7 Καλύτερα πρόσθετα και εργαλεία δοκιμής Split A / B WordPress (2020)

Καλύτερα πρόσθετα και εργαλεία δοκιμής Split A / B WordPress


Ψάχνετε για τα καλύτερα πρόσθετα δοκιμών split A / B WordPress?

Το A / B / testing σας επιτρέπει να συγκρίνετε δύο ή περισσότερες εκδόσεις μιας ιστοσελίδας, email κ.λπ. με ένα μόνο στοιχείο για να καταλάβετε την καλύτερη παραλλαγή όσον αφορά τις μετατροπές.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε την επιλεγμένη λίστα με τα καλύτερα πρόσθετα και εργαλεία δοκιμής split A / B WordPress.

Επιλέγοντας την καλύτερη προσθήκη WordPress A / B Split Testing

Ο έλεγχος διαχωρισμού A / B σάς επιτρέπει να εμφανίζετε πολλές εκδόσεις του υλικού μάρκετινγκ στον χρήστη σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ποια από τις οποίες αρέσει περισσότερο στους επισκέπτες.

Δεδομένου ότι υπάρχουν δεκάδες πρόσθετα και εργαλεία δοκιμής split A / B WordPress στην αγορά, η επιλογή του καλύτερου plugin μπορεί να προκαλέσει σύγχυση.

Εδώ είναι αυτό που πρέπει να αναζητήσετε σε μια προσθήκη δοκιμής split WordPress:

 • Καλύψτε τις ανάγκες σας: Δεν έχει δημιουργηθεί ίσο κάθε πρόσθετο δοκιμής A / B, οπότε βεβαιωθείτε ότι το πρόσθετο που λαμβάνετε σας βοηθά να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δοκιμάσετε μια φόρμα optin, βεβαιωθείτε ότι η προσθήκη που πρόκειται να αγοράσετε προσφέρει δοκιμές φόρμας optin.
 • Εύκολη εγκατάσταση: Αποφύγετε τα πρόσθετα με κάθε κόστος που απαιτούν από εσάς να πηδήσετε πολλά εμπόδια μόνο για να ρυθμίσετε μια δοκιμή A / B
 • Αποτελέσματα δοκιμών: Βεβαιωθείτε ότι το πρόσθετο δηλώνει τον ίδιο τον νικητή και όχι απλώς να δείχνει τα στατιστικά.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster είναι το καλύτερο πρόσθετο δημιουργίας μολύβδου WordPress που συνοδεύεται από μια ισχυρή δυνατότητα δοκιμής split A / B για να κατανοήσει τι λειτουργεί για τους χρήστες σας.

Με το OptinMonster, όχι μόνο μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές φόρμες optin και άλλες καμπάνιες μάρκετινγκ, αλλά επίσης να σας παρέχει λεπτομερή ανάλυση μετατροπών και αποτελέσματα δοκιμών A / B.

Εάν είστε εκδότης, το OptinMonster σάς επιτρέπει να καταλάβετε την απόδοση των καμπανιών μάρκετινγκ για διαφορετικά τμήματα κοινού, όπως για κινητά έναντι επιτραπέζιων υπολογιστών και διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες.

Για εμπόρους ηλεκτρονικού εμπορίου, το OptinMonster μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάσπαση δοκιμαστικών καμπανιών με στόχο:

 • Επίτευξη περισσότερων πωλήσεων
 • Προσέλκυση συνδρομητών για ένα πρόγραμμα αφοσίωσης
 • Λήψη απαντήσεων στην έρευνα από πελάτες

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights είναι η καλύτερη προσθήκη WordPress Google Analytics που παρέχει απρόσκοπτη ενοποίηση με το Google Optimize, ώστε να μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη διεξαγωγή δοκιμών split A / B χωρίς επεξεργασία κώδικα.

Με το MonsterInsights, είναι εύκολο να ρυθμίσετε το Google Optimize στον ιστότοπό σας και να εκτελέσετε τις δοκιμές A / B. Τα αποτελέσματα της δοκιμής split εμφανίζονται στον πίνακα ελέγχου του WordPress και μπορείτε να λάβετε μέτρα για να βελτιώσετε αμέσως τον ιστότοπό σας.

3. Λογισμικό Nelio

Δοκιμή Nelio A / B

Το λογισμικό δοκιμών Nelio A / B είναι μια εξαιρετική λύση δοκιμών split A / B WordPress στην αγορά. Έρχεται με απόλυτα εργαλεία δοκιμής split στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Το λογισμικό διαθέτει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα για την ενημέρωση του ιστότοπού σας και την εμφάνιση της παραλλαγής του νικητή. Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε με το λογισμικό δοκιμών Nelio A / B:

 • Σελίδες
 • Δημοσιεύσεις
 • Προϊόντα
 • Προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων
 • Τίτλοι
 • Widgets
 • Μενού πλοήγησης
 • Χάρτες θερμότητας
 • Κι αλλα.

Προσφέρει επίσης μια εγγενή υπηρεσία βελτιστοποίησης μετατροπών για προχωρημένους χρήστες WordPress. Το λογισμικό Nelio λειτουργεί εξαιρετικά με όλες τις δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας WordPress.

4. Πλατφόρμα εμπειρίας VWO

Πλατφόρμα εμπειρίας VWO

Πλατφόρμα εμπειρίας VWO είναι μια φανταστική υπηρεσία δοκιμών split A / B WordPress. Σας επιτρέπει να εμφανίζετε ταυτόχρονα 2 εκδόσεις του ιστότοπού σας σε διαφορετικούς χρήστες και παρακολουθεί ποια παραλλαγή μετατρέπει περισσότερους επισκέπτες σε πελάτες.

Δείτε τι μπορείτε να δοκιμάσετε A / B στον ιστότοπό σας με την πλατφόρμα εμπειρίας VWO:

 • Τίτλοι
 • Υπότιτλοι
 • Σχεδιασμός και διάταξη
 • Μενού πλοήγησης
 • Έντυπα
 • Πρόσκληση για δράση
 • Κοινωνική απόδειξη

Το VWO εμφανίζει τα αποτελέσματα της δοκιμής διαίρεσης σε πολλές μορφές, όπως αύξηση ποσοστού, επίπεδο εμπιστοσύνης, άμεση και έμμεση επίδραση κ.λπ. Μπορείτε να βρείτε έναν νικητή των 2 παραλλαγών σας και, στη συνέχεια, να εφαρμόσετε τις αλλαγές για να βελτιώσετε την απόδοση του ιστότοπού σας.

5. Απλός ελεγκτής σελίδας

Απλός ελεγκτής σελίδας

Απλός ελεγκτής σελίδας είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress A / B split testing. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε μια δοκιμή διαίρεσης στον ιστότοπό σας με 3 απλά βήματα: Επεξεργασία σελίδας, ρύθμιση δοκιμής διαίρεσης και δήλωση της νικητής παραλλαγής.

Είναι συμβατό με τους στόχους του Google Analytics για την παρακολούθηση μοναδικών επισκεπτών κάθε παραλλαγής, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε ποια έκδοση του ιστότοπού σας προσελκύει περισσότερους χρήστες. Υπάρχει επίσης μια premium έκδοση της προσθήκης με περισσότερες δυνατότητες, όπως παρακολούθηση μετατροπών και ολοκληρωμένη στατιστική ανάλυση.

6. Δοκιμή A / B για WordPress

Δοκιμή A / B για WordPress

Δοκιμή A / B για WordPress είναι μια άλλη δωρεάν δοκιμαστική προσθήκη για τον ιστότοπό σας. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε μια δοκιμή split A / B χρησιμοποιώντας τον κλασικό επεξεργαστή κειμένου στο WordPress.

Υποστηρίζει σύντομους κωδικούς για την εύκολη προσθήκη διαχωριστικών δοκιμών στις σελίδες, τις αναρτήσεις και τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων Η προσθήκη εμφανίζει πλήρη στατιστικά αποτελέσματα, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε μια παραλλαγή νικητή και, στη συνέχεια, να καταργήσετε τον σύντομο κωδικό δοκιμής A / B με ένα κλικ.

7. Χοττζάρ

Χοττζάρ

Χοττζάρ είναι ένα κορυφαίο εργαλείο δοκιμής διαχωρισμού A / B για να πειραματιστείτε με πολλές παραλλαγές του ιστότοπού σας και να δείξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο κοινό σας. Είναι καλύτερο να προσδιορίσετε εάν ένα συγκεκριμένο χρώμα ή στυλ διάταξης λειτουργεί για τους επισκέπτες του ιστότοπού σας ή όχι.

Έρχεται με πολλές άλλες δυνατότητες για τη συλλογή δεδομένων και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους επισκέπτες να αφήσουν σχόλια για τις διαφορετικές εκδόσεις του ιστότοπού σας.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να βρείτε τα καλύτερα πρόσθετα και εργαλεία δοκιμής split A / B WordPress. Ίσως θελήσετε επίσης να δείτε το άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε το A / B split test τις φόρμες WordPress για να αυξήσετε τις μετατροπές.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map