7 καλύτερες προσθήκες κοινωνικής απόδειξης για WordPress (σε σύγκριση)

Καλύτερες προσθήκες κοινωνικής απόδειξης για WordPress


Ψάχνετε τις καλύτερες προσθήκες κοινωνικής απόδειξης για το WordPress?

Όταν ένας υποψήφιος πελάτης προσγειώνεται στον ιστότοπό σας, δεν ξέρει αν το προϊόν σας αξίζει τα χρήματα και τον χρόνο του. Για να τους πείσετε να δοκιμάσουν το προϊόν σας, πρέπει να δημιουργήσετε κοινωνικές αποδείξεις γύρω από την επιχείρησή σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τη λίστα των καλύτερων προσθηκών κοινωνικής απόδειξης για το WordPress.

1. TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse είναι η καλύτερη εφαρμογή ειδοποιήσεων κοινωνικής απόδειξης στην αγορά. Προκειμένου να αυξηθεί η αφοσίωση στον ιστότοπό σας, εμφανίζει άμεσα επαληθευμένη δραστηριότητα πελατών στον ιστότοπό σας. Η ιδέα είναι ότι είναι εύκολο να πείσετε κάποιον να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια εάν δει ότι άλλοι άνθρωποι κάνουν το ίδιο πράγμα. Η εφαρμογή παρακολουθεί τις δραστηριότητες των χρηστών σε πραγματικό χρόνο και την εμφανίζει με την τοποθεσία τους στην οθόνη για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης.

Η εφαρμογή TrustPulse παρακολουθεί και επισημαίνει πραγματικές αγορές, εγγραφές, δραστηριότητα χρηστών και άλλα. Με τους προηγμένους κανόνες και τον έλεγχο χρονισμού, μπορείτε να εμφανίσετε ειδοποιήσεις κοινωνικής απόδειξης στο σωστό κοινό τη σωστή στιγμή.

Σας επιτρέπει να ενισχύσετε τις μετατροπές σας και να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο πρότυπο κουτιού κοινωνικής απόδειξης είτε να προσαρμόσετε πλήρως το πλαίσιο. Το TrustPulse λειτουργεί εξαιρετικά με όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το WordPress, το Shopify, το BigCommerce κ.λπ..

Αποκτήστε το TrustPulse σήμερα!

2. Ευδοκιμάστε

Ευδοκιμάστε

Το Thrive Ovation είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο μαρτυρίας του WordPress για προσθήκη κοινωνικής απόδειξης. Σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα σχόλια σε μαρτυρίες με ένα κλικ. Η προσθήκη συλλέγει χρήσιμες πληροφορίες όπως όνομα και φωτογραφία από τα σχόλια για να κάνει όμορφες μαρτυρίες και να τις εμφανίσει στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το Thrive Ovation με το Facebook και το Twitter για να συλλέξετε περισσότερες μαρτυρίες από τις κοινωνικές σας σελίδες. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού για τη συλλογή μαρτυριών, την αποστολή ειδοποιήσεων σε πελάτες και πολλά άλλα.

Προσφέρει έναν ισχυρό πίνακα ελέγχου για τη διαχείριση όλων των μαρτυριών σας από σχόλια, κοινωνικά κανάλια και σελίδες ιστότοπων. Μπορείτε επίσης να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε με μη αυτόματο τρόπο τις μαρτυρίες στο WordPress.

Αποκτήστε το Thrive Ovation σήμερα!

3. WPForms

WPForms

WPForms είναι το πιο φιλικό για αρχάριους plugin φόρμας επαφής WordPress. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο φόρμας, όπως μια φόρμα μαρτυρίας, μια φόρμα υποβολής χρήστη frontend, εγγραφή χρήστη, επικοινωνήστε μαζί μας, έρευνα και δημοσκόπηση κ.λπ..

Για να αποδεχτείτε τις μαρτυρίες και να τις ελέγξετε πριν από τη δημοσίευσή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια φόρμα υποβολής frontend. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε τις υποβληθείσες κριτικές στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μπορείτε ακόμη δημιουργήστε έναν προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης για κριτικές και διαχωρίστε το από τις υπάρχουσες αναρτήσεις ιστολογίου σας.

Αποκτήστε WPForms σήμερα!

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster είναι το καλύτερο πρόσθετο βελτιστοποίησης δημιουργίας δυνητικών πελατών και μετατροπών. Έρχεται με ένα ισχυρό Τεχνολογία Exit-Intent® που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τους εγκαταλελειμμένους επισκέπτες σας σε συνδρομητές και πελάτες. Προσθέτοντας κοινωνική απόδειξη στις καμπάνιες σας, θα μετατρέψετε ακόμη περισσότερο!

Ρίξτε μια ματιά σε ένα αναδυόμενο παράδειγμα του Syed Balkhi που αξιοποιεί τις κοινωνικές αποδείξεις για να ενθαρρύνει την υποβολή φόρμας.

αναδυόμενο παράθυρο κοινωνικής απόδειξης

Αποκτήστε το OptinMonster σήμερα!

5. Σταθερή επαφή

Σταθερή επαφή

Η Constant Contact είναι μια δημοφιλής υπηρεσία μάρκετινγκ email στην αγορά. Κατά τη δημιουργία μιας φόρμας optin με το Constant Contact, μπορείτε να εμφανίσετε τον αριθμό των ατόμων που έχουν ήδη εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο, προκειμένου να ενθαρρύνετε περισσότερες εγγραφές.

Μπορείτε να ενσωματώσετε τη Σταθερή επαφή με τα αγαπημένα σας εργαλεία μάρκετινγκ, όπως το OptinMonster, για να ανεβάσετε τις μετατροπές σας.

Λάβετε σταθερή επαφή σήμερα!

6. Κοινόχρηστοι αριθμοί

Κοινόχρηστοι αριθμοί

Κοινόχρηστοι αριθμοί είναι ένα δωρεάν πρόσθετο κοινωνικής κοινοποίησης για το WordPress. Έρχεται με πολλά κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Pinterest, το Twitter, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.λπ..

Έχει πολλές επιλογές στυλ για κοινωνικά κουμπιά. Μπορείτε να επιλέξετε ένα στυλ και να το προσαρμόσετε ανάλογα με το θέμα του ιστότοπού σας. Η προσθήκη σάς επιτρέπει επίσης να εμφανίζετε κουμπιά κοινής χρήσης κάτω και πάνω από την ανάρτηση.

Είναι μια ελαφριά προσθήκη και δεν επηρεάζει την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Το Shared Counts προσφέρει πρόσθετα, συμπεριλαμβανομένης της εικόνας Pinterest και της κατάστασης προσωρινής μνήμης.

Αποκτήστε κοινόχρηστους αριθμούς σήμερα!

7. ΕιδοποίησηX

Ειδοποίησηx

ΕιδοποίησηX είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα κοινωνικής απόδειξης WordPress και FOMO. Η προσθήκη διευκολύνει τους αρχάριους να ρυθμίζουν ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων στον ιστότοπό σας και να δημιουργούν εμπιστοσύνη. Αυξάνει τις μετατροπές σας εμφανίζοντας διαφορετικές ειδοποιήσεις, όπως μετρήσεις λήψης, σχόλια, πωλήσεις, κριτικές και άλλα.

Έρχεται με μια γραμμή ειδοποιήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε ειδικές προσφορές έκπτωσης και ειδοποιήσεις κοινωνικής απόδειξης. Η προσθήκη σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης για να δημιουργήσετε μια αίσθηση επείγοντος.

Το NotificationX ενσωματώνεται με WooCommerce, Easy Digital Downloads, Zapier, MailChimp, LearnDash και άλλες δημοφιλείς προσθήκες.

Λάβετε το NotificationX σήμερα!

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα πρόσθετα κοινωνικής απόδειξης για το WordPress. Ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες προσθήκες μπάρας ειδοποιήσεων WordPress για να ενισχύσετε την αφοσίωση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map