

Βήμα 4: Προσθήκη φόρμας στη σελίδα υποβολών αναρτήσεων επισκεπτών

Τελειώσατε! Το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να προσθέσετε τη νέα σας φόρμα στη σελίδα σας, ζητώντας υποβολές επισκεπτών.

Από τον πίνακα ελέγχου του WordPress, επιλέξτε τη σελίδα που θέλετε να επεξεργαστείτε. Ή, πηγαίνετε στο Σελίδες »Προσθήκη νέου για να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα.

Μόλις φτάσετε στη σελίδα στην οποία θέλετε να προσθέσετε τη φόρμα σας, απλώς κάντε κλικ στο Προσθήκη φόρμας κουμπί πάνω από τη γραμμή εργαλείων γραφής.

προσθήκη φόρμας

Από εκεί, επιλέξτε τη φόρμα που δημιουργήσατε από το αναπτυσσόμενο μενού. Στη συνέχεια κάντε κλικ Προσθήκη φόρμας.

εισάγετε φόρμα

Αυτό είναι! Πατήστε είτε Ενημέρωση είτε Δημοσίευση στη σελίδα σας και είστε έτοιμοι.

Ελπίζουμε ότι αυτή η ανάρτηση σάς βοήθησε να μάθετε πώς να δημιουργείτε μια φόρμα υποβολής ανάρτησης επισκέπτη.

Εάν σας άρεσε αυτό το σεμινάριο, ίσως σας αρέσει επίσης ο αναλυτικός οδηγός μας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας μιας φόρμας πολλών σελίδων στο WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map