8 καλύτερες προσθήκες WordPress Pinterest του 2020 (δωρεάν και premium)

οι καλύτερες προσθήκες pinterest για wordpress


Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Pinterest ως μέρος της στρατηγικής κοινωνικών μέσων; Όντας μία από τις πιο δημοφιλείς μηχανές οπτικής αναζήτησης, το Pinterest μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε τόνους επισκεπτών στον ιστότοπό σας και τελικά να τους μετατρέψετε σε δυνητικούς πελάτες.

Το WordPress προσφέρει μια σειρά από εκπληκτικά πρόσθετα που σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε τον λογαριασμό σας στο Pinterest στον ιστότοπό σας στο WordPress χωρίς να κωδικοποιήσετε ούτε μία γραμμή. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει 8 καλύτερες προσθήκες WordPress Pinterest που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε εύκολα.

Με αυτόν τον τρόπο, προσθέσαμε μόνο αυτά που πιστεύουμε ότι είναι τα καλύτερα όσον αφορά τη λειτουργικότητα, την ευκολία χρήσης και την απόδοση.

Ας τα ρίξουμε λοιπόν.

1. Κοινωνικός πόλεμος

κοινωνικός πόλεμος, πρόσθετα κλικ για tweet

Το Social Warfare είναι ένα από τα κορυφαία πρόσθετα WordPress που σας επιτρέπει να ενσωματώσετε κουμπιά κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας. Μόλις εγκαταστήσετε αυτήν την προσθήκη, θα συνειδητοποιήσετε ότι η μεταφόρτωση συγκεκριμένων εικόνων του Pinterest δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Και όχι μόνο το Pinterest, αυτό το πρόσθετο σάς επιτρέπει να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με περισσότερους από 15 διαφορετικούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Το πρόσθετο είναι εξαιρετικά ελαφρύ και παρουσιάζει εξαιρετικά γρήγορη απόδοση. Σας επιτρέπει επίσης να έχετε τον πλήρη έλεγχο του τρόπου με τον οποίο μοιράζεστε το περιεχόμενό σας σε κοινωνικές πλατφόρμες. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τους τίτλους, τις εικόνες και τις περιγραφές.

Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε τα κουμπιά σας ώστε να ταιριάζουν με το στυλ του ιστότοπού σας. Η προσθήκη έχει πάνω από 5000 διαφορετικούς συνδυασμούς στυλ.

Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε τις κοινωνικές κοινοποιήσεις σας για να ενθαρρύνετε περισσότερες κοινές χρήσεις. Εάν πιστεύετε ότι ο αριθμός σας είναι πολύ χαμηλός για κοινή χρήση με τους επισκέπτες σας, μπορείτε να τον αποκρύψετε έως ότου φτάσει σε έναν προκαθορισμένο αριθμό. Με πολλές άλλες προηγμένες δυνατότητες, αυτό το πρόσθετο μπορεί να είναι μια καταπληκτική επιλογή για την επιχείρησή σας.

2. Εύκολα κουμπιά κοινής χρήσης

Εύκολα κουμπιά κοινής χρήσης, προσθήκες Pinterest

Τα κουμπιά Easy Social Share είναι μια άλλη εξαιρετική προσθήκη για τη μεγιστοποίηση της κοινωνικής έκθεσης του ιστότοπού σας. Είτε πρόκειται για Pinterest, Facebook, Twitter, Instagram ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, αυτή η προσθήκη προσφέρει τον ευκολότερο τρόπο προσθήκης κουμπιού κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε καρφίτσες στο περιεχόμενό σας και επίσης να προσθέσετε βελτιστοποιημένες εικόνες για τις καρφίτσες και τις γκαλερί σας. Αυτά μπορούν στη συνέχεια να προστεθούν με όμορφα lightbox και Pin κουμπιά. Έχει ακόμη και όμορφες γκαλερί Pin, βελτιστοποιημένες εισαγωγικές καρφίτσες και αυτόματα κουμπιά pin.

Έρχεται επίσης με ένα ισχυρό αναλυτικό εργαλείο που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση του ιστότοπού σας σε διαφορετικούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Τα κουμπιά Easy Social Share είναι ένα ελαφρύ πρόσθετο και σας επιτρέπουν να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες σας για καλύτερα αποτελέσματα. Η προσθήκη ανταποκρίνεται, επομένως τα κουμπιά φαίνονται υπέροχα σε όλες τις συσκευές ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

3. Pinterest to WordPress – Πρόσθετο WordPress Pinterest Gallery

Pinterest to WordPress, Pinterest Plugins

Το Pinterest to WordPress είναι μια φανταστική λύση για την ενσωμάτωση του λογαριασμού σας στο Pinterest στον ιστότοπό σας στο WordPress. Σας επιτρέπει να προβάλλετε τους πίνακες και τις καρφίτσες του Pinterest στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές προσαρμογής για να προσαρμόσετε το ύψος, το πλάτος και την επένδυση των γκαλερί σας στο Pinterest.

Έχετε επίσης πλήρη έλεγχο αυτού που θέλετε να εμφανίζεται στον ιστότοπό σας. Η προσθήκη προσφέρει την επιλογή να καταργήσετε την επιλογή των εικόνων που θέλετε να αποκρύψετε από τον ιστότοπο. Έχετε επίσης δύο τρόπους για να συνδέσετε τις καρφίτσες σας. Μπορείτε είτε να το εμφανίσετε σε αναδυόμενα παράθυρα είτε να τα συνδέσετε απευθείας στον λογαριασμό σας στο Pinterest.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε και να εμφανίσετε απεριόριστο αριθμό γκαλερί, να επιλέξετε από 30 διαφορετικά χρώματα φόντου, να χρησιμοποιήσετε τον επιλογέα χρωμάτων για να ταιριάξετε το χρώμα της γκαλερί σας με τον ιστότοπό σας και άλλα.

4. Προφίλ GS Pinterest

Χαρτοφυλάκιο GS ​​Pinterest

Προφίλ GS Pinterest είναι μια ανταποκρινόμενη προσθήκη για την εμφάνιση των καρφιτσών Pinterest στον ιστότοπό σας WordPress. Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συντομεύσεις για να εμφανίσετε τις καρφίτσες σας οπουδήποτε, ακόμα και στις περιοχές με widget.

Αυτό συνδέω είναι συμβατό με τις τελευταίες εκδόσεις του WordPress και με τα μπλοκ Gutenberg. Με το προφίλ GS Pinterest, μπορείτε να τραβήξετε καρφίτσες από οποιονδήποτε χρήστη στο Pinterest και να εμφανίσετε καρφίτσες από οποιονδήποτε πίνακα θέλετε. Έχετε ακόμη την επιλογή να προσθέσετε ή να διαγράψετε τον αριθμό σειρών και στηλών από 1 έως 6.

Η επαγγελματική έκδοση του plugin διαθέτει 5 διαφορετικά θέματα, το καθένα με το δικό του στυλ. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο στυλ, μπορείτε να το κάνετε και αυτό χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένο CSS. Η προσθήκη είναι φιλική προς το χρήστη και είναι εύκολο να ρυθμιστεί. Λαμβάνει επίσης αυτόματες ενημερώσεις και είναι πολύ καλά τεκμηριωμένη.

5. Πρόσθετο TastyPins Pinterest

TastyPins, προσθήκες Pinterest

Το Tasty Pins είναι ένα ακόμη εκπληκτικό plugin WordPress φιλικό στο Pinterest που σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες σας για το Pinterest. Χρησιμοποιώντας αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να ορίσετε τη δική σας περιγραφή και να κάνετε τις εικόνες βελτιστοποιημένες για αναζήτηση με hashtag, λέξεις-κλειδιά κ.λπ..

Είναι εύκολο να αποκρύψετε συγκεκριμένες εικόνες από τον ιστότοπό σας με ένα απλό κλικ του ποντικιού. Σας επιτρέπει ακόμη και να απενεργοποιήσετε την καρφίτσα ορισμένων εικόνων και να τις διατηρήσετε ασφαλείς στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να αναγκάσετε τους χρήστες σας να καρφιτσώσουν τις κρυμμένες εικόνες σας.

Η προσθήκη είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και είναι συμβατή με θέματα πολλαπλών χρήσεων και προσθήκες. Προσφέρει απεριόριστη υποστήριξη, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για τίποτα. Εάν αντιμετωπίσετε ποτέ κάποιο πρόβλημα με τη χρήση της προσθήκης, απλώς επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης και θα σας βοηθήσουν να λύσετε το πρόβλημά σας.

6. Πρόσθετο κοινωνικού μεριδίου Monarch

Monarch, κάντε κλικ για tweet, πρόσθετα κοινωνικής κοινοποίησης

Το Monarch είναι ένα ακόμη δημοφιλές πρόσθετο κοινωνικής κοινοποίησης που είναι γεμάτο με εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Αυτή η προσθήκη σας προσφέρει περισσότερα από 35 διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα για να διαλέξετε. Προσφέρει επίσης εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής, ώστε να μπορείτε να ταιριάξετε τα κουμπιά κοινής χρήσης με την εμφάνιση του ιστότοπού σας.

Μπορείτε να προσθέσετε τα κουμπιά κοινής χρήσης σε 5 διαφορετικές τοποθεσίες. Μπορεί να βρίσκεται σε μια πλωτή γραμμή, πάνω ή κάτω από το περιεχόμενό σας, σε εικόνες και βίντεο, αναδυόμενα παράθυρα και αυτόματα fly-ins. Τα αναδυόμενα παράθυρα και τα fly-ins διατίθενται σε 6 διαφορετικά στυλ.

Ο πίνακας ελέγχου Monarch είναι εξαιρετικά φιλικός προς τον χρήστη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από αρχάριους όσο και από προχωρημένους χρήστες. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον αριθμό των μεριδίων, των ακολούθων και των επισημάνσεων “μου αρέσει” στον πίνακα ελέγχου αναλυτικών στοιχείων. Αυτό σας βοηθά να παρακολουθείτε την απόδοση του ιστότοπού σας. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα πρόσθετα κλικ για tweet για WordPress.

7. Κοινόχρηστοι αριθμοί – Κουμπιά κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Κοινόχρηστο πλήθος, προσθήκη κοινωνικών κουμπιών

Κοινόχρηστοι αριθμοί είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που σας επιτρέπει να προσθέσετε όμορφα κοινωνικά πρόσθετα κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας. Η προσθήκη προσφέρει έως και 8 διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να διαλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά που θέλετε και να τα προσθέσετε στον ιστότοπό σας για να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες σας να μοιράζονται το περιεχόμενό σας.

Η προσθήκη προσφέρει πολλές επιλογές στυλ για τα κουμπιά σας. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα για να συμπληρώσετε τη σχεδίαση της ιστοσελίδας σας.

Η προσθήκη έχει ήδη ληφθεί από περισσότερους από 4000 χρήστες. Με τις κοινές μετρήσεις δεν θα χρειαστεί ποτέ να συμβιβαστείτε με την απόδοση του ιστότοπού σας, επειδή έχει βελτιστοποιηθεί όμορφα για ταχύτητα.

8. Pinterest Pin It Button on Image Hover και Post

Πρόσθετο Pinterest Pin It

Δοκιμάστε το Pinterest Καρφιτσώστε το προσθέστε για να καρφιτσώσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου, τις εικόνες, τις σελίδες κ.λπ. στον πίνακα Pinterest. Μπορείτε να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε τις καρφίτσες σας μέσω των ρυθμίσεων προσθήκης. Η προσθήκη σάς επιτρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το κουμπί Pin IT που εμφανίζεται κατά την τοποθέτηση του ποντικιού πάνω από τις εικόνες σας.

Το κουμπί Pin It μπορεί επίσης να προσαρμοστεί για να αυξήσει ή να μειώσει το μέγεθος. Μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε το χρώμα του ώστε να ταιριάζει με τη συνολική εμφάνιση του ιστότοπού σας. Για να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα, η προσθήκη σάς επιτρέπει να το μεταφράσετε σε διαφορετικές γλώσσες. Η προσθήκη είναι συμβατή με όλα τα μοντέρνα θέματα και προσθήκες.

Αυτή η προσθήκη είναι διαθέσιμη δωρεάν. Εκτός αυτού, είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και φαίνεται καλό σε συσκευές όλων των μεγεθών. Δοκιμάστε το τώρα και ενημερώστε μας πώς σας αρέσει αυτό το πρόσθετο.

Αυτές είναι μερικές από τις προσθήκες Pinterest που σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας με τον λογαριασμό σας στο Pinterest. Ελπίζουμε ότι θεωρήσατε χρήσιμη αυτήν την ανάρτηση. Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε άλλο πρόσθετο που πιστεύετε ότι αξίζει να αναφερθεί σε αυτήν τη λίστα, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Εν τω μεταξύ, διαβάστε τον πλήρη οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Pinterest για επιχειρήσεις: Ο απόλυτος πόρος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map