12 καλύτερες προσθήκες WordPress για το 2020 (σε σύγκριση)

plug-best-slider-plugins


Θέλετε να προσθέσετε ένα όμορφο ρυθμιστικό στον ιστότοπό σας WordPress; Όταν δημιουργείται με το σωστό εργαλείο, τα ρυθμιστικά WordPress μπορούν να κάνουν τον ιστότοπό σας πιο ελκυστικό, πιο διαδραστικό και πιο διασκεδαστικό. Αλλά η επιλογή του τέλειου πρόσθετου μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, επειδή υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά ρυθμιστικά πρόσθετα στην αγορά. Διαλέξαμε λοιπόν μερικά από τα καλύτερα για εσάς.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τις καλύτερες προσθήκες slider WordPress για το 2019.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή προσθήκη ρυθμιστικού WordPress

Με την προσθήκη ρυθμιστικών, μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο εντυπωσιακό, αλλά μερικές φορές μπορεί να σας απογοητεύσει με μειωμένη ταχύτητα και άλλα ζητήματα. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν επιλέγετε ένα ρυθμιστικό πρόσθετο.

Μην παραλείψετε να ακολουθήσετε το πλήρες άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες προσθήκες WordPress που πρέπει να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας.

Βασικά, υπάρχουν 3 πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα ρυθμιστικό πρόσθετο:

Κατ ‘αρχάς, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η προσθήκη ρυθμιστικού είναι πλήρως αποκριτικός. Η ανταπόκριση είναι ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό που πρέπει να διατηρεί κάθε ιστότοπος επειδή όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν φορητές συσκευές μικρής οθόνης για να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο. Εάν τα ρυθμιστικά σας δεν ταιριάζουν καλά σε τέτοιες συσκευές, θα χάσετε πολλά.

Το δεύτερο είναι ευκολία στη χρήση. Διάφορα πρόσθετα είναι διαθέσιμα στην αγορά, αλλά μόνο μερικά πρόσθετα προσφέρουν φιλικές προς το χρήστη διεπαφές. Μην επιλέγετε ποτέ μια περίπλοκη προσθήκη, επειδή θα χάσετε πολλά σημαντικά πράγματα, ενώ θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το πρόσθετο.

Τρίτον, και ίσως το πιο σημαντικό πράγμα, είναι Ταχύτητα. Συχνά αναφέρεται ότι τα ρυθμιστικά πρόσθετα επιβραδύνουν τους ιστότοπους και αυξάνουν το χρόνο φόρτωσης για τις ιστοσελίδες σας. Εάν ένα ρυθμιστικό επιβραδύνει τον ιστότοπό σας, δεν έχει νόημα να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη. Επειδή η ταχύτητα του ιστότοπου είναι πραγματικά σημαντική για το SEO, την εμπειρία των χρηστών και τη συνολική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Επομένως, θα πρέπει να ελέγξετε τουλάχιστον αυτά τα 3 πράγματα (απόκριση, ευκολία χρήσης και ταχύτητα) κατά την επιλογή ενός πρόσθετου ρυθμιστικού.

Τώρα, ας προχωρήσουμε και δείτε τα κορυφαία 11 ρυθμιστικά πρόσθετα για το WordPress.

1. Soliloquy

soliloquy-wordpress-slider-plugin

Το Soliloquy είναι το καλύτερο responsive plugin WordPress που διατίθεται στην αγορά. Όταν δοκιμάσαμε το πρόσθετο και με τις 3 απαιτήσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω, απέδωσε άριστα σε όλες. Είναι πλήρως ανταποκρινόμενο, εύκολο στη χρήση και ελαφρύ. Δημιουργήθηκε από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων του WordPress χρησιμοποιώντας κωδικοποίηση υψηλής ποιότητας και καλύτερη τεχνολογία, προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες για την κατασκευή όμορφων ρυθμιστικών.

Το Soliloquy διαθέτει μια απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ρυθμιστικά με ευκολία. Ενσωματώνεται καλά με τη διεπαφή του WordPress και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εικόνες από τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε εικόνες, να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις του ρυθμιστικού και να τις δημοσιεύσετε.

Μόλις δημιουργήσετε ένα ρυθμιστικό, μπορείτε να ενσωματώσετε το ρυθμιστικό στις σελίδες και τις αναρτήσεις σας εύκολα από το Προσθήκη ρυθμιστικού κουμπί πάνω από το πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε το ρυθμιστικό σε διαφορετικά μέρη του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας μια σύντομη ετικέτα, ένα widget ή μια ετικέτα προτύπου.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας Soliloquy.

2. Έξυπνο ρυθμιστικό 3

smart slider 3 κριτική

Το Smart Slider 3 είναι ένα από τα πιο ισχυρά πρόσθετα για το WordPress. Αυτό το πρόσθετο ρυθμιστικού WordPress έχει μια δωρεάν έκδοση που προσφέρει πλήρως ανταποκριτικά, βελτιστοποιημένα SEO ρυθμιστικά για οποιοδήποτε θέμα WordPress. Η δωρεάν έκδοση έρχεται επίσης με ένα δυναμικό ρυθμιστικό ανάρτησης που σας επιτρέπει να επισημάνετε πρόσφατες δημοσιεύσεις ή επιλεγμένες δημοσιεύσεις.

Με την επαγγελματική έκδοση της προσθήκης, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις διαφάνειες σας όπως κάνετε με τους δημιουργούς σελίδων. Οι εύχρηστες λειτουργίες μεταφοράς και απόθεσης σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε εύκολα ένα ρυθμιστικό με τον τρόπο που θέλετε. Έρχεται επίσης με 6 μοναδικά επίπεδα για τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα προσαρμοσμένου ρυθμιστικού WordPress.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Smart Slider 3.

3. Slider Revolution

slider-Revolution-κριτική

Το Slider Revolution είναι το πρόσθετο slider WordPress με τις καλύτερες πωλήσεις στην αγορά CodeCanyon. Έρχεται με έναν ισχυρό οπτικό επεξεργαστή με τον οποίο μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε τα ρυθμιστικά στο WordPress.

Η προσθήκη είναι πλήρως ανταποκρινόμενη, έτσι ώστε τα ρυθμιστικά σας να φαίνονται υπέροχα σε κάθε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων επιτραπέζιων υπολογιστών, φορητών υπολογιστών, tablet και smartphone. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι είναι ένα πραγματικό ρυθμιστικό υποστήριξης πολυμέσων, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες, βίντεο, ροή κοινωνικών μέσων, καθώς και αναρτήσεις WordPress και προσαρμοσμένες αναρτήσεις.

Παρόλο που προσφέρει ισχυρές δυνατότητες και λειτουργίες για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε υπέροχα ρυθμιστικά, χάνει κάποιες πτυχές της φιλικότητας προς τον χρήστη. Για παράδειγμα, θα πρέπει να μεταβείτε στη λίστα των ρυθμιστικών σας για να βρείτε έναν κωδικό για να προσθέσετε το ρυθμιστικό σας, ενώ το Soliloquy το καθιστά εύκολο με το Προσθήκη ρυθμιστικού κουμπί στο πρόγραμμα επεξεργασίας δημοσιεύσεων. Επίσης, η διεπαφή του φαίνεται διαφορετική από την υπόλοιπη διεπαφή χρήστη του WordPress, έτσι οι αρχάριοι μπορούν να το βρουν λίγο δύσκολο στην αρχή.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Slider Revolution.

4. LayerSlider

layerlider-wordpress-plugin

Το LayerSlider είναι ένα άλλο δημοφιλές plugin στην αγορά CodeCanyon. Πρόκειται για μια προηγμένη προσθήκη με πολλές ισχυρές επιλογές που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε ρυθμιστικά, γκαλερί εικόνων με εφέ, κινούμενες σελίδες προορισμού, μπλοκ σελίδων ή ακόμη και έναν πλήρη ιστότοπο.

Παρόμοια με το Slider Revolution, το LayerSlider έχει επίσης τη δική του διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης για την κατασκευή ρυθμιστικών. Έτσι, όταν ξεκινάτε με αυτό, ίσως χρειαστεί να περάσετε μερικές ημέρες για να μάθετε τη διεπαφή του.

Το πλεονέκτημα της προσθήκης είναι ότι σας επιτρέπει να προσθέσετε μια ποικιλία μεταβάσεων και κινούμενων σχεδίων στα ρυθμιστικά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από 200 προκαθορισμένες μεταβάσεις διαφανειών, παράλλαξη και διαφορετικές κινούμενες εικόνες. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος προτύπων ρυθμιστικών premium που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις προσωπικές σας ανάγκες, τους επαγγελματικούς ιστότοπους των επιχειρήσεων, την παρουσίαση του δημιουργικού σας έργου κ.λπ..

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του LayerSlider.

5. RoyalSlider

royalslider-wordpress-plugin

Το RoyalSlider είναι ακόμη ένα πρόσθετο slider με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αγορά CodeCanyon, αλλά έχει λιγότερες επιλογές προσαρμογής, μεταβάσεις και εφέ κίνησης σε σύγκριση με τις δύο παραπάνω προσθήκες CodeCanyon. Ωστόσο, διαθέτει όλες τις τυπικές δυνατότητες που θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ρυθμιστικά για ιστότοπους WordPress.

Το RoyalSlider επικεντρώνεται σε μια διαισθητική διεπαφή και καλύτερη απόδοση. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ρυθμιστικά φιλικά προς την αφή και αποκριτικά για εύκολη πλοήγηση. Έχει μια επιλογή αργής φόρτωσης για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ταχύτητα της σελίδας σας. Επιπλέον, είναι βελτιστοποιημένο για SEO.

Με το RoyalSlider, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τις φωτογραφίες Instagram και Flickr στα ρυθμιστικά WordPress. Επίσης, υποστηρίζει βίντεο YouTube και Vimeo για τη δημιουργία πιο ελκυστικών ρυθμιστικών.

6. Ολισθητής από WD

πρόσθετο slider-by-wd

Ρυθμιστικό από WD είναι ένα δωρεάν premium plugin WordPress για τη δημιουργία ρυθμιστικών απόκρισης. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ρυθμιστικά γρήγορης φόρτωσης και φιλικά προς SEO που μπορείτε να προσθέσετε με ευκολία στις αναρτήσεις, τις σελίδες, τις κεφαλίδες θέματος, τις πλαϊνές γραμμές και άλλες τοποθεσίες του ιστότοπού σας..

Μπορείτε να προσθέσετε ρυθμιστικά εικόνας και βίντεο με διαφορετικά εφέ μετάβασης, ενώ πιο προηγμένες λειτουργίες δεν είναι διαθέσιμες στην δωρεάν έκδοση. Τα εφέ ταινίας, καρουσέλ και παράλλαξ είναι διαθέσιμα μόνο στην πληρωμένη έκδοση. Εκτός αυτού, μπορείτε να δημιουργήσετε πολυλειτουργικά ρυθμιστικά με στρώματα κειμένου, εικόνας, βίντεο, hotspot και κοινωνικών μέσων με την πληρωμένη έκδοση της προσθήκης.

Το πρόσθετο Slider by WD υποστηρίζει επίσης έλεγχο σάρωσης για συσκευές οθόνης αφής και αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματά του. Ωστόσο, οι επιλογές ενσωμάτωσης του ρυθμιστικού δεν είναι τόσο φιλικές όσο το Soliloquy. Θα χρειαστεί να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον βραχίονα του ρυθμιστικού για να ενσωματώσετε το ρυθμιστικό σε αναρτήσεις και σελίδες, ενώ το Soliloquy σας επιτρέπει να προσθέσετε απευθείας από το πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων από το Προσθήκη ρυθμιστικού κουμπί.

7. WonderPlugin WordPress Slider

wonderplugin-wordpress-slider

WonderPlugin WordPress Slider είναι ένα απλό και γρήγορο plugin WordPress. Είναι διαθέσιμο τόσο σε δωρεάν όσο και σε premium εκδόσεις. Εάν επιλέξετε τη δωρεάν έκδοση, θα προσθέσει ένα υδατογράφημα που συνδέεται με την αρχική σελίδα της προσθήκης.

WonderPlugin WordPress Slider υποστηρίζει εικόνες, βίντεο YouTube, Vimeo, mp4 και WebM, καθώς και δημοσιεύσεις WordPress. Μπορείτε να δημιουργήσετε οριζόντιες και κάθετες παρουσιάσεις με μικρογραφίες και να τις ενσωματώσετε εύκολα στον ιστότοπό σας.

Επιπλέον, έρχεται με εκπληκτικά εφέ μετάβασης, όπως το ενσωματωμένο εφέ lightbox για τη δημιουργία ελκυστικών ρυθμιστικών. Το πιο αξιοσημείωτο από όλα, έχει μια διεπαφή χρήστη τύπου οδηγού που σας βοηθά να φτιάξετε ένα ρυθμιστικό εύκολα βήμα προς βήμα.

8. Ομαλό ρυθμιστικό

smooth-slider-wordpress-plu

ο Ομαλό ρυθμιστικό Το plugin σας βοηθά να δημιουργήσετε ομαλά και ευχάριστα ρυθμιστικά και καρουζέλ για ιστότοπους WordPress. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για το WordPress CMS, οπότε προσφέρει μια πραγματικά απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή για χρήστες WordPress.

Η προσθήκη σάς βοηθά να δημιουργήσετε μια ποικιλία ρυθμιστικών, όπως ρυθμιστικά θέσεων, ρυθμιστικά εικόνας και ρυθμιστικά βίντεο. Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες στη συλλογή πολυμέσων του WordPress και να δημιουργήσετε ρυθμιστικά εικόνων. Για να κάνετε τα ρυθμιστικά σας να φαίνονται μοναδικά, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την τυπογραφία, την ταχύτητα μετάβασης, το εφέ, το χρώμα φόντου, το ύψος του ρυθμιστικού, το πλάτος κ.λπ..

Μόλις δημιουργήσετε τα ρυθμιστικά, μπορείτε να τα προσθέσετε στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας σύντομη ετικέτα, widget ή ετικέτα προτύπου. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε τα ρυθμιστικά με πλήρεις ρυθμίσεις σε άλλους ιστότοπους.

9. Κύριο ρυθμιστικό

master-slider-plugin

Το Master Slider είναι ένα όμορφο πρόσθετο ρυθμιστή αφής WordPress που υποστηρίζει πλοήγηση αφής με καθαρή κίνηση. Είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και φιλικό προς κινητά που προσαρμόζεται καλά σε όλες τις συσκευές και τις οθόνες.

Είναι ένα φοβερό ρυθμιστικό επιπέδων που έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει οποιοδήποτε περιεχόμενο HTML (όπως κείμενο και εικόνες) σε επίπεδα. Υποστηρίζει εικόνες, βίντεο, δημοσιεύσεις WordPress, προϊόντα WooCommerce, άλμπουμ Facebook και γκαλερί Flickr. Πάνω απ ‘όλα, σας παρέχει πάνω από 90 προεπιλεγμένα ρυθμιστικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας.

Το plugin έχει ενσωματωμένο Visual Composer σε αυτό, οπότε η κατασκευή ρυθμιστικών είναι απλή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας drag and drop frontend.

10. MetaSlider

metaslider-wordpress-plugin

Το MetaSlider είναι μια απλή αλλά ισχυρή προσθήκη ρυθμιστικού WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε παρουσιάσεις με πλήρη απόκριση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έρχεται με τόνους ισχυρών λειτουργιών, όπως υποστήριξη βίντεο, πλοήγηση μικρογραφιών, διαφάνειες μετά την τροφοδοσία, διαφάνειες κινούμενων επιπέδων κ.λπ..

Το πρόσθετο συνδυάζει την ισχύ των 4 πρόσθετων: Flex Slider, Nivo Slider, Responsive Slides και Coin Slider. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητές τους σε 1 προσθήκη. Επιπλέον, είναι συμβατό με όλες τις σημαντικές προσθήκες και θέματα του WordPress.

Το MetaSlider διατίθεται τόσο σε δωρεάν όσο και σε premium εκδόσεις, οπότε μπορείτε πρώτα να δοκιμάσετε τη δωρεάν έκδοση για να ελέγξετε τη χρηστικότητά του.

11. Πλάκες μετεωριτών

πρόσθετο μετεωριτών-διαφανειών

Πλάκες μετεωρίτη είναι ένα δωρεάν ρυθμιστικό plugin για το WordPress που μπορείτε να κατεβάσετε από το επίσημο αποθετήριο WordPress plugin και να το χρησιμοποιήσετε σε όσους ιστότοπους θέλετε. Σας βοηθά να δημιουργήσετε απλές παρουσιάσεις εικόνων στο WordPress.

Το Meteor Slides είναι ένα φιλικό προς κινητά plugin που προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε συσκευή και υποστηρίζει πλοήγηση αφής για κινητά και tablet. Για να ενσωματώσετε τα ρυθμιστικά στον ιστότοπό σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν σύντομο κωδικό, μια ετικέτα προτύπου ή ένα γραφικό στοιχείο.

Σε σύγκριση με άλλες προσθήκες σε αυτήν τη λίστα, δεν διαθέτει πολλές επιλογές και λειτουργίες. Δεν μπορείτε να προσθέσετε βίντεο στα ρυθμιστικά σας. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για απλές παρουσιάσεις εικόνων.

12. FlexSlider

Πρόσθετο FlexSlider-wordpress-plugin

Το FlexSlider είναι ένα άλλο δωρεάν πρόσθετο για τη δημιουργία ρυθμιστικών WordPress. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα ρυθμιστικά jQuery με πλήρη ανταπόκριση.

Χρησιμοποιώντας αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να προσθέσετε οριζόντιες και κατακόρυφες διαφάνειες και να εξασθενίσετε κινούμενες εικόνες σε αυτές. Υποστηρίζει όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης, πλοήγηση αφής και συμβατό με την τελευταία έκδοση του jQuery.

Η προσθήκη είναι μια απλή εργαλειοθήκη slider jQuery που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για απλά ρυθμιστικά.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να βρείτε τα καλύτερα πρόσθετα ρυθμιστικών WordPress. Ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες προσθήκες WordPress της γκαλερί εικόνων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map