10 καλύτερες προσθήκες WordPress για οργάνωση δεδομένων (σε σύγκριση)

Τα καλύτερα πρόσθετα πίνακα WordPress


Θέλετε να δημιουργήσετε έναν πίνακα τύπου Excel στον ιστότοπό σας WordPress; Με πίνακες, μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε δυνατότητες για διαφορετικά προϊόντα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ευανάγνωστες λίστες των προϊόντων σας με πολλές στήλες και σειρές.

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε επιλέξει χειροκίνητα μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα πίνακα WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε πίνακες στον ιστότοπό σας. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιήσαμε ένα πρόσθετο πίνακα (TablePress) για να δημιουργήσουμε έναν δικό μας πίνακα, για να παρουσιάσουμε τα πρώτα 5 πρόσθετα στη λίστα μας! Δείτε το παρακάτω.

Με μια ματιά: Τα καλύτερα πρόσθετα πίνακα WordPress

PluginPriceActive Εγκαταστάσεις / Πωλήσεις
Τραπέζια Ninjaαπό 39 $50.000+
Πιέστε ΠίνακαςΕλεύθερος700.000+
CSS3 Αποκριτικοί πίνακεςαπό 20 $ / έτος10.000+
Προηγμένοι πίνακεςαπό 21 $ / έτος500+
Τιμήαπό 23 $ / έτος3000+

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη προσθήκη πίνακα WordPress?

Υπάρχουν πολλά δωρεάν και premium πρόσθετα πίνακα WordPress στην αγορά. Μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους αρχάριους να επιλέξουν την καλύτερη προσθήκη τραπεζιού τύπου Excel για το blog ή τον ιστότοπό τους στο WordPress μόνο και μόνο επειδή κατακλύζονται από το πλήθος των επιλογών.

Ο ευκολότερος τρόπος για να περιορίσετε τη σύγχυση και να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας για το plugin WordPress, είναι να συγκρίνετε τις απαιτήσεις σας με τα χαρακτηριστικά των διαθέσιμων προσθηκών.

Τα επιτραπέζια πρόσθετα έχουν δυνατότητες όπως drag and drop builders, φίλτρα, ταξινόμηση, σελιδοποίηση, responsive design, styling επιλογές, υποστήριξη μέσων και λειτουργίες εισαγωγής / εξαγωγής.

Για να κάνουμε αυτήν την εργασία ακόμα πιο εύκολη για εσάς, έχουμε αναφέρει τις κορυφαίες προσθήκες πίνακα WordPress σε αυτό το άρθρο. Μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα κάθε προσθήκη και τις δυνατότητές της για να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη προσθήκη πίνακα για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Ωστόσο, ας ρίξουμε μια ματιά στις καλύτερες προσθήκες πίνακα WordPress που μπορείτε να δοκιμάσετε.

1. Τραπέζια Ninja

Τραπέζια Ninja

Το Ninja Tables είναι ένα premium πρόσθετο πίνακα WordPress. Έρχεται με ένα drag and drop table builder που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γρήγορα να αναδιατάξετε στήλες και σειρές. Έχει επίσης υποστήριξη πολυμέσων, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε εικόνες και άλλα δεδομένα στους πίνακες σας.

Η προσθήκη έχει επιλογές χρώματος για στήλες και σειρές. Μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένα στυλ στους πίνακες σας και να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη. Τα Ninja Tables σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε πίνακες με πλήρη απόκριση που φαίνονται υπέροχοι σε όλα τα μεγέθη οθόνης.

2. Πιέστε Table

Πιέστε Πίνακας

Το TablePress είναι το πιο δημοφιλές δωρεάν πρόσθετο πίνακα WordPress στην αγορά. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε απλά, όμορφα τραπέζια εύκολα. Διαθέτει διεπαφή τύπου υπολογιστικού φύλλου στο backend που σας βοηθά να προσθέσετε δεδομένα χωρίς να γράψετε ούτε μία γραμμή κώδικα.

Μπορείτε να προσθέσετε τους πίνακες στις σελίδες, τις αναρτήσεις και τις περιοχές widget χρησιμοποιώντας συντομεύσεις. Το TablePress υποστηρίζει φίλτρα, σελιδοποίηση και ταξινόμηση. Σας επιτρέπει να εισάγετε / εξαγάγετε πίνακες από αρχεία Excel, CSV, HTML και JSON. Για ένα παράδειγμα του TablePress σε δράση, μετακινηθείτε προς τα πάνω και δείτε τον πίνακα σε αυτό το άρθρο!

3. CSS3 Αποκριτικοί πίνακες

CSS3 Αποκριτικοί πίνακες

Το CSS3 Responsive Tables είναι ένα πρόσθετο πίνακα απόκρισης WordPress. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία πινάκων και τη σύγκριση τιμών για διαφορετικά προϊόντα. Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστες σειρές και στήλες με τόνους επιλογών για τους πίνακες.

Έρχεται με περισσότερες από 20 επιλογές χρωμάτων, 2 στυλ πίνακα, ενεργές στήλες, τοποθετήστε τα χρώματα στα χρώματα και πολλά άλλα. Η προσθήκη υποστηρίζει εικονίδια, συμβουλές εργαλείων και κορδέλες. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα εισαγωγής / εξαγωγής δεδομένων σε άλλες μορφές αρχείων εύκολα.

4. Προηγμένοι πίνακες

Προηγμένοι πίνακες

Το Advanced Tables είναι ένα άλλο premium πίνακα plugin για το WordPress. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε απλούς πίνακες σε στυλ Excel εύκολα. Με έναν σύντομο κωδικό, μπορείτε να εμφανίσετε τον πίνακα σας στις αναρτήσεις ή τις σελίδες του WordPress. Διαθέτει υποστήριξη πολυμέσων που σημαίνει ότι μπορείτε να εισαγάγετε εικόνες στις στήλες και τις σειρές των πινάκων σας.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε μια κολλώδη κεφαλίδα που αιωρείται μαζί με τον πίνακα. Υποστηρίζει ταξινόμηση, σελιδοποίηση και προσαρμοσμένα στυλ για τους πίνακες WordPress.

5. Τιμή AR

Τιμή

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το ARPrice είναι ένα πρόσθετο πίνακα τιμών για το WordPress. Έρχεται με πάνω από 300 πρότυπα πίνακα τιμολόγησης για να διευκολύνει τη δουλειά σας κατά τη δημιουργία σχεδίων τιμολόγησης και πινάκων σύγκρισης.

Διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα θέμα, να μεταφέρετε και να αποθέσετε εργαλεία, να αλλάξετε χρώματα και να προσαρμόσετε τον πίνακα όπως απαιτείται. Σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε εικόνες και κορδέλες στους πίνακες WordPress.

6. Εργαλείο δημιουργίας πινάκων WP

wp οικοδόμος πινάκων

Το WP Table Builder είναι ένα drag & ρίξτε WordPress plugin πίνακα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όμορφους και ανταποκρινόμενους πίνακες. Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο πίνακα, όπως πίνακες σύγκρισης προϊόντων, πίνακες τιμών, πίνακες λίστας κ.λπ..

Επί του παρόντος, διαθέτει 5 στοιχεία – Κείμενο, Εικόνα, Λίστα, Κουμπί, & Βαθμολογία αστεριών. Όλα αυτά τα στοιχεία συνοδεύονται από μεμονωμένες επιλογές. Το καλύτερο μέρος της προσθήκης είναι η λειτουργία διαχείρισης κυττάρων. Σας επιτρέπει να προσθέσετε και να αφαιρέσετε σειρές / στήλες και να χωρίσετε / συγχωνεύσετε κελιά. Μπορείτε να εισαγάγετε πίνακες οπουδήποτε χρησιμοποιώντας τους συντομεύσεις.

7. Πίνακας πρωταθλήματος

Πίνακας πρωταθλήματος

Το League Table είναι ένα ισχυρό premium πρόσθετο πίνακα WordPress. Έρχεται με 105 επιλογές ανά πίνακα, 17 επιλογές ανά κελί και 13 γενικές επιλογές. Διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα ταξινόμησης πολλαπλών στηλών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τύπο πίνακα.

Έχει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας που μοιάζει με υπολογιστικό φύλλο που σας επιτρέπει να εισάγετε δεδομένα και να διαχειρίζεστε τους πίνακες σας εύκολα. Μπορείτε να επισημάνετε οποιαδήποτε ιδιοκτησία κελιού με χρώματα. Το πιο μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του plugin είναι η υποστήριξή του για τυπογραφικά στυλ και μαθηματικούς τύπους.

8. Τελικοί πίνακες

Τελικοί πίνακες

Το Ultimate Tables είναι ένα άλλο δωρεάν πρόσθετο πίνακα WordPress. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εύκολα πίνακες από την περιοχή διαχείρισης WordPress. Διαθέτει ένα widget που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε πίνακες στην πλευρική γραμμή, στο υποσέλιδο και σε άλλες περιοχές widget του ιστότοπού σας.

Σας επιτρέπει να προσθέσετε HTML, CSS και κείμενο στα κελιά του πίνακα. Το Ultimate Tables έχει υποστήριξη για σελιδοποίηση, σύντομο κώδικα, πλαίσιο αναζήτησης και προσαρμοσμένα σχέδια.

9. Πίνακες wpData

wpDataTables

Το wpDataTables είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δωρεάν πρόσθετα πίνακα WordPress. Σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία Excel, CSV, JSON και XML για να δημιουργήσετε γρήγορα πίνακες στο WordPress.

Έχει προσαρμοσμένες επιλογές για να αλλάξετε χρώματα, να μετονομάσετε επικεφαλίδες, να αναδιατάξετε δεδομένα και να προσθέσετε CSS στο στυλ των πινάκων σας. Η προσθήκη σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και 150 σειρές συνολικά.

10. Γεννήτρια πινάκων δεδομένων

Γεννήτρια πίνακα δεδομένων

Το Data Tables Generator είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο πίνακα για το WordPress. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όμορφους, ανταποκρινόμενους πίνακες από τον πίνακα ελέγχου του WordPress χωρίς να γράψετε κώδικα. Υποστηρίζει διαγράμματα, γραφικά και γραφήματα. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαγράμματα από τα δεδομένα στον πίνακα σας.

Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα χρώματα για στήλες και σειρές. Μπορείτε να επιτρέψετε στους χρήστες σας να εξάγουν δεδομένα από το frontend σας σε αρχεία PDF, Excel και CSV. Υποστηρίζει επίσης μαθηματικούς τύπους.

Ελπίζουμε ότι αυτή η λίστα σας βοήθησε να βρείτε το καλύτερο πρόσθετο πίνακα WordPress για τις ανάγκες σας. Εάν θεωρήσατε χρήσιμη αυτήν την ανάρτηση, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τη λίστα με τις καλύτερες προσθήκες ημερολογίου WordPress (συγχρονισμός ημερολογίου Google).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map