8 καλύτερες προσαρμοσμένες προσθήκες σφάλματος WordPress 404 (2020)

Καλύτερη προσαρμοσμένη προσθήκη σφάλματος WordPress 404


Θέλετε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη σελίδα σφάλματος WordPress 404?

Μια σελίδα σφάλματος 404 εμφανίζεται όταν προσπαθείτε να επισκεφθείτε μια ιστοσελίδα, η οποία δεν είναι διαθέσιμη.

Μια προεπιλεγμένη σελίδα σφάλματος 404 φαίνεται βαρετή, επομένως προτιμάτε να προσαρμόσετε αυτήν τη σελίδα για να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη. Εκτός από αυτό, θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τη σωστή ανακατεύθυνση σελίδας για όλες τις διαγραμμένες σελίδες, έτσι ώστε να μειώσετε τον αριθμό των 404 σφαλμάτων στον ιστότοπό σας.

Καλύτερες προσαρμοσμένες προσθήκες σφάλματος WordPress 404

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη σελίδα 404 είτε να ρυθμίσετε μια σωστή ανακατεύθυνση, θα χρειαστείτε μια προσαρμοσμένη προσθήκη σελίδας σφάλματος 404. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες προσθήκες σελίδας σφάλματος 404 για το WordPress

1. Beaver Builder

Κατασκευαστής Beaver

Το Beaver Builder είναι το πιο δημοφιλές plug-in WordPress drag and drop page builder. Έρχεται με ένα ενσωματωμένο πρότυπο σελίδας σφάλματος 404 που μπορείτε να προσαρμόσετε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων.

Από προεπιλογή, το πρότυπο σελίδας σφάλματος 404 περιλαμβάνει την κύρια επικεφαλίδα, τη διάκριση, το κείμενο και το κουμπί παρότρυνσης για δράση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις πληροφορίες στη σελίδα όπως θέλετε.

Σφάλμα Beaver Builder 404

Το Beaver Builder διευκολύνει την προσαρμογή του προτύπου σελίδας σφαλμάτων από το frontend. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σημείο και να κάνετε κλικ σε εργαλεία για να προσθέσετε χρήσιμες λεπτομέρειες στη σελίδα σφάλματος.

2. Divi

Θέμα Divi

Το Divi Builder διαθέτει ένα πλήρως προσαρμόσιμο πρότυπο σελίδας σφάλματος 404 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσελκύσετε χρήστες και να μειώσετε το ποσοστό εγκατάλειψης.

Πρόκειται για ένα πρόσθετο που λειτουργεί άψογα με οποιοδήποτε θέμα.

Πρότυπο σελίδας Divi 404

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας σελίδων Divi για να κάνετε αλλαγές στο πρότυπο σελίδας σφάλματος 404. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά, το χρώμα, το φόντο, το διάστιχο, τα περιθώρια και άλλα πολλά της σελίδας σας.

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το περιεχόμενο της σελίδας σφάλματος 404 και ακόμη και να προσθέσετε μια φόρμα συνδρομής ενημερωτικού δελτίου και κουμπιά παρότρυνσης για δράση.

3. Astra

Astra 404 σελίδα

Το Astra είναι ένα γρήγορο και ελαφρύ θέμα πολλαπλών χρήσεων του WordPress. Προσφέρει ένα πρότυπο σελίδας σφάλματος premium 404 που θα αντικαταστήσει αυτόματα το προεπιλεγμένο περιεχόμενο σελίδας σφάλματος 404.

Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το πρόσθετο Astra Pro Addon στον ιστότοπό σας WordPress για να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο σελίδας σφάλματος 404. Οι ρυθμίσεις για αυτό το πρότυπο θα είναι διαθέσιμες στην περιοχή διαχειριστή του WordPress κάτω από προσαρμοσμένες διατάξεις.

Σελίδα σφάλματος Astra 404

Το Astra συνεργάζεται επίσης άψογα με οποιονδήποτε δημιουργό σελίδων WordPress. Σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε την κύρια κεφαλίδα και το υποσέλιδο του ιστότοπου για να εμφανίσετε χρήσιμο περιεχόμενο στους χρήστες.

4. Διαχείριση ανακατεύθυνσης

Υπεύθυνος ανακατεύθυνσης Yoast

Το Redirection Manager είναι ένα χρήσιμο WordPress plugin που σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα ανακατευθύνσεις σελίδων στον ιστότοπό σας. Κυκλοφορεί από τους ίδιους ανθρώπους πίσω από τη δημοφιλή προσθήκη WordPress SEO, Yoast.

Κάθε φορά που διαγράφετε μια ιστοσελίδα, η προσθήκη θα σας ζητά να ρυθμίσετε μια ανακατεύθυνση.

Η προσθήκη λειτουργεί εξαιρετικά με το Google Search Console και σας επιτρέπει να διορθώσετε γρήγορα σφάλματα ιστότοπου.

5. Ανακατεύθυνση

Ανακατεύθυνση

Ανακατεύθυνση είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress για διαχείριση και διόρθωση σφαλμάτων στον ιστότοπό σας. Παρακολουθεί τα 404 λάθη σας και σας ζητά να ρυθμίσετε τη σωστή ανακατεύθυνση.

Μπορείτε να δείτε το αρχείο καταγραφής σφαλμάτων για την παρακολούθηση όλων των ανακατευθύνσεων στο WordPress. Εξάγετε τα αρχεία καταγραφής σφαλμάτων και τις αναφορές για περαιτέρω ανάλυση.

6. 404 έως 301

404 έως 301

404 έως 301 είναι μια έξυπνη προσθήκη βελτιστοποίησης σφάλματος WordPress 404. Σας επιτρέπει να ανακατευθύνετε τους χρήστες σας από τη σελίδα σφάλματος 404 σε άλλες σελίδες ιστότοπου και προσαρμοσμένους συνδέσμους.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι, με αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις μέσω email κάθε φορά που οι χρήστες σας καταλήγουν σε μια σελίδα σφάλματος 404. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να λάβετε έγκαιρα μέτρα για να διορθώσετε τη σελίδα σφάλματος.

7. 301 ανακατευθύνσεις

301 ανακατευθύνσεις

301 ανακατευθύνσεις είναι μια προσθήκη ανακατεύθυνσης WordPress για προσθήκη ανακατευθύνσεων 301 και 302 στις σελίδες σφάλματος 404. Μπορείτε να ανακατευθύνετε τους χρήστες σε σελίδες, αναρτήσεις, προσαρμοσμένους συνδέσμους και αρχειοθετημένες σελίδες.

Η προσθήκη εμφανίζει πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τις ανακατευθύνσεις και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε γρήγορα τις σελίδες σφαλμάτων. Χρησιμοποιώντας αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να προσελκύσετε χρήστες ακόμη και αν προσέλθουν σε μια θαμπή σελίδα σφάλματος 404.

8. Πρόσθετο ανακατεύθυνσης SEO

Πρόσθετο ανακατεύθυνσης SEO

Πρόσθετο ανακατεύθυνσης SEO βοηθά στην εύκολη διόρθωση 404 σελίδων σφαλμάτων από το Google Search Console. Σας επιτρέπει να προσθέσετε 301 ανακατευθύνσεις στις μη διαθέσιμες σελίδες, έτσι ώστε οι χρήστες σας να μπορούν να δουν άλλο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας.

Επιπλέον, διορθώνει τα σφάλματα ανίχνευσης (404 & soft 404) στο Google Search Console, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα τιμωρηθείτε για διαγραμμένες σελίδες.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να βρείτε μερικές από τις καλύτερες σελίδες σφάλματος WordPress 404. Ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επίλυσης του σφάλματος κατά τη σύνδεση σύνδεσης βάσης δεδομένων στο WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map