10 καλύτερες προσθήκες σύνδεσης χρήστη και εγγραφής για WordPress (2020)

τα καλύτερα πρόσθετα σύνδεσης και εγγραφής χρήστη


Θέλετε να κάνετε τις διαδικασίες σύνδεσης και εγγραφής χρήστη πιο ομαλές από ποτέ; Στη συνέχεια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα σωστά πρόσθετα σύνδεσης και εγγραφής χρήστη.

Υπάρχουν εκατοντάδες από αυτά τα πρόσθετα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Και με λίγη έρευνα, θα συνειδητοποιήσετε ότι καθένας από αυτούς ισχυρίζεται ότι είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Εκεί ξεκινά η σύγχυση. Αλλά μην ανησυχείτε.

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο, έχουμε βρει μια λίστα με τα καλύτερα πρόσθετα σύνδεσης και εγγραφής χρήστη στο WordPress που θα κάνουν την εργασία σας πολύ πιο εύκολη.

Όλες οι προσθήκες σε αυτήν τη λίστα έχουν φορτωθεί με εκπληκτικά χαρακτηριστικά και σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τις φόρμες σας σε λίγα γρήγορα και εύκολα βήματα. Ας τα ρίξουμε λοιπόν.

1. WPForms

WPForms, plugin εγγραφής χρήστη, plugin login χρήστη

WPForms είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα δημιουργίας φόρμας WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικούς τύπους φορμών στον ιστότοπό σας. Η προσθήκη έρχεται με προ-κατασκευασμένα πρότυπα που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν για να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιώντας το WPForms, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες προσαρμοσμένες φόρμες εγγραφής με τη δυνατότητα προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα. Η προσθήκη λειτουργεί απρόσκοπτα με άλλες δημοφιλείς προσθήκες χωρίς κανένα πρόβλημα συμβατότητας.

Σχετίζεται με: Πώς να αναπτύξετε τη λίστα email σας ΓΡΗΓΟΡΑ.

Εκτός από τις φόρμες σύνδεσης και εγγραφής, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε επιλογές πληρωμής, να ενεργοποιήσετε άμεσες ειδοποιήσεις, να δημιουργήσετε φόρμες πολλών σελίδων, να προσθέσετε λογική υπό όρους και να κάνετε πολλά περισσότερα μαζί της. Μπορείτε να αγοράσετε αυτήν την προσθήκη με μόλις 39 $.

2. MonsterInsights

τέρατα

Το MonsterInsights είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες σας αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας.

Εγκαθιστώντας αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες των συνδεδεμένων χρηστών σας και να γνωρίζετε τη συμπεριφορά τους στον ιστότοπό σας. Σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τις προσαρμοσμένες προβολές και υποβολές φόρμας εγγραφής και σύνδεσης.

Ακολουθούν μερικές δυνατότητες παρακολούθησης του MonsterInsights που θεωρείτε χρήσιμες:

 • Παρακολούθηση λήψεων
 • Παρακολούθηση διαφημίσεων
 • Παρακολούθηση συνδέσμων συνεργατών
 • Παρακολούθηση σελίδων AMP

3. Μέλος Τύπου

Μέλος Τύπου

Το πρόσθετο MemberPress WordPress είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μέλους χωρίς να γράψετε έναν γραμμικό κώδικα. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα συνδέσεις χρηστών και φόρμες εγγραφής στον ιστότοπό σας. Είτε είστε αρχάριος είτε προηγμένος χρήστης του WordPress, θα βρείτε αυτό το plugin διαισθητικό.

Η προσθήκη υποστηρίζει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με την προσθήκη BBPress, η οποία σας επιτρέπει να ενσωματώσετε φόρουμ στον ιστότοπο των μελών σας.

4. Προφίλ Press

ProfilePress, plugin σύνδεσης χρήστη, plugin εγγραφής

Το ProfilePress είναι ένα άλλο καταπληκτικό plugin που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όμορφες και ανταποκρινόμενες φόρμες εγγραφής WordPress στον ιστότοπό σας. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένη φόρμα σύνδεσης, φόρμα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης front-end, σελίδα προφίλ χρήστη και άλλα.

Η προσθήκη υποστηρίζει απρόσκοπτη ενοποίηση με πολλούς δημοφιλείς προσθήκες, συμπεριλαμβανομένων των WooCommerce, BuddyPress, bBPress και πολλών άλλων προσθηκών που ενδέχεται να χρησιμοποιείτε στον ιστότοπό σας. Μπορείτε ακόμη και να επιτρέψετε στους χρήστες να ανεβάζουν είδωλα από το frontend.

5. Σύνδεση & Πρόσβαση μέσω InkThemes

Σύνδεση και πρόσβαση προσθήκης wordpress

Η σύνδεση & Η πρόσβαση στο plugin WordPress από το InkThemes σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες φόρμες σύνδεσης με το Captcha, ώστε να επιτρέπετε στους χρήστες να συνδέονται στο frontend του ιστότοπού σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτοματοποιημένες συνδέσεις spam. Η προσθήκη είναι εξαιρετικά εύκολη στην εγκατάσταση, τη διαμόρφωση και τη χρήση. Είναι συμβατό σε όλα τα προγράμματα περιήγησης και με όλα τα μοντέρνα θέματα WordPress.

Εκτός από τη δημιουργία φορμών σύνδεσης και εγγραφής, αυτή η προσθήκη σας επιτρέπει να προσθέσετε δελεαστικά κουμπιά παρότρυνσης για δράση, όπως το κουμπί Εγγραφή στις φόρμες σας.

Μπορείτε να επιτρέψετε στους χρήστες σας να δημιουργήσουν τους δικούς τους κωδικούς πρόσβασης και να τους ανακατευθύνουν σε οποιαδήποτε σελίδα θέλετε κάθε φορά που συνδέονται ή αποσυνδέονται. Η προσθήκη υποστηρίζει βίντεο στη σελίδα σύνδεσης και επιτρέπει στους χρήστες σας να συνδεθούν μέσω των κοινωνικών λογαριασμών τους όπως το Facebook, το Twitter κ.λπ..

6. Nextend Κοινωνική σύνδεση

, πρόσθετα σύνδεσης χρήστη, πρόσθετα εγγραφής

Το Nextend Social Login είναι μια ευαίσθητη σύνδεση σύνδεσης και εγγραφής χρήστη για WordPress που επιτρέπει στους χρήστες σας να συνδεθούν στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τις κοινωνικές πλατφόρμες τους. Προς το παρόν, υποστηρίζει την κοινωνική σύνδεση μέσω Facebook, Twitter και LinkedIn.

Το πλεονέκτημα είναι ότι ο χρήστης σας δεν χρειάζεται να συμπληρώσει τα στοιχεία για να εγγραφεί στον ιστότοπό σας. Αντ ‘αυτού, μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας μία από αυτές τις πλατφόρμες όπου έχουν ήδη δημιουργήσει λογαριασμό.

Μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε επιλογή θέλετε να επιτρέψετε στους χρήστες σας να συνδεθούν και επίσης να επιλέξετε τη θέση όπου θέλετε να εμφανίζονται τα κουμπιά κοινωνικής σύνδεσης.

7. WPBrigade LoginPress

LoginPress Plugin, plugin login χρήστη, plugin εγγραφής

Το WPBrigade LoginPress είναι ένα δωρεάν πρόσθετο σύνδεσης που σας επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένες φόρμες σύνδεσης στον ιστότοπό σας στο WordPress. Η προσθήκη είναι γεμάτη με τόνους εκπληκτικών χαρακτηριστικών, ώστε να μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα από την απλή προσθήκη μιας απλής φόρμας.

Από τη χρήση προ-σχεδιασμένων προτύπων, την προσθήκη ενός λογότυπου, την εμφάνιση ενός προσαρμοσμένου μηνύματος σφάλματος σύνδεσης και πολλά άλλα, προσφέρει τις εξαιρετικές επιλογές σας για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική φόρμα σύνδεσης στον ιστότοπό σας. Μπορείτε ακόμη και να σχεδιάσετε το φόντο της φόρμας σας με ένα υπέροχο χρώμα ή εικόνα.

Η επιλογή Google Recaptcha σάς βοηθά να διατηρείτε ασφαλή τη φόρμα σας έναντι όλων των απειλών ασφαλείας. Η προσθήκη υποστηρίζει επίσης αυτόματη σύνδεση, σύνδεση κοινωνικής δικτύωσης, ανακατευθύνσεις σύνδεσης και ακόμη και σας επιτρέπει να περιορίσετε τις επιλογές σύνδεσης.

8. Κωδικοί εγγραφής και πρόσκλησης CM

πρόσθετο σύνδεσης χρήστη, πρόσθετο εγγραφής, CM Εγγραφή και κωδικός πρόσκλησης

Με Κωδικοί εγγραφής και πρόσκλησης CM, μπορείτε να βρείτε μερικές εκπληκτικές φόρμες σύνδεσης και εγγραφής χρήστη για τον ιστότοπό σας. Χρησιμοποιώντας αυτές τις φόρμες, μπορείτε να διαχειριστείτε ποιος μπορεί να εγγραφεί στον ιστότοπό σας.

Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αναδυόμενες συνδέσεις και φόρμες εγγραφής με βάση το Ajax χωρίς να χρειάζεται να κωδικοποιήσετε μια γραμμή. Το πλεονέκτημα της σύνδεσης Ajax είναι ότι οι χρήστες σας μπορούν να παραμείνουν στην ίδια σελίδα ενώ συνδέονται χωρίς να χρειάζεται να ανανεώσουν τη σελίδα. Η προσθήκη διαθέτει επίσης επιλογές που σας επιτρέπουν να στέλνετε επαληθεύσεις email και να στέλνετε πλήρως προσαρμόσιμα email.

Αυτό το πρόσθετο υποστηρίζει τόνους άλλων προηγμένων προσθηκών WordPress και είναι συμβατό με οποιαδήποτε θέματα WordPress.

9. Προσαρμοστής προσαρμοσμένης σελίδας σύνδεσης

Προσαρμοσμένη προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης

Προσαρμοστής προσαρμοσμένης σελίδας σύνδεσης είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την προσαρμογή της σελίδας σύνδεσης απευθείας από το WordPress Customizer. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των αλλαγών προτού μετακινήσετε τη σελίδα στον ζωντανό ιστότοπο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Customizer Page Login Login μαζί με οποιαδήποτε άλλα πρόσθετα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας. Αυτό το πρόσθετο είναι συμβατό και με τις τελευταίες εκδόσεις του WordPress.

Το πρόσθετο λαμβάνει επίσης συχνές ενημερώσεις και είναι ιδανικό για όποιον θέλει ένα μοντέρνο σχεδιασμό για τις φόρμες σύνδεσης.

10. Πρόγραμμα χρήστη WP

WP USer Frontend

Πρόγραμμα χρήστη WP είναι ένα από τα δωρεάν πρόσθετα σύνδεσης χρήστη και εγγραφής που σας επιτρέπει να κάνετε πολλά περισσότερα από την απλή δημιουργία φόρμας σύνδεσης. Με αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να επιτρέψετε στους χρήστες να υποβάλουν μια δημοσίευση για την αξιολόγησή σας από την πρόσοψη του ιστότοπού σας.

Η προσθήκη έρχεται με ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης, ώστε να μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση της εμφάνισης των φορμών σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή μεταξύ προεπισκόπησης και δημιουργίας. Το plugin είναι συμβατό και με το πρόγραμμα επεξεργασίας Gutenberg.

Σας επιτρέπει ακόμη και να επισυνάψετε αρχεία, να υποβάλετε πράγματα από τη διεπαφή, να ορίσετε την κατάσταση ανάρτησης, να δημοσιεύσετε μήνυμα και να ενημερώσετε τα κείμενα στο κουμπί υποβολής.

Δώρο: Δείτε την καλύτερη προσθήκη WordPress.

Αυτές είναι μερικές από τις προσθήκες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε φόρμες σύνδεσης και εγγραφής χρήστη στον ιστότοπό σας. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, ίσως θελήσετε να δείτε πώς να δημιουργήσετε σωστά μια προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης στο WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map