9 καλύτερες & φτηνές εναλλακτικές επιλογές ClickFunnels για το 2020 (σε σύγκριση)


Αναρωτιέστε εάν υπάρχει μια φθηνότερη εναλλακτική λύση ClickFunnels?

Το ClickFunnels είναι ένα εργαλείο δημιουργίας διοχετεύσεων πωλήσεων που σας επιτρέπει να αγοράσετε, να πουλήσετε και να παραδώσετε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο. Είναι μια ακριβή (ή υπερτιμημένη;) σουίτα all-in-one που συνοδεύει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια διοχέτευση πωλήσεων, όπως web hosting, drag and drop builder, εργαλείο μάρκετινγκ email και άλλα.

Το ClickFunnels διατίθεται επιθετικά ως η μόνη αξιόπιστη λύση για τη δημιουργία διοχέτευσης πωλήσεων. Ωστόσο, έχει τα δικά του μειονεκτήματα.

 1. Τιμή: 297 $ / μήνα. Για να είμαι ειλικρινής, αυτά είναι πολλά χρήματα ειδικά όταν ξεκινάτε
 2. Πλατφόρμα Buggy: Πολλοί χρήστες του ClickFunnel λένε ότι η πλατφόρμα είναι με λάθη και η υποστήριξη δεν είναι η ίδια.
 3. Μέτρια χαρακτηριστικά: Όπως όλες οι πλατφόρμες all-in-one, το ClickFunnels προσπαθεί επίσης να προσφέρει τα βασικά χαρακτηριστικά όλων. Για προηγμένες λειτουργίες, θα πρέπει να ενσωματωθείτε σε μια υπηρεσία τρίτου μέρους.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ClickFunnels και θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες διοχετεύσεις πωλήσεων για τις επωνυμίες σας με ευκολία.

Και είναι πολύ φθηνότερο!!

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε όλα αυτά τα προϊόντα για να δημιουργήσετε μια διοχέτευση πωλήσεων.

Χρήση εναλλακτικών ClickFunnels για τη δημιουργία διοχέτευσης πωλήσεων

Ακολουθεί μια λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε μια εναλλακτική λύση ClickFunnels με το WordPress. Θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές για αυτά στην παρακάτω ενότητα.

 1. Bluehost: Αποκτήστε ένα δωρεάν όνομα τομέα και φιλοξενία ιστοσελίδων.
 2. Divi: Σχεδιάστε τη διοχέτευση πωλήσεών σας με ένα πρόγραμμα δημιουργίας drag and drop.
 3. WooCommerce: Μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που σας επιτρέπει να πουλάτε προϊόντα και υπηρεσίες από τη διοχέτευση πωλήσεων.
 4. Καλάθι ροών: Θα χρειαστείτε ένα πρόσθετο δημιουργίας διοχέτευσης για να δημιουργήσετε τη διοχέτευσή σας.
 5. WPForms: Εύκολη προσθήκη φόρμας επικοινωνίας για τη διοχέτευσή σας
 6. Συνεχής επαφή: Ολοκληρώστε μια υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 7. OptinMonster: Μετατρέψτε τους επισκέπτες σας σε δυνητικούς πελάτες και πελάτες.
 8. MonsterInsights: Παρακολουθήστε την απόδοση του ιστότοπού σας με το Google Analytics.

Τώρα που γνωρίζετε ποιες εναλλακτικές λύσεις ClickFunnels χρειάζεστε, ας ρίξουμε μια ματιά και ρίξτε μια ματιά στον τρόπο δημιουργίας μιας διοχέτευσης πωλήσεων μαζί τους, βήμα προς βήμα.

Βήμα 1: Εγγραφείτε στο Bluehost και ξεκινήστε τη διοχέτευση πωλήσεων

Κωδικός έκπτωσης Bluehost, φιλοξενία ιστοσελίδων bluehost

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ρυθμίσετε μια διοχέτευση πωλήσεων είναι να εγγραφείτε στο Bluehost για web hosting. Το Bluehost είναι ένας επίσημα προτεινόμενος πάροχος φιλοξενίας από το WordPress.org.

Αφού εγγραφείτε, επιλέξτε ένα όνομα τομέα για τη διοχέτευση πωλήσεων που πρόκειται να δημιουργήσετε. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το WordPress σε αυτό για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε μια διοχέτευση πωλήσεων. Προσφέρει δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν SSL, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, εγγυημένο χρόνο λειτουργίας, εξαιρετική υποστήριξη και εγκατάσταση με ένα κλικ στο WordPress.

Ακολουθεί ένας βήμα προς βήμα οδηγός για τη δημιουργία του ιστότοπού σας από το μηδέν ή τη διοχέτευση πωλήσεων με το Bluehost.

Τιμή Bluehost: 2,75 $ / μήνα

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική Bluehost.

Βήμα 2: Εγκατάσταση του Divi, του Drag and Drop Builder Theme

divi builder, δημιουργός ιστότοπων

Μετά την εγκατάσταση του WordPress, θα πρέπει να επιλέξετε ένα καλό θέμα για τον ιστότοπό σας με διοχέτευση πωλήσεων. Το Divi είναι μια τέλεια επιλογή για εσάς καθώς σας επιτρέπει να επιλέξετε από εκατοντάδες πακέτα ιστότοπων. Εγκαταστήστε ένα από τα πακέτα ιστότοπων και προσαρμόστε το σύμφωνα με τις ανάγκες σας με τη βοήθεια του ενσωματωμένου προγράμματος δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης.

Το οπτικό εργαλείο δημιουργίας Divi σάς επιτρέπει να δημιουργείτε μια διοχέτευση πωλήσεων με ευκολία. Σας επιτρέπει να δείτε την προεπισκόπηση του σχεδιασμού σε πραγματικό χρόνο καθώς το προσαρμόζετε.

Ο κατασκευαστής είναι εξαιρετικά ευέλικτος και σας επιτρέπει να προσθέσετε διάφορες ενότητες στο σχέδιό σας. Μπορείτε εύκολα να το χρησιμοποιήσετε για να διαμορφώσετε τον ιστότοπό σας ακόμα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Δείτε περισσότερα για το Divi.

Τιμή Divi: 89 $ / έτος (που σημαίνει ότι πληρώνετε μόλις 7,41 $ το μήνα)

Βήμα 3: Εγκατάσταση του WooCommerce για πώληση των προϊόντων σας

WooCommerce

Το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την προσθήκη WooCommerce. Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να μετατρέπετε τον ιστότοπό σας σε ηλεκτρονικό κατάστημα. Με την προσθήκη, μπορείτε να πουλήσετε ψηφιακά ή φυσικά αγαθά, ακόμη και συνδρομή μέλους. Μπορείτε να ρυθμίσετε αποστολή, επεξεργασία πληρωμών, διαχείριση αποθέματος και πολλά άλλα.

Μόλις ενεργοποιηθεί η προσθήκη, μπορείτε να περάσετε από τον οδηγό εγκατάστασης. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να προχωρήσετε και να προσθέσετε τα προϊόντα σας, να ρυθμίσετε πύλες πληρωμής και να αρχίσετε να πουλάτε τα προϊόντα σας.

Τιμή WooCommerce: Ελεύθερος

Βήμα 4: Προσθήκη των προϊόντων σας στο WooCommerce

Για να προσθέσετε τα προϊόντα σας, μεταβείτε στο WooCommerce »Προϊόντα» Προσθήκη νέου. Τώρα θα δείτε μια νέα διεπαφή όπου μπορείτε να προσθέσετε τα προϊόντα σας. Απλώς προσθέστε το όνομα και την περιγραφή του προϊόντος σας.

woocommerce

Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω για να προσθέσετε τα πεδία δεδομένων προϊόντος. Αν πουλάτε διαδικτυακά μαθήματα, όχι φυσικά αγαθά, επιλέξτε το Εικονικός πλαίσιο ελέγχου. Εάν προσφέρετε ένα προϊόν με δυνατότητα λήψης, όπως ένα eBook, μην ξεχάσετε να επιλέξετε Με δυνατότητα λήψης επισης.

λεπτομέρεια προϊόντος woocommerce

Τώρα μπορείτε να μεταβείτε σε καθεμία από τις καρτέλες κάτω Δεδομένα προϊόντος και προσθέστε τα στοιχεία σας. Αφού κάνετε περαιτέρω κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη, θα δείτε επιλογές για την προσθήκη της περιγραφής του προϊόντος σας, των εικόνων και ακόμη και των κριτικών σας, αν έχετε.

Μπορείτε να επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για να προσθέσετε περισσότερα προϊόντα.

woocommerce Περιγραφή προϊόντος

Μόλις προστεθούν όλα, πρέπει να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας χρησιμοποιώντας το Σώσει κουμπί στα δεξιά σας.

Βήμα 5: Ρύθμιση των διοχετεύσεων με το CartFlows

Ροές

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να δημιουργείτε τις διοχετεύσεις σας. Για αυτό, θα χρησιμοποιήσουμε το Καλάθι ροών συνδέω. Είναι ένα δωρεάν πρόσθετο που μπορείτε να κατεβάσετε από το αποθετήριο WordPress.

Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί η προσθήκη, θα δείτε μια ειδοποίηση στο επάνω μέρος της οθόνης σας που σας ρωτά εάν θέλετε να εκτελέσετε τον οδηγό εγκατάστασης. Εκτελέστε τον οδηγό κάνοντας κλικ σε αυτήν την ειδοποίηση. Θα δείτε τώρα τα ακόλουθα στην οθόνη σας.

Οδηγός CartFlows

Κάνε κλικ στο Πάμε αυτί. Εδώ θα πρέπει να επιλέξετε ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων για να σχεδιάσετε τις διοχετεύσεις σας. Έχετε 4 επιλογές για αυτό:

 1. Elementor
 2. Κατασκευαστής Beaver
 3. Ντέιβ
 4. Αλλα

Καθώς έχουμε ήδη εγκαταστήσει το Divi (βήμα 2), επιλέξτε το Divi. Εναλλακτικά, εάν χρειάζεστε μια δωρεάν επιλογή, επιλέξτε Beaver Builder lite. Ωστόσο, η επιλογή είναι απόλυτα δική σας. Αλλά αν είστε καλοί με τα σχέδια, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα.

Εργαλείο δημιουργίας σελίδων CartFlows

Στο επόμενο βήμα, πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε μια επιλογή ολοκλήρωσης αγοράς. Κάντε κλικ στο Ναί αν το θέλεις. Στη συνέχεια, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα εκπαιδευτικό μάθημα. Ίσως θελήσετε να παραλείψετε αυτό το βήμα και να προχωρήσετε.

Στο τελευταίο βήμα, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε την 1η ροή σας. Κάντε κλικ στο Δημιουργήστε μια ροή αυτί.

Το τελικό βήμα εγκατάστασης του CartFlows

Τιμή CartFlows: Ελεύθερος

Βήμα 6: Δημιουργία της πρώτης σας ροής

Πριν προχωρήσετε περαιτέρω, θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε πρώτα το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων. Έχουμε ήδη εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει το Divi για αυτόν τον σκοπό.

Εάν δεν το έχετε ενεργοποιήσει ακόμη, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο στην οθόνη σας για να το κάνετε.

Ενεργοποιήστε το Divi

Τώρα θα δείτε μια σειρά από έτοιμα πρότυπα στην οθόνη σας. Με βάση τις προτιμήσεις σας, επιλέξτε ένα από αυτά και κάντε κλικ στο Εισαγωγή.

Πρότυπα κάρτας ροής

Θα μεταφερθείτε τώρα σε μια νέα οθόνη όπου μπορείτε να ονομάσετε τη ροή σας.

χοάνες ροής

Τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε τη σελίδα προορισμού, τη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς και τη σελίδα ευχαριστιών κάνοντας κλικ στο επεξεργασία εικονίδιο δίπλα σε κάθε μία από αυτές τις σελίδες. Μπορείτε επίσης να αναδιοργανώσετε αυτές τις σελίδες σύροντας και αποθέτοντάς τις με τη σειρά που θέλετε να εμφανίζονται.

Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο επεξεργασίας θα ξεκινήσει το Divi Builder από όπου μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε τη σελίδα σας. Μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στην ενότητα που θέλετε να επεξεργαστείτε και να αρχίσετε να την προσαρμόζετε.

Κατασκευαστής Divi, κυκλοφορίες

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε Δημοσιεύω τη ροή σου και να την κάνεις ζωντανή.

Παρόλο που η εναλλακτική σας επιλογή Clickfunnels είναι έτοιμη για προβολή, υπάρχουν μερικά ακόμη βήματα που πρέπει να ολοκληρώσετε για να διασφαλίσετε ότι λειτουργεί καλύτερα για την επιχείρησή σας.

Βήμα 7: Προσθήκη φόρμας επικοινωνίας με WPForms

wpforms-form-builder

WPForms είναι ένα πρόσθετο δημιουργίας φόρμας που σας βοηθά να προσθέσετε μια φόρμα επικοινωνίας στη διοχέτευση πωλήσεων. Σας επιτρέπει πραγματικά να δημιουργήσετε οποιαδήποτε μορφή που θέλετε. Το drag and drop builder που προσφέρει η προσθήκη είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συλλέξετε δωρεές, πληρωμές, ακόμη και να το ενσωματώσετε σε μια υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια φόρμα στο WPForms. Η προσθήκη έχει μια δωρεάν έκδοση που είναι αρκετή για να δημιουργήσετε μια απλή φόρμα επικοινωνίας για τον ιστότοπό σας. Αλλά αν θέλετε προηγμένες λειτουργίες, θα πρέπει να το αναβαθμίσετε σε πρόγραμμα πριμοδότησης.

Τιμή WPForms: Ελεύθερος

Βήμα 8: Ενσωμάτωση λίστας email με τη διοχέτευση πωλήσεων

Συνεχής επαφή, μάρκετινγκ μέσω email

Για να ενσωματώσετε μια λίστα email με τη διοχέτευση πωλήσεων, επιλέξτε μια υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως η Constant Contact. Είναι μακράν οι καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αγορά για αρχάριους.

Με την Constant Contact, η ανάπτυξη της λίστας email σας είναι εύκολη. Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματα email καλωσορίσματος, να τμηματοποιήσετε τη λίστα σας με βάση την αφοσίωσή τους και να κάνετε πολλά περισσότερα. Μάθετε περισσότερα για το Constant Contact εδώ.

Σταθερή τιμή επαφής: 20 $ / μήνα

Βήμα 9: Ανεβείτε στη λίστα email σας με το OptinMonster

OptinMonster, δημιουργία δυνητικών πελατών, εργαλείο μάρκετινγκ, δημιουργία λίστας email

OptinMonster είναι ένα ισχυρό πρόσθετο δημιουργίας δυνητικών πελατών και απόκτησης πελατών που αναπτύσσει την επιχείρησή σας εκθετικά. Είτε θέλετε να αναπτύξετε τη λίστα email σας, να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες είτε να αυξήσετε τις προβολές σελίδας σας, το OptinMonster είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Στη διοχέτευσή μας, ας χρησιμοποιήσουμε το OptinMonster για να αναπτύξουμε τη λίστα email σας.

Ακολουθεί μια λεπτομερής κριτική για το OptinMonster. Και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το OptinMonster για να δημιουργήσετε εκπληκτικές καμπάνιες δημιουργίας δυνητικών πελατών για τον ιστότοπό σας.

Τιμή OptinMonster: 9 $ / μήνα

Βήμα 10: Παρακολούθηση της απόδοσης της διοχέτευσης πωλήσεων

monsterinsights, εργαλεία αυτοματοποίησης μάρκετινγκ, προσθήκες σύνδεσης χρήστη και εγγραφής

MonsterInsights είναι η καλύτερη προσθήκη Google Analytics για WordPress που σας επιτρέπει να ελέγχετε την απόδοση της διοχέτευσης πωλήσεων απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να παρακολουθείτε τους χρήστες, τα κλικ, τις εγγραφές, τις πωλήσεις και πολλά άλλα. Μάθετε περισσότερα για το Monsterinsights εδώ.

Τιμή MonsterInsights: 79,60 $ / έτος (που σημαίνει ότι πληρώνετε μόλις 6,63 $ / μήνα)

Αυτό είναι. Ελπίζουμε ότι βρήκατε το άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ClickFunnels. Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια διοχέτευση πωλήσεων με μόνο 54,4 $ / μήνα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να εξοικονομείτε σχεδόν 243 $ κάθε μήνα.

Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες στον ιστότοπό σας, ακολουθούν μερικές επιπλέον προσθήκες που μπορείτε να δείτε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map