ΝΕΟΣ! 8 Καλύτερες προσθήκες αναδυόμενων WordPress σε σύγκριση (οι περισσότερες είναι δωρεάν)

Καλύτερες αναδυόμενες προσθήκες WordPress


Θέλετε να μετατρέψετε περισσότερους επισκέπτες σε συνδρομητές λίστας email?

Δημιουργώντας όμορφα αναδυόμενα παράθυρα και φόρμες optin, μπορείτε εύκολα να πείσετε τους επισκέπτες σας να εγγραφούν στη λίστα email σας. Χρειάζεστε ένα αναδυόμενο πρόσθετο που προσφέρει πρότυπα, δυνατότητες και ενσωματώσεις για την επίτευξη του στόχου.

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες αναδυόμενες προσθήκες WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Γιατί χρειάζεστε μια αναδυόμενη προσθήκη WordPress?

Από προεπιλογή, σχεδόν κάθε εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια αναδυόμενη φόρμα.

Το μειονέκτημα της χρήσης μιας γενικής αναδυόμενης φόρμας στον ιστότοπό σας είναι ότι συχνά δεν είναι ελκυστικές και δεν καταφέρνουν να τραβήξουν την προσοχή των επισκεπτών σας. Εάν θέλετε να αναπτύξετε τη λίστα email σας εκθετικά, θα πρέπει να δημιουργήσετε οπτικά ελκυστικές αναδυόμενες φόρμες που στοχεύουν ιδιαίτερα τους μοναδικούς σας επισκέπτες.

Ένας εύκολος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι χρησιμοποιώντας μια προσθήκη αναδυόμενου WordPress.

Μην χάσετε το άρθρο μας σχετικά με τις πιο δημοφιλείς και καλύτερες προσθήκες WordPress που πρέπει να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφορετικών αναδυόμενων προσθηκών WordPress παρακάτω.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα αναδυόμενο πρόσθετο στο WordPress?

Για να ξεκινήσετε με ένα αναδυόμενο πρόσθετο, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις καλύτερες προσθήκες αναδυόμενων WordPress και επιλέξτε αυτό που σας άρεσε περισσότερο.

Ορισμένα αναδυόμενα πρόσθετα είναι εγγενή εργαλεία WordPress, τα οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress, ενώ άλλα είναι αυτόνομες λύσεις, που σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδέσετε την εφαρμογή με τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Μετά τη ρύθμιση της προσθήκης, μπορείτε να μεταβείτε στο πρόγραμμα δημιουργίας αναδυόμενων παραθύρων και να ξεκινήσετε να δημιουργείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που μετατρέπει. Στη συνέχεια, μπορείτε να το ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Καλύτερες προσθήκες αναδυόμενων WordPress (σε σύγκριση)

Ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα αναδυόμενα πρόσθετα του WordPress για να ανεβάσετε στα ύψη τις μετατροπές σας.

 1. OptinMonster: Το καλύτερο αναδυόμενο πρόσθετο που δημιουργήθηκε ποτέ
 2. ανθίζω: Το καλύτερο εγγενές αναδυόμενο παράθυρο για το WordPress
 3. Ευδοκιμήσει οδηγεί: Ακόμα ένα πρόσθετο αναδυόμενο παράθυρο
 4. Σούμο: Δωρεάν προσθήκη αναδυόμενων παραθύρων WorPress
 5. Αναδυόμενα παράθυρα: Βασικό & Δωρεάν προσθήκη αναδυόμενων παραθύρων
 6. Αναδυόμενο παράθυρο: Λύση Popup με υψηλή βαθμολογία
 7. Δημιουργία αναδυόμενων παραθύρων: Δωρεάν αναδυόμενο παράθυρο με αρκετές ενοποιήσεις
 8. Παγωτό: Δωρεάν αναδυόμενο παράθυρο και λύση Welcome Bar

1. OptinMonster

OptinMonster

Το OptinMonster είναι το καλύτερο αναδυόμενο πρόσθετο στην αγορά. Είναι ένα αυτόνομο προϊόν, που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές πλατφόρμες ιστότοπων, όπως WordPress, Joomla, ιστότοπος HTML κ.λπ. Στο OptinMonster, θα βρείτε κάθε βασική δυνατότητα που χρειάζεστε για να αναπτύξετε τη λίστα email σας.

Δείτε πώς να αναπτύξετε τη λίστα email σας ΓΡΗΓΟΡΑ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε την κριτική μας στο OptinMonster.

Πλεονεκτήματα

 • Σύνθετη στόχευση optin: Μπορείτε να στοχεύσετε τους επισκέπτες σας με βάση τον χρόνο τους στη σελίδα, τις αλληλεπιδράσεις στον ιστότοπό σας, τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα, τη φυσική τοποθεσία κ.λπ..
 • Πρόθεση εξόδου: Με πρόθεση εξόδου, Μπορείτε να μετατρέψετε τους εγκαταλελειμμένους επισκέπτες σας σε δυνητικούς πελάτες και πελάτες, εμφανίζοντας μια στοχευμένη καμπάνια όταν πρόκειται να εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας.
 • Ευκολία στη χρήση: Το OptinMonster έρχεται με ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας φόρτωσης και απόθεσης. Μπορείτε είτε να επιλέξετε ένα ενσωματωμένο πρότυπο είτε να δημιουργήσετε μια φόρμα από το μηδέν.
 • Ταχύτητα: Το OptinMonster δεν επηρεάζει το ταχύτητα του ιστότοπού σας. Στην πραγματικότητα, φιλοξενείται στην ισχυρή πλατφόρμα του Amazon, η οποία βελτιώνει το χρόνο φόρτωσης.
 • Γρήγορη και πεπειραμένη υποστήριξη πελατών: Το προσωπικό υποστήριξης του OptinMonster πηγαίνει πάντα πάνω και πέρα, με γρήγορο χρόνο απόκρισης.

optinmonster-build-email-blast-list

Μειονεκτήματα

Χωρίς δωρεάν επιλογή: Το OptinMonster δεν είναι μια λύση δημιουργίας δωρεάν μορφών. Η τιμολόγηση ξεκινά από 9 $ ανά μήνα. Εάν εστιάζετε αυξάνοντας τη λίστα email σας, Η επένδυση σε ένα premium εργαλείο όπως το OptinMonster είναι το καλύτερο στοίχημα.

Πόσο κοστίζει το OptinMonster?

τιμολόγηση optinmonster

Η τιμολόγηση του OptinMonster κυμαίνεται από 9 $ – 49 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως). Δείτε το λεπτομερές γράφημα τιμών.

2. Άνθιση

ανθίζω

Το Bloom είναι ένα πρόσθετο δημιουργίας αναδυόμενων παραθύρων του WordPress από τα Elegant Themes. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όμορφες αναδυόμενες φόρμες απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το Bloom πριν το αγοράσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο επίδειξης ζωντανών προσθηκών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην πλήρη αναθεώρηση Bloom.

 Πλεονεκτήματα

 • Ενσωματωμένα πρότυπα: Το Bloom σάς επιτρέπει να διαλέξετε από 6 διαφορετικούς τύπους εμφάνισης, όπως αναδυόμενο παράθυρο optin, optin fly-ins κ.λπ. Προσφέρει επίσης 115 προκατασκευασμένα πρότυπα για να διαλέξετε, επομένως δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε μια φόρμα από το μηδέν.
 • Ο πίνακας ελέγχου Bloom: Το Bloom προσφέρει έναν προσαρμοσμένο πίνακα στον πίνακα ελέγχου του WordPress που σας παρέχει μια λεπτομερή αναφορά για τους λογαριασμούς Bloom, τις λίστες, τις επιλογές, τα ποσοστά μετατροπών και τα δεδομένα.
 • Δοκιμή A / B: Μπορείτε να συγκρίνετε την απόδοση της φόρμας σας με δοκιμή split, κάτι που σας βοηθά να καταλάβετε ποια είναι η πιο αποτελεσματική.

πρότυπα προτύπων άνθισης-εμφάνισης

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς οπτικό εργαλείο προσαρμογής: Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί προεπισκόπησης για να δείτε τις αλλαγές που κάνετε στη φόρμα σας.
 • Ταχύτητα: Η χρήση του Bloom στον ιστότοπό σας ενδέχεται να επιβραδύνει τον ιστότοπό σας.
 • Όχι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά όσο το OptinMonster: Παρόλο που προσφέρει τις περισσότερες βασικές δυνατότητες, εξακολουθεί να στερείται πολλών χρήσιμων λειτουργιών που προσφέρει το OptinMonster, όπως αναδυόμενο παράθυρο και ενεργοποίηση πρόθεσης εξόδου Προσφέρουν μόνο βασικές επιλογές στόχευσης.

Ελέγξτε επίσης: Πώς να A / B Split Test Φόρμες WordPress.

Πόσο κοστίζει το Bloom?

τιμολόγηση άνθισης

Η Bloom προσφέρει 2 διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης: Ετήσια πρόσβαση για 89 $ ανά μήνα ή πρόσβαση σε όλη τη ζωή για 249 $ / μήνα. Δείτε το λεπτομερές γράφημα τιμών.

3. Ευδοκιμήστε τους οδηγούς

ThriveLeads

Το Thrive Leads είναι ένα πρόσθετο δημιουργίας λιστών από τα Thrive Themes. Το Thrive Themes είναι εξειδικευμένο στη δημιουργία θεμάτων και προσθηκών WordPress που εστιάζουν στη μετατροπή. Ακριβώς όπως το Bloom, το Thrive Leads σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε όμορφες φόρμες optin απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Πλεονεκτήματα

 • Πληρωμή μιας φοράς: Δεν δεσμεύεστε από επαναλαμβανόμενο συμβόλαιο πληρωμής. Μπορείτε να κατεβάσετε την προσθήκη με εφάπαξ πληρωμή.
 • Σύνθετη ανάλυση: Παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις προσπάθειες δημιουργίας λιστών και τα ποσοστά μετατροπών.

Thrive οδηγεί Δημιουργία φόρμας

Μειονεκτήματα

 • Ταχύτητα: Το Thrive Leads είναι ένα πολύ βαρύ πρόσθετο. Λόγω του γεγονότος, ενδέχεται να επηρεάσει την απόδοση του WordPress.
 • Ευχρηστία: Υπάρχει μια μικρή καμπύλη μάθησης που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η έναρξη με το Thrive Leads μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη ακόμη και για έμπειρους χρήστες του WordPress.

Πόσο κοστίζει η ακμάζουσα επιτυχία?

ακμάζουμε την τιμή των δυνητικών πελατών

Η τιμολόγηση της Thrive Leads κυμαίνεται από 67 $ – 147 $. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα συμμετοχής τους, το οποίο σας δίνει πρόσβαση στα πλήρη προϊόντα τους με 19 $ ανά μήνα. Δείτε το λεπτομερές γράφημα τιμών.

4. Sumo

SumoMe

Το Sumo είναι κάτι παραπάνω από ένα αναδυόμενο πρόσθετο WordPress. Εκτός από την ανάπτυξη της λίστας email σας, σας βοηθά επίσης να αναπτύξετε την κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων και προσφέρει δυνατότητες ανάλυσης, όπως χάρτες θερμότητας και πλαίσιο κύλισης. Όπως το OptinMonster, το SumoMe είναι επίσης αυτόνομο προϊόν.

Πλεονεκτήματα

 • Ελεύθερος: Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν αναδυόμενο πρόσθετο WordPress με περιορισμένες δυνατότητες, το SumoMe θα μπορούσε να είναι μια ωραία επιλογή. Τούτου λεχθέντος, η δωρεάν προσθήκη δημιουργεί μια μπλε γραμμή μενού στον ιστότοπό σας, η οποία μπορεί να φαίνεται μη επαγγελματική. Εάν θέλετε να το καταργήσετε, θα πρέπει να αγοράσετε το premium προϊόν.
 • Προκατασκευασμένα πρότυπα: Με μια premium έκδοση, μπορείτε να επιλέξετε από μια λίστα προ-σχεδιασμένων προτύπων που είναι προσαρμοσμένα για να επιτύχουν τους στόχους σας.
 • Δημιουργήστε αναδυόμενα παράθυρα με βάση την πηγή επισκεψιμότητας: Μπορείτε να εμφανίσετε προσαρμοσμένα προσαρμοσμένα αναδυόμενα παράθυρα με βάση την πηγή επισκεψιμότητας του επισκέπτη σας. Για παράδειγμα, εάν λαμβάνετε πολλή επισκεψιμότητα από το Facebook, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αναδυόμενα παράθυρα μόνο για αυτά. Αυτό είναι ένα premium χαρακτηριστικό.

sumo-συντάκτης

Μειονεκτήματα

 • Όριο κυκλοφορίας: Η τιμολόγηση του Sumo εξαρτάται από την κίνηση που προσελκύει ο ιστότοπός σας. Εάν χρησιμοποιείτε τη δωρεάν προσθήκη, τα αναδυόμενα παράθυρα δεν εμφανίζονται πάντα εάν ο ιστότοπός σας προσελκύει τόνους επισκεψιμότητας.
 • Περιορισμένα χαρακτηριστικά: Το Sumo είναι ένα ευρύ προϊόν που δεν εστιάζεται μόνο στην ανάπτυξη της λίστας email σας. Σε σύγκριση με άλλες αναδυόμενες προσθήκες, δεν διαθέτει πολλές δυνατότητες δημιουργίας λιστών και δεν έχει πολλές επιλογές στόχευσης.
 • Ακριβός: Αν ψάχνετε για ένα απλό αναδυόμενο πρόσθετο, το Sumo μπορεί να μην είναι καλό. Η τιμολόγηση ξεκινά από 29 $ / μήνα, γεγονός που το καθιστά ακριβό σε σύγκριση με άλλα αναδυόμενα πρόσθετα.

Πόσο κοστίζει το Sumo?

Το Sumo είναι διαθέσιμο για λήψη δωρεάν από το αποθετήριο WordPress plugin.

5. Αναδυόμενα παράθυρα

Αναδυόμενα παράθυρα

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Popups είναι ένα ισχυρό και δωρεάν πρόσθετο WordPress. Σας επιτρέπει να εμφανίζετε πολλά αναδυόμενα παράθυρα για να λαμβάνετε κοινωνικές επισημάνσεις “μου αρέσει”, εμφάνιση φόρμας συνδρομής, ειδοποίηση cookie και άλλα. Έχει πολλούς αναδυόμενους τύπους και συνθήκες ενεργοποίησης. Η προσθήκη προσφέρει 5 διαφορετικές αναδυόμενες τοποθεσίες για την τοποθέτηση αναδυόμενων παραθύρων στον ιστότοπό σας.

Πλεονεκτήματα

 • Αναδυόμενη συχνότητα: Μπορείτε εύκολα να ορίσετε τον αριθμό των ημερών για να επιστρέψετε οι επισκέπτες να εμφανίσουν ξανά το αναδυόμενο παράθυρο.
 • Προσαρμογή: Μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα, την τυπογραφία, το φόντο, το περίγραμμα και την αδιαφάνεια του φόντου για κάθε αναδυόμενο παράθυρο.
 • Αναδυόμενα φίλτρα: Εάν θέλετε να στοχεύσετε αναδυόμενα παράθυρα σε συγκεκριμένους χρήστες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή φίλτρου και να στοχεύσετε με βάση τα σχόλια των χρηστών, τις επισκέψεις σελίδων, τις μηχανές αναζήτησης και τους ρόλους των χρηστών.
 • Συμβατότητα: Αυτό το πρόσθετο αναδυόμενου παραθύρου είναι συμβατό με τα δημοφιλή πρόσθετα WordPress όπως WPForms, MailChimp, Jetpack κ.λπ..

Μειονεκτήματα

 • Δοκιμή A / B: Σε αντίθεση με το OptinMoster, η δοκιμή A / B δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν την προσθήκη. Εάν θέλετε αυτήν τη δυνατότητα, τότε πρέπει να αγοράσετε την premium έκδοση.
 • Υποστήριξη πελατών: Η υποστήριξη δεν είναι διαθέσιμη με τη δωρεάν έκδοση της προσθήκης.

Πόσο κοστίζει η προσθήκη αναδυόμενων παραθύρων?
Αυτή η προσθήκη είναι διαθέσιμη για λήψη δωρεάν από το αποθετήριο WordPress.org.

6. Αναδυόμενο παράθυρο

Αναδυόμενο παράθυρο

Το Popup Maker είναι ένα δημοφιλές δωρεάν πρόσθετο WordPress. Ακριβώς όπως το OptinMonster, προσφέρει πολλαπλούς αναδυόμενους τύπους αναδυόμενων παραθύρων, όπως αναδυόμενο παράθυρο lightbox, sticky popup, slide-in popup, notification popup και άλλα. Σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε πλήρως το θέμα και τη θέση του αναδυόμενου παραθύρου σας.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν προσθήκη: Με όλες τις εκτεταμένες δυνατότητες, το πρόσθετο Popup Maker είναι δωρεάν για λήψη και χρήση στον ιστότοπό σας στο WordPress.
 • Ενσωμάτωση προσθηκών φόρμας Μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα με δημοφιλείς λύσεις κατασκευής κτιρίων όπως WPForms, Φόρμα επικοινωνίας 7 κ.λπ..
 • Υπό όρους στόχευση: Όπως κάθε άλλη ισχυρή αναδυόμενη προσθήκη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη στόχευση υπό όρους και να ελέγξετε πού θα εμφανίζεται το αναδυόμενο παράθυρο. Σας επιτρέπει να στοχεύσετε οποιονδήποτε τύπο περιεχομένου WordPress, συμπεριλαμβανομένων σελίδων, δημοσιεύσεων κ.λπ..
 • Ενεργοποιήσεις: Μπορείτε να προσθέσετε κανόνες ετικέτας βάσει κλικ σε στοιχεία μενού πλοήγησης, κουμπιά, εικόνες, πλευρικές γραμμές κ.λπ. Σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε χρονική καθυστέρηση με αυτόματες ανοιχτές ενεργοποιήσεις.

Μειονεκτήματα

 • Πρόθεση εξόδου: Η λειτουργία πρόθεσης εξόδου δεν είναι δωρεάν. Έρχεται ως πληρωμένη επέκταση.
 • Αναδυόμενα αναλυτικά στοιχεία: Δεν μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά στοιχεία των αναδυόμενων καμπανιών optin στη δωρεάν έκδοση του Popup Maker.
 • Σύνθετη στόχευση: Για προχωρημένους όρους στόχευσης, θα πρέπει να αγοράσετε ένα πρόσθετο.

Πόσο κοστίζει η προσθήκη Popup Maker?

Αυτή η προσθήκη είναι διαθέσιμη για λήψη δωρεάν από το αποθετήριο WordPress.org.

7. Αναδυόμενο παράθυρο

Δημιουργία αναδυόμενων παραθύρων

Το Popup Builder είναι ένα πρόσθετο αναδυόμενο παράθυρο WordPress. Σας επιτρέπει να προσθέσετε απεριόριστα αναδυόμενα παράθυρα με εφέ κίνησης, θέματα και προσαρμοσμένες επιλογές. Διαθέτει τις μοναδικές επιλογές αναδυόμενου κύλισης που σημαίνει ότι το αναδυόμενο παράθυρο θα φορτώνεται όταν οι χρήστες κάνουν κύλιση προς τα κάτω στον ιστότοπό σας. Το Popup Builder σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τον ήχο ειδοποίησης για να ειδοποιήσετε τους επισκέπτες.

Πλεονεκτήματα

 • Ελεύθερος: Η προσθήκη διαθέτει τόνους χαρακτηριστικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.
 • Υποστήριξη δικτύου πολλαπλών ιστότοπων: Το πρόσθετο Popup Builder λειτουργεί τέλεια με το δίκτυο πολλών ιστότοπων του WordPress και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους δευτερεύοντες ιστότοπους.
 • Συμβατότητα WPML: Είναι συμβατό με το WPML και μπορείτε να προσθέσετε αναδυόμενα παράθυρα σε οποιαδήποτε γλώσσα θέλετε.
 • Εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης: Η προσθήκη υποστηρίζει δημοφιλείς κατασκευαστές μεταφοράς και απόθεσης όπως το Divi και το Visual Composer για να σχεδιάσετε τα αναδυόμενα παράθυρα σας αυτόματα.

Μειονεκτήματα

 • Αναδυόμενο παράθυρο κοινωνικής δικτύωσης: Αν θέλετε να λαμβάνετε επισημάνσεις “μου αρέσει” στα κοινωνικά σας κανάλια μέσω αναδυόμενων παραθύρων optin, τότε θα πρέπει να λάβετε μια premium έκδοση.
 • Έξοδος αναδυόμενου παραθύρου: Όπως το πρόσθετο Popup Maker, το δωρεάν πρόσθετο δεν έχει αναδυόμενο παράθυρο εξόδου.
 • Χωρίς πολιτική επιστροφής χρημάτων: Δεν παρέχεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Ελέγξτε επίσης: Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων για αρχάριους

Πόσο κοστίζει το Popup Builder?
Αυτή η προσθήκη είναι διαθέσιμη για λήψη δωρεάν από το αποθετήριο WordPress.org.

8. Παγωτό

Παγωτό

Το Icegram είναι μια σχετικά νέα λύση που σας βοηθά να δημιουργήσετε αναδυόμενα παράθυρα και optins email για να αναπτύξετε τη λίστα email σας. Είναι κάτι περισσότερο από ένα δημιουργικό αναδυόμενων παραθύρων. Εκτός από τη δημιουργία αναδυόμενων και optin φορμών, μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρά κουμπιά CTA για να οδηγείτε τους επισκέπτες σε οποιαδήποτε σελίδα θέλετε.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν προϊόν: Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν πρόσθετο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε optins και αναδυόμενες φόρμες απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress, το Icegram μπορεί να είναι η σωστή επιλογή.
 • Χωρίς όριο κυκλοφορίας: Σε αντίθεση με την Sumo, δεν υπάρχει όριο κυκλοφορίας, επομένως μπορείτε να αναπτύξετε τη λίστα email σας ανεξάρτητα από την κίνηση που δημιουργεί ο ιστότοπός σας.

Μειονεκτήματα

 • Διεπαφή χρήστη: Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι χάος. Δεν προσφέρει δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης, επομένως η δημιουργία μιας απλής αναδυόμενης φόρμας μπορεί να είναι μια κουραστική εργασία.
 • Μη ελκυστικά ενσωματωμένα πρότυπα: Σε σύγκριση με άλλες premium λύσεις, τα ενσωματωμένα πρότυπα δεν είναι ελκυστικά. Οι πιθανότητες είναι ότι αυτό μπορεί να βλάψει την ανάπτυξη της λίστας email σας.
 • Περιορισμένες επιλογές στόχευσης: Το Icegram προσφέρει μόνο βασική στόχευση, όπως στόχευση βάσει χρόνου.

Πόσο κοστίζει το Icegram;?
Αυτή η προσθήκη είναι διαθέσιμη για λήψη δωρεάν από το αποθετήριο WordPress.org.

Ποια είναι η καλύτερη προσθήκη αναδυόμενων παραθύρων για το WordPress?

Αν ψάχνετε για ένα αναδυόμενο πρόσθετο που έχει προϋπολογισμό και προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες, τότε OptinMonster είναι η καλύτερη επιλογή μακράν. Είναι ασυναγώνιστη στην απόδοση και την ευελιξία. Δεδομένου ότι μια λίστα email είναι το μεγαλύτερο διαδικτυακό σας περιουσιακό στοιχείο, η δαπάνη μερικών χρημάτων σε ένα premium εργαλείο όπως το OptinMonster για την ανάπτυξη της λίστας σας μπορεί να είναι μια μεγάλη μακροπρόθεσμη επένδυση.

Εάν θέλετε μια δωρεάν προσθήκη με βασικές λειτουργίες και προσαρμόσιμα αναδυόμενα παράθυρα, τότε μπορείτε να επιλέξετε από το πρόσθετο Popup Maker, Popup Builder ή Popups.

Εάν έχετε μικρό προϋπολογισμό και είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τις δυνατότητες και την απόδοση του ιστότοπού σας, μπορείτε να ορίσετε μια βασική δωρεάν επιλογή όπως Icegram ή Sumo.

Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την καλύτερη προσθήκη WordPress.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες προσθήκες αναδυόμενων WordPress. Ίσως θέλετε επίσης να δείτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αναδυόμενης φόρμας στο WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map