8 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Oberlo για Dropshipping στο WooCommerce σε σύγκριση

oberlo εναλλακτική λύση για το woocommerce


Χρειάζεστε μια εφαρμογή dropshipping για το WooCommerce παρόμοιο με το Oberlo για Shopify?

Μην ανησυχείτε, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις που είναι τόσο καλές όσο το Oberlo. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Oberlo για το WooCommerce.

Επιλέγοντας τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Oberlo για το WooCommerce

Όλα τα πρόσθετα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα στην πλατφόρμα WooCommerce. Ανεξάρτητα από τον κλάδο σας, αυτά τα πρόσθετα σας βοηθούν να απλοποιήσετε την επιχείρησή σας. Ακολουθούν μερικές από τις βασικές δυνατότητες που συνήθως θα βρείτε σε αυτές τις λύσεις.

 1. Εισαγάγετε εύκολα επιλεγμένα προϊόντα
 2. Διαχειριστείτε τις εισαγωγές σας απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress
 3. Μεγάλη συμβατότητα με όλα τα θέματα και προσθήκες
 4. Εύκολη ενσωμάτωση με το WooCommerce και το WordPress

Ας ξεκινήσουμε και μάθετε ποιες είναι αυτές οι προσθήκες.

1. Dropship.Me

DropshipMe, oberlo εναλλακτικές λύσεις για το WooCommerce

Dropship.Me είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις του Oberlo για επιχειρηματίες που μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα στο WordPress και στο WooCommerce. Προσφέρει περισσότερα από 50.000 προϊόντα από το AliExpress, ένα διάσημο κινεζικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, που μπορούν να εισαχθούν στον ιστότοπό σας WordPress χωρίς ταλαιπωρία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο στον ιστότοπό σας και να αρχίσετε να πουλάτε τα αναφερόμενα προϊόντα αμέσως.

Είναι μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις και δεν θα χρειαστείτε καμία έρευνα πριν αρχίσετε να πουλάτε τα προϊόντα της στους επισκέπτες σας. Όλα τα προϊόντα που αναφέρονται εδώ επιλέγονται με το χέρι από ειδικούς και προστίθενται στη λίστα με επαγγελματικούς τίτλους και εικόνες. Μπορείτε να αναζητήσετε το προϊόν που θέλετε με την επιλογή αναζήτησης και να τα εισαγάγετε στον ιστότοπό σας με ένα μόνο κλικ.

2. WooDropship

Το WooDropship είναι ένα άλλο καταπληκτικό plugin που σας επιτρέπει να πουλάτε εύκολα όλα τα προϊόντα AliExpress στον ιστότοπό σας στο WordPress. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενσωματώσετε αυτό το πρόσθετο στο WooCommerce και, στη συνέχεια, να παραχωρήσετε άδεια στο WooDropship για πρόσβαση στο κατάστημά σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε την πώληση των προϊόντων της απευθείας από το υπάρχον κατάστημά σας.

Αυτό το πρόσθετο λειτουργεί με όλα τα σύγχρονα θέματα και τις προηγμένες προσθήκες. Μπορείτε είτε να το ενσωματώσετε στο υπάρχον κατάστημά σας είτε στο ολοκαίνουργιο κατάστημά σας, όποιο είναι κατάλληλο για εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση Chrome για να εισαγάγετε τα προϊόντα της στο κατάστημά σας. Αυτό κάνει τα πράγματα απλούστερα και ταχύτερα για εσάς και εξοικονομεί πολύ χρόνο. Σας επιτρέπει επίσης να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες του προϊόντος ώστε να ταιριάζει με τις απαιτήσεις της επωνυμίας σας.

3. Spocket

Το Spocket είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία μιας αξιόπιστης και επιτυχημένης επιχείρησης dropshipping. Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε τα προϊόντα που αναφέρονται πριν ξεκινήσετε να τα πουλάτε στους επισκέπτες σας. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα σας από περισσότερους από 1000 διαφορετικούς προμηθευτές σταγονιδίων από όλο τον κόσμο. Αν θέλετε να μάθετε πώς να προσθέσετε μια νέα χώρα στη λίστα χωρών του WooCommerce, ακολουθεί ένας οδηγός.

Η δοκιμή του προϊόντος μόνοι σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πουλάτε και μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από τα προϊόντα που πιστεύετε ότι δεν είναι αρκετά καλά. Εάν η επιχείρησή σας εδρεύει στις ΗΠΑ, τότε τα καλά νέα είναι ότι οι παραδόσεις σας μπορούν να είναι πραγματικά γρήγορες. Αυτό συμβαίνει επειδή το 60% των προϊόντων εδρεύουν στις ΗΠΑ. Και μπορείτε επίσης να εγγραφείτε δωρεάν χωρίς να προσθέσετε πιστωτική κάρτα.

4. Απορρίφθηκε

oberlo εναλλακτικές λύσεις για το WooCommerce

Το Dropified είναι μια ακόμη εκπληκτική εναλλακτική λύση του Oberlo που μπορεί να ενσωματωθεί στο WooCommerce. Αυτό το πρόσθετο είναι εξαιρετικά ισχυρό και συνοδεύεται από μερικές από τις πιο προηγμένες δυνατότητες για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Εδώ, δεν χρειάζεται καν να αναζητήσετε προϊόντα ξεχωριστά. Θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που προστίθεται ένα νέο προϊόν. Λαμβάνετε επίσης ειδοποιήσεις σχετικά με τις αλλαγές τιμών.

Η προσθήκη προϊόντων στον ιστότοπό σας WordPress απέχει μόλις ένα κλικ. Για να διασφαλίσετε ότι δεν πουλάτε προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα, ενημερώνει αυτόματα τα επίπεδα αποθέματός σας. Σας επιτρέπει ακόμη και να παρακολουθείτε την αποστολή σας, ώστε να γνωρίζετε πού είναι και αν έχει φτάσει στον πελάτη σας εγκαίρως.

5. Μελισσοκομία

Μελισσοκομία, προσθήκη σταγόνων

Το Beeketing είναι μια επέκταση WooCommerce που αυξάνει τις πωλήσεις του καταστήματός σας με ευκολία. Με αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες δυνατότητες για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Έρχεται με μια επιλογή συνομιλίας στο Facebook, ένα αντίστροφο καλάθι, ακόμη και να προσθέσετε κωδικούς κουπονιών για εκπτώσεις για να ενθαρρύνετε τους αγοραστές σας να αγοράσουν τα προϊόντα σας.

Αυτή η προσθήκη ενσωματώνεται με την προσθήκη WooCommerce σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις αναφορές σε πραγματικό χρόνο και να βελτιστοποιείτε την απόδοσή σας για καλύτερα αποτελέσματα.

6. Έζουσι

Το Ezusy είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς εάν θέλετε να εισαγάγετε προϊόντα AliExpress στο κατάστημα WooCommerce που υποστηρίζεται από WordPress. Με το Ezusy, είναι εύκολο να προσαρμόσετε τα προϊόντα σας προτού τα προσθέσετε στο κατάστημά σας. Επίσης, δεν χρειάζεται να κάνετε παραγγελίες στο AliExpress με μη αυτόματο τρόπο. Το κάνει αυτόματα για εσάς.

Σας ενημερώνει επίσης για ενημερώσεις προϊόντων και αλλαγές στην τιμή. Μπορείτε να αρχίσετε να πουλάτε τα προϊόντα σας με 3 απλά βήματα. Αρχικά, συνδέστε το κατάστημά σας με την Ezusy. Στη συνέχεια, μπορείτε να εισαγάγετε τα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε και τελικά να στείλετε τα προϊόντα στο κατάστημά σας.

7. WooCommerce Dropshipping

Το WooCommerce Dropshipping είναι ένα φανταστικό εργαλείο διαχείρισης καταστημάτων που απλοποιεί τα πάντα που σχετίζονται με το dropshipping. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να διαχειριστείτε το κατάστημά σας, να ειδοποιήσετε τους προμηθευτές για μια αγορά μέσω του καταστήματός σας, να εισαγάγετε απόθεμα και πολλά άλλα. Σας επιτρέπει επίσης να ομαδοποιήσετε τα προϊόντα σας σε διαφορετικές κατηγορίες με βάση τους προμηθευτές.

Εάν αγοράσετε ένα προϊόν, ο προμηθευτής σας θα ειδοποιηθεί αυτόματα μέσω email. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα αρχείο PDF ολίσθησης συσκευασίας για τους αγοραστές σας. Αυτό το αρχείο μπορεί να επισυναφθεί στο μήνυμα ειδοποίησης κατά την πραγματοποίηση της αγοράς.

8. WooCommerce Dropshippers

Το WooCommerce Dropshippers είναι μια πλήρως λειτουργική και πλούσια σε χαρακτηριστικά λύση για επιχειρηματίες που συνεργάζονται τέλεια με τον ιστότοπο WordPress με δυνατότητα WooCommerce. Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας εύκολα απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Επιτρέπει στους αποστολείς αποστολής να στέλνουν πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε αποστολή στον διαχειριστή του καταστήματος.

Η προσθήκη υποστηρίζει επίσης το PayPal, οπότε ο διαχειριστής μπορεί εύκολα να πραγματοποιήσει τις πληρωμές στους αποστολείς του. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας από τον πίνακα διαχείρισης. Σας επιτρέπει ακόμη και να παρακολουθείτε την αποστολή ενός προϊόντος και να βεβαιωθείτε ότι ο αποστολέας πτώσης το έχει παραδώσει εγκαίρως.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Oberlo που μπορείτε να δοκιμάσετε για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου, ακολουθεί ένας οδηγός που μπορεί να σας βοηθήσει.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map