Πώς να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση διδασκαλίας με WordPress

Διαδικτυακή επιχείρηση διδασκαλίας με wp


Θέλετε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση διδασκαλίας με το WordPress; Η διαδικτυακή διδασκαλία γίνεται αργά ο κανόνας στον κλάδο της εκπαίδευσης.

Με τη σωστή προσθήκη WordPress, όπως το Learndash, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση διδασκαλίας ακόμα κι αν είστε απόλυτος αρχάριος.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξουμε πώς να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση διδασκαλίας (βήμα προς βήμα).

Γιατί να ξεκινήσετε τη διαδικτυακή διδασκαλία

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά οφέλη της διαδικτυακής διδασκαλίας.

 • Χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς: Διδάξτε και μάθετε από οπουδήποτε στον κόσμο.
 • Εξοικονομεί χρήματα και χρόνο, καθώς τόσο ο δάσκαλος όσο και ο μαθητής δεν χρειάζεται να μετακινούνται για να παρακολουθήσουν το μάθημα.
 • Είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε περιόδους έκτακτης ανάγκης, όπως η περίοδος κρίσης του Covid-19, όταν άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο είναι κλειδωμένοι στα σπίτια τους για να προστατευθούν από τον θανατηφόρο ιό.

Βήμα 1: Δημιουργία ενός διαδικτυακού ιστότοπου διδασκαλίας

Αρχικά, δημιουργήστε έναν διαδικτυακό ιστότοπο διδασκαλίας με το WordPress. Για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, θα χρειαστείτε ένα όνομα τομέα και φιλοξενία ιστού.

Ένα όνομα τομέα είναι η διεύθυνση URL που θα πληκτρολογήσουν οι χρήστες στα προγράμματα περιήγησής τους για πρόσβαση στον ιστότοπό σας (Για παράδειγμα, google.com ή isitwp.com).

Η φιλοξενία Ιστού είναι όπου οι άνθρωποι αποθηκεύουν το περιεχόμενο και τα αρχεία των ιστοτόπων τους.

Όταν ένας επισκέπτης προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στον ιστότοπό σας πληκτρολογώντας τη διεύθυνση ιστού σας (όνομα τομέα), τότε θα κατευθυνθεί στα αρχεία ιστότοπου που είναι αποθηκευμένα στον διακομιστή φιλοξενίας ιστού σας.

Όταν θέλετε να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο από το μηδέν, το συνδυασμένο κόστος τομέα και φιλοξενίας μπορεί να φαίνεται αρκετά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συνάψει μια συμφωνία με την Bluehost για να προσφέρουμε στους χρήστες μας ένα δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν SSL και έκπτωση άνω του 60% στη φιλοξενία WordPress.

δημιουργήστε έναν ιστότοπο στο bluehost

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από το μηδέν.

Βήμα 2: Εγκατάσταση και ρύθμιση της προσθήκης LearnDash LMS

Το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσετε την προσθήκη LearnDash. Το LearnDash είναι μια δημοφιλής προσθήκη συστήματος μάθησης (LMS) που διευκολύνει τη δημιουργία διαδικτυακών μαθημάτων με όλες τις ισχυρές δυνατότητές της. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μαθήματα, κουίζ, σχέδια μαθημάτων και πολλά άλλα.

Πρόσθετο LearnDash LMS, δημιουργήστε διαδικτυακό ιστότοπο διδασκαλίας

Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε μια προσθήκη στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στην κριτική μας για το LearnDash.

Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί η προσθήκη, μεταβείτε στο LearnDash LMS »Ρυθμίσεις» Άδεια LMS. Εδώ μπορείτε να εισαγάγετε τη διεύθυνση email και το κλειδί άδειας.

Άδεια Learndash

Τώρα κάντε κλικ στο Ενημέρωση άδειας κουμπί. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις PayPal αυτί. Σε αυτήν την καρτέλα, θα έχετε διάφορες επιλογές. Απλώς συμπληρώστε τα και κάντε κλικ στο Σώσει κουμπί στα δεξιά της οθόνης σας. Αυτές οι ρυθμίσεις θα σας βοηθήσουν να λάβετε διαδικτυακές πληρωμές από τους χρήστες σας.

Ρυθμίσεις PayPal

Οι βασικές σας ρυθμίσεις έχουν διαμορφωθεί σωστά. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε το διαδικτυακό σας μάθημα. Ας δούμε πώς να το κάνουμε.

Βήμα 3: Χρήση του LearnDash για τη δημιουργία των μαθημάτων σας

Για να δημιουργήσετε ένα μάθημα με το LearnDash, μεταβείτε στο LearnDash »Μαθήματα» Προσθήκη νέου

Θα βρίσκεστε τώρα σε μια νέα οθόνη όπου μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε το μάθημά σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε προσθέτοντας έναν τίτλο στο μάθημά σας. Μόλις προστεθεί ο τίτλος, προχωρήστε και προσθέστε μια περιγραφή για το μάθημα.

Προσθήκη μαθήματος Learndash

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια επιλεγμένη εικόνα που θα εμφανίζεται ως μικρογραφία του μαθήματος. Έχετε ακόμη επιλογές για να προσθέσετε κατηγορίες, ετικέτες κ.λπ. στο μάθημά σας.

Μόλις τελειώσετε, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις αυτί. Θα δείτε πολλές επιλογές εδώ όπως:

 • Δυνατότητα προσθήκης υλικού μαθημάτων που είναι ορατά στην κύρια σελίδα του μαθήματος
 • Προσθέστε ένα πιστοποιητικό μαθήματος
 • Ορίστε τις επιλογές ορατότητας του μαθήματος
 • Στήνω Προσαρμοσμένη σελιδοποίηση και Προσαρμοσμένη σειρά μαθημάτων

Ρυθμίσεις LearnDash

Κάνοντας κύλιση προς τα κάτω, θα δείτε επιλογές για να επιλέξετε πώς θέλετε οι χρήστες σας να έχουν πρόσβαση στο υλικό των μαθημάτων σας.

Μπορείτε είτε να παρέχετε πρόσβαση σε όλους, να απαιτείτε από τους χρήστες να εγγραφούν για να αποκτήσουν πρόσβαση είτε να το διαθέσουν μόνο σε premium χρήστες.

Ρυθμίσεις LearnDash

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις προϋποθέσεις του μαθήματος, τα σημεία, τη λήξη πρόσβασης και να αλλάξετε τις επιλογές της λίστας πρόσβασης.

Ρυθμίσεις LearnDash

Μόλις τελειώσετε με τις ρυθμίσεις σας, κάντε κλικ στο Δημοσιεύω κουμπί για να είναι διαθέσιμο το μάθημά σας για τους χρήστες.

Βήμα 4: Προσθήκη μαθημάτων στο μάθημά σας

Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε μαθήματα για το μάθημά σας. Για αυτό, μεταβείτε στο Οικοδόμος αυτί. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε νέα μαθήματα και κουίζ για το μάθημά σας. Κάντε κλικ στο Νέα μαθήματα για να προσθέσετε ένα μάθημα. Για κουίζ κάντε κλικ στο Νέο κουίζ.

Μάθημα και κουίζ LearnDash

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε νέα μαθήματα μεταβαίνοντας στο LearnDash LMS »Μαθήματα» Προσθήκη νέου.

Μαθήματα learningdash

Αυτό θα σας μεταφέρει στο πρόγραμμα επεξεργασίας μαθήματος όπου μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε το μάθημά σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε προσθέτοντας έναν τίτλο και, στη συνέχεια, δημιουργήστε το μάθημά σας όπως θα κάνατε μια κανονική ανάρτηση. Μη διστάσετε να εισαγάγετε συνδέσμους και να ανεβάσετε αρχεία πολυμέσων.

Μόλις δημιουργηθεί το μάθημα, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις αυτί. Εδώ μπορείτε να διαμορφώσετε την εμφάνιση των μαθημάτων σας και να διαχειριστείτε την πρόσβαση των χρηστών.

Ρυθμίσεις μαθήματος, Learndash

Εδώ μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τα μαθήματά σας.

Προγραμματιστής μαθήματος, Learndash

Μόλις τελειώσετε, αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις σας χρησιμοποιώντας το Αποθηκεύσετε το σχέδιο επιλογή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερα θέματα σε κάθε ένα από τα μαθήματα και τα μαθήματά σας μεταβαίνοντας στο Θέματα »Προσθήκη νέου.

θέματα μάθησης

Μόλις δημιουργήσετε τα μαθήματά σας, μπορείτε να το αναθέσετε σε ένα μάθημα που έχετε ήδη δημιουργήσει. Μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στο Ρυθμίσεις στην κορυφή της σελίδας σας.

Τώρα κάτω Ρυθμίσεις πρόσβασης θέματος, θα δείτε δύο επιλογές. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος κάτω από το Σχετικό μάθημα και στη συνέχεια επιλέξτε το μάθημα στο οποίο θέλετε να προσθέσετε το θέμα σας. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και για μαθήματα.

Βήμα 5: Ενεργοποίηση εργασιών με το LearnDash

Το LearnDash σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε εργασίες στα μαθήματά σας. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη στο Μαθήματα »Ρυθμίσεις . Εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε Μεταφορτώσεις εργασίας. Αυτό θα επεκτείνει πολλές επιλογές χρησιμοποιώντας τις οποίες μπορείτε να ορίσετε το μέγεθος του αρχείου μεταφόρτωσης, να περιορίσετε τον αριθμό των μεταφορτώσεων αρχείων κ.λπ..

Μεταφορτώσεις ανάθεσης

Μόλις δημιουργηθεί η εργασία σας, μπορείτε να τις δείτε LearnDash »Εργασίες.

Βήμα 6: Δημιουργία πιστοποιητικών για τους χρήστες σας

Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε πιστοποιητικά για τους χρήστες σας που μπορούν να απονεμηθούν στο τέλος ενός μαθήματος. Για να δημιουργήσετε ένα πιστοποιητικό, μεταβείτε στο LearnDash »Πιστοποιητικά

Πιστοποιητικά LearnDash

Τώρα κάντε κλικ στο Προσθεσε νεο. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιστοποιητικά σας και να τα προσαρμόσετε ώστε να είναι πιο ελκυστικά. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να το συσχετίσετε με οποιοδήποτε μάθημα θέλετε.

Για παράδειγμα, για να προσθέσετε ένα πιστοποιητικό σε ένα συγκεκριμένο μάθημα, μεταβείτε στο LearnDash »Μάθημα . Τώρα κάντε κλικ στο Επεξεργασία ρυθμίσεων. Εδώ θα έχετε επιλογές για να προσθέσετε τα πιστοποιητικά σας κάνοντας κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος και επιλέγοντας το απαιτούμενο.

πιστοποιητικά

Βήμα 7: Δημιουργία μαθημάτων μελών

Τώρα που το μάθημα είναι έτοιμο, ίσως θελήσετε επίσης να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα συμμετοχής για τα μαθήματά σας. Δημιουργώντας έναν ιστότοπο μέλους, μπορείτε να κάνετε τα μαθήματά σας διαθέσιμα μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες. Μπορείτε να αποκρύψετε το premium περιεχόμενο και να επιτρέψετε στους χρήστες να τα ξεκλειδώσουν με ένα κλειδί. Αυτό το κλειδί είναι προσβάσιμο μόνο όταν αγοράζουν συνδρομή στον ιστότοπό σας.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε επαναλαμβανόμενα χρήματα από τον διαδικτυακό ιστότοπο διδασκαλίας σας.

Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε συνδρομές στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το πρόσθετο MemberPress. Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να μετατρέψετε τον κανονικό ιστότοπό σας σε ιστότοπο συνδρομής. Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο MemberPress.

Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί η προσθήκη, μπορείτε να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε για να μετατρέψετε τον κανονικό ιστότοπό σας σε ιστότοπο συνδρομής. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε συνδρομές με το MemberPress.

Αυτή η προσθήκη προσφέρει επίσης δυνατότητες πληρωμής και επιλογές ελέγχου συνδρομής.

Αυτό είναι! Το ηλεκτρονικό μάθημα διδασκαλίας σας είναι τώρα έτοιμο. Δεν ήταν τόσο εύκολο; Εάν θέλετε να πουλήσετε περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες στον ιστότοπό σας, μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια βιτρίνα ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map