12 καλύτερες προσθήκες Instagram για WordPress το 2020

συγκρίθηκαν οι καλύτερες προσθήκες instagram wordpress


Ψάχνετε για τις καλύτερες προσθήκες Instagram για WordPress?

Το Instagram είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα μάρκετινγκ για bloggers και μικρές επιχειρήσεις. Με το Instagram, μπορείτε να μοιραστείτε λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρησή σας με έναν οπτικά εκπληκτικό τρόπο και να συνδεθείτε με το κοινό σας που μπορεί ενδεχομένως να είναι ο επόμενος πελάτης σας.

Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα για να επεκτείνετε την προσέγγιση χρηστών και πιθανώς να δημιουργήσετε περισσότερες πωλήσεις; Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό είναι να συνδέσετε το προφίλ σας Instagram στον ιστότοπο της επιχείρησής σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό και να αυξήσετε τη δυνατότητα μετατροπής περισσότερων δυνητικών πελατών.

Εάν αναρωτιέστε πώς να συνδέσετε το προφίλ σας Instagram στον ιστότοπο της επιχείρησής σας, σας έχουμε καλύψει. Το WordPress προσφέρει πολλούς πρόσθετους που σας επιτρέπουν να το κάνετε χωρίς κόπο.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε μερικές από τις καλύτερες προσθήκες Instagram για το WordPress που θα σας επιτρέψουν να εμφανίσετε τη ροή σας Instagram απευθείας στον ιστότοπό σας στο WordPress.

1. Γκαλερί Envira

Γκαλερί Envira

Το Envira Gallery είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα γκαλερί WordPress που σας βοηθά να δημιουργήσετε οπτικά εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο στον ιστότοπό σας. Η προσθήκη έρχεται με ένα ισχυρό πρόγραμμα δημιουργίας drag and drop που καθιστά δυνατή τη δημιουργία μιας γκαλερί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Για να κάνετε την γκαλερί σας να φαίνεται πιο ελκυστική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προκατασκευασμένα πρότυπα που προσφέρει η προσθήκη.

Το πρόσθετο έχει φορτωθεί με εκπληκτικά ενσωματωμένα χαρακτηριστικά. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά του με τη βοήθεια των πρόσθετων. Ενεργοποιώντας αυτά τα πρόσθετα, μπορείτε να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας με οποιεσδήποτε κοινωνικές πλατφόρμες, όπως το Pinterest και το Instagram. Επιπλέον, μπορείτε να διατηρήσετε τα άλμπουμ σας οργανωμένα, να ενεργοποιήσετε τις προβολές διαφανειών και τη λειτουργία lightbox πλήρους οθόνης και να κάνετε πολλά περισσότερα.

Με το πρόσθετο WooCommerce, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου. Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να προστατεύσετε την ψηφιακή σας εργασία προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας που μπορεί να είναι είτε ένας κωδικός πρόσβασης είτε ένα υδατογράφημα.

Η προσθήκη είναι πλήρως ανταποκρινόμενη και είναι συμβατή με τις περισσότερες από τις δημοφιλείς προσθήκες που μπορεί να χρησιμοποιείτε στον ιστότοπό σας.

2. Instagram Feed By Smash Balloon

Instagram Feed- Smash Balloon, πρόσθετα Instagram

Το Instagram Feed είναι ένα πλήρως ευαίσθητο, πλήρως προσαρμόσιμο και φιλικό προς το SEO πρόσθετο τροφοδοσίας Instagram που είναι εξαιρετικά εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε πολλές ροές Instagram στον ιστότοπό σας και να προσαρμόσετε κάθε ένα ξεχωριστά.

Σας επιτρέπει να συνδυάσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε μία μόνο ροή. Παράλληλα, μπορείτε να μοιραστείτε και τις ιστορίες σας στο Instagram με το κοινό σας. Οι ιστορίες μπορούν να εμφανίζονται σε ένα αναδυόμενο lightbox, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε τους επισκέπτες σας αφοσιωμένους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η προσθήκη προσφέρει 3 διαφορετικά στυλ διάταξης για την προβολή των φωτογραφιών σας. Όπως και στο Instagram, μπορείτε να επισημάνετε τις σημαντικές ροές σας για να ενημερώσετε τους ανθρώπους για τις ιδιαίτερες στιγμές σας. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε τις φωτογραφίες σας με την ενσωματωμένη επιλογή προσαρμογής για να τους δώσετε την τέλεια εμφάνιση. Χωρίς αμφιβολία, αυτό το πρόσθετο ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσθετα τροφοδοσίας Instagram στην αγορά.

3. Θέατρο Instagram

Πρόσθετα Instagram, Θέατρο Instagram

Το Instagram Theatre σάς επιτρέπει να προβάλλετε τις φωτογραφίες σας Instagram στον ιστότοπό σας με οπτικά εντυπωσιακό τρόπο. Η προσθήκη διαθέτει πολλές επιλογές διάταξης και προσφέρει επίσης 3 πλήρως ανταποκρινόμενα πρότυπα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Tag Instagram Feed, χρησιμοποιώντας την οποία μπορείτε να καθορίσετε μια ετικέτα για αναζήτηση από το API Instagram.

Με τη λειτουργία τοποθεσίας μπορείτε να καθορίσετε την τοποθεσία όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία σας. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να καθορίσετε πολλαπλά αναγνωριστικά χρήστη, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες από διαφορετικούς χρήστες. Η προσθήκη είναι πλήρως ανταποκρινόμενη, που σημαίνει ότι οι φωτογραφίες σας φαίνονται καλές σε υπολογιστή, κινητό ή tablet.

Αυτή η προσθήκη διαθέτει πολλά οπτικά εφέ για να διασκεδάσει και να ασχοληθεί ο επισκέπτης σας. Από εναλλακτικές διατάξεις, διαστήματα καθυστέρησης, έως και ταχύτητα, αυτό το πρόσθετο έχει πολλά να προσφέρει. Είναι συμβατό με τις τελευταίες εκδόσεις του WordPress.

4. Ροή Instagram από WPDancers

Ροή Instagram από WPDancers,

Το Instagram Feed από το WPDancers είναι ένα άλλο εξαιρετικό plugin που ίσως θέλετε να δείτε. Μπορείτε να εμφανίσετε τις φωτογραφίες σας σε μία από τις 4 κομψές διατάξεις που προσφέρει η προσθήκη – συγκεκριμένα τη διάταξη πλέγματος, τη συλλογή διαφανειών, τη διάταξη Polaroid και την τελευταία διάταξη χάρτη. Το πρόσθετο προσφέρει επίσης εκπληκτικές διαμορφώσεις σε πραγματικό χρόνο. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε το στυλ μετάβασης, το δέρμα της κάρτας, το δέρμα lightbox και πολλά άλλα.

Με τις επιλογές Moderate and Sleep, μπορείτε να ελέγξετε τι θα εμφανίζεται στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί εναλλαγής για να απορρίψετε αναρτήσεις που δεν θέλετε στη ροή σας. Το πρόσθετο προσφέρει επίσης μια σειρά από όμορφες επιλογές δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και να ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας για την καλύτερη εμφάνιση.

Η προσθήκη υποστηρίζει επίσης βίντεο και σας επιτρέπει να προσθέσετε κουμπιά κοινής χρήσης. Εάν δεν είστε οπαδός ενός πολύ σωρού χρονοδιαγράμματος, μπορείτε να περιορίσετε τον αριθμό των δημοσιεύσεων που θέλετε να εμφανίζονται. Το πρόσθετο παρουσιάζει εξαιρετικά γρήγορη απόδοση και είναι εξαιρετικά ευέλικτο όσον αφορά την προσαρμογή και το σχεδιασμό. Η ροή Instagram είναι γενικά εύκολη στη χρήση, ακόμα κι αν τη χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά. Αλλά αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη φιλική ομάδα υποστήριξης που είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει.

5. Ενότητα

Πρόσθετο Modula Gallery

Το Modula είναι μια προσθήκη WordPress Gallery που σας επιτρέπει να προβάλλετε τις φωτογραφίες σας όμορφα στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να το ενσωματώσετε σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένου του Instagram. Με το Modula, μπορείτε να εμφανίσετε πολυμέσα από τη ροή Instagram. Η προσθήκη προσφέρει φανταστικές επιλογές φίλτρου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τον τρόπο εμφάνισης των εικόνων σας.

Με το πρόγραμμα δημιουργίας drag and drop, μπορείτε να προσαρμόσετε τις γκαλερί σας γρήγορα και εύκολα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων σας και να δημιουργήσετε τη δική σας προσαρμοσμένη διάταξη. Το πρόσθετο είναι εξαιρετικά ανταποκρινόμενο που κάνει τις εικόνες να φαίνονται καθαρές και καθαρές στο μέγεθος της οθόνης όλων των τύπων.

Το Modula επιτρέπει επίσης στους επισκέπτες σας να περιηγούνται στις γκαλερί σας φιλτράροντάς τους βάσει ημερομηνιών, hashtag κ.λπ..

6. NextGen Gallery

γκαλερί nextgen

Το NextGen Gallery είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα γκαλερί για το WordPress. αγοράζοντας ένα μόνο πρόσθετο μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες με περισσότερες από 30 διαφορετικές επεκτάσεις μαζί. Η προσθήκη προσφέρει 10 διαφορετικά στυλ διάταξης για την προβολή των εικόνων σας και έχει επιλογές για κοινή χρήση εικόνων, σύνδεση εικόνων, σχόλια και ακόμη και απόδειξη της κλοπής των εικόνων σας..

Στη συνέχεια, υπάρχουν πολλές όμορφες επιλογές για τις εικόνες σας. Μπορείτε να προσθέσετε φίλτρα, να επιλέξετε το αγαπημένο σας θέμα και να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές Lightroom της εικόνας. Το καλύτερο από όλα, αυτό το πρόσθετο σας παρέχει ενημερώσεις διάρκειας ζωής και δωρεάν υποστήριξη. Αυτή η προσθήκη είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον ψάχνει έναν τρόπο να προβάλλει τις φωτογραφίες του Instagram εκπληκτικά.

7. Instagram Widget από την Elfsight

Elfsight
Το Instagram Widget είναι ένα ακόμη εντυπωσιακό πρόσθετο που σας επιτρέπει να προβάλλετε τις φωτογραφίες σας Instagram στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το hashtag ή το όνομα χρήστη σας για να προσθέσετε τις εικόνες σας στο widget σας. Το πρόσθετο είναι εξαιρετικά ευέλικτο όταν πρόκειται για προσαρμογή. Από την προσθήκη χρωμάτων, την αλλαγή μεγέθους των εικόνων σας έως την προσθήκη μιας επιλογής κύλισης, συνοδεύεται από σχεδόν κάθε λειτουργία ενσωμάτωσης Instagram που θα χρειαστείτε.

Επίσης, ανταποκρίνεται πολύ καλά σε διαφορετικά gadget και μεγέθη οθόνης. Η προσθήκη υποστηρίζει περισσότερες από 16 διαφορετικές γλώσσες, επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να προσεγγίσετε και να συνδεθείτε με περισσότερα άτομα. Προσθέτοντας το κουμπί Παρακολούθηση, μπορείτε να ενθαρρύνετε τους χρήστες να ακολουθούν τον ιστότοπό σας. Αυτό σας βοηθά να προσελκύσετε περισσότερα άτομα και να αυξήσετε τη βάση των θαυμαστών σας.

8. Τροφοδοτήστε τα κοινωνικά

Τροφοδοτήστε τα κοινωνικά, πρόσθετα Instagram

Τροφοδοτήστε τα κοινωνικά είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που διαθέτει εκπληκτικά χαρακτηριστικά ενσωμάτωσης Instagram. Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε είδος κοινωνικής ροής στον ιστότοπό σας στο WordPress και να το εμφανίσετε με τον πιο κομψό τρόπο. Η ροή μπορεί να είναι είτε Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest ή οποιαδήποτε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η προσθήκη είναι εξαιρετικά εύκολη στην εγκατάσταση, ρύθμιση και χρήση.

Με το Feed Them Social, μπορείτε να προβάλλετε τις φωτογραφίες σας είτε στις αναρτήσεις, τις σελίδες είτε στην πλευρική γραμμή. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν σύντομο κωδικό χρησιμοποιώντας τη γεννήτρια σύντομων κωδικών σε λίγα δευτερόλεπτα. Η επιλογή προσαρμογής είναι επίσης τεράστια. Έχετε πλήρη ελευθερία να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας με τον τρόπο που θέλετε.

Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα και τη γραμματοσειρά, να προσθέσετε το κουμπί Like ή Follow πάνω ή κάτω από τη ροή σας και να κάνετε πολλά περισσότερα. Η προσθήκη λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις και είναι συμβατή με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του WordPress. Επομένως, ελέγξτε το τώρα. Περισσότερα από 70 χιλιάδες άτομα το χρησιμοποιούν ήδη στον ιστότοπό τους.

9. Soliloquy

Μονόλογος

Το Soliloquy είναι ένα εύχρηστο ρυθμιστικό πρόσθετο για το WordPress που σας επιτρέπει να ενσωματώσετε τη ροή σας Instagram στα ρυθμιστικά του ιστότοπού σας. Με το Soliloquy, δημιουργείτε επιλεγμένο περιεχόμενο με βάση τις αναρτήσεις, τις σελίδες και τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων. Είναι επίσης εύκολο να δημιουργήσετε ένα ρυθμιστικό lightbox για να προβάλλετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τις γκαλερί σας.

Μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε τα PDF και τις παρουσιάσεις σας στα ρυθμιστικά σας. Η ταχύτητα των ρυθμιστικών μπορεί εύκολα να ελεγχθεί στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Είναι επίσης πιθανό να προγραμματίσετε τα ρυθμιστικά σας με τα δικά σας χρονικά διαστήματα. Για να προστατεύσετε το ρυθμιστικό σας από τη λήψη, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία δεξιού κλικ και να διασφαλίσετε ότι τα ρυθμιστικά σας προστατεύονται από κλοπή ή παράνομη χρήση.

Η προσθήκη είναι συμβατή με πολλά άλλα προηγμένα πρόσθετα. Η προσθήκη είναι απόλυτα ανταποκρινόμενη και φαίνεται εντυπωσιακή σε όλες τις πλατφόρμες όλων των τύπων.

10. Έξυπνο ρυθμιστικό 3

Έξυπνο ρυθμιστικό 3

Το Smart Slider 3 είναι ένα άλλο πρόσθετο slider που προσφέρει τον καλύτερο τρόπο για να προσθέσετε τη ροή σας Instagram με τη μορφή ρυθμιστικών στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, η προσθήκη δεν περιορίζεται στο να σας επιτρέπει να δημιουργείτε μόνο ρυθμιστικά. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε όμορφα καρουζέλ και μπλοκ.

Αυτό το πρόσθετο διαθέτει επίσης μια δωρεάν έκδοση, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το WordPress.org. Παρόλο που το δωρεάν είναι καλό, η επαγγελματική έκδοση υπόσχεται να μεταφέρει τα ρυθμιστικά σας σε άλλο επίπεδο. Έχετε 2 επιλογές δέρματος – ανοιχτό και σκοτεινό. Έχει επίσης τόνους εφέ που μπορούν να προστεθούν στις φωτογραφίες σας για βελτιωμένη εμφάνιση.

Με το Smart Slider 3, μπορείτε να προσθέσετε έως και 11 επίπεδα στον ιστότοπό σας. Αυτό από μόνο του προσφέρει μια πρόσθετη αίγλη στον ιστότοπό σας. Έχετε επίσης εφέ κίνησης για να κάνετε τα ρυθμιστικά σας να φαίνονται μοναδικά. Η προσθήκη έρχεται επίσης με πολλές επιλογές προσαρμογής.

.

11. Απολαύστε το Instagram

Απολαύστε το Instagram

Απολαύστε το Instagram είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που σας επιτρέπει να ενσωματώσετε τη ροή σας Instagram στον ιστότοπό σας WordPress. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε hashtag για να εμφανίσετε τις φωτογραφίες σας στο Instagram. Με την προσθήκη, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα βίντεό σας. Ο αριθμός των σειρών και των στηλών για τις φωτογραφίες σας προσαρμόζεται εύκολα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά εφέ για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να φαίνονται υπέροχες. Κάντε τις φωτογραφίες σας να ξεθωριάζουν για την προβολή πλέγματος Instagram, χρησιμοποιήστε lightbox με λεζάντες εικόνων και βέλη πλοήγησης και πολλά άλλα. Η προσθήκη είναι συμβατή με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του WordPress.

Απολαύστε το Instagram είναι καλά βελτιστοποιημένο για κινητές συσκευές, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα φαίνεται σε μικρότερες οθόνες. Η επιλογή ρύθμισης με ένα κλικ καθιστά την προσθήκη ακόμη πιο εύκολη στη χρήση.

12. WPZoom Widget για Instagram

Πρόσθετο WPZoom

Widget WPZoom για Instagram είναι ένα άλλο δωρεάν πρόσθετο widget Instagram για WordPress που είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Η προσθήκη είναι συμβατή με οποιοδήποτε θέμα WordPress και προσθήκες. Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να εμφανίσετε μια όμορφη κεφαλίδα με το βιογραφικό σας και να ενημερώσετε τους ανθρώπους για τις λεπτομέρειες της ροής σας.

Σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε την επιλογή τεμπέλης φόρτωσης, ώστε να μπορείτε να φορτώνετε εικόνες μόνο όταν είναι ορατές στους επισκέπτες σας. Επειδή η προσθήκη είναι πλήρως προσαρμόσιμη, μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο του τρόπου εμφάνισής της στους επισκέπτες σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CSS για να προσθέσετε επιπλέον σχέδιο και να το ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους ιστότοπους.

Συνολικά, αυτό το πρόσθετο είναι υπέροχο. Εκτός αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές πολύ εντυπωσιακές λειτουργίες χωρίς να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα. Η προσθήκη λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις και προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη. Δοκιμάστε το τώρα.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να βρείτε μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα του Instagram. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόσθετο που χρησιμοποιείτε για να εμφανίσετε τη ροή Instagram στον ιστότοπό σας; Εάν ναι, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τη λίστα των καλύτερων προσθηκών κοινής χρήσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map