7 καλύτερες προσθήκες WordPress Poll για να αναπτύξετε την αφοσίωση στο χώρο

Καλύτερες προσθήκες δημοσκόπησης WordPress


Θέλετε το καλύτερο πρόσθετο δημοσκόπησης να προσθέσει δημοσκοπήσεις στο WordPress; Οι δημοσκοπήσεις και οι έρευνες προσελκύουν περισσότερους χρήστες και τους εμπλέκουν περισσότερο στον ιστότοπό σας. Αυτή η αφοσίωση των χρηστών είναι επίσης καλή για την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης του ιστότοπού σας.

Σε αυτό το άρθρο, επιλέξαμε με το χέρι τις καλύτερες προσθήκες δημοσκόπησης WordPress για εσάς.

Πώς να βρείτε την καλύτερη προσθήκη δημοσκόπησης WordPress

Το WordPress διαθέτει πολλά δωρεάν και πληρωμένα πρόσθετα δημοσκόπησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις και έρευνες στον ιστότοπό σας. Όταν αναζητάτε μια προσθήκη δημοσκόπησης WordPress, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να είναι εύκολη η εγκατάσταση και η χρήση. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να είναι ευέλικτο με τις επιλογές εμφάνισης, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε τη δημοσκόπηση στις σελίδες WordPress, τις αναρτήσεις και τις περιοχές widget.

Ακολουθούν μερικές γρήγορες λειτουργίες που πρέπει να εξετάσετε σε μια προσθήκη δημοσκόπησης WordPress προτού την επιλέξετε για τον ιστότοπό σας:

 • Θα πρέπει να έχει χαρακτηριστικά σχεδιασμού και στυλ για τη δημιουργία διαδραστικών δημοσκοπήσεων.
 • Βεβαιωθείτε ότι οι δημοσκοπήσεις πρέπει να φορτώνονται γρήγορα και να μην επηρεάζουν την απόδοση του ιστότοπού σας.
 • Θα πρέπει να προσφέρει πολλές επιλογές για την εμφάνιση της δημοσκόπησης και των αποτελεσμάτων της έρευνας, όπως γραφήματα, γραφήματα κ.λπ..
 • Η προσθήκη δημοσκόπησης θα σας επιτρέπει να εμφανίζετε αποτελέσματα σε πολλές σελίδες ή οπουδήποτε θέλετε.

Τούτου λεχθέντος, ας ρίξουμε μια ματιά στη διπλανή μας σύγκριση των καλύτερων προσθηκών δημοσκόπησης WordPress.

1. WPForms

WPForms

Το WPForms είναι το καλύτερο plugin φόρμας επαφής WordPress στον κόσμο. Προσφέρει πρότυπα φόρμας premium για τη δημιουργία φόρμας επικοινωνίας, ηλεκτρονικών εντύπων εγγραφής, ερευνών και δημοσκοπήσεων στο WordPress. Το WPForms έχει ένα πρόσθετο πρόσθετο για δημοσκοπήσεις και έρευνες. Οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις τους είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμες και ευέλικτες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση της επιλογής σας.

Το WPForms έχει ένα καταπληκτικό εργαλείο δημιουργίας φορμών που σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα τις διαδικτυακές σας δημοσκοπήσεις με τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εικόνες ως επιλογή δημοσκόπησης για τους χρήστες.

Μπορείτε να εμφανίσετε τις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις στις σελίδες του WordPress, στις αναρτήσεις, στην πλευρική γραμμή και σε άλλες περιοχές με widget. Οι δημοσκοπήσεις τους δεν πρέπει να επηρεάζουν την ταχύτητα και την απόδοση του ιστότοπού σας.

Σας επιτρέπει να προβάλλετε όμορφα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης σε γραφήματα και γραφήματα. Το WPForms σάς δίνει πρόσβαση σε αποτελέσματα δημοσκοπήσεων οπουδήποτε στον ιστότοπό σας στο WordPress. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης και να τα χρησιμοποιήσετε στις παρουσιάσεις του PowerPoint, του Excel Sheets και άλλων. Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα πρέπει να δείτε αυτόν τον οδηγό σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας διαδραστικής δημοσκόπησης χρησιμοποιώντας WPForms.

Σχετίζεται με: Πώς να δημιουργήσετε μια φόρμα τύπου μορφής στο WordPress (βήμα προς βήμα φροντιστήριο)

2. Δημοσκοπήσεις και βαθμολογίες PollDaddy

PollDaddy Δημοσκοπήσεις και βαθμολογίες

Το PollDaddy είναι ένα από τα πιο δημοφιλή plugins δημοσκόπησης WordPress στην αγορά. Έρχεται με ευέλικτες επιλογές για προσθήκη και διαχείριση δημοσκοπήσεων στο WordPress. Το PollDaddy είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να προσφέρει premium δυνατότητες για διαδικτυακές δημοσκοπήσεις.

Τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν δημοσκόπηση πολλαπλών επιλογών, διαδραστικά σχέδια δημοσκόπησης, επιλογή ημερομηνίας κλεισίματος για δημοσκοπήσεις, εμφάνιση / απόκρυψη αποτελεσμάτων και πολλά άλλα. Όπως κάθε άλλο ισχυρό διαδικτυακό πρόσθετο δημοσκόπησης, μπορείτε να εμφανίσετε τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων οπουδήποτε στον ιστότοπό σας και επίσης σε άλλα
Ιστότοποι WordPress.

Το PollDaddy είναι ένα δωρεάν πρόσθετο WordPress και υποστηρίζει βασικά φίλτρα IP για να αποτρέψει τους χρήστες να γεμίσουν πολλές απαντήσεις.

3. Αποκριτική δημοσκόπηση

Αποκριτική δημοσκόπηση

Το Responsive poll είναι ένα διαδικτυακό πρόσθετο δημοσκόπησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη απλών και όμορφων δημοσκοπήσεων στο WordPress. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολλές δημοσκοπήσεις και να τις εμφανίσετε στην ίδια σελίδα.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε δημοσκοπήσεις πολλαπλών επιλογών, επιλογές εικόνας με κείμενο, να εμφανίσετε όμορφα αποτελέσματα, να προσθέσετε ημερομηνία έναρξης / λήξης δημοσκοπήσεων και να προσαρμόσετε τα σχέδια δημοσκόπησης.

Προσφέρουν μια δωρεάν και πληρωμένη έκδοση. Η δωρεάν προσθήκη Responsive Poll έχει περιορισμένες δυνατότητες και πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στο premium σχέδιο για να ξεκλειδώσετε όλες τις επιλογές.

4. Δημοσκοπήσεις WP

Δημοσκοπήσεις WP

Το WP-Polls είναι ένα δωρεάν πρόσθετο δημοσκόπησης WordPress κατάλληλο για προσθήκη διαδικτυακών δημοσκοπήσεων στις σελίδες του ιστότοπού σας, στις αναρτήσεις, στην πλευρική γραμμή και σε άλλες περιοχές widget. Είναι εύκολο να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Σας επιτρέπει να προσθέσετε δημοσκοπήσεις πολλαπλών επιλογών και να εμφανίσετε γρήγορα αποτελέσματα στην ίδια σελίδα. Μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένο στυλ CSS για να αλλάξετε το θέμα και το σχεδιασμό των δημοσκοπήσεων WordPress.

5. Δημοσκόπηση δημοκρατίας

Δημοσκόπηση δημοκρατίας

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Democracy Poll είναι ένα απλό και μοντέρνο plugin δημοσκόπησης WordPress που επιτρέπει στους χρήστες σας να προσθέσουν τις δικές τους επιλογές στη δημοσκόπηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις μεμονωμένων και πολλαπλών επιλογών, να ορίσετε μια ημερομηνία λήξης για την ψηφοφορία σας, να επιλέξετε από πολλά πρότυπα σχεδίασης δημοσκόπησης και πολλά άλλα.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη προσθήκη δημοσκόπησης και σας επιτρέπει να περιορίσετε τη δημοσκόπηση μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες. Η δημοσκόπηση δημοσκόπησης σάς επιτρέπει να δημιουργείτε τυχαίες δημοσκοπήσεις και να τις εμφανίζετε σε χρήστες σε πολλές σελίδες.

Λειτουργεί εξαιρετικά με όλες τις δημοφιλείς προσθήκες προσωρινής μνήμης, όπως W3 Total Cache, WP Super Cache, WordFence, Quick Cache και πολλά άλλα, για να εκτελεί ταχύτερα στον ιστότοπό σας.

6. YOP Δημοσκόπηση

Yop Poll

Η ψηφοφορία YOP είναι ένα άλλο δωρεάν plugin δημοσκόπησης WordPress που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ηλεκτρονικών δημοσκοπήσεων και ερευνών. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στη ρύθμιση στο WordPress.

Σας επιτρέπει να προσθέσετε δημοσκοπήσεις πολλαπλών επιλογών, να προγραμματίσετε δημοσκοπήσεις, να εμφανίσετε δημοσκοπήσεις σε διαφορετικές σελίδες, να εμφανίσετε αποτελέσματα σε ποσοστά, να επαναφέρετε τη δημοσκόπηση ανά πάσα στιγμή και να προσθέσετε ένα όριο για την εμφάνιση δημοσκοπήσεων μόνο στους εγγεγραμμένους χρήστες. Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε τους ανεπιθύμητους χρήστες με IP και όνομα χρήστη.

Προσφέρουν διάφορες επιλογές για την εμφάνιση αποτελεσμάτων δημοσκόπησης. Εάν θέλετε να εμφανίσετε τα προηγούμενα αποτελέσματα δημοσκόπησης στους χρήστες, τότε η ψηφοφορία YOP είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

7. OpinionStage Poll, Survey, κουίζ

Κουίζ έρευνας δημοσκοπήσεων OpinionStage

Το OpinionStage Poll είναι ένα διαδραστικό πρόσθετο δημοσκόπησης. Είναι δωρεάν για λήψη και εγκατάσταση στον ιστότοπό σας στο WordPress. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις στο διαδίκτυο, έρευνες, κουίζ, φόρμες και πολλά άλλα με τα ενσωματωμένα πρότυπα τους.

Έρχεται με τα κοινωνικά κουμπιά παράλληλα με τις δημοσκοπήσεις για να τα μοιραστείτε στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σας. Μπορείτε να προσθέσετε τη δημοσκόπηση στις σελίδες του WordPress, τις αναρτήσεις, την πλευρική γραμμή, το υποσέλιδο και άλλες περιοχές με widget.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια οπτικά διαδραστική δημοσκόπηση στο WordPress, τότε το OpinionStage Poll είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Προσφέρουν πολλές επιλογές χρώματος και σχεδίασης για να ομορφύνουν την εμφάνιση της διαδικτυακής σας ψηφοφορίας.

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να βρείτε τα καλύτερα πρόσθετα δημοσκόπησης WordPress. Θα πρέπει επίσης να δείτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες προσθήκες έρευνας του WordPress για να συλλέξετε τα σχόλια των χρηστών.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map