Πώς να ρυθμίσετε την παρακολούθηση χρηστών στο WordPress με το Google Analytics

Πώς να ρυθμίσετε την παρακολούθηση χρηστών στο WordPress με το Google Analytics


Θέλετε να ρυθμίσετε την παρακολούθηση χρηστών στο WordPress; Η παρακολούθηση χρηστών μπορεί να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας, τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και τη συνολική αύξηση της επισκεψιμότητας και των εσόδων.

Υπάρχουν πολλά εργαλεία για την παρακολούθηση της αφοσίωσης των χρηστών στον ιστότοπό σας στο WordPress. Όλα αυτά τα εργαλεία έρχονται με τις δικές τους δυνατότητες και επιλογές που σας διευκολύνουν να παρακολουθείτε το ταξίδι των επισκεπτών.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να ρυθμίσετε την παρακολούθηση χρηστών στο WordPress με το Google Analytics.

Γιατί πρέπει να παρακολουθείτε χρήστες στο WordPress?

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για την παρακολούθηση των χρηστών του ιστότοπού σας στο WordPress. Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο συνδρομής, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις δημοφιλείς σελίδες σας μεταξύ των συνδεδεμένων χρηστών σας, ώστε να μπορείτε να τις βελτιώσετε για νέους επισκέπτες.

Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε την κίνηση και να κατανοήσετε ποια προϊόντα είναι πιο πιθανό να αγοράσουν οι χρήστες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τα έσοδά σας βελτιώνοντας τις σελίδες προϊόντων με τις περισσότερες επισκέψεις.

Συνολικά, η παρακολούθηση χρηστών σας δίνει πληροφορίες σχετικά με το ενδιαφέρον και την προτίμηση των συνδεδεμένων χρηστών σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο ελκυστικό και πιθανώς να πραγματοποιήσετε περισσότερες πωλήσεις και έσοδα.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ρυθμίσετε την παρακολούθηση χρηστών στον ιστότοπό σας είναι να συνδέσετε το Google Analytics με MonsterInsights.

Ενώ το Google Analytics διαθέτει πολλές δυνατότητες παρακολούθησης, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης χρηστών, η ενεργοποίησή τους μπορεί να είναι εκφοβιστική, ειδικά εάν δεν είστε προγραμματιστής ή ειδικός του Analytics.

Ωστόσο, με το MonsterInsights, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί για να ενεργοποιήσετε την παρακολούθηση των χρηστών. Με την παρακολούθηση χρηστών, μπορείτε να παρακολουθείτε

 • Εντοπίστε πώς οι εγγεγραμμένοι χρήστες σας χρησιμοποιούν τον ιστότοπό σας σε διαφορετικές συσκευές.
 • Παρακολουθήστε με ακρίβεια μοναδικές επισκέψεις και αλληλεπιδράσεις που σας βοηθούν να χαρτογραφήσετε μεμονωμένο ταξίδι αγοραστή.
 • Κλικ σε διαφημίσεις και συνδέσμους συνεργατών
 • Προβολές σελίδας για μεμονωμένους χρήστες
 • Κι αλλα..

Παρακολούθηση χρηστών στο WordPress με το MonsterInsights

Τώρα που ξέρετε γιατί πρέπει να ρυθμίσετε την παρακολούθηση χρηστών στο WordPress, ας προχωρήσουμε και να δούμε πώς μπορεί να γίνει βήμα προς βήμα.

Βήμα 1: Εγκατάσταση του MonsterInsights στο WordPress

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε MonsterInsights συνδέω. Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα πρέπει να δείτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης μιας προσθήκης WordPress.

Για να ρυθμίσετε την παρακολούθηση χρηστών, θα χρειαστείτε το MonsterInsights Υπέρ σχέδιο. Διατίθεται με πολλές επιλογές για την αυτόματη παρακολούθηση εξερχόμενων συνδέσμων, σελίδων προϊόντων, συνδέσμων συνεργατών, διαφημίσεων και φορμών.

Μετά την εγκατάσταση, θα πρέπει να συνδέσετε το Google Analytics με το MonsterInsights. Για αυτό, πρέπει να συνδεθείτε στο Google Analytics λογαριασμός. Εάν δεν έχετε λογαριασμό, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον πλήρη οδηγό σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Google Analytics στο WordPress.

Μόλις συνδεθείτε, πρέπει να επισκεφθείτε Insights »Ρυθμίσεις στην περιοχή διαχειριστή του WordPress.

Από εκεί, πρέπει να κάνετε κλικ στο Συνδέστε το MonsterInsights κουμπί για έλεγχο ταυτότητας με τον λογαριασμό σας στο Google Analytics.

Συνδέστε το MonsterInsights

Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε ένα προφίλ Google που θέλετε να συνδεθείτε με το MonsterInsights.

Επιλέξτε Λογαριασμό Google

Μετά από αυτό, πρέπει να επιτρέψετε στο MonsterInsights να συλλέγει δεδομένα από το Google Analytics. Θα χρειαστούν έως και 24 ώρες για να εμφανιστούν τα δεδομένα αναλυτικών στοιχείων στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Επιτρέψτε στο MonsterInsights να συνδεθεί με το Google Analytics

Το MonsterInsights προσθέτει αυτόματα τον κώδικα του Google Analytics στο υποσέλιδο του ιστότοπού σας στο WordPress και δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε κώδικα.

Βήμα 2: Ενεργοποίηση παρακολούθησης χρηστών στο WordPress με το MonsterInsights

Μόλις συνδεθείτε με επιτυχία, επισκεφτείτε το Insights »Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο Παρακολούθηση αυτί. Από εκεί, πρέπει να κάνετε κλικ στο δημογραφικά στοιχεία καρτέλα στο αριστερό μενού.

Ενεργοποίηση παρακολούθησης χρηστών

Σε αυτήν τη σελίδα, πρέπει να ελέγξετε το Ενεργοποίηση παρακολούθησης αναγνωριστικού χρήστη επιλογή.

Βήμα 3: Ενεργοποίηση παρακολούθησης χρηστών στο Google Analytics

Για να ενεργοποιήσετε την αναφορά παρακολούθησης χρήστη στο Google Analytics, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και επιλέξτε τον ιστότοπο.

Επιλογή λογαριασμού Google Analytics

Στη συνέχεια, πρέπει να επισκεφθείτε το διαχειριστής Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις διαχειριστή

Από εκεί, πρέπει να κάνετε κλικ στο Πληροφορίες παρακολούθησης επιλογή για επέκταση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ταυτότητα χρήστη ρύθμιση κάτω από αυτό.

Παρακολούθηση αναγνωριστικού χρήστη

Μετά από αυτό, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα User-ID ενεργοποιώντας την και κάντε κλικ στο Επόμενο βήμα κουμπί.

Ενεργοποιήστε τη δυνατότητα User ID

Τώρα, κάντε κλικ στο Επόμενο βήμα κουμπί ξανά χωρίς να αλλάξετε τίποτα.

Επόμενο βήμα

Τέλος, κάντε κλικ στο Δημιουργώ για να δημιουργήσετε το User ID.

Δημιουργία αναγνωριστικού χρήστη

Στην επόμενη σελίδα, πρέπει να προσθέσετε ένα όνομα στο Αναφορά προβολής ονόματος πεδίο. Πρέπει να προσθέσετε ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΗ ως το όνομα για την εύκολη παρακολούθηση των χρηστών.

Αναφορά ονόματος προβολής

Στη συνέχεια, θα πρέπει να μετακινηθείτε προς τα κάτω και να κάνετε κλικ στο Δημιουργία προβολής κουμπί.

Δημιουργία προβολής

Αυτό θα επιτρέψει την παρακολούθηση χρηστών στο Google Analytics. Μπορείτε να προχωρήσετε και να πατήσετε το λογότυπο του Google Analytics για να συνεχίσετε.

Πού μπορείτε να βρείτε Αναφορά παρακολούθησης χρηστών στο Google Analytics?

Τώρα μπορείτε να δείτε την προβολή User-ID με άλλα δεδομένα ιστότοπου.

Προβολή δεδομένων αναγνωριστικού χρήστη

Απλώς επισκεφτείτε Κοινό »Εξερεύνηση χρηστών από την αριστερή πλευρά για να δείτε τα δεδομένα χρήστη. Θα εμφανίζει όλους τους χρήστες με το User ID.

Λίστα χρηστών

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με έναν συγκεκριμένο χρήστη, πρέπει να κάνετε κλικ στο User ID για να το αναπτύξετε.

Στοιχεία χρήστη

Μπορείτε να ελέγξετε τις πληροφορίες αναγνωριστικού χρήστη στο WordPress για να μάθετε ποιο αναγνωριστικό σχετίζεται με τον χρήστη. Στην περιοχή διαχειριστή του WordPress, επισκεφτείτε το Χρήστες »Όλοι οι χρήστες. Μετακινήστε το ποντίκι σας στο Επεξεργασία σύνδεσμος κάτω από ένα όνομα χρήστη και θα εμφανίζει έναν σύνδεσμο στο κάτω μέρος της οθόνης με user_id =.

ταυτότητα χρήστη

Αυτό είναι όλο.

Ελέγξτε επίσης: Συγκρίνονται οι καλύτερες προσθήκες WordPress Analytics.

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να ρυθμίζετε την παρακολούθηση χρηστών στο WordPress. Ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης της παρακολούθησης συγγραφέων στο WordPress με το Google Analytics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map