9 καλύτερες υπηρεσίες «Email Marketing» για μικρές επιχειρήσεις (2020)

συγκρίνονται οι καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ email


Θέλετε να βυθιστείτε στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνδεθείτε με τους επισκέπτες σας, να δημιουργήσετε μια ελκυστική σχέση και να τους μετατρέψετε σε πελάτες.

Η επιλογή της καλύτερης υπηρεσίας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Κάθε υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει τη δική της μοναδική σειρά δυνατοτήτων, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε συγκλονισμένοι. Έχουμε την πλάτη σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα συγκρίνουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιχείρησή σας.

Τι είναι το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και γιατί το χρειάζεστε?

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεταδώσετε το μήνυμά σας, είτε είστε blogger και θέλετε να ενημερώνετε τους αναγνώστες σας τακτικά είτε είστε μια επιχείρηση που προσπαθεί να δημιουργήσει περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Με το μάρκετινγκ μέσω email, μεταφέρετε το μήνυμά σας απευθείας στα εισερχόμενα των ατόμων που θέλετε να το δείτε.

Εάν έχετε έναν ιστότοπο οποιουδήποτε είδους που έχει κίνηση, τότε πρέπει να κάνετε μάρκετινγκ μέσω email. Το μάρκετινγκ μέσω email σάς δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους επισκέπτες σας ακόμα και μετά την έξοδο από τον ιστότοπό σας.

Μερικά οφέλη του μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι:

 • Αυξήστε τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις: Πάνω από το 70% των επισκεπτών του ιστότοπου που εγκαταλείπουν τον ιστότοπό σας δεν θα επιστρέψουν ποτέ. Όταν δημιουργείτε μια λίστα email, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύνδεση με τους επισκέπτες σας συλλέγοντας τις διευθύνσεις email τους και στέλνοντάς τους πολύτιμο περιεχόμενο.
 • Φτιάξτε μια πιστή παρακολούθηση: Οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες είναι πιο πιθανό να μετατραπούν σε πελάτες, σε σύγκριση με τους επισκέπτες για πρώτη φορά. Στην πραγματικότητα, μελέτες δείχνουν ότι χρειάζονται 3-4 επισκέψεις στον ιστότοπό σας για να σκέφτονται οι δυνητικοί πελάτες σας να κάνουν επιχειρήσεις μαζί σας.
 • Αύξηση πωλήσεων: Οι μετατροπές μέσω email ξεπερνούν τόσο την κοινωνική όσο και την οργανική επισκεψιμότητα αναζήτησης. Επομένως, εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε πωλήσεις, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η επιλογή της σωστής υπηρεσίας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ταιριάζει στις ανάγκες σας είναι σημαντική για την επιχείρησή σας. Ακριβώς επειδή μια εταιρεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι δημοφιλής δεν σημαίνει πάντα ότι είναι η καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας. Είναι εύκολο να κατακλύζεστε από διαφορετικές επιλογές, καθώς υπάρχουν δεκάδες λύσεις μάρκετινγκ μέσω email στην αγορά. Γι ‘αυτό θα τα καταργήσουμε όλα για εσάς!

Ακολουθούν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να εστιάσετε κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

 • Ευκολία στη χρήση: Είναι σημαντικό η υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιλέγετε να είναι εύχρηστη και να λειτουργεί με την επιχείρησή σας.
 • Αυτοματοποίηση: Σχεδόν όλες οι υπηρεσίες εκεί έξω σας επιτρέπουν να αυτοματοποιήσετε τις καμπάνιες σας μέσω email, αλλά το καθένα το κάνει με διαφορετικό τρόπο. Ρίξτε μια ματιά στο πώς διαφορετικά εργαλεία αυτοματοποιούν τις καμπάνιες σας και μάθετε αν βοηθούν στην επίλυση των αναγκών σας.
 • Βιομηχανία: Ορισμένες υπηρεσίες στοχεύουν μόνο στην εξυπηρέτηση ορισμένων βιομηχανιών. Για παράδειγμα, το ConvertKit δημιουργήθηκε ειδικά με γνώμονα τους εκδότες. Εάν αυτό δεν σας περιγράφει, τότε θα πρέπει να εγγραφείτε για μια υπηρεσία που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις του κλάδου σας.
 • Τιμολόγηση: Προφανώς, το εργαλείο που επιλέγετε πρέπει να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός email με τον σωστό τρόπο.

Με αυτά τα πράγματα κατά νου, ας συγκρίνουμε μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιχείρησή σας.

9 καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 1. Σταθερή επαφή – Ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών email
 2. Σεντίν Μπλέ – Η καλύτερη μαζική υπηρεσία email για αρχάριους
 3. Σταγόνα – Το καλύτερο εργαλείο αυτοματοποίησης μάρκετινγκ μέσω email
 4. Μετατρέψτε το κιτ – Το καλύτερο εργαλείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εκδότες
 5. Ωραία – Η πιο δημοφιλής εταιρεία παροχής υπηρεσιών email
 6. Mailchimp – Η καλύτερη σουίτα αυτοματοποίησης μάρκετινγκ all-in-one
 7. GetResponse – Η καλύτερη υπηρεσία έκρηξης email για μάρκετινγκ σεμιναρίων
 8. MailerLite – Η πιο προσιτή μαζική υπηρεσία email
 9. Κεπ – Καλύτερη υπηρεσία email και CRM για εξυπηρέτηση πελατών και πωλήσεις

1. Σταθερή επαφή

συνεχής επαφή

Το Constant Contact είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία μάρκετινγκ email για μικρές επιχειρήσεις. Συνοδεύεται από τόνους προσαρμόσιμων προτύπων email που σας βοηθούν να ξεκινήσετε.

Όταν ξεκινάτε, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον κλάδο σας και την προηγούμενη εμπειρία σας με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με βάση τις επιλογές σας, θα λάβετε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και ιδέες προώθησης που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

συνεχής επικοινωνία-email-μάρκετινγκ

Το Constant Contact προσφέρει απαράμιλλη υποστήριξη με ζωντανή συνομιλία, email και φόρουμ συζήτησης. Έχουν επίσης μια τεράστια βιβλιοθήκη πόρων.

Ενώ οι περισσότερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρουν δωρεάν δοκιμές 14 ή 30 ημερών για τη δοκιμή της υπηρεσίας, η Constant Contact σάς παρέχει πλήρη πρόσβαση στα εργαλεία τους για 60 ημέρες.

Σχέδια email:

σταθερή τιμολόγηση επαφών

Η σταθερή τιμολόγηση επαφών βασίζεται στο μέγεθος της λίστας email σας.

 • 5 $ / μήνα – Περιορισμένες λειτουργίες
 • 20 $ / μήνα – Για 0 – 500 συνδρομητές.
 • 45 $ / μήνα – Για 501 – 2500 συνδρομητές.
 • 65 $ / μήνα – Για 2501 – 5000 συνδρομητές.
 • 95 $ / μήνα – Για 5001 – 10.000 συνδρομητές.

Το Constant Contact είναι το καλύτερο για έξυπνες επιχειρήσεις που μόλις ξεκινούν με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ξεκινήστε με την Constant Contact σήμερα.

2. Sendinblue

κριτική sendinblue

Το Sendinblue είναι ένα λογισμικό μάρκετινγκ email και SMS σχεδιασμένο με γνώμονα την απλότητα. Ακόμη και ένας απόλυτος αρχάριος μπορεί εύκολα να αρχίσει να δημιουργεί καμπάνιες μάρκετινγκ χωρίς προηγούμενη γνώση.

sendinblue-drag-drop

Με βάση την αλληλεπίδραση των πελατών, μπορείτε να στείλετε μηνύματα συναλλαγών με αξιόπιστη παράδοση.

Αυτό που ξεχωρίζει το Sendinblue από τον ανταγωνισμό τους είναι ότι η τιμολόγηση βασίζεται στον αριθμό των email που στέλνετε.

Μπορείτε να αγοράσετε μονάδες SMS ξεχωριστά χωρίς ημερομηνία λήξης.

Σχέδια email:

τιμολόγηση sendinblue

 • Ελεύθερος – 0 $ για 300 email ανά ημέρα και απεριόριστες επαφές.
 • Lite – 25 $ / μήνα για 40.000 email ανά μήνα και χωρίς ημερήσιο όριο αποστολής.
 • Ουσιώδης – 39 $ / μήνα για 60.000 email ανά μήνα και δυνατότητα αφαίρεσης του λογότυπου Sendinblue από email.
 • Ασφάλιστρο – 66 $ / μήνα για 120.000 email ανά μήνα και δυνατότητες αυτοματισμού μάρκετινγκ.
 • Επιχείρηση – Η τιμή ποικίλλει και περιλαμβάνει όλες τις premium λειτουργίες, αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού, υποστήριξη προτεραιότητας και πολλά άλλα.

Το Sendinblue είναι το καλύτερο για αρχάριοι έμποροι.

Ξεκινήστε με το Sendinblue σήμερα.

3. Στάξτε

σταγόνα

Το Drip είναι η τέλεια λύση για εσάς εάν είστε έμπορος ηλεκτρονικού εμπορίου που θέλει να μετατρέψει τους επισκέπτες σας σε συνδρομητές και πελάτες με έξυπνο αυτοματισμό μάρκετινγκ. Το Drip είναι κάτι περισσότερο από μια τυπική υπηρεσία μάρκετινγκ email. Σας επιτρέπει να κάνετε βαθύτερες συνομιλίες με τους πελάτες σας και να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την κατάλληλη στιγμή κατανοώντας την πρόθεση αγοράς και τη συμπεριφορά τους.

στάγδην-εκστρατεία

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα μηνύματά σας με βάση συμπεριφορές όπως εγκατάλειψη καλαθιού, χρήστες για πρώτη φορά, επισκέπτες επισκεπτών ιστότοπου, άτομα που έκαναν κλικ σε έναν σύνδεσμο στον ιστότοπό σας κ.λπ..

Η τεράστια γκάμα ενοποιήσεων σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα κειμένου, να προβάλλετε διαφημίσεις στο Facebook και πολλά άλλα με βάση τη ροή εργασίας των πελατών σας.

Το Drip προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Σχέδια email:

Τιμολόγηση στάγδην

 • Βασικός – Το βασικό πρόγραμμα κοστίζει 49 $ / μήνα για έως και 2.500 ενεργούς συνδρομητές.
 • Υπέρ – Το πρόγραμμα Pro κοστίζει $ 122 / μήνα για έως και 5000 ενεργούς συνδρομητές.
 • Επιχείρηση – Το κόστος ποικίλλει για αυτό το πρόγραμμα και ισχύει για άτομα που έχουν περισσότερους από 5000 ενεργούς συνδρομητές.

Το στάγδην είναι καλύτερο για Ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου και έξυπνοι έμποροι Διαδικτύου.

Ξεκινήστε με το Drip σήμερα.

4. ConvertKit

μετατροπή

Το ConvertKit είναι το καλύτερο εργαλείο μάρκετινγκ email για bloggers και εκδότες. Δημιουργήθηκε ειδικά για διαδικτυακούς δημιουργούς όπως bloggers, podcasters και YouTubers.

Με το ConvertKit, μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικές φόρμες και να στείλετε προσαρμοσμένα email σε μεμονωμένους συνδρομητές.

convertkit-email-marketing

Το ConvertKit διευκολύνει επίσης την κατανόηση της αυτοματοποίησης email για τους εκδότες. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας οπτικών αυτοματισμών για να δημιουργήσετε ισχυρές αυτοματοποιημένες διοχετεύσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας βοηθήσουν να καθοδηγήσετε έναν επισκέπτη σε ένα ταξίδι αξίας.

Το ConvertKit σάς επιτρέπει να εγγραφείτε σε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία χωρίς δεσμεύσεις.

Σχέδια email:

 • 29 $ / μήνα – Για 0 – 1000 συνδρομητές και όλες τις δυνατότητες.
 • 49 $ / μήνα – Για 1000 – 3000 συνδρομητές και όλες τις δυνατότητες.
 • 79 $ / μήνα – Για 3000 – 5000 συνδρομητές και όλες τις δυνατότητες.

Το ConvertKit είναι το καλύτερο για Εκδότες.

Ξεκινήστε με το ConvertKit σήμερα.

5. AWeber

απαίσια

Το AWeber είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες παραγωγής μολύβδου για μικρές επιχειρήσεις. Έρχεται με όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για να αναπτύξετε τη λίστα email σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε ενημερωτικά δελτία email με το πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης, να αυτοματοποιήσετε τις ακολουθίες email και να δημιουργήσετε φόρμες εγγραφής που ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές που φαίνονται υπέροχες σε οποιαδήποτε συσκευή.

aweber-autoresponder

Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να ενσωματώσετε το AWeber στον ιστότοπό σας στο WordPress, στο εργαλείο δημιουργίας σελίδων προορισμού ή στο εργαλείο δημιουργίας optin με ευκολία.

Είναι εύκολο να ξεκινήσετε με το AWeber. Απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπο της AWeber και εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Αφού εγγραφείτε, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα premium εργαλεία που σας βοηθούν να αναπτύξετε τη λίστα email σας.

Οι επιλογές υποστήριξης περιλαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και εισιτηρίων.

Σχέδια email:

 • 19 $ / μήνα – 0 – 500 συνδρομητές για απεριόριστα email και όλες τις δυνατότητες.
 • 29 $ / μήνα – 501 – 2500 συνδρομητές για απεριόριστα email και όλες τις δυνατότητες.
 • 49 $ / μήνα – 2501 – 5000 συνδρομητές για απεριόριστα email και όλες τις δυνατότητες.
 • 69 $ / μήνα – 5001 – 10.000 συνδρομητές για απεριόριστα email και όλες τις δυνατότητες.
 • 149 $ / μήνα – 10.001 – 25.000 συνδρομητές για απεριόριστα email και όλες τις δυνατότητες.

Το AWeber είναι το καλύτερο για όλοι οι έμποροι γενικά, ειδικά εκείνοι που μόλις ξεκινούν με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ξεκινήστε με το AWeber σήμερα.

6. Mailchimp

mailchimp
Το Mailchimp είναι κάτι περισσότερο από έναν πάροχο υπηρεσιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εκτός από το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνοδεύεται από όλες τις σημαντικές δυνατότητες που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε συνδρομητές και πελάτες.

Οι δυνατότητες του Mailchimp είναι ισχυρές και προσιτές για τους εμπόρους όλων των μεγεθών, είτε είστε blogger, τοπική επιχείρηση ή εταιρεία με ανάπτυξη εκτός γραφημάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες σελίδες προορισμού για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε συνδρομητές και πελάτες που πληρώνουν.

Η σύνδεση του Mailchimp με τον ιστότοπό σας στο WordPress ή το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πολύ εύκολο. Μπορείτε επίσης να βρείτε εκατοντάδες ενσωματώσεις με εφαρμογές που χρησιμοποιείτε ήδη.

Το Mailchimp προσφέρει επίσης προκατασκευασμένα πρότυπα και έτοιμα τμήματα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικά email σε μια στιγμή.

mailchimp-layouts-πρότυπα

Σχέδια email:

Η τιμολόγηση του Mailchimp εξαρτάται από τον αριθμό των συνδρομητών που έχετε.

 • Ελεύθερος – $ 0, περιλαμβάνει 7 κανάλια μάρκετινγκ, βασικά πρότυπα, CRM μάρκετινγκ και αυτοματισμούς 1 κλικ.
 • Ουσιώδης – Ξεκινώντας από 9,99 $ / μήνα για όλα τα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δοκιμές A / B, προσαρμοσμένη επωνυμία και υποστήριξη 24/7.
 • Πρότυπο – Ξεκινώντας από 14,99 $ / μήνα. Περιλαμβάνει σειρές αυτοματισμού, διαφημίσεις στοχοθέτησης, προσαρμοσμένα πρότυπα και προηγμένες πληροφορίες κοινού.
 • Ασφάλιστρο – Ξεκινώντας από $ 299 / μήνα, αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει προηγμένη τμηματοποίηση, απεριόριστες θέσεις και πρόσβαση βάσει ρόλου, τηλεφωνική υποστήριξη και δοκιμές πολλαπλών παραλλαγών.

Το Mailchimp είναι το καλύτερο για αρχάριοι μάρκετινγκ και άλλοι χρήστες που θέλουν μια σουίτα μάρκετινγκ all-in-one σε προσιτή τιμή.

Ξεκινήστε με το Mailchimp σήμερα.

7. GetResponse

getresponse

Το GetResponse είναι ένα λογισμικό μάρκετινγκ email που σας επιτρέπει να αναπτύξετε τη λίστα email σας με όμορφα email και φόρμες εγγραφής υψηλής μετατροπής.

Με τη σύγχρονη και όμορφη διεπαφή χρήστη, η εκκίνηση της ενημερωτικής σας καμπάνιας μέσω email είναι εύκολη.

Εκτός από το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το GetResponse συνδυάζεται με πολλές δυνατότητες διαδικτυακού μάρκετινγκ που σας βοηθούν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε και να φιλοξενήσετε διαδικτυακά σεμινάρια στον ιστότοπό σας, να δημιουργήσετε όμορφες σελίδες προορισμού για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε πελάτες και πολλά άλλα.

Η υποστήριξη παρέχεται μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και email.

Το GetResponse δημοσιεύει επίσης πολλούς χρήσιμους πόρους μάρκετινγκ, όπως μαθήματα, λευκές βίβλους και βίντεο που σας καθοδηγούν σε διάφορες πτυχές του μάρκετινγκ μέσω email.

Αν ψάχνετε για ένα λογισμικό μάρκετινγκ email που συνοδεύεται από ένα όμορφο και γρήγορο περιβάλλον εργασίας χρήστη, τότε το GetResponse μπορεί να είναι η σωστή λύση για εσάς.

πίνακας ελέγχου getresponse

Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών.

Σχέδια email:

 • Βασικός – Το βασικό πρόγραμμα κοστίζει $ 15 / μήνα και περιλαμβάνει μάρκετινγκ μέσω email, αυτόματους ανταποκριτές, απεριόριστες σελίδες προορισμού, πρότυπα αυτοματισμού και πολλά άλλα.
 • Συν – Το πρόγραμμα Plus κοστίζει 49 $ / μήνα και περιλαμβάνει τα πάντα στο Βασικό πρόγραμμα, μαζί με διοχετεύσεις λιστών, διοχετεύσεις πωλήσεων, πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων, διαδικτυακά σεμινάρια (έως 100 συμμετέχοντες) και άλλα.
 • Επαγγελματίας – Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 99 $ / μήνα και περιλαμβάνει διαδικτυακά σεμινάρια (έως 300 συμμετέχοντες), πληρωμένα διαδικτυακά σεμινάρια, διοχετεύσεις διαδικτυακών σεμιναρίων, πρόγραμμα δημιουργίας αυτοματισμού και πολλά άλλα.
 • Επιχείρηση – Το εταιρικό σχέδιο κοστίζει 1199 $ / μήνα και περιλαμβάνει προηγμένες λειτουργίες όπως αποκλειστική διεύθυνση IP, συμβουλευτικές υπηρεσίες, email συναλλαγών, διαδικτυακά σεμινάρια (έως 500 συμμετέχοντες) και άλλα.

Το GetResponse είναι το καλύτερο για αρχάριοι και άλλοι έμποροι που θέλουν επίσης μια διαδικτυακή λύση μάρκετινγκ ενσωματωμένη στο μάρκετινγκ email.

Ξεκινήστε με το GetResponse σήμερα.

8. MailerLite

mailerlite

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα email με περιορισμένο προϋπολογισμό, τότε ίσως θελήσετε να εξετάσετε το MailerLite.

Το MailerLite σάς επιτρέπει να αναπτύξετε τη λίστα email σας δωρεάν μέχρι να φτάσετε τους 1000 συνδρομητές. Σας παρέχουν προηγμένες τεχνολογίες για να προσελκύσετε τους επισκέπτες σας και να τους μετατρέψετε σε συνδρομητές, όπως σελίδα προορισμού, αναδυόμενα παράθυρα και εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας φορμών. Επιπλέον, ο επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα επαγγελματικά email.

mailerlite-block-builder

Σχέδια email:

Με το MailerLite, όσο περισσότεροι συνδρομητές έχετε, τόσο περισσότερο πληρώνετε κάθε μήνα.

 • Ελεύθερος – Για 1 – 1000 συνδρομητές, 12.000 email ανά μήνα και περιορισμένες δυνατότητες.
 • 10 $ / μήνα – Για 1 – 1000 συνδρομητές, απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα και όλες τις δυνατότητες.
 • 15 $ / μήνα – Για 1001 – 2500 συνδρομητές, απεριόριστα email, όλες τις δυνατότητες.
 • 30 $ / μήνα – Για 2501 – 5000 συνδρομητές, απεριόριστα email, όλες τις δυνατότητες.
 • 50 $ / μήνα – Για 5001 – 10.000 συνδρομητές, απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα, όλες τις δυνατότητες.

Το MailerLite είναι το καλύτερο για χρήστες που χρειάζονται μια απλή λύση για να αναπτύξουν τη λίστα email τους. Εάν διαθέτετε περιορισμένο προϋπολογισμό, προτείνουμε ανεπιφύλακτα το MailerLite.

Ξεκινήστε με το MailerLite σήμερα.

9. Κεπ

keap-email-marketing-crm

Το Keap είναι μια υπηρεσία πωλήσεων, αυτοματισμού μάρκετινγκ και CRM all-in-one. Είναι μια απλούστερη έκδοση του Infusionsoft, η οποία δημιουργήθηκε επίσης από τον Keap.

Το Keap σάς επιτρέπει να οργανώνετε εύκολα όλες τις πληροφορίες του πελάτη σας σε ένα μέρος και συγχρονίζεται με το Gmail και το Outlook, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε τα email σας και από ένα κεντρικό μέρος.

Με το Keap μπορείτε να ρυθμίσετε μια αυτόματη διαδικασία αποστολής κειμένων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε νέους δυνητικούς πελάτες με προσαρμόσιμα προ-γραπτά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καθοδηγούν νέους δυνητικούς πελάτες στο επόμενο βήμα στο ταξίδι του αγοραστή. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια επαναλαμβανόμενη διαδικασία πωλήσεων που θα στέλνει αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που ένας δυνητικός πελάτης μετακινείται από το ένα στάδιο στο άλλο.

Έχουν επίσης ένα πρόγραμμα δημιουργίας καμπάνιας μάρκετινγκ που σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε τυχόν πωλήσεις ή διαδικασία μάρκετινγκ που δημιουργείτε.

keap-user-interface

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν πρότυπα προτάσεων, εκτιμήσεων και προσφορών, τιμολόγια και πληρωμές, αναφορές και πληροφορίες και άλλα.

Σχέδια email:

Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, η Keap προσφέρει έκπτωση 50% στα σχέδιά της για τους πρώτους 3 μήνες.

 • Καλλιεργώ – 39 $ / μήνα (τακτικά 79 $ / μήνα) ξεκινώντας από 500 επαφές για 1 χρήστη. Περιλαμβάνει CRM, ραντεβού, μηνύματα κειμένου και άλλες δυνατότητες, αλλά δεν περιλαμβάνει αυτοματισμό μάρκετινγκ.
 • Υπέρ – 74 $ / μήνα (τακτικά 149 $ / μήνα) ξεκινώντας από 500 επαφές για 1 χρήστη. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, επαναλαμβανόμενες πληρωμές, εργαλείο δημιουργίας σελίδων προορισμού και άλλα.
 • Infusionsoft – 99 $ / μήνα (τακτικά 199 $ / μήνα) ξεκινώντας από 500 επαφές για 1 χρήστη. Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν προηγμένο αυτοματισμό αγωγού πωλήσεων, βαθμολογία δυνητικών πελατών και αρχεία εταιρειών, αναφορές και άλλα.

Το Keap είναι το καλύτερο για άτομα που αναζητούν λογισμικό διαχείρισης πελατών που διευκολύνει τη μετατροπή δυνητικών πελατών σε πελάτες.

Συμπλήρωση – Επιλογή της καλύτερης υπηρεσίας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εάν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης που μόλις ξεκινά με το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τότε η Constant Contact είναι η καλύτερη υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εσάς. Διατίθεται σε συσκευασία με όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να αναπτύξετε τη λίστα email σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή των 60 ημερών χωρίς καμία σύμβαση ή δέσμευση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πειραματιστείτε και να γνωρίσετε τα εργαλεία τους προτού πραγματικά πρέπει να αρχίσετε να πληρώνετε.

Εάν διαθέτετε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου όπου θέλετε να εξατομικεύσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση τη συμπεριφορά των χρηστών, όπως εγκαταλελειμμένα καροτσάκια, χρήστες για πρώτη φορά, αγοραστές επιστροφής κ.λπ., προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το Drip. Έχουν ένα εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας διοχετεύσεων καμπάνιας στάγδην που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε καμπάνιες που βασίζονται σε δράση.

Εάν είστε επαγγελματίας blogger που θέλει να στείλει αυτοματοποιημένα email που αισθάνονται προσωπικά αυξάνοντας την αφοσίωσή σας, τότε θα πρέπει να δείτε το ConvertKit. Πρόκειται για μια υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δημιουργηθεί ειδικά για bloggers και εκδότες.

Δώρο: Δείτε την καλύτερη προσθήκη WordPress για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο δώρο και να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να συγκρίνετε μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να βρείτε τη σωστή για τις ανάγκες σας.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, ίσως θελήσετε επίσης να διαβάσετε 7 καλύτερες προσθήκες δημιουργίας δυνητικών πελατών WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map