7 καλύτερες συγκρίσεις κρατήσεων WordPress σε σύγκριση (2020)

συγκρίθηκαν οι καλύτερες προσθήκες κράτησης WordPress


Αναζητάτε τις καλύτερες προσθήκες κράτησης και προγραμματισμού WordPress; Θέλετε να επιτρέψετε στους επισκέπτες του ιστότοπού σας να κλείσουν ραντεβού ή κράτηση στον ιστότοπό σας; Μια κακή διαδικασία κράτησης μπορεί να σαμποτάρει την επιχείρηση και τη φήμη σας. Με τη σωστή προσθήκη κράτησης WordPress, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τον υπάρχοντα ιστότοπό σας WordPress σε ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα διαδικτυακών ραντεβού και κρατήσεων.

Με την επιλογή έρχεται σύγχυση, οπότε, σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικές από τις καλύτερες προσθήκες κράτησης WordPress που σας βοηθούν να διαχειριστείτε online κρατήσεις ραντεβού και κράτησης. Μέχρι το τέλος, θα είστε έτοιμοι να λάβετε μια καλά ενημερωμένη απόφαση, σύγχυση και χωρίς προβλήματα.

Επιλογή προσθήκης κράτησης WordPress

Κάθε προσθήκη κράτησης WordPress διαθέτει πολλές δυνατότητες για την κάλυψη των αναγκών διαχείρισης κρατήσεων. Ως χρήστης, αυτό καθιστά δύσκολη την επιλογή του σωστού πρόσθετου που προσαρμόζεται τέλεια στην προσωπική σας ροή εργασίας και ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Πριν βυθίσουμε τη σύγκριση μας, αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξετάσετε ποιες λειτουργίες πρέπει να αναζητήσετε σε διαφορετικές προσθήκες κράτησης.

Σκοπός:

Δεν δημιουργείται ίσο κάθε πρόσθετο κράτησης. Ορισμένα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη διαχείριση κρατήσεων ραντεβού για υπηρεσίες, ενώ άλλα έχουν σχεδιαστεί για τη διαχείριση κρατήσεων κρατήσεων (όπως κρατήσεις ξενοδοχείων).

Μπορείτε επίσης να βρείτε πρόσθετα κράτησης πολλαπλών χρήσεων που προσφέρουν κρατήσεις ραντεβού και κράτησης, εάν χρειάζεστε πολλές επιλογές.

Χαρακτηριστικά:

Ορισμένες προσθήκες έχουν δημιουργηθεί μόνο για εμφάνιση ημερολογίου κράτησης στον ιστότοπό σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υποστηρίζουν διαδικτυακές πληρωμές. Αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για παρόχους υπηρεσιών που θέλουν να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους απευθείας από τον ιστότοπό τους, αλλά προτιμούν τις πληρωμές εκτός σύνδεσης.

Η κατανόηση των επιλογών που θα χρειαστείτε από την προσθήκη κράτησης για το WordPress μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρους στόχους και ελέγξτε τις δυνατότητες πιθανών λύσεων κράτησης πριν επενδύσετε το χρόνο και τα χρήματά σας για να τις δοκιμάσετε.

Εμπειρία χρήστη:

Η προσφορά μιας εξαιρετικής εμπειρίας χρήστη είναι η πιο σημαντική πτυχή όσον αφορά την online επιχείρησή σας.

Πριν επιλέξετε μια προσθήκη κράτησης WordPress, αναρωτηθείτε μερικές ερωτήσεις:

Το πρόσθετο που προτιμάτε προσφέρει απρόσκοπτη ενσωμάτωση για κινητά που επιτρέπει στους πελάτες σας να κάνουν κράτηση εν κινήσει; Μετά την κράτηση, σας επιτρέπει να στέλνετε προσαρμοσμένα ενεργοποιημένα email στους πελάτες σας?

Αυτές οι ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε το σωστό πρόσθετο κράτησης για τις μοναδικές σας ανάγκες.

Τούτου λεχθέντος, ας ρίξουμε μια ματιά στις καλύτερες προσθήκες κράτησης WordPress στην αγορά.

1. Ξεκινήστε την κράτηση

αρχική κράτηση

Το Start Booking είναι η καλύτερη προσθήκη κρατήσεων και προγραμματισμού στο διαδίκτυο που επιτρέπει στους πελάτες σας να κλείσουν ραντεβού μαζί σας στον ιστότοπό σας όλο το 24ωρο. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Ημερολόγιο Google, τότε μπορείτε να ενσωματώσετε το σύστημα κρατήσεων με αυτό.

Το Start Booking δίνει στους πελάτες σας μια απρόσκοπτη εμπειρία κράτησης. Ετσι δουλευει.

Με μια ματιά, οι πελάτες σας μπορούν να δουν και να επιλέξουν μια υπηρεσία με δυνατότητα κράτησης στη σελίδα κράτησης. Αφού επιλέξουν μια υπηρεσία, θα τους ζητηθεί να επιλέξουν την ημερομηνία και την ώρα που θα λειτουργήσει. Στη συνέχεια, η ροή αγοράς θα συλλάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από τον πελάτη σας και θα τις αποθηκεύσει με ασφάλεια στο σύστημα Έναρξη κράτησης.

Ξεκινήστε με την Έναρξη κράτησης σήμερα.

2. BirchPress

σημύδα

Το BirchPress είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα προγραμματισμού κρατήσεων που επιτρέπει στις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών να προγραμματίζουν κρατήσεις και να δέχονται πληρωμές μέσω διαδικτύου.

Με το BirchPress, οι φόρμες κράτησης μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο επεξεργαστή φόρμας και στη συνέχεια να ενσωματωθούν στις σελίδες σας μέσω σύντομων κωδικών.

Συγχρονίζεται με τα διαδικτυακά ημερολόγιά σας, όπως το Ημερολόγιο Google και το iCal, ώστε να μπορείτε να δείτε γρήγορα τα ραντεβού και τη διαθεσιμότητα.

Το BirchPress σάς επιτρέπει επίσης να στέλνετε πολύ προσαρμοσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες σας όταν κάνετε κράτηση, προγραμματίσετε ή ακυρώσετε ένα ραντεβού. Μπορείτε επίσης να υπενθυμίσετε στους πελάτες σας για ένα επερχόμενο ραντεβού χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό λογισμικό μάρκετινγκ email.

Αυτή η προσθήκη προγράμματος WordPress συνοδεύεται από πληρωμές μέσω PayPal. Για περισσότερες επιλογές πληρωμής, μπορείτε να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας στο WooCommerce.

Το πρόσθετο BirchPress έρχεται επίσης με χιλιάδες λειτουργίες και άγκιστρα, καθιστώντας το ένα από τα πιο φιλικά για προγραμματιστές πρόσθετα ραντεβού που υπάρχουν.

Ξεκινήστε με το BirchPress σήμερα.

3. Ημερολόγιο κρατήσεων

ημερολόγιο κρατήσεων

Η προσθήκη ημερολογίου κράτησης είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα κράτησης στο αποθετήριο plugin WordPress, με περισσότερες από 40.000 ενεργές εγκαταστάσεις. Πρόκειται για ένα πρόσθετο πολλαπλών χρήσεων που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τις κρατήσεις ραντεβού και κρατήσεων από τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Αυτό το πρόσθετο ραντεβού είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση με πολλές λειτουργίες, προσαρμοσμένες σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων.

Η premium έκδοση της προσθήκης συνοδεύεται από όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε ποτέ για τον ιστότοπο κρατήσεων WordPress στο διαδίκτυο. Δεδομένου ότι όλες οι κρατήσεις και οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων του WordPress, δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό τρίτου για τη διαχείριση των κρατήσεων. Ωστόσο, εάν θέλετε να εισαγάγετε ροές από πηγές τρίτων, όπως Airbnb, Booking.com, HomeAway, TripAdvisor και ούτω καθεξής, τότε μπορείτε εύκολα να το κάνετε και αυτό.

Οι φόρμες κράτησης και η υποστήριξη ημερολογίου ανταποκρίνονται, πράγμα που σημαίνει ότι θα φαίνονται υπέροχα σε όλες τις συσκευές, όπως επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά ή tablet.

Το καλύτερο από όλα, υποστηρίζεται ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών πυλών πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των PayPal, Stripe, Authorize.net και πολλά άλλα.

Ξεκινήστε με το Ημερολόγιο κράτησης σήμερα.

4. Βιβλίο

βιβλία

Το Bookly είναι ένα πλήρες πρόσθετο κράτησης WordPress που αυτοματοποιεί την κράτηση και τον online προγραμματισμό των υπηρεσιών σας. Το Bookly ταιριάζει καλύτερα στις υπηρεσίες κράτησης, όπως ραντεβού στο σαλόνι, check-up υγείας και ευεξίας, συναντήσεις εκπαίδευσης / διδασκαλίας και άλλες επαγγελματικές υπηρεσίες.

Προσφέρει απρόσκοπτη ενσωμάτωση για κινητά, καθιστώντας εύκολη την κράτηση ραντεβού εν κινήσει για τους πελάτες σας.

Είναι ένα από τα πιο εύκολα στη χρήση πρόσθετα WordPress για κράτηση ραντεβού. Η όλη διαδικασία κράτησης ραντεβού μπορεί να ρυθμιστεί από 2 έως 6 εύκολα βήματα.

Το Bookly είναι συμβατό με το πρόσθετο WPML, οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο κρατήσεων στο διαδίκτυο χωρίς ταλαιπωρία. Σας επιτρέπει επίσης να διαχειριστείτε την πελατειακή σας βάση χωρίς κόπο, παρέχοντας μια λίστα απεριόριστων, ταξινομημένων και αναζητήσιμων πελατών.

Ελέγξτε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο.

Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τα βασικά χαρακτηριστικά των προσθηκών με πολλά διαφορετικά πρόσθετα, όπως κουπόνια, προσαρμοσμένα πεδία, ομαδικές κρατήσεις, συναντήσεις αλυσίδων, επαναλαμβανόμενες πληρωμές και πολλά άλλα.

Ξεκινήστε με το Bookly σήμερα.

5. Ημερολόγιο απλών κρατήσεων WP

Ημερολόγιο απλών κρατήσεων WP

Το Ημερολόγιο Απλών Κρατήσεων WP μπορεί να είναι η σωστή λύση ημερολογίου κράτησης για εσάς εάν ακολουθείτε μια απλή προσθήκη προγράμματος WordPress που μόνο δείχνει στους πελάτες σας τη διαθεσιμότητα της παραθεριστικής σας κατοικίας. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η προσθήκη δεν σας επιτρέπει να δέχεστε διαδικτυακές πληρωμές.

Με τη δωρεάν έκδοση αυτής της προσθήκης προγράμματος, θα λάβετε όλες τις βασικές δυνατότητες που θα περιμένατε από μια προσθήκη ημερολογίου κράτησης. Για παράδειγμα, μπορείτε να εμφανίσετε ένα widget ημερολογίου κράτησης που δείχνει τη διαθεσιμότητα και επίσης να δέχεστε κρατήσεις μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη διεπαφής με πολύγλωσση υποστήριξη. Ωστόσο, θα πρέπει να αποδεχτείτε την πληρωμή εκτός σύνδεσης.

Με την έκδοση premium, μπορείτε εύκολα να συγχρονίσετε τα ημερολόγια κράτησής σας με εφαρμογές ενοικίασης διακοπών τρίτων, όπως Airbnb, Booking.com και Flipkey. Εξαιτίας αυτού, τυχόν αλλαγές που πραγματοποιούνται στο ημερολόγιο κρατήσεων του ιστότοπού σας θα εμφανίζονται αυτόματα στους λογαριασμούς τρίτων.

Ξεκινήστε με το Ημερολόγιο απλών κρατήσεων WP σήμερα.

6. WPForms

wpforms

Το WPForms είναι το καλύτερο πρόσθετο δημιουργίας φόρμας για το WordPress και σας διευκολύνει να δημιουργήσετε διαδικτυακές φόρμες κράτησης απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Με το WPForms, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τις φόρμες κράτησής σας με οποιεσδήποτε εφαρμογές τρίτων μέσω της ενσωμάτωσης Zapier.

Με την έξυπνη λογική υπό όρους, μπορείτε να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε πεδία φόρμας με βάση την επιλογή των χρηστών σας. Σας επιτρέπει επίσης να ενσωματώνετε απρόσκοπτα τις φόρμες ιστού σας με μεγάλες υπηρεσίες μάρκετινγκ email, όπως MailChimp, AWeber, GetResponse και άλλα.

Υποστηρίζει επίσης τις πύλες πληρωμής PayPal και Stripe.

Αν ψάχνετε για ένα πλήρες πρόσθετο δημιουργίας φόρμας WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε φόρμες ιστού, όπως φόρμες επικοινωνίας, φόρμες κράτησης, φόρμες έρευνας, φόρμες εγγραφής κ.λπ., τότε το WPForms είναι η καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

Ξεκινήστε με το WPForms σήμερα.

Θέλετε να ξεκινήσετε με τη δωρεάν έκδοση; Προσπαθήστε WPForms Lite.

7. Ημερολόγιο κρατήσεων WP από την Wachipi

ημερολόγιο κρατήσεων wp

Το WP Booking Calendar είναι ένα premium plugin WordPress που μετατρέπει τον ιστότοπό σας WordPress σε ένα ισχυρό σύστημα κρατήσεων. Μπορείτε να προωθήσετε πολλές υπηρεσίες στον ιστότοπό σας και να αποδεχτείτε ηλεκτρονικές κρατήσεις με ευκολία. Οι πελάτες μπορούν να δουν το online ημερολόγιο κράτησης πριν προγραμματίσουν ένα ραντεβού.

Τόσο εσείς όσο και ο πελάτης σας θα ειδοποιηθείτε μετά την κράτηση.

Το πρόσθετο WP Booking Calendar είναι επίσης συμβατό με το WPML, οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύγλωσσο σύστημα κρατήσεων.

Απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress, μπορείτε να διαχειριστείτε το ημερολόγιο κρατήσεων, τις κρατήσεις, τις φόρμες και τα email σας.

Αν και δεν είναι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά όσο το Bookly, είναι αρκετά καλό για την επίλυση βασικών αναγκών διαχείρισης κρατήσεων.

Ξεκινήστε με το Ημερολόγιο Κρατήσεων WP από την Wachipi σήμερα.

Ποιο πρόσθετο κράτησης WordPress πρέπει να χρησιμοποιήσετε?

Μετά τη σύγκριση μας, διαπιστώσαμε ότι το BirchPress είναι το καλύτερο διαδικτυακό πρόσθετο κράτησης ραντεβού για το WordPress, καθώς διαθέτει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για τη διαχείριση της κράτησης ραντεβού για τις υπηρεσίες σας. Ανεξάρτητα από τις υπηρεσίες που προσφέρετε, η προσθήκη είναι γεμάτη με ένα ισχυρό σύνολο λειτουργιών για τη διαχείριση ραντεβού στο διαδίκτυο και αναπτύξτε την επιχείρησή σας.

Για μια βασική προσθήκη κράτησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε WPForms που είναι επίσης το κορυφαίο εργαλείο δημιουργίας μορφών WordPress στην αγορά.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να βρείτε το καλύτερο πρόσθετο κράτησης WordPress για τις ανάγκες σας.

Θέλετε επίσης να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας online κρατήσεων; Στη συνέχεια, ελέγξτε τη σύγκριση των καλύτερων προσθηκών μετάφρασης του WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map