12 καλύτερες προσθήκες WordPress για κοινωνικά μέσα (20)

Καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για WordPress


Θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Με το σωστό σύνολο προσθηκών κοινωνικών μέσων, μπορείτε να κάνετε το περιεχόμενό σας να γίνει viral και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα κοινωνικών μέσων στον ιστότοπό σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τις καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων του WordPress και θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε εάν πρέπει να τα προσθέσετε στην εργαλειοθήκη κοινωνικών μέσων για να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας.

Επιλέγοντας τις καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων WordPress

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια από τις μεγαλύτερες πηγές επισκεψιμότητας στην οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, να αυξήσετε την έκθεσή σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα. Με τις σωστές στρατηγικές και το σύνολο εργαλείων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ευκαιρίες κοινωνικών μέσων αναπτύξτε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε τις καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων WordPress που σας επιτρέπουν:

 • Προσθέστε κουμπιά κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εμφανίστε τον αριθμό κοινωνικών μέσων στις αναρτήσεις ιστολογίου σας.
 • Προγραμματίστε τις αναρτήσεις ιστολογίου για κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress.
 • Εμφάνιση εικονιδίων κοινωνικών μέσων που συνδέονται με τα προφίλ κοινωνικών μέσων σας.
 • Δημιουργήστε κοινωνικές συνδέσεις στον ιστότοπό σας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εγγραφούν γρήγορα στον ιστότοπό σας και να συνδεθούν στον ιστότοπό σας με τα υπάρχοντα κοινωνικά τους αναγνωριστικά.

1. Κοινόχρηστοι αριθμοί

Πρόσθετο κοινόχρηστων μετρήσεων

Το Shared Counts είναι ένα άπαχο πρόσθετο κοινωνικών μέσων για τον ιστότοπό σας στο WordPress που ανακτά γρήγορα, αποθηκεύει προσωρινά και εμφανίζει διάφορους αριθμούς κοινωνικής κοινοποίησης χρησιμοποιώντας το SharedCount.com API. Αυτό είναι μακράν το ταχύτερο plugin κοινωνικής κοινοποίησης στην αγορά. Τα περισσότερα άλλα πρόσθετα κοινής χρήσης επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας, αλλά αυτό γράφτηκε από εξαιρετικά αξιόπιστους προγραμματιστές που εκτιμούν την απόδοση.

Κατασκευάστηκε για να είναι φιλικό προς τους προγραμματιστές, ώστε να μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες του ιστότοπού σας.

Υποστηρίζει μετρήσεις μεριδίων για Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter (χρησιμοποιώντας το NewShareCount API), Stumbleupon και υποστηρίζει επίσης κοινή χρήση email.

Ξεκινήστε με τις κοινές μετρήσεις σήμερα.

2. Μονάρχης

μονάρχης

Το Monarch είναι ένα premium πρόσθετο κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το WordPress που αναπτύχθηκε από την Elegant Themes, έναν κορυφαίο κόμβο για θέματα και προσθήκες WordPress. Με το Monarch, μπορείτε να προσθέσετε κουμπιά κοινής χρήσης σε 5 διαφορετικές τοποθεσίες: πλωτή πλευρική γραμμή, πάνω ή κάτω από περιεχόμενο, σε εικόνες και βίντεο, αυτόματο αναδυόμενο παράθυρο και αυτόματο fly-in.

Εκτός από την κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων, το Monarch σάς επιτρέπει να τοποθετείτε τα κουμπιά κοινωνικής παρακολούθησης στην πλαϊνή γραμμή ή να χρησιμοποιείτε έναν σύντομο κώδικα στη σελίδα / το περιεχόμενο της ανάρτησής σας.

Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και σας επιτρέπει να επιλέξετε σχήματα κουμπιών, χρώματα και εφέ αιωρήματος.

Ξεκινήστε με το Monarch σήμερα.

3. Κοινωνικός πόλεμος

κοινωνικός πόλεμος

Το Social Warfare είναι ένα άλλο πρόσθετο κοινωνικών μέσων του WordPress που είναι τόσο όμορφο όσο και πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Σας δίνει τον έλεγχο του τι μοιράζονται τα άτομα στα κοινωνικά δίκτυα και τον τρόπο με τον οποίο το μοιράζονται. Μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένες εικόνες, προσαρμοσμένους τίτλους και προσαρμοσμένες περιγραφές για τις αναρτήσεις σας για να αυξήσετε τα κλικ και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Μερικές από τις πρόσθετες δυνατότητες του Social Warfare είναι:

 • Δημοφιλές widget δημοσιεύσεων: Εμφανίστε τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις ιστολογίου σας σε ένα widget βάσει του αριθμού των κοινωνικών μεριδίων.
 • Παρακολούθηση του Analytics: Μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση των κοινωνικών σας κοινοποιήσεων χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Google Analytics.
 • Κοινή χρήση ανάκτησης: Μπορείτε να ανακτήσετε τον αριθμό των μεριδίων κατά την αλλαγή δομών μόνιμου συνδέσμου.

Ξεκινήστε με το Social Warefare Pro σήμερα.

4. Αναβιώστε την παλιά θέση

αναβιώστε την παλιά θέση

Το Revive Old Post σάς επιτρέπει να μοιράζεστε αυτόματα τις νέες και τις παλιές αναρτήσεις σας στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας σε πολλές πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter και το LinkedIn. Σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τα κλικ και να καταλαβαίνετε τι ταιριάζει καλύτερα με τους οπαδούς σας.

Σας επιτρέπει να ορίσετε ένα διάστημα κοινής χρήσης για τις αναρτήσεις ιστολογίου σας και να επιλέξετε τον αριθμό των δημοσιεύσεων που θα μοιραστείτε. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε με επιλεγμένες εικόνες στα tweets σας για να αυξήσετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Ξεκινήστε με το Revive Old Post σήμερα.

5. Sassy Κοινή χρήση

κοινωνικό μερίδιο

Το Sassy Social Share είναι ένα από τα δημοφιλή πρόσθετα κοινωνικών μέσων του WordPress που βοηθά τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να μοιράζονται το περιεχόμενό σας στους αγαπημένους τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Προς το παρόν, το Sassy Social Share υποστηρίζει 100+ ιστότοπους κοινωνικών μέσων και σελιδοδεικτών.

Η προσθήκη ανταποκρίνεται σε κινητά, επομένως τα εικονίδια κοινωνικών μέσων σας μπορούν να προσαρμοστούν στις οθόνες των συσκευών των επισκεπτών σας.

Το Sassy Social Share είναι ένα ελαφρύ πρόσθετο βελτιστοποιημένο για απόδοση σελίδας υψηλής ταχύτητας. Παρά το ότι είναι ένα δωρεάν πρόσθετο, η ενθουσιώδης ομάδα υποστήριξής τους έχει διατηρήσει ένα καλό ιστορικό για γρήγορη επίλυση ερωτημάτων υποστήριξης.

Ξεκινήστε με το Sassy Social Share σήμερα.

6. AddToAny

προσθήκη σε οποιοδήποτε

Το AddToAny είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής κοινής χρήσης. Με την προσθήκη AddToAny για WordPress, μπορείτε να επιτρέψετε στους χρήστες να μοιράζονται το περιεχόμενό σας μέσω κουμπιών κοινής χρήσης. Δεν χρειάζεται να δηλώσετε λογαριασμό σε τρίτους ιστότοπους για να λειτουργήσει. Η προσθήκη υποστηρίζει πάνω από 100 ιστότοπους και εφαρμογές κοινωνικών μέσων.

Έρχεται με μετρητές, καθώς και κουμπιά απόκρισης κινητής τηλεφωνίας που μπορείτε να τοποθετήσετε στις βέλτιστες τοποθεσίες στον ιστότοπό σας. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να μετρήσετε την αφοσίωση των χρηστών σας με την προσθήκη κοινής χρήσης μέσω της ενσωμάτωσης του Google Analytics. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε κοινόχρηστους συνδέσμους με το πρόγραμμα συντόμευσης URL της Google.

Ξεκινήστε με το AddToAny σήμερα.

7. WordPress στο Buffer

wordpress to buffer pro

Εάν ακολουθείτε μια προσθήκη κοινωνικών μέσων WordPress που στέλνει ενημερώσεις στον λογαριασμό Buffer για προγραμματισμένη δημοσίευση σε κοινωνικά δίκτυα, τότε το WordPress to Buffer είναι η σωστή επιλογή.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα πρόσθετα που εμφανίζονται σε αυτήν την ανάρτηση, το WordPress to Buffer δεν εμφανίζει τον αριθμό μεριδίων ή τον μετρητή κουμπιών κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας. Αντ ‘αυτού, σας βοηθά να ορίσετε την κατάσταση των κοινωνικών μέσων για τον ιστότοπό σας στο WordPress και να προγραμματίσετε το περιεχόμενό σας στον λογαριασμό Buffer απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Ξεκινήστε με το WordPress στο Buffer σήμερα.

8. Απλά κοινωνικά εικονίδια

απλές κοινωνικές εικόνες

Το Simple Social Icons είναι ένα εύκολο στη χρήση πρόσθετο κοινωνικών μέσων για το WordPress που σας επιτρέπει να εμφανίζετε εικονίδια κοινωνικών μέσων που συνδέονται με τα κοινωνικά προφίλ σας από την πλαϊνή γραμμή του ιστότοπού σας. Αυτό το δωρεάν πρόσθετο αναπτύχθηκε από το StudioPress, μια κορυφαία εταιρεία θεμάτων WordPress.

Μπορείτε να προσθέσετε ή να αναδιατάξετε εικονίδια σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το μέγεθος και το χρώμα των εικονιδίων σας και να τα ευθυγραμμίσετε με τον τρόπο που θέλετε.

Ξεκινήστε με τα απλά κοινωνικά εικονίδια σήμερα.

9. Widget κοινωνικών εικονιδίων από το WPZoom

widget κοινωνικών εικονιδίων από το wpzoom

Το Widget κοινωνικών εικονιδίων είναι ένα άλλο πρόσθετο που σας επιτρέπει να προσθέσετε γρήγορα εικονίδια κοινωνικών μέσων στην πλαϊνή γραμμή σας χρησιμοποιώντας ένα widget και να τα συνδέσετε με τα αντίστοιχα προφίλ κοινωνικών μέσων.

Σας επιτρέπει να προσθέσετε όσα κοινωνικά εικονίδια χρειάζεται. Έρχεται με ένα εργαλείο επιλογής χρωμάτων που σας επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα και να αιωρήσετε το χρώμα όλων των εικονιδίων σας.

Ξεκινήστε με το Widget κοινωνικών εικονιδίων σήμερα.

10. Κοινωνική σύνδεση WordPress

κοινωνική σύνδεση wordpress

Το WordPress Social Login επιτρέπει στους επισκέπτες του ιστότοπού σας να καταχωρούν εύκολα έναν λογαριασμό στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα αναγνωριστικά κοινωνικού λογαριασμού τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν εύκολα να εγγραφούν για έναν λογαριασμό στον ιστότοπό σας με μερικά μόνο κλικ. Δεν χρειάζεται καν να θυμούνται ξεχωριστό όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης μόνο για τον ιστότοπό σας.

Με το WordPress Social Login, μπορείτε ακόμη και να εισαγάγετε τις λίστες επαφών των χρηστών σας από το Gmail, το Facebook, το Windows Live και το LinkedIn.

Ξεκινήστε με το WordPress Social Login σήμερα.

11. Ροή Instagram

τροφοδοσία instagram

Η ροή Instagram σάς επιτρέπει να προβάλλετε φωτογραφίες Instagram από οποιονδήποτε μη ιδιωτικό λογαριασμό Instagram. Η ενσωμάτωση της ροής Instagram στον ιστότοπό σας είναι εξοικονόμηση χρόνου, επομένως δεν χρειάζεται να αναδημοσιεύετε τις φωτογραφίες σας με μη αυτόματο τρόπο στον ιστότοπό σας από το Instagram. Κάθε φορά που δημοσιεύετε στο Instagram, οι δημοσιεύσεις θα εμφανίζονται αυτόματα.

Η προσθήκη σάς επιτρέπει επίσης να συμπεριλάβετε ένα κουμπί παρακολούθησης δίπλα στις φωτογραφίες σας, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τους οπαδούς σας στο Instagram.

Ξεκινήστε με το Instagram Feed σήμερα.

12. Καλύτερο κλικ για να κάνετε Tweet

καλύτερο κλικ για tweet

Το Better Click to Tweet σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα περιεχόμενο με δυνατότητα tweet για τους αναγνώστες σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε έναν σύντομο κωδικό γύρω από το περιεχόμενο που θέλετε να κάνετε Tweetable. Όταν οι επισκέπτες σας κάνουν κλικ στο περιεχόμενο με δυνατότητα tweet, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο ζητώντας από τους χρήστες να υποβάλουν το Tweet.

Το Better Click to Tweet υποστηρίζει τη συντόμευση URL, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τον μέγιστο δυνατό αριθμό χαρακτήρων. Σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε την εμπλοκή του περιεχομένου σας με δυνατότητα tweet.

Διατίθεται premium πρόσθετο που σας επιτρέπει να επιλέξετε από τις διαφορετικές επιλογές στυλ.

Ξεκινήστε με το Better Click to Tweet σήμερα.

Επιλέγοντας τις καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για το WordPress

Εάν θέλετε έναν εύκολο τρόπο εμφάνισης των κοινωνικών μετρήσεων στις αναρτήσεις ιστολογίου σας, τότε Κοινόχρηστοι αριθμοί το plugin είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν είναι μόνο φιλικό για προγραμματιστές αλλά και βελτιστοποιημένο για ταχύτητα. Αυτό σημαίνει ότι η προσθήκη είναι εξαιρετικά ευέλικτη χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Αν ψάχνετε για ένα premium πρόσθετο που παρέχει απρόσκοπτη κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων για τους χρήστες σας και προσφέρει επίσης εξαιρετική υποστήριξη πελατών, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το Social Warfare.

Εάν θέλετε μια προσθήκη κοινωνικής κοινοποίησης που έχει αναδυόμενα παράθυρα, διαφάνειες και άλλες λειτουργίες, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Monarch. Εκτός από την κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων, σας επιτρέπει επίσης να εμφανίζετε κουμπιά παρακολούθησης στην πλευρική γραμμή σας.

Σχετίζεται με: 11 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις QuickBooks για μικρές επιχειρήσεις

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να βρείτε μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα κοινωνικών μέσων του WordPress για τον ιστότοπό σας.

Εάν ψάχνετε άλλους τρόπους για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά με τα καλύτερα εργαλεία SEO για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας ΓΡΗΓΟΡΑ και να κάνετε τον ιστότοπό σας SEO φιλικό!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map