8 καλύτερες προσθήκες δημοπρασίας WordPress για να δημιουργήσετε το επόμενο eBay

τα καλύτερα πρόσθετα δημοπρασίας wordpress


Αναζητάτε τις καλύτερες προσθήκες δημοπρασίας WordPress; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Με τη σωστή προσθήκη, μπορείτε να μετατρέψετε τον ταπεινό ιστότοπό σας σε μηχανή δημιουργίας χρημάτων. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν μικρό ιστότοπο δημοπρασιών είτε θέλετε να δώσετε στο eBay κάποιο τεράστιο ανταγωνισμό, το τέλειο πρόσθετο μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε την επιλεγμένη λίστα των 9 καλύτερων προσθηκών δημοπρασίας για το WordPress στην αγορά.

Πώς να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο δημοπρασίας

Προτού μπορέσετε να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση των καλύτερων προσθηκών δημοπρασίας WordPress, θα χρειαστείτε έναν ιστότοπο WordPress.

Υπάρχουν 2 τύποι ιστότοπων WordPress: WordPress.com, φιλοξενούμενη πλατφόρμα. και WordPress.org, μια αυτο-φιλοξενούμενη πλατφόρμα. Για τις ανάγκες σας, θα χρειαστείτε το τελευταίο. Ωστόσο, μη διστάσετε να δείτε το άρθρο μας σχετικά με όλες τις διαφορές μεταξύ WordPress.com και WordPress.org εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις.

Για να εκτελέσετε έναν κατάλληλο ιστότοπο δημοπρασίας, θα χρειαστείτε ένα όνομα τομέα, φιλοξενία ιστού και πιστοποιητικό SSL.

Ένα όνομα τομέα είναι η διεύθυνση του ιστότοπού σας στον Ιστό, όπως το Google.com ή το IsItWP.com. επίσης γνωστό ως το URL σας. Η φιλοξενία Ιστού είναι ο τρόπος αποθήκευσης των αρχείων σας στο Διαδίκτυο. Βασικά, εάν το όνομα τομέα σας είναι η διεύθυνση του σπιτιού σας, η φιλοξενία ιστού είναι το σπίτι σας.

Και ένα πιστοποιητικό SSL είναι αυτό που κάνει το όνομα τομέα σας ασφαλές και σας επιτρέπει να αποδεχτείτε με βεβαιότητα τις διαδικτυακές πληρωμές.

Όταν εγκαθιστάτε ένα πιστοποιητικό SSL (Secure Sockets Layer) στον ιστότοπό σας, η διεύθυνση URL του ιστότοπού σας θα προστεθεί με https αντί για http. Επιπλέον, ένα μικρό πράσινο εικονίδιο λουκέτου θα εμφανίζεται μπροστά από το https που επιτρέπει στους επισκέπτες σας να γνωρίζουν ότι βρίσκονται σε ασφαλή σύνδεση. Αυτό θα τους δώσει την εμπιστοσύνη που χρειάζονται για να υποβάλουν προσφορές στις δημοπρασίες σας και να υποβάλουν πληρωμές.

Πιστεύετε ότι το κόστος ενός ονόματος τομέα, της φιλοξενίας ιστού και ενός πιστοποιητικού SSL θα σας κοστίσει μια αρκετά πένα; Ξανασκέψου το! Έχουμε συνάψει μια συμφωνία με την Bluehost που δίνει στους αναγνώστες του IsItWP ΔΩΡΕΑΝ όνομα τομέα, ΔΩΡΕΑΝ πιστοποιητικό SSL και ΜΑΖΙΚΗ έκπτωση στη φιλοξενία ιστοσελίδων!

Κάντε κλικ εδώ για να διεκδικήσετε αυτήν την αποκλειστική προσφορά Bluehost »

Μόλις αποκτήσετε όλα όσα χρειάζεστε, μη διστάσετε να διαβάσετε τον αναλυτικό οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός ιστότοπου δημοπρασιών στο WordPress.

Δημιουργήσαμε επίσης μια λίστα με τις καλύτερες προσθήκες WordPress που δεν μπορείτε να χάσετε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας.

Ολα έτοιμα? Τότε ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στις 9 καλύτερες προσθήκες δημοπρασίας για το WordPress!

1. YITH WooCommerce Δημοπρασίες

ΝΑΙ

Όταν σκέφτεστε δημοπρασίες, πιθανότατα σκέφτεστε τον πιο διάσημο διαδικτυακό ιστότοπο δημοπρασιών ποτέ: eBay. Δεν θα ήταν ωραίο να φέρετε τη δύναμη των δημοπρασιών τύπου eBay στον προσωπικό σας ιστότοπο; Λοιπόν, τώρα μπορείτε!

Το YITH WooCommerce Auctions είναι ένα πρόσθετο που μπορείτε να προσθέσετε απρόσκοπτα στον ιστότοπό σας. Αυτό το εργαλείο διαθέτει μια ποικιλία από υπέροχες δυνατότητες που δίνουν στο eBay μια προσπάθεια για τα χρήματά του. Όχι μόνο μπορείτε να ρυθμίσετε τις δικές σας δημοπρασίες με τον κατάλογο προϊόντων σας, αλλά οι προμηθευτές που είναι συνδεδεμένοι με τον ιστότοπό σας μπορούν να προσθέσουν προϊόντα στον διαδικτυακό σας οίκο δημοπρασιών.

Ως αποτέλεσμα, θα κάνετε μια περικοπή των χρημάτων που παίρνουν οι προμηθευτές σας όταν πωλείται ένα προϊόν. Είναι επίσης δυνατό να προσθέσετε ένα κουμπί “Αγορά τώρα” σε οποιοδήποτε προϊόν. Απλώς ορίστε την τιμή, αφήστε τη δημοπρασία και αν κάποιος θέλει το προϊόν, μπορεί να το αγοράσει αμέσως.

Για ιστότοπους του WooCommerce, ρίξτε μια ματιά στην ειδική μας επιλογή από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας WooCommerce.

Ξεκινήστε με τις δημοπρασίες YITH WooCommerce σήμερα!

2. Δημοπρασίες WP

Δημοπρασίες WP

Το WP Auctions είναι ένα πλήρως υποστηριζόμενο πρόγραμμα δημοπρασιών που μπορείτε εύκολα να προσθέσετε σε οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress. Οι δημιουργοί καυχιέται ότι αυτό το απλό αρχείο zip μπορεί να προστεθεί στη σελίδα σας σε 2 λεπτά ή λιγότερο. Αφού προσθέσετε την προσθήκη, μπορείτε να την τροποποιήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να αρχίσετε να προσθέτετε προϊόντα.

Αν ψάχνετε για κέρδη, μην ψάχνετε άλλο. Δεν χρειάζεται να μειώσετε τις επιτυχημένες πωλήσεις σας σε τρίτο μέρος. Μπορείτε να διατηρήσετε το 100% των κερδών σας!

Υπάρχουν πολύ λίγα όρια στους τύπους προϊόντων που μπορείτε να δημοπρατήσετε στις δημοπρασίες WP. Μπορείτε να βάλετε αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες προς πώληση, να πουλήσετε γη ή ακίνητα, να αφήσετε τους ανθρώπους να κάνουν προσφορές για αντίκες ή σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα. Ο ουρανός είναι το όριο!

Ξεκινήστε με τις δημοπρασίες WP σήμερα!

3. Απόλυτη δημοπρασία WordPress

Τελική δημοπρασία

Η προσθήκη Ultimate WordPress Auction είναι ένα εργαλείο φιλικό προς τον αγοραστή και τον πωλητή διαθέσιμο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν έναν οίκο δημοπρασιών, αλλά δεν γνωρίζουν πολλά για την κωδικοποίηση.

Η λήψη και η εγκατάσταση αυτής της προσθήκης διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Μόλις τελειώσει και είναι έτοιμο να ξεκινήσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε να δημοσιεύετε αντικείμενα για να υποβάλουν προσφορές οι χρήστες. Μπορείτε να ανεβάσετε πολλά προϊόντα, να προσθέσετε μια λεπτομερή περιγραφή, έως και 4 εικόνες με τη δωρεάν έκδοση και να επιτρέψετε στα άτομα να αρχίσουν να υποβάλλουν προσφορές.

Το τέλος του αγοραστή είναι εύκολο στην πλοήγηση και την κατανόηση. Οι πελάτες μπορούν να υποβάλουν προσφορές με την πιστωτική τους κάρτα, τη χρεωστική τους κάρτα ή τον λογαριασμό PayPal. Καθώς υποβάλλουν προσφορές για προϊόντα, μπορούν να ενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να γνωρίζουν εάν η προσφορά τους εξακολουθεί να είναι στην κορυφή. Οι ειδοποιήσεις διευκολύνουν την έναρξη ενός διασκεδαστικού, ανταγωνιστικού περιβάλλοντος όπου οι άνθρωποι θα διασκεδάσουν να υποβάλλουν προσφορές για τα προϊόντα σας.

Ξεκινήστε με την Ultimate δημοπρασία WordPress σήμερα!

4. Απλές δημοπρασίες WooCommerce

απλές δημοπρασίες woocommerce

Ψάχνετε για μια προσθήκη δημοπρασίας που είναι εύκολο να ρυθμιστεί και να είναι πλήρως προσαρμόσιμη; Οι απλές δημοπρασίες WooCommerce μπορούν να σας βοηθήσουν να προσθέσετε έναν μοναδικό, εύχρηστο οίκο δημοπρασιών στον ιστότοπό σας, ανεξάρτητα από το είδος των προϊόντων που έχετε προς πώληση.

Η εταιρεία υπερηφανεύεται για το ότι αυτό το πρόσθετο μπορεί να προστεθεί, να προσαρμοστεί και να είναι έτοιμο για περίπου μισή ώρα. Έχει πολλές δυνατότητες που το καθιστούν πραγματικό ανταγωνιστή του eBay. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να μεταβείτε στα πρότυπα και να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο θέμα που συνδυάζεται καλά με τον ιστότοπό σας.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ορίσετε αυξήσεις τιμών ανά προσφορά, ώρες έναρξης, ώρες λήξης και ακόμη και να τα αγοράσετε τώρα κουμπιά. Καθώς οι πελάτες έρχονται στις δημοπρασίες σας, θα μπορούν να εγγραφούν εισάγοντας τα στοιχεία πληρωμής τους και είναι έτοιμοι. Εάν κερδίσει τη δημοπρασία, η πληρωμή τους διεκπεραιώνεται και στέλνετε το προϊόν. Είναι τόσο εύκολο.

Ξεκινήστε με τις απλές δημοπρασίες του WooCommerce σήμερα!

5. Αυτόματη προσθήκη WordPress

αυτόματη προσθήκη wordpress

Εξετάσαμε αρκετά πρόσθετα που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε δημοπρασίες από την αρχή. Ίσως αναρωτιέστε εάν υπάρχει τρόπος να κάνετε δημοπρασίες που έχετε ήδη δημιουργήσει στο eBay στον ιστότοπό σας. Η απάντηση είναι ναι! Το μόνο που χρειάζεστε είναι η Αυτόματη προσθήκη WordPress.

Αυτή η προσθήκη μπορεί να εγκατασταθεί σε δευτερόλεπτα. Σας επιτρέπει να εισάγετε ένα πλήθος πραγμάτων από άλλους ιστότοπους όπως το YouTube, τα κοινωνικά μέσα, το ιστολόγιό σας και (το πιο σημαντικό) το eBay. Μόλις εγκαταστήσετε την προσθήκη στον ιστότοπό σας, συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο eBay.

Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδέσετε τις ενεργές δημοπρασίες eBay με τη σελίδα που προτιμάτε στον ιστότοπό σας. Αφού συνδέσετε τον ιστότοπό σας, μπορείτε να πάτε! Αυτή η προσθήκη θα ενημερωθεί σε πραγματικό χρόνο. Εάν προσθέσετε μια νέα δημοπρασία στο προφίλ σας στο eBay, θα εμφανιστεί αυτόματα στον ιστότοπό σας.

Ξεκινήστε με την αυτόματη προσθήκη WordPress σήμερα!

6. Δημοπρασία Nudge

Δημοπρασία Nudge

Θέλετε να προσθέσετε περισσότερα από τα στοιχεία του eBay στον ιστότοπό σας; Εάν ναι, το Auction Nudge είναι το τέλειο πρόσθετο για εσάς.
Αυτό το φιλικό προς το χρήστη plugin σας επιτρέπει να προσθέσετε γρήγορα ολόκληρο το προφίλ σας στο eBay στον προσωπικό σας ιστότοπο. Μπορεί να βρείτε αυτό το πρόσθετο χρήσιμο εάν έχετε ήδη έναν αξιόπιστο λογαριασμό eBay με καλή βαθμολογία σχολίων.

Εάν ένας επισκέπτης επισκεφτεί τον ιστότοπό σας, θα μπορεί να δει τα προϊόντα που πουλάτε αυτήν τη στιγμή, τον λογαριασμό σας στο eBay και τις κριτικές σας ως πωλητής. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός πόρος εάν θέλετε να εμφανίζεται αξιόπιστος ενώ αλλάζετε τον διαδικτυακό οίκο δημοπρασιών σε ξεχωριστό πρόσθετο, αλλά θέλετε οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι δεν είστε νέος πωλητής.

Ξεκινήστε με το Auction Nudge σήμερα!

7. WordPress WooCommerce Marketplace Auction Plugin

plugin δημοπρασίας marketplace woocommerce

Το WordPress WooCommerce Marketplace Auction Plugin είναι ένα εργαλείο πλούσιο σε χαρακτηριστικά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχεδόν οποιονδήποτε ιστότοπο θέλει να δημιουργήσει μια εικονική αγορά. Οι διαχειριστές μπορούν να προσθέσουν άτομα στη λίστα των ατόμων που προσθέτουν προϊόντα στην αγορά.

Μην χάσετε αυτό το άρθρο στις καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για αγορές πολλών προμηθευτών.

Αυτή η προσθήκη σας επιτρέπει να δημιουργήσετε 4 διαφορετικούς τύπους δημοπρασιών, συμπεριλαμβανομένων: τυπικό, στοιχειώδες, αυτόματο και αποθεματικό. Κάθε τύπος δημοπρασίας επιτρέπει στο χρήστη να προσαρμόζει και να τροποποιεί τη μεταφόρτωση ανάλογα με τις ανάγκες του.

Στο τέλος του αγοραστή, υπάρχουν πάρα πολλές εξαιρετικές δυνατότητες που θα βοηθήσουν να διατηρήσετε τους αγοραστές στη σελίδα σας σε συνεχή ενημέρωση. Μπορούν να το ρυθμίσουν έτσι ώστε να υποβάλλουν αυτόματα μια προσφορά εάν κάποιος τους ξεπεράσει. Μπορούν επίσης να ζητήσουν αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν κάποιος τα έχει υπερασπίσει ή μια δημοπρασία που ακολουθεί έχει λήξει.

Ξεκινήστε με το WordPress WooCommerce Marketplace Auction Plugin σήμερα!

8. Πρόσθετο δημοπρασιών WordPress

πρόσθετο δημοπρασιών wordpress

Το WordPress Auctions Plugin έχει σχεδιαστεί για άτομα που θέλουν να διαθέσουν αντικείμενα ή υπηρεσίες προς πώληση. Είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές για όσους θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα μοναδικό φάσμα επιλογών κατά τις αγορές τους.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη οικονομία επιτρέποντας στους χρήστες να «αγοράζουν» συναλλαγές μετρητών τους για «πιστώσεις» που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να υποβάλουν προσφορές σε δημοπρασίες. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστώσεις, μην ανησυχείτε. Σας επιτρέπουν επίσης να χρησιμοποιήσετε το PayPal και τις παραδοσιακές πιστωτικές κάρτες για να πραγματοποιήσετε αγορές αμέσως.

Ο προγραμματιστής καυχιέται ότι αυτό το εργαλείο έχει δοκιμαστεί σε διάφορες πλατφόρμες WordPress με πολλά διαφορετικά θέματα. Θα μπορείτε να σχεδιάσετε τη σελίδα της δημοπρασίας σας ώστε να συνδυάζεται άψογα με τον υπόλοιπο ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε τις δημοπρασίες WordPress και να την εκτελέσετε σε λίγα λεπτά. Οι επιπλέον ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν να εισέλθετε και να προσαρμόσετε τις δημοπρασίες σας για να προσφέρετε στους πελάτες σας μοναδική εμπειρία.

Ξεκινήστε με την προσθήκη δημοπρασιών WordPress σήμερα!

Δώρο: Μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά στην προσθήκη μας στο WordPress.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να ανακαλύψετε τις καλύτερες προσθήκες δημοπρασίας WordPress.

Εάν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ίσως σας αρέσει επίσης η λίστα με τους 7 καλύτερους κατασκευαστές σελίδων μεταφοράς και απόθεσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map