13 καλύτερες προσθήκες WordPress Analytics σε σύγκριση (2020)

συγκρίνονται οι καλύτερες λύσεις ανάλυσης wordpress


Αναζητάτε τις καλύτερες προσθήκες αναλυτικών στοιχείων WordPress; Θέλετε να μάθετε εάν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στο Google Analytics?

Για να εκτελέσετε έναν επιτυχημένο διαδικτυακό ιστότοπο επιχείρησης, χρειάζεστε μια λύση αναλυτικών στοιχείων που σας βοηθά να συλλέγετε δεδομένα ιστότοπου και να παρέχετε πληροφορίες που μπορούν να εφαρμοστούν. Αυτό εξαλείφει την εικασία και μπορείτε να αρχίσετε να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει δεδομένων για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι το Google Analytics είναι η πιο δημοφιλής λύση παρακολούθησης ιστότοπων εκεί έξω, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα προϊόντα που ακολουθούν διαφορετική προσέγγιση στην παρακολούθηση ιστότοπων.

Σε αυτό το άρθρο, θα συγκρίνουμε μερικές από τις καλύτερες λύσεις ανάλυσης για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

1. MonsterInsights

τέρατα

Με πάνω από 1 εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις, το MonsterInsights είναι το καλύτερο plugin του Google Analytics για WordPress. Το MonsterInsights καθιστά εξαιρετικά εύκολη τη σύνδεση του Google Analytics με το WordPress και προσφέρει ολοκληρωμένες δυνατότητες παρακολούθησης.

Παρόλο που το Google Analytics δημιουργήθηκε για την παρακολούθηση σχεδόν κάθε αλληλεπίδρασης χρηστών στον ιστότοπό σας, όπως υποβολές φόρμας, συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου, λήψεις αρχείων κ.λπ., η προεπιλεγμένη ρύθμιση του Analytics δεν σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως το δυναμικό της παρακολούθησης του Analytics.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα συμβάν επιτόπου, όπως παρακολούθηση υποβολών φόρμας, θα πρέπει είτε να προσθέσετε τον προσαρμοσμένο κώδικα παρακολούθησης συμβάντων στον ιστότοπό σας είτε να ορίσετε έναν στόχο του Google Analytics για κάθε φόρμα. Αυτό μπορεί να είναι κουραστικό και χρονοβόρο, ειδικά αν δεν είστε επαγγελματίας προγραμματιστής ή ειδικός στο Analytics.

Με το MonsterInsights, μπορείτε να ενεργοποιήσετε διαφορετικές δυνατότητες παρακολούθησης με λίγα μόνο κλικ χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα. Με μια ματιά, μπορείτε να ελέγξετε την απόδοση του ιστότοπού σας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress χωρίς να συνδεθείτε στο προφίλ σας στο Analytics.

Μια δωρεάν έκδοση της προσθήκης είναι διαθέσιμη για λήψη δωρεάν από το επίσημο αποθετήριο WordPress.

Η τιμολόγηση ξεκινά από 99,50 $ για μία άδεια ιστότοπου.

Ξεκινήστε με το MonsterInsights σήμερα.

Θέλετε να ξεκινήσετε με τη δωρεάν έκδοση; Δοκιμάστε το MonsterInsights Lite.

2. ExactMetrics

ακριβής μέτρηση-ανάλυση-λύση

Το ExactMetrics ήταν παλαιότερα γνωστό ως Πίνακας ελέγχου Google Analytics για WP και είναι ένα άλλο δημοφιλές πρόσθετο Google Analytics WordPress. Σας επιτρέπει να βλέπετε τα δεδομένα του ιστότοπού σας απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Εκτός από στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο και όμορφες αναφορές μέσα στην περιοχή διαχειριστή του WordPress, αυτή η προσθήκη Google Analytics για WordPress περιλαμβάνει παρακολούθηση συνδέσμων συνεργατών, αναφορές δημογραφικών στοιχείων, παρακολούθηση αρχείων, παρακολούθηση συμβάντων, βελτιωμένη απόδοση συνδέσμου και πολλά άλλα.

Ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια; Το ExactMetrics είναι 100% δωρεάν και υποστηρίζεται καλά

Ξεκινήστε με το ExactMetrics σήμερα.

3. Google Analytics

αναλυτικά στοιχεία google

Χωρίς αμφιβολία, το Google Analytics είναι η πιο δημοφιλής διαθέσιμη λύση ανάλυσης ιστότοπων. Η δημιουργία ενός λογαριασμού Google Analytics είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν μόνο λογαριασμό για την παρακολούθηση πολλών ιστότοπων.

Το Google Analytics θα σας δείξει τον αριθμό των επισκεπτών στον ιστότοπό σας, από πού προέρχονται αυτοί οι επισκέπτες, πόσο καιρό παραμένουν στον ιστότοπό σας και άλλα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε συνδέσμους, να παρακολουθείτε την αφοσίωση των χρηστών και να εκτελείτε δοκιμές A / B.

Όπως ίσως έχετε συγκεντρώσει, ένας λογαριασμός Google Analytics είναι απαραίτητος εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν αριθμό προσθηκών σε αυτήν τη λίστα. Το Google Analytics μπορεί να είναι δύσκολο να το κατανοήσετε, ειδικά για αρχάριους. Γι ‘αυτό σας προτείνουμε να συνδέσετε το Google Analytics με μια προσθήκη όπως MonsterInsights για να λαμβάνετε εύκολα κατανοητές αναφορές.

Επιπλέον, με το Google Analytics πρέπει να συνδεθείτε σε ξεχωριστό λογαριασμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας. Όμως, συνδέοντας το Google Analytics με το MonsterInsights, μπορείτε να δείτε όλα τα δεδομένα σας απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress – χωρίς εναλλαγή μεταξύ 2 διαφορετικών λογαριασμών.

Ξεκινήστε με το Google Analytics σήμερα.

4. Σωρός

σωρός

Το Heap είναι μια εναλλακτική λύση του Google Analytics που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε αυτόματα κάθε συμβάν στον ιστότοπό σας ή στην εφαρμογή για κινητά. Για παράδειγμα, στον Ιστό, το Heap παρακολουθεί κλικ, υποβολές φόρμας και πολλά άλλα χωρίς καμία δουλειά από μέρους σας. Σε κινητό, το Heap παρακολουθεί κάθε άγγιγμα, σύρετε, πατήστε και οποιοδήποτε άλλο συμβάν που δημιουργείται με κίνηση χωρίς καμία διαμόρφωση.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του Heap και του Google Analytics είναι ότι ο Heap εστιάζεται στην αυτόματη παρακολούθηση συμβάντων, ενώ το Google Analytics μπορεί να παρακολουθεί αυτόματα τις προβολές σελίδας μόνο. Το Heap διευκολύνει επίσης την παρακολούθηση μεμονωμένων χρηστών, ακόμα κι αν βρίσκεται σε ξεχωριστές συσκευές και cookie.

Με το Heap’s Event Visualizer, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε διοχετεύσεις μετατροπών ή να κάνετε ανάλυση τμηματοποίησης σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να γνωρίζετε κανένα κώδικα.

Αν θέλετε να παρακολουθείτε τον ιστότοπό σας ή την εφαρμογή iOS που απαιτεί διοχετεύσεις μετατροπής ή ανάλυση τμηματοποίησης, το Heap θα κάνει τη δουλειά σας γρήγορη και εύκολη.

Η δωρεάν έκδοση του Heap σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε μόνο 5000 συνεδρίες ανά μήνα. Η πλήρης έκδοση είναι διαθέσιμη για εταιρείες μέσω προσαρμοσμένης τιμολόγησης.

Ξεκινήστε με το Heap σήμερα.

5. Στατιστικά WordPress.com

jetpack

Το Jetpack’s WordPress.com Stats είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress Analytics που σας παρέχει γρήγορα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας με μια ματιά στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Δεν είναι τόσο κοντά όσο το Google Analytics, αλλά σας παρέχει μια βασική επισκόπηση των αριθμών επισκεψιμότητας στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Το WordPress.com Stats συνοδεύεται από το πρόσθετο Jetpack ως ενότητα. Για να μπορείτε να παρακολουθείτε την κυκλοφορία σας με το Jetpack Stats, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Jetpack, να ενεργοποιήσετε τη μονάδα Stats και να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με το WordPress.com.

Ίσως να μην είναι η σωστή λύση εάν δεν χρησιμοποιείτε ήδη άλλες λειτουργίες Jetpack στον ιστότοπό σας.

Ξεκινήστε με τα στατιστικά του Jetpack στο WordPress.com σήμερα.

6. Μάτομο

μάτομο

Το Matomo, παλαιότερα γνωστό ως Piwik, είναι μια κορυφαία εναλλακτική λύση Google Analytics ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα την αλληλεπίδραση των χρηστών στον ιστότοπό σας. Έρχεται με όλες τις δυνατότητες που μπορείτε να σκεφτείτε, συμπεριλαμβανομένων, εκδηλώσεων, στόχων, ηλεκτρονικού εμπορίου, συνδεδεμένων χρηστών, χάρτες θερμότητας, δοκιμών a / b και πολλά άλλα.

Όπως και το WordPress, το Matomo έρχεται με εκδόσεις που φιλοξενούνται από τον εαυτό σας και από το cloud.

Με τον αυτο-φιλοξενούμενο Matomo, μπορείτε να παρακολουθείτε τις αλληλεπιδράσεις χρηστών στον ιστότοπό σας εγκαθιστώντας τον στον διακομιστή σας. Εάν χρειάζεστε παρακολούθηση ιστοτόπων χωρίς προβλήματα, τότε ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση Matomo που φιλοξενείται από το cloud, επομένως μπορείτε να παραλείψετε τα τεχνικά βήματα και να ενεργοποιήσετε γρήγορα την παρακολούθηση ιστότοπων.

Το αυτο-φιλοξενούμενο Matomo είναι δωρεάν. Η τιμολόγηση για το Matomo που φιλοξενείται στο cloud βασίζεται σε προβολές σελίδων που παρακολουθούνται στους ιστότοπους και τις εφαρμογές σας για κινητά.

Για την έκδοση που φιλοξενείται στο cloud, η τιμολόγηση ξεκινά από 7,50 $ το μήνα για 5 ιστότοπους έως και 50.000 προβολές σελίδας.

Ξεκινήστε με το Matomo σήμερα.

7. Parse.ly

αναλυτικά

Το Parse.ly είναι μια πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων με εύχρηστη διεπαφή που σας παρέχει σαφείς πληροφορίες κοινού. Το Parse.ly είναι χρήσιμο τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

Το Parse.ly προσφέρει 3 προϊόντα: πίνακα ελέγχου περιεχομένου, API και αγωγό δεδομένων που μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα ή ως πακέτο.

Με τον απλοποιημένο πίνακα ελέγχου περιεχομένου, το Parse.ly σας δίνει μια σαφή εικόνα των επισκεπτών του ιστότοπού σας σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε εύκολα να εξερευνήσετε ιστορικές τάσεις και να λάβετε αποφάσεις βάσει δεδομένων για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Με τα API που υποστηρίζονται από περιεχόμενο, μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικές εμπειρίες χρηστών βάσει των αναλυτικών στοιχείων του κοινού σας. Χρησιμοποιώντας την ισχυρή μηχανή προτάσεων, μπορείτε να διπλασιάσετε τις προβολές σελίδας σας και να αυξήσετε το χρόνο που αφιερώνεται στον ιστότοπο.

Ο αγωγός δεδομένων τους σάς επιτρέπει να ξεκλειδώσετε το 100% των δεδομένων σας σε μορφή εύχρηστου ερωτήματος και μεταφοράς δεδομένων.

Προσφέρουν προσαρμοσμένες προσφορές για τα προϊόντα τους με βάση τις ανάγκες του ιστότοπού σας.

Ξεκινήστε με το Parse.ly σήμερα.

8. Mixpanel

μίξελ

Το Mixpanel σας λέει πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με τα προϊόντα σας, είτε μέσω του ιστότοπού σας είτε σε εφαρμογές για κινητά. Σας ενημερώνει ποιοι είναι οι χρήστες σας και μετρά τις ενέργειες που λαμβάνουν οι άνθρωποι στα προϊόντα σας και σας βοηθά να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει δεδομένων γρήγορα και εύκολα.

Το Mixpanel επιτρέπει 2 τύπους προγραμμάτων τιμολόγησης – σχέδια αφοσίωσης και ατόμων. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά που ταιριάζει σε σας καθώς μεγαλώνετε.

Με το πρόγραμμα των ατόμων τους, μπορείτε να συλλέξετε τα δεδομένα 1000 προφίλ χρηστών δωρεάν. Με το πρόγραμμα αφοσίωσης, μπορείτε να συλλέγετε έως και 20 εκατομμύρια σημεία δεδομένων ανά μήνα.

Το μειονέκτημα του MixPanel είναι ότι δεν είναι τόσο εύκολο να ρυθμιστεί σε σύγκριση με το MonsterInsights ή το Jetpack Stats.

Ξεκινήστε με το Mixpanel σήμερα.

9. Adobe Analytics

αναλυτικά στοιχεία adobe

Το Adobe Analytics είναι ένα προηγμένο εργαλείο ανάλυσης για ιστότοπους εταιρικού επιπέδου από την Adobe Systems. Σας επιτρέπει να κατανοήσετε τους πελάτες σας και πώς αλληλεπιδρούν με την επωνυμία σας μέσω οπτικοποιήσεων, δυνατοτήτων μάρκετινγκ μεταξύ καναλιών και προηγμένων αναλυτικών στοιχείων.

Σας επιτρέπει επίσης να προσδιορίσετε τα πιο πολύτιμα τμήματα πελατών σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να εξυπηρετείτε καλύτερα τους πελάτες σας μέσω της ευφυΐας των πελατών.

Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να μετράτε την αλληλεπίδραση των χρηστών στις εφαρμογές σας για κινητές συσκευές για να παρέχετε καλύτερες ψηφιακές εμπειρίες σε όλες τις συσκευές.

Ξεκινήστε με το Adobe Analytics σήμερα.

10. Clicky Analytics

clicky-analytics

Το Clicky Analytics είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση του Google Analytics στην οποία εξαρτώνται περισσότεροι από 1 εκατομμύριο ιστότοποι για στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο. Στην πραγματικότητα, κάθε αναφορά στο Clicky είναι ενημερωμένη σε πραγματικό χρόνο.

Με το Clicky, μπορείτε να παρακολουθείτε λεπτομερή δεδομένα, όπως μεμονωμένους επισκέπτες και τις ενέργειές τους, τον μέσο χρόνο στον ιστότοπο, τη μέση ενέργεια, το ποσοστό εγκατάλειψης, τις καμπάνιες και πολλά άλλα.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Clicky είναι η δυνατότητα κατασκοπείας χρηστών στον ιστότοπό σας σε πραγματικό χρόνο σε χάρτη. Έτσι, αντί να διαβάζετε αναφορές, μπορείτε να δείτε τι κάνουν οι επισκέπτες του ιστότοπού σας καθώς το κάνουν.

Η Clicky προσφέρει δωρεάν και πληρωμένα προγράμματα. Με το δωρεάν πρόγραμμα μπορείτε να παρακολουθείτε 1 ιστότοπο, αλλά μόνο για συνολικά 3.000 καθημερινές προβολές σελίδας και χωρίς premium χαρακτηριστικά, χάρτες θερμότητας ή παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε premium λειτουργίες, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στον λογαριασμό Pro για 9,99 $ / μήνα. Για χάρτες θερμότητας και παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας, θα χρειαστεί να επιλέξετε το πρόγραμμα Pro Plus που κοστίζει 14,99 $ / μήνα.

Ξεκινήστε με το Clicky σήμερα.

11. Τρελό αυγό

τρελό αυγό

Το Crazy Egg είναι μια λύση ανάλυσης ιστότοπων που σας επιτρέπει να βλέπετε τι λειτουργεί στον ιστότοπό σας και τι δεν είναι για να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας. Αυτό το εργαλείο ανάλυσης σάς βοηθά να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που ονομάζεται heatmapping.

Το Crazy Egg προσφέρει οπτικές αναφορές και ηχογραφήσεις μεμονωμένων συνεδριών, ώστε να μπορείτε να μάθετε από πού προέρχονται οι πελάτες σας, από πού πλοηγούνται στον ιστότοπό σας και από πού κολλάνε, ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο σχεδιασμό για βελτίωση.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι οι δοκιμές A / B τους. Με τη δοκιμή Crazy Egg A / B, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα σωστά χρώματα, τοποθέτηση περιεχομένου, αντίγραφο και εικόνες για αυξημένες μετατροπές. Επιπλέον, εάν πρέπει να κάνετε αλλαγές, μπορείτε να το κάνετε εύκολα με τον επεξεργαστή του Crazy Egg.

Το Crazy Egg προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή και τα πακέτα τιμών τους κυμαίνονται από 24 $ / μήνα – 249 $ / μήνα.

Ξεκινήστε με το Crazy Egg σήμερα.

12. Στατιστής

statcounter-analytics-λύση

Το Statcounter διευκολύνει την ανάλυση ιστότοπων και εμπιστεύεται περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους. Με την προσθήκη Statcounter, μπορείτε να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με την υπηρεσία μετρητών στατιστικών ιστότοπου που βασίζεται στο cloud της Statcounter. Η υπηρεσία σάς παρέχει βασικά στατιστικά στοιχεία ιστότοπου, όπως προβολές σελίδων, συνεδρίες, επισκέπτες, επισκέπτες για πρώτη φορά και πολλά άλλα.

Το Statcounter προσφέρει μερικές άλλες εντυπωσιακές δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα προσθήκης περιγραφικών πληροφοριών σχετικά με τους επισκέπτες σας για να σας βοηθήσει να τους παρακολουθείτε καλύτερα και ειδοποιήσεις επισκεπτών που σας ειδοποιούν όταν ένας μεμονωμένος επισκέπτης επιστρέφει στον ιστότοπό σας.

Όμως, αυτές οι λύσεις ανάλυσης ιστοτόπων δεν διαθέτουν ορισμένες από τις προηγμένες δυνατότητες που έχουν άλλες λύσεις σε αυτήν τη λίστα, όπως παρακολούθηση συνδέσμων συνεργατών, παρακολούθηση συμβάντων και πολλά άλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Statcounter δωρεάν εάν έχετε λιγότερες από 250.000 μηνιαίες προβολές σελίδας. Εάν οι μηνιαίες προβολές σελίδας σας είναι υψηλότερες, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή που κυμαίνεται από 9 $ / μήνα σε 399 $ / μήνα.

Ξεκινήστε με το Statcounter σήμερα.

13. Woopra

woopra-analytics

Το Woopra είναι μια λύση ανάλυσης WordPress για ομάδες προϊόντων, μάρκετινγκ, πωλήσεων και υποστήριξης για την παρακολούθηση της διαδρομής των πελατών από άκρο σε άκρο.

Αυτή η υπηρεσία ανάλυσης ιστού και η προσθήκη WordPress επικεντρώνονται στην παρακολούθηση των χρηστών σε ατομικό επίπεδο παρέχοντας δεδομένα για ταξίδια πελατών, τάσεις πελατών, διατήρηση, τμηματοποίηση και πολλά άλλα. Με το Woopra, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε ενέργειες σε πραγματικό χρόνο με βάση τη συμπεριφορά των χρηστών με ενσωματωμένους κανόνες ετικέτας.

Η Woopra προσφέρει δωρεάν και επί πληρωμή πακέτα, με το πακέτο pro που ξεκινά από 999 $ / μήνα.

Ξεκινήστε με το Woopra σήμερα.

Ποια είναι η καλύτερη λύση Analytics για WordPress?

Η απάντηση στην οποία είναι η καλύτερη προσθήκη αναλυτικών στοιχείων WordPress εξαρτάται πραγματικά από τις ανάγκες σας.

Όσον αφορά την παρακολούθηση ιστοτόπων, κάθε λύση ακολουθεί διαφορετική προσέγγιση. Πριν μπείτε στην επιλογή ενός προϊόντος, αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταλάβετε ποια λύση αναλυτικών στοιχείων είναι η κατάλληλη για τις ανάγκες σας.

Για τους περισσότερους ιστότοπους, το Google Analytics συνδυάζεται με MonsterInsights είναι η τέλεια λύση επειδή προσφέρει παρακολούθηση συμβάντων, παρακολούθηση ηλεκτρονικού εμπορίου, παρακολούθηση συνδέσμων συνεργατών, παρακολούθηση φόρμας και άλλα.

Σε σύγκριση με άλλες προσθήκες αναλυτικών στοιχείων του WordPress, συμπεριλαμβανομένων των στατιστικών του WordPress.com, το MonsterInsights παραμένει μπροστά από την καμπύλη σε όλες τις πτυχές. Είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο και σας προσφέρει όμορφες αναφορές στον πίνακα ελέγχου του WordPress, ώστε να μπορείτε να δείτε τα πιο σημαντικά στατιστικά σας με μια ματιά.

Διαβάστε μας: Κριτική MonsterInsights

Με λίγα λόγια, το MonsterInsights είναι η καλύτερη λύση για εσάς εάν θέλετε:

 • Λάβετε σημαντικά στατιστικά στοιχεία στον πίνακα ελέγχου του WordPress.
 • Αποκαλύψτε περισσότερες δυνατότητες του Google Analytics, όπως η παρακολούθηση ηλεκτρονικού εμπορίου, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες ρύθμισης.
 • Ξεκλειδώστε την προηγμένη παρακολούθηση χρηστών, αλλά έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό.

Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε μια λύση αναλυτικών στοιχείων που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε αυτόματα συμβάντα επιτόπου για τον ιστότοπό σας και τις εφαρμογές για κινητά χωρίς καμία προσθήκη τρίτου μέρους, Σωρός μπορεί να είναι η σωστή λύση για εσάς.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη λύση στο Analytics για τις ανάγκες σας.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, ίσως θελήσετε επίσης να διαβάσετε τις καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σε σύγκριση).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map