9 καλύτερες προσθήκες WordPress για περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες

καλύτερες προσθήκες για περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες


Ψάχνετε για μια προσθήκη για να ενεργοποιήσετε το περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη στον ιστότοπό σας στο WordPress?

Η χρήση μιας τέτοιας προσθήκης επιτρέπει στους επισκέπτες και τους οπαδούς σας να υποβάλλουν περιεχόμενο στον ιστότοπό σας απευθείας από τη διεπαφή του. Μπορεί να έχει τη μορφή γραπτών άρθρων, εικόνων, βίντεο, αρχείων ήχου, ψηφιακών εικόνων κ.λπ..

Το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος μάρκετινγκ της επιχείρησής σας, επειδή αυτό το περιεχόμενο προέρχεται κυρίως από τους πελάτες σας και συνήθως δεν πληρώνονται για αυτό. Μπορείτε να ενθαρρύνετε τις υποβολές περιεχομένου από τους χρήστες σας ως μέρος των διαφημιστικών σας καμπανιών, των προσφορών επισκεπτών, κ.λπ..

Ένα από τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα μιας τέτοιας καμπάνιας ήταν Έναρξη του διαγωνισμού Starbucks White Cup. Ζητήθηκε από τους πελάτες της Starbucks να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και να υποβάλουν μια φωτογραφία του σκετσασμένου φλυτζανιού Starbucks ως συμμετοχή. Το σκετσάκι του νικητή θα εμφανίζεται στα φλιτζάνια Starbucks περιορισμένης έκδοσης. Περισσότεροι από 4000 πελάτες έστειλαν τις εγγραφές τους εντός 3 εβδομάδων.

Ο διαγωνισμός ήταν τεράστια επιτυχία. Τους βοήθησε να κερδίσουν δωρεάν δημοσιότητα και αφοσίωση πελατών δείχνοντας στους χρήστες πόσο πολύ εκτιμούν τα σχόλια των πελατών τους.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε μερικές από τις καλύτερες προσθήκες WordPress για ιστότοπους περιεχομένου που δημιουργούνται από χρήστες.

1. WPForms

wpforms, προσθήκες περιεχομένου που δημιουργούνται από χρήστες

WPForms είναι μια εξαιρετικά ισχυρή προσθήκη φόρμας μεταφοράς και απόθεσης που σας επιτρέπει να αποδεχτείτε υποβολές περιεχομένου χρήστη, όπως δημοσιεύσεις επισκεπτών, μαρτυρίες, κριτικές κ.λπ. χωρίς να χρειάζεται να έχετε πρόσβαση wp-admin στους χρήστες. Η προσθήκη έρχεται με ελκυστικά πρότυπα φόρμας, που σας διευκολύνουν να δημιουργήσετε οποιουσδήποτε τύπους φορμών. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο όσον αφορά την προσαρμογή, επίσης χάρη στο πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης που επισημαίνει.

Αυτή η προσθήκη σας βοηθά επίσης να ενσωματώσετε τις επιλογές πληρωμής με τη φόρμα υποβολής χρήστη. Αυτό είναι βολικό αν αποδεχτείτε διαφημιστικά άρθρα στον ιστότοπό σας. Είναι συμβατό με την τελευταία έκδοση του WordPress και λειτουργεί υπέροχα σε όλα τα προγράμματα περιήγησης.

2. AccessPress Anonymous Post Pro

AccessPress Themes, πρόσθετο περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες

Το AccessPress Anonymous Post Pro είναι μια άλλη ισχυρή προσθήκη που μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στον ιστότοπο περιεχομένου που δημιουργείται από τους χρήστες. Με αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να αποδεχτείτε τυπικές αναρτήσεις επισκεπτών WordPress από τους χρήστες σας μαζί με μια επιλεγμένη εικόνα. Σας ειδοποιεί ακόμη και κάθε φορά που υπάρχει νέα υποβολή.

Με αυτήν την προσθήκη ενεργοποιημένη, ο καθένας μπορεί να υποβάλει μια ανάρτηση στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να έχετε επεξεργάσιμες ετικέτες φόρμας, συμβουλές εργαλείων / προτεινόμενα κείμενα, να κατηγοριοποιήσετε και να κάνετε πολλά περισσότερα. Αυτή η προσθήκη έρχεται επίσης με ένα προσαρμοσμένο πεδίο για τον καθορισμό του ονόματος και της διεύθυνσης URL του συντάκτη. Η προσθήκη διατηρείται και υποστηρίζεται με συνέπεια.

3. NextGen Gallery

Το NextGen Gallery είναι ένα άλλο καταπληκτικό πρόσθετο που σας βοηθά να αποδεχτείτε περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη στον ιστότοπό σας. Με αυτήν την προσθήκη, οι χρήστες σας μπορούν να υποβάλλουν γκαλερί πολυμέσων απευθείας από το front-end. Προσφέρει όμορφες γκαλερί για την εμφάνιση των εικόνων σας σε διάφορα φανταχτερά στυλ.

Μπορείτε επίσης να έχετε πολλές premium επεκτάσεις για να επεκτείνετε τις λειτουργίες σας. Μερικές λειτουργίες που μπορείτε να ενεργοποιήσετε με τις επεκτάσεις premium είναι η δοκιμή εικόνας, η ενσωμάτωση κουμπιών κοινής χρήσης, ένα lightbox pro πλήρους οθόνης, η ενεργοποίηση ψηφιακών λήψεων και πολλά άλλα. Λόγω της απόκρισης σχεδίασης, οι φωτογραφίες σας φαίνονται εντυπωσιακές σε όλες τις συσκευές.

4. WP User Frontend Pro

WP User Front end Pro, προσθήκη περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες

Το WP User Frontend Pro είναι ένα καταπληκτικό πρόσθετο για την αποδοχή οποιουδήποτε είδους περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες. Με το WP USer Frontend Pro, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν όμορφο κατάλογο & ιστότοποι μελών, έντυπα εγγραφής εκδηλώσεων, αποδοχή άρθρων επισκεπτών και πολλά άλλα. Οι χρήστες επιτρέπεται ακόμη και να ανεβάζουν προϊόντα από τη διεπαφή.

Αυτή η προσθήκη είναι πιο κατάλληλη για ιστότοπους μελών που θέλουν να δημοσιεύσουν εκπληκτική περιοχή περιεχομένου για τους συνδεδεμένους χρήστες.
Η προσθήκη σάς επιτρέπει ακόμη και να προσφέρετε μεμονωμένους πίνακες εργαλείων στους χρήστες σας στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το ίδιο το front-end. Με την εξαιρετική υποστήριξη προσαρμοσμένου πεδίου, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε μορφή φόρμας θέλετε.

5. Frontend Publishing Pro

Το Frontend Publishing Pro είναι ένα άλλο πρόσθετο που αξίζει να δοκιμάσετε. Πρόκειται για ένα πλήρως ευαίσθητο, ευέλικτο και φιλικό προς το χρήστη plugin WordPress που κάνει τη δημιουργία ιστότοπων φιλικού προς το χρήστη ευκολότερης.

Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό φορμών, προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, προσαρμοσμένα πεδία, να ενεργοποιήσετε τους επικυρωτές και να κάνετε πολλά περισσότερα. Έχει ακόμη την επιλογή να σας επιτρέπει να στέλνετε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στους χρήστες κάθε φορά που υποβάλλουν μια ανάρτηση. Εκτός αυτού, υποστηρίζει την αποδοχή αρχείων πολυμέσων και σε διάφορες μορφές.

6. Newsmaker για WordPress

Newsmaker για WrdPress, πρόσθετα που δημιουργούνται από τον χρήστη
Το Newsmaker για WordPress είναι ένα υπέροχο plugin που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Με αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να επιτρέπετε στους επισκέπτες και τους οπαδούς σας να δημοσιεύουν αναρτήσεις, εικόνες, συνδέσμους, βίντεο ακόμη και δημοσκοπήσεις από το front-end.

Οι χρήστες σας μπορούν να υποβάλουν περιεχόμενο χωρίς καν να εγγραφούν στον ιστότοπό σας. Η προσθήκη επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επεξεργάζονται την υποβληθείσα ανάρτησή τους. Τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος είναι έτοιμα για μετάφραση.

7. Περιεχόμενο που υποβλήθηκε από τον χρήστη Prometheus

Prometheus, περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη

Το Prometheus είναι μια νέα προσθήκη στην αγορά του WordPress. Η προσθήκη έχει φορτωθεί με εξαιρετικές δυνατότητες, ώστε να μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο περιεχομένου που δημιουργείται από τον χρήστη με τη λιγότερη προσπάθεια. Μπορείτε να προσθέσετε μια φόρμα υποβολής οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Μπορεί να βρίσκεται στο widget σας, σε μια συγκεκριμένη σελίδα ή ανάρτηση κ.λπ. Για να αποφύγετε τη σύγχυση, μπορείτε να ορίσετε κανόνες υποβολής για τους χρήστες σας και να τον εμφανίσετε όπου θέλετε.

Σας προσφέρει επίσης την επιλογή να απαγορεύσετε χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες που έχετε ρυθμίσει. Η επιλογή Google ReCaptcha διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής και προστατεύεται από ανεπιθύμητα μηνύματα. Η προσθήκη σας στέλνει επίσης ειδοποιήσεις μέσω email κάθε φορά που υπάρχει νέα υποβολή στον ιστότοπό σας. Για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας καθαρό, μπορείτε επίσης να φιλτράρετε λέξεις κατάρα και να λογοκρίνετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

8. Δημοσιεύσεις που υποβλήθηκαν από τον χρήστη

Υποβολή υποβολής χρήστη

Δημοσιεύσεις που υποβλήθηκαν από τον χρήστη είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress για αποδοχή και δημοσίευση περιεχομένου που υποβάλλεται από χρήστες. Προς το παρόν, αυτό το πρόσθετο έχει 30.000 ενεργές εγκαταστάσεις. Συνοδεύεται από μια προηγμένη φόρμα υποβολής μετά την οποία οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν μια φόρμα απευθείας από τη διεπαφή.

Όπως και άλλες προηγμένες προσθήκες, αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει επίσης να εμφανίζετε τη φόρμα σας οπουδήποτε στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τον σύντομο κωδικό που προσφέρει. Η προσθήκη σας επιτρέπει επίσης να μεταφράσετε τις αναρτήσεις σας σε περισσότερες από 20 διαφορετικές γλώσσες. Επίσης, ανιχνεύει αυτόματα ήδη συνδεδεμένους χρήστες, υποστηρίζει πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ειδοποιήσεις μέσω email, σας επιτρέπει να αντιστοιχίσετε υποβληθείσες αναρτήσεις σε οποιονδήποτε εγγεγραμμένο χρήστη και να κάνετε πολλά περισσότερα.

Σχετίζεται με: Πώς να αναπτύξετε τη λίστα email σας

9. Μεταφορτωτής διεπαφής

Πρόγραμμα μεταφόρτωσης Frontend, προσθήκη περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες

Μεταφορτωτής διεπαφής είναι μια άλλη εξαιρετική προσθήκη WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποδεχτείτε περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη για να δημιουργήσετε πολύ προσαρμόσιμες φόρμες και να τις προσθέσετε στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας. Η προσθήκη θα διατηρήσει το περιεχόμενο που υποβλήθηκε για εποπτεία και δεν θα το εμφανίσει στον ιστότοπό σας έως ότου το εγκρίνετε.

Επειδή το πρόσθετο δεν διαθέτει πρόγραμμα δημιουργίας φορμών αυτήν τη στιγμή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν σύντομο κωδικό για να εμφανίσετε τις φόρμες σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες Akismet και Recaptcha για να ενεργοποιήσετε την προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα. Η προσθήκη σας ειδοποιεί επίσης για οποιαδήποτε νέα υποβολή μέσω email από προεπιλογή.

Δείτε την καλύτερη προσθήκη WordPress.

Αυτές είναι μερικές από τις προσθήκες που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια καμπάνια περιεχομένου που δημιουργείται από τον χρήστη στον ιστότοπό σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό Πώς να χρησιμοποιήσετε περιεχόμενο που δημιουργείται από το χρήστη στο WordPress για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας να μάθω περισσότερα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map