12 καλύτερες προσθήκες WordPress για εμπόρους θυγατρικών (2020)


Είστε έμπορος θυγατρικών που θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερα έσοδα από τον ιστότοπό σας; Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Με το σωστό σύνολο προσθηκών, μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδα συνεργατών από τον ιστότοπό σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες προσθήκες WordPress για συνεργάτες.

Δημιουργήσαμε επίσης μια λίστα με τις καλύτερες προσθήκες WordPress που χρειάζεται κάθε ιστότοπος για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων. Πρέπει επίσης να τα ελέγξετε.

Επιλογή προσθηκών μάρκετινγκ συνεργατών WordPress για τον ιστότοπό σας

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους τρόπους κερδίστε χρήματα στο διαδίκτυο. Με το μάρκετινγκ συνεργατών, επιλέγετε προϊόντα που σας αρέσουν, τα προωθείτε στο διαδίκτυο και κερδίζετε προμήθειες όταν κάποιος αγοράζει τα προϊόντα μέσω του συνδέσμου παραπομπής σας.

Το σωστό σύνολο προσθηκών στην εργαλειοθήκη σας διευκολύνει το μάρκετινγκ συνεργατών και σας βοηθά επίσης να κερδίσετε περισσότερα έσοδα από τον ιστότοπό σας.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα βρείτε προσθήκες για…

 • Οργάνωση και απόκρυψη των συνδέσμων θυγατρικών σας.
 • Λογισμικό διαχείρισης θυγατρικών για πωλητές.
 • Αναδυόμενη λύση για την εμφάνιση συνδέσμων συνεργατών την κατάλληλη στιγμή για τους σωστούς χρήστες.
 • Λύση Analytics για παρακολούθηση των κλικ συνδέσμων συνεργατών σας.
 • Κι αλλα…

1. Όμορφοι σύνδεσμοι

όμορφοι σύνδεσμοι

Το Pretty Links είναι ένα ακόμη πρόσθετο που σας επιτρέπει να αποκρύψετε εύκολα τους συνδέσμους συνεργατών που προωθείτε στον ιστότοπό σας. Σας επιτρέπει ακόμη και να ρυθμίσετε εύκολα ανακατεύθυνση από τον διακομιστή, συμπεριλαμβανομένων των μόνιμων 301 και των προσωρινών ανακατευθύνσεων 302/307.

Επιπλέον, το Pretty Links σας βοηθά επίσης να δημιουργείτε σύντομους συνδέσμους αυτόματα για τις αναρτήσεις και τις σελίδες σας και να τους μοιράζεστε στο Twitter σας με ένα προσαρμόσιμο μήνυμα.

Ξεκινήστε με τους Pretty Links σήμερα!

2. ThirstyAffiliates

διψασμένοι συνεργάτες

Το ThirstyAffiliates είναι ένα απαραίτητο πρόσθετο για συνεργάτες που σας επιτρέπουν να οργανώνετε εύκολα όλους τους συνδέσμους θυγατρικών σας σε ένα μόνο μέρος. Με το ThirstyAffiliates, η εύρεση και η αντικατάσταση των συνδέσμων συνεργατών σας δεν θα είναι ταλαιπωρία.

Για παράδειγμα, όποτε θέλετε να αλλάξετε έναν σύνδεσμο συνεργατών, δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε βαθύτερα τον ιστότοπό σας και να αλλάξετε μη αυτόματα αυτές τις διευθύνσεις URL. Αντ ‘αυτού, το κάνετε απλά στον πίνακα ThirstyAffiliates, ο οποίος θα αλλάξει αυτόματα όλες τις δημοσιευμένες διευθύνσεις URL.

Σας επιτρέπει επίσης να αποκρύψετε τα άσχημα μακρά URL σας σε μικρότερους όμορφους συνδέσμους. Το άλλο τακτοποιημένο πράγμα για το ThirstyAffiliates είναι ότι μπορεί να αντικαταστήσει αυτόματα οποιαδήποτε λέξη-κλειδί με έναν σύνδεσμο συνεργατών, επιτρέποντάς σας να κερδίσετε περισσότερα από τον ιστότοπό σας.

Ξεκινήστε με το ThirstyAffiliates σήμερα!

3. AffiliateWP

ταμπλό θυγατρικών wp

Το Affiliate WP είναι το καλύτερο πρόσθετο διαχείρισης συνεργατών για το WordPress. Έχει αναπτυχθεί από τους ίδιους ανθρώπους πίσω από το διάσημο plugin Easy Digital Downloads, το οποίο αναφέρεται ως ένα από τα καλύτερα πρόσθετα του ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress.

Εάν πουλάτε ένα προϊόν στον ιστότοπό σας στο WordPress και θέλετε να δημιουργήσετε ένα πλήρως ολοκληρωμένο πρόγραμμα θυγατρικών, το AffiliateWP είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το AffiliateWP είναι εύκολο να δημιουργηθεί, προσφέρει απρόσκοπτη ενοποίηση με τις αγορές προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου σας, παρακολουθεί με ακρίβεια τις πωλήσεις θυγατρικών σας και πολλά άλλα.

Ξεκινήστε με το Affiliate WP σήμερα!

4. OptinMonster

optinmonster

Το OptinMonster είναι το καλύτερο πρόσθετο δημιουργίας δυνητικών πελατών και αναδυόμενων παραθύρων για τον ιστότοπο θυγατρικών σας.

Με το OptinMonster, μπορείτε να εμφανίσετε μια εξατομικευμένη αναδυόμενη καμπάνια που βασίζεται σε συμπεριφορές μεμονωμένων επισκεπτών που κάνουν τα μηνύματά σας πιο πιθανό να μετατρέψουν. Για παράδειγμα, σε μια σελίδα ελέγχου προϊόντων, μπορείτε να εμφανίσετε ένα αναδυόμενο παράθυρο με έναν σύνδεσμο συνεργατών που προωθεί το ίδιο προϊόν.

Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους το OptinMonster είναι μια λύση που πρέπει να χρησιμοποιείται για τον ιστότοπο συνεργατών σας:

 • Αυξήστε τα έσοδα: Τα αναδυόμενα παράθυρα που ενεργοποιούνται βάσει μεμονωμένων συμπεριφορών χρηστών είναι πιο πιθανό να αυξήσουν τα κλικ και να κερδίσουν έσοδα.
 • Λιγότερη ενόχληση: Σε αντίθεση με άλλες μέτριες αναδυόμενες λύσεις, το OptinMonster διαθέτει τόνους επιλογών στόχευσης, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε τις σωστές καμπάνιες στους κατάλληλους χρήστες τη σωστή στιγμή χωρίς να ενοχλείτε τους τακτικούς σας επισκέπτες.
 • Ομαλή ενσωμάτωση στο ενημερωτικό δελτίο email σας: Το OptinMonster προσφέρει απρόσκοπτη ενοποίηση με την αγαπημένη σας υπηρεσία μάρκετινγκ email, ώστε να μπορείτε αναπτύξτε τη λίστα email σας αυξάνοντας παράλληλα τα έσοδα συνεργατών σας.

Ξεκινήστε με το OptinMonster σήμερα!

5. WPForms

wpforms

Το WPForms είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα φόρμας επικοινωνίας για το WordPress και σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα φόρμες επικοινωνίας στον ιστότοπο συνεργατών σας.

Οι πιθανοί πελάτες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν που συνιστάται από άτομα που γνωρίζουν. Έχοντας μια φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπό σας, διευκολύνετε τους επισκέπτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας. Το WPForms σας επιτρέπει επίσης να ενσωματώσετε εύκολα τη φόρμα σας με τις καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσεις με τους επισκέπτες σας.

Δημιουργώντας μια σύνδεση με τους επισκέπτες σας, μπορείτε να προτείνετε προϊόντα και να τους πείσετε να κάνουν μια αγορά.

Ξεκινήστε με το WPForms σήμερα!

Θέλετε να ξεκινήσετε με τη δωρεάν έκδοση; Προσπαθήστε WPForms Lite.

6. AdSanity

ανοησία

Το AdSanity παρέχει έναν εύκολο τρόπο εισαγωγής πανό θυγατρικών μέσα σε αναρτήσεις ή widgets πλευρικής γραμμής. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις καμπάνιες και τις διαφημίσεις θυγατρικών σας στον πίνακα διαχείρισης του WordPress.

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης του AdSanity είναι ότι μπορείτε να εμφανίσετε πανό συνεργατών μόνο κατά τη διάρκεια ενός καθορισμένου χρονικού πλαισίου στον ιστότοπό σας. Με την αναφορά απόδοσης, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την απόδοση κάθε banner που δημοσιεύετε στον ιστότοπό σας.

Ξεκινήστε με το AdSanity σήμερα!

7. EasyAzon

easyazon

Η EasyAzon διευκολύνει την προώθηση προϊόντων Amazon στον ιστότοπό σας στο WordPress. Με το Easy Azon, μπορείτε να βρείτε σχετικά προϊόντα Amazon απευθείας από τον πίνακα ελέγχου WordPress χωρίς να χρειάζεται να βρείτε χειροκίνητα προϊόντα από το Amazon.com και να δημιουργήσετε συνδέσμους συνεργατών.

Μερικές από τις δυνατότητες του Easy Azon plugin είναι:

 • Αυτοματοποιημένο cloaking συνδέσμων συνεργατών
 • Εισαγωγή συνδέσμων θυγατρικών εικόνων
 • Προσθέστε τα κουμπιά αγοράς του Amazon.com.
 • Και πολλά περισσότερα…

Ξεκινήστε με το EasyAzon σήμερα!

8. MonsterInsights

τέρατα

Το MonsterInsights είναι το καλύτερο πρόσθετο Google Analytics για WordPress, αλλά σας επιτρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε εύκολα την παρακολούθηση συνδέσμων συνεργατών στον ιστότοπό σας.

Με ενεργοποιημένη την παρακολούθηση συνδέσμων συνεργατών, θα λάβετε πληροφορίες βάσει δεδομένων στο Google Analytics που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε περισσότερα έσοδα από τον ιστότοπο συνεργατών σας.

 • Μπορείτε να προσδιορίσετε τις σελίδες με τα υψηλότερα κέρδη στον ιστότοπό σας.
 • Κατανοήστε τις πιο επικερδείς πηγές επισκεψιμότητας
 • Λάβετε ιδέες περιεχομένου για το ιστολόγιό σας που έχουν ως στόχο την απόκτηση περισσότερων εσόδων από συνεργάτες.

Με το MonsterInsights, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα κέρδη σας στο AdSense, τις συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου και την παρακολούθηση λήψεων στο λογαριασμό σας στο Google Analytics.

Ξεκινήστε με το MonsterInsights σήμερα!

Θέλετε να ξεκινήσετε με τη δωρεάν έκδοση; Προσπαθήστε MonsterInsights Lite.

9. Προϊόν Amazon στο Post Plugin

προϊόν amazon σε μια προσθήκη μετά

Το προϊόν Amazon σε ένα Post Plugin σάς επιτρέπει να προσθέσετε γρήγορα ένα μορφοποιημένο προϊόν Amazon στην ανάρτηση ιστολογίου σας. Για να προσθέσετε ένα προϊόν Amazon στην ανάρτησή σας, θα πρέπει να έχετε λογαριασμό θυγατρικού Amazon και κλειδιά API προϊόντων διαφήμισης Amazon.

Αφού διαμορφώσετε τα κλειδιά, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε προϊόντα Amazon στις αναρτήσεις ιστολογίου σας.

Ξεκινήστε με το Προϊόν Amazon σε ένα Post Plugin σήμερα!

10. Συγκεντρωτής WP RSS

αθροιστής wp rss

Το WP RSS Aggregator σάς επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα περιεχόμενο από τα δίκτυα θυγατρικών σας στον ιστότοπό σας WordPress. Για παράδειγμα, λιανοπωλητές όπως η Amazon σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε ροές προϊόντων με το αναγνωριστικό συνεργάτη σας.

Με το WP RSS Aggregator, μπορείτε να ρυθμίσετε σελίδες προϊόντων εισάγοντας τις τροφοδοσίες ή ακόμα και να δημιουργήσετε αυτόματα αυτόματα ιστολόγια. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ανακτήσετε αυτόματα προϊόντα ως αναρτήσεις στο ιστολόγιό σας στο WordPress. Επιπλέον, ενημερώνεται πάντα με τις πιο πρόσφατες αλλαγές.

Ξεκινήστε με το WP RSS Aggregator σήμερα!

11. Yoast SEO

yoast seo

Το Yoast SEO είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα SEO WordPress και θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε τη σωστή κίνηση στον ιστότοπο συνεργατών σας.

Το Yoast SEO φροντίζει για την τεχνική βελτιστοποίηση SEO που χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας. Σας αναγκάζει να επιλέξετε μια λέξη-κλειδί εστίασης κατά τη δημοσίευση περιεχομένου και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι τη χρησιμοποιείτε κατάλληλα σε αυτήν τη σελίδα.

Το Yoast SEO είναι το πιο δημοφιλές WordPress SEO plugin και είναι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ για κάθε ιστότοπο.

Ξεκινήστε με το Yoast SEO σήμερα!

12. Πλαίσιο ελέγχου Rel Nofollow

πλαίσιο ελέγχου rel nofollow

Το Rel Nofollow Checkbox προσθέτει μια επιλογή πλαισίου ελέγχου στο αναδυόμενο παράθυρο εισαγωγής / επεξεργασίας συνδέσμου που σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα ένα χαρακτηριστικό nofollow στους συνδέσμους σας. Προσθέτοντας ένα χαρακτηριστικό nofollow στους συνδέσμους θυγατρικών σας, λέτε στις μηχανές αναζήτησης να μην μεταφέρουν χυμό συνδέσμου σε αυτούς τους συνδέσμους.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα θυγατρικών σας χωρίς να ανησυχείτε για την επιβολή κυρώσεων στο Google.

Ξεκινήστε με το πλαίσιο ελέγχου Rel Nofollow σήμερα!

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να βρείτε τα καλύτερα πρόσθετα WordPress για συνεργάτες μάρκετινγκ. Πιστεύουμε ότι όλα τα παραπάνω πρόσθετα είναι βασικά και απαραίτητα για συνεργάτες που χρησιμοποιούν το WordPress.

Ελέγξτε επίσης: Οι κορυφαίες προσθήκες δωρεών

Η αύξηση της στοχευμένης επισκεψιμότητας είναι απαραίτητη για την αύξηση των εσόδων των συνεργατών σας. Δείτε τα καλύτερα εργαλεία SEO για να αυξήσετε γρήγορα την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map