15 καλύτερες προσθήκες αναζήτησης WordPress για τη βελτίωση της επιτόπιας αναζήτησης

Καλύτερες προσθήκες αναζήτησης WordPress


Ψάχνετε για τις καλύτερες προσθήκες αναζήτησης WordPress?

Η ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης στο WordPress συνοδεύεται από πολλούς περιορισμούς. Με τη σωστή προσθήκη αναζήτησης WordPress, μπορείτε να βελτιώσετε την επιτόπια αναζήτηση στον ιστότοπό σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες προσθήκες αναζήτησης WordPress στην αγορά.

1. ΑναζήτησηWP

ΑναζήτησηWP

Το SearchWP είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ισχυρά πρόσθετα αναζήτησης WordPress. Προσδιορίζει τα αρχεία που η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης WordPress αγνοεί όπως έγγραφα, λεπτομέρειες προϊόντος ηλεκτρονικού εμπορίου, όρους ταξινόμησης, προσαρμοσμένα πεδία κ.λπ. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε γρήγορα και εύκολα τη μηχανή αναζήτησης στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις πληροφορίες των επισκεπτών για να βελτιώσετε το περιεχόμενό σας και να αποκτήσετε μεγαλύτερη αφοσίωση χρηστών στο WordPress. Αυτή η προσθήκη χρησιμοποιεί τις υπάρχουσες φόρμες αναζήτησης και το πρότυπο σελίδας αποτελεσμάτων, προκειμένου να διασφαλίσει ότι είναι συμβατή με το θέμα του WordPress.

2. Πλήρης αναζήτηση κειμένου

Αναζήτηση πλήρους κειμένου

Η Αναζήτηση πλήρους κειμένου είναι μια προηγμένη προσθήκη αναζήτησης WordPress που επιτρέπει στους χρήστες σας να αναζητούν συνημμένα, PDF, έγγραφα και άλλες μορφές αρχείων στον ιστότοπό σας. Συμπληρώνει την ενσωματωμένη δυνατότητα αναζήτησης του WordPress και όχι τον επαναπροσδιορίζει. Εάν ακολουθείτε μια προσθήκη αναζήτησης που ακολουθεί τα πρότυπα του WordPress, τότε ίσως θέλετε να το δοκιμάσετε.

Με τη δωρεάν έκδοση, λαμβάνετε μόνο βασικές δυνατότητες. Η αναζήτηση συνημμένων προσφέρεται με την επαγγελματική έκδοση της προσθήκης.

3. Αναζήτηση Swiftype

Swiftype

Η Swiftype Search είναι μια ελαφριά και γρήγορη προσθήκη αναζήτησης που μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στον ιστότοπό σας WordPress. Αντικαθιστά το προεπιλεγμένο σύστημα αναζήτησης του WordPress και το καθιστά πλήρως προσαρμόσιμο. Μπορείτε να αλλάξετε το στυλ του πλαισίου αναζήτησης, να προσθέσετε χρώματα κ.λπ..

Δείχνει λεπτομερείς πληροφορίες για αναζητήσεις σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να δείτε σε ποιο περιεχόμενο ενδιαφέρονται οι χρήστες σας. Η προσθήκη υποστηρίζει περισσότερες από 13 δημοφιλείς γλώσσες, καθιστώντας τη διαθέσιμη για το κοινό όλων των περιοχών του κόσμου.

4. Μια καλύτερη αναζήτηση

Μια καλύτερη αναζήτηση

Η Better Search είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που αντικαθιστά την υπάρχουσα μηχανή αναζήτησης WordPress με μια λύση αναζήτησης πλούσια σε χαρακτηριστικά. Με αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να ελέγξετε το πρότυπο φόρμας αναζήτησης, το πρότυπο σελίδας αποτελεσμάτων και να προσαρμόσετε πλήρως το πλαίσιο αναζήτησης όπως χρειάζεστε.

Αυτή η προσθήκη εμφανίζει σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης, αντιστοιχεί σε μερικές λέξεις, επισημαίνει όρους, φράσεις αναζήτησης και σχόλια. Υποστηρίζει bbPress και WordPress multisite δίκτυο.

5. Ajax Search Lite

Ajax Αναζήτηση Lite

Το Ajax Search Lite είναι μια δωρεάν προσθήκη αναζήτησης WordPress. Συνοδεύεται από προτάσεις αυτόματης συμπλήρωσης και λέξεων-κλειδιών της Google, ώστε να διευκολύνεται η αναζήτηση στον ιστότοπό σας WordPress για τους χρήστες σας. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα πλαίσιο αναζήτησης στην πλευρική γραμμή σας ως widget ή στις αναρτήσεις σας ως σύντομος κώδικας.

Έρχεται με 8 ενσωματωμένα πρότυπα, προσαρμογές χρωμάτων, κινούμενα σχέδια με ajax, τόνους ρυθμίσεων backend και πολλά άλλα. Αυτή η προσθήκη αποθηκεύει προσωρινά τις εικόνες για ταχύτερη απόδοση. Είναι συμβατό με WPML και Qtranslate.

6. Αναζήτηση Ελεφαντοστού

Αναζήτηση Ελεφαντοστού

Το Ivory Search είναι ένα απλό και δωρεάν plugin αναζήτησης WordPress που βελτιώνει τη βασική σας λειτουργία αναζήτησης WordPress. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε νέες φόρμες αναζήτησης στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε κάθε φόρμα αναζήτησης ξεχωριστά. Είναι εύκολο να εμφανίσετε το πλαίσιο αναζήτησης στην κεφαλίδα, το υποσέλιδο, την πλευρική γραμμή, τις περιοχές που είναι έτοιμες για widget, τις αναρτήσεις κ.λπ. χρησιμοποιώντας τον σύντομο κώδικα.

Αυτή η προσθήκη μπορεί να κρύψει συγκεκριμένο περιεχόμενο από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Υποστηρίζει πλήρως το WooCommerce και το WPML για πολύγλωσσες αναζητήσεις.

7. ACF: Καλύτερη αναζήτηση

ACF Καλύτερη αναζήτηση

Το ACF Better Search είναι ένα πρόσθετο αναζήτησης WordPress που λειτουργεί με το προεπιλεγμένο σύστημα αναζήτησης WordPress για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Σας επιτρέπει να αναζητήσετε πλήρεις φράσεις αντί για μεμονωμένους όρους. Τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι πιο ακριβή για τις φράσεις και επίσης εμφανίζουν αποτελέσματα αμέσως.

8. Επισημάνετε τους όρους αναζήτησης

Επισημάνετε τους όρους αναζήτησης

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το πρόσθετο επισημαίνει τους όρους αναζήτησης στον ιστότοπό σας WordPress. Πρόκειται για μια δωρεάν και μοντέρνα προσθήκη WordPress που εμφανίζει γρήγορα επισημασμένους όρους στα αποτελέσματα αναζήτησης. Δεν επισημαίνει μόνο τον τίτλο της σελίδας σας ή την ανάρτηση στο αποτέλεσμα αναζήτησης, αλλά και για τους όρους στο απόσπασμα περιεχομένου.

Διαθέτει ελαφριά επισήμανση χαρακτήρων και πεζών-κεφαλαίων. Η προσθήκη είναι συμβατή με το WP Super Cache για καλύτερη και ταχύτερη απόδοση.

9. Αναζήτηση στο Place

Αναζήτηση στο Place

Η Αναζήτηση στο Place είναι μια μηχανή αναζήτησης σε πραγματικό χρόνο για το WordPress. Καθώς εισάγετε τον όρο αναζήτησης, αρχίζει να δείχνει τα αποτελέσματα. Είναι πλήρως προσαρμόσιμο για χρώματα και γραμματοσειρές στο πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύντομο κωδικό για να εμφανίσετε το πλαίσιο αναζήτησης στις περιοχές κεφαλίδας, υποσέλιδου και γραφικών στοιχείων.

Είναι απόλυτα συμβατό με τα προγράμματα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, όπως το Elementor, το SiteOrigin κ.λπ. για να προσθέσετε το πλαίσιο αναζήτησης οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Περιλαμβάνει επίσης ετικέτες στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

10. YITH WooCommerce Ajax Αναζήτηση

YITH Ajax WooCommerce Αναζήτηση

Το YITH WooCommerce Ajax Search είναι ένα premium πρόσθετο αναζήτησης WordPress που συνεργάζεται με τα καταστήματα WooCommerce για αναζήτηση προϊόντων και εμφάνιση των αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο. Έρχεται ως σύντομος κώδικας και widget για την εμφάνιση του πλαισίου αναζήτησης στην κεφαλίδα, το υποσέλιδο και την πλευρική γραμμή.

Δείχνει εκτεταμένα αποτελέσματα αναζήτησης από τις σελίδες, τις αναρτήσεις, τις κατηγορίες, το περιεχόμενο προϊόντων κ.λπ. Επίσης, δείχνει την τιμολόγηση προϊόντων στη λίστα προτάσεων. Επίσης, ελέγξτε τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας WooCommerce.

11. Πλαίσιο αναζήτησης Booking.com

Πλαίσιο αναζήτησης Booking.com

Αν ψάχνετε για μια συγκεκριμένη προσθήκη για να προσθέσετε το επίσημο πλαίσιο αναζήτησης της Booking.com στον ιστότοπό σας, τότε αυτή η προσθήκη είναι ιδανική για εσάς. Σας επιτρέπει να γίνετε συνεργάτης της ιστοσελίδας της Booking.com και να προσθέσετε εύκολα τα ξενοδοχεία με προορισμούς. Μπορείτε να έχετε προπληρωμένους προορισμούς για διαφορετικές σελίδες και αναρτήσεις.

Αυτή η προσθήκη προσφέρει εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής στο backend που περιλαμβάνει χρώματα, κείμενο και μέγεθος του πλαισίου αναζήτησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το widget για να προσθέσετε το πλαίσιο αναζήτησης στην πλευρική γραμμή ή στο υποσέλιδο.

12. Αναζήτηση ανά κατηγορία

Κατηγορία Σοφή Αναζήτηση

Η Αναζήτηση κατά Κατηγορία είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που προσθέτει ένα προσαρμοσμένο widget στον ιστότοπό σας. Χρησιμοποιώντας αυτήν την προσθήκη, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε αναζητήσεις βάσει κατηγοριών για χρήστες. Μπορείτε επίσης να εξαιρέσετε συγκεκριμένες κατηγορίες από τα αποτελέσματα αναζήτησης για να ελέγξετε τη μηχανή αναζήτησής σας. Είναι μια τέλεια προσθήκη για bloggers με εκατοντάδες άρθρα.

13. Ζωντανή αναζήτηση

Αναζήτηση Ζωντανά

Το Search Live είναι μια άλλη δωρεάν προσθήκη για ιστότοπους WordPress. Προσθέτει μια αποτελεσματική ολοκληρωμένη ζωντανή αναζήτηση με άμεσα αποτελέσματα για τους επισκέπτες σας. Είναι απλό και εύκολο να ρυθμιστεί με έναν σύντομο κωδικό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το widget για να προσθέσετε ένα πλαίσιο αναζήτησης στις περιοχές που είναι έτοιμες για widget. Σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε τα αποτελέσματα αναζήτησης για κάθε φόρμα αναζήτησης.

14. Αναζήτηση IQ

ΑναζήτησηIQ

Το SearchIQ είναι μια έξυπνη λύση αναζήτησης για το WordPress. Εμφανίζει άμεσα αποτελέσματα αναζήτησης με τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης. Διαθέτει αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για να σας επιτρέψει να κατανοήσετε τη συμπεριφορά των χρηστών και να βελτιώσετε τη στρατηγική περιεχομένου του ιστότοπού σας. Αυτή η προσθήκη διασφαλίζει ότι όλα τα έγγραφά σας και άλλες μορφές αρχείων γίνονται με δυνατότητα αναζήτησης. Βελτιστοποιεί επίσης τα αποτελέσματα για να δώσει προτεραιότητα στο σχετικό περιεχόμενο.

15. Βιτρίνα IDX Real Estate Search

Αναζήτηση ακινήτων IDX

Το Showcase IDX Real Estate Search είναι μια δωρεάν προσθήκη αναζήτησης WordPress για ιστότοπους ακινήτων, μεσίτες και χρήστες που αναζητούν ακίνητα. Βοηθά τους κτηματομεσίτες να αποκτήσουν περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Ενσωματώνεται με αναζήτηση βάσει χάρτη για να μεταφέρει την τοπική σας λύση αναζήτησης στο επόμενο επίπεδο. Το πρόσθετο IDX Real Estate Search λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ αγοραστή και πωλητή.

Έρχεται ως widget και σύντομος κωδικός για την εμφάνιση του πλαισίου αναζήτησης στις σελίδες, τις αναρτήσεις και τις περιοχές widget. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το πεδίο αναζήτησης ώστε να ταιριάζει με το θέμα του WordPress.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να βρείτε τα καλύτερα πρόσθετα αναζήτησης WordPress για να ενισχύσετε την αναζήτηση στον ιστότοπό σας. Ίσως θελήσετε επίσης να ρίξετε μια ματιά στην ειδική επιλογή μας σχετικά με τις προσεχώς προσθήκες και το WordPress giveaway plugin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map