9 καλύτερες συγκρίσεις αντιγράφων ασφαλείας WordPress (2020)

συγκρίνονται οι καλύτερες προσθήκες αντιγράφων ασφαλείας wordpress


Είστε συγκλονισμένοι από όλα τα διαφορετικά πρόσθετα αντιγράφων ασφαλείας του WordPress στην αγορά; Αναρωτιέστε ποια είναι η καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας?

Σε αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας WordPress για τις ανάγκες σας συγκρίνοντας τις πιο δημοφιλείς προσθήκες αντιγράφων ασφαλείας WordPress στην αγορά.

Επιλέγοντας μια προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας WordPress

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, η επένδυση στη σωστή προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας WordPress αξίζει τον κόπο, επειδή το πιο ακριβό αντίγραφο ασφαλείας είναι αυτό που δεν κάνατε ποτέ!

Δεδομένου ότι υπάρχουν δεκάδες πρόσθετα αντιγράφων ασφαλείας WordPress, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε το σωστό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ακολουθούν μερικά πράγματα που θα πρέπει να αναζητήσετε σε μια προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας του WordPress:

Μέθοδοι δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας:

 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσης δεδομένων: Ορισμένα πρόσθετα σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας μόνο της βάσης δεδομένων του WordPress.
 • Πλήρης δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: Ορισμένα πρόσθετα σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ολόκληρου του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένης της βάσης δεδομένων σας και όλων των αρχείων WordPress.
 • Προγραμματισμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: Με αυτήν την επιλογή, μπορείτε να προγραμματίσετε να εκτελείται αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας, δίνοντάς σας ηρεμία.

Θέση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας:

Πίσω στην ημέρα, οι περισσότερες προσθήκες αντιγράφων ασφαλείας του WordPress σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας μόνο στον δικό σας διακομιστή. Τώρα, για τη βελτίωση της ασφάλειας, όλες οι καλές προσθήκες αντιγράφων ασφαλείας του WordPress υποστηρίζουν την αποστολή των αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας σε απομακρυσμένες τοποθεσίες όπως το Dropbox, το Google Drive ή το Amazon S3. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα αρχεία σας, ακόμα κι αν ολόκληρος ο ιστότοπός σας παραβιαστεί.

Τώρα ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στις καλύτερες προσθήκες αντιγράφων ασφαλείας του WordPress στην αγορά!

1. UpdraftPlus

updraft συν

Το UpdraftPlus είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας WordPress στην αγορά. Έχει χαρακτηριστεί ως η πιο δημοφιλής λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για το WordPress, με πάνω από ένα εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις.

Ακόμη και με τη δωρεάν έκδοση της προσθήκης, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε πλήρη, χειροκίνητα ή προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένης της βάσης δεδομένων, των προσθηκών και των θεμάτων σας. Η επαναφορά των αρχείων σας είναι απλή και μπορείτε να το κάνετε με ελάχιστες τεχνικές γνώσεις.

Το καλύτερο από όλα, υποστηρίζει πολλές επιλογές αποθήκευσης cloud, όπως το Google Drive, το Dropbox και το Amazon S3.

Ενώ η δωρεάν έκδοση είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε τις βασικές λειτουργίες με την premium έκδοση.

Ξεκινήστε με το UpdraftPlus σήμερα.

2. BackupBuddy

εφεδρικός φίλος

Το BackupBuddy λειτουργεί από τις αρχές του 2010, προστατεύοντας μισό εκατομμύριο ιστότοπους WordPress.

Με λίγα μόνο κλικ, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ολόκληρου του ιστότοπού σας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μπορείτε να προγραμματίσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, να στείλετε τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας σε απομακρυσμένη ασφαλή τοποθεσία και να επαναφέρετε τα αρχεία σας γρήγορα.

Η δυνατότητα επιδιόρθωσης και βελτιστοποίησης της βάσης δεδομένων σας είναι μία από τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει το BackupBuddy. Με κάθε αγορά προσθηκών, θα λάβετε 1 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου Stash Live. Το Stash Live δημιουργεί συνεχώς αντίγραφα ασφαλείας των αλλαγών στη βάση δεδομένων σας, όπως νέες ή τροποποιημένες αναρτήσεις, κάνοντας το μυαλό σας άνετο Το καλύτερο από όλα, το Stash Live λειτουργεί τέλεια ακόμα και αν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται σε φθηνή κοινόχρηστη φιλοξενία.

Ξεκινήστε με το BackupBuddy σήμερα.

3. VaultPress (με Jetpack)

θησαυρός

Το VaultPress είναι ένα από τα ισχυρά πρόσθετα ασφαλείας και ασφαλείας για το WordPress από την Automattic, την ομάδα πίσω από το WordPress.com.

Με το VaultPress, μπορείτε να διατηρείτε ένα ενημερωμένο αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας με ημερήσιο ή πραγματικό συγχρονισμό. Επιπλέον, πραγματοποιεί σαρώσεις ασφαλείας σε τακτική βάση, ώστε να μπορείτε εύκολα εντοπίστε πιθανές απειλές και διορθώστε τις. Εάν εντοπιστούν κακόβουλα προγράμματα ή ιοί, τότε μπορείτε να τα εκτοπίσετε με ένα μόνο κλικ.

Το VaultPress είναι πλέον μέρος του Jetpack, οπότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Jetpack στον ιστότοπό σας, να συνδέσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.com και να επιλέξετε (τουλάχιστον) το προσωπικό σχέδιο για να ξεκινήσετε.

Ξεκινήστε με το VaultPress από το Jetpack σήμερα.

4. BackWPUp

backwpup

Το BackWPUp είναι ένα ακόμη πρόσθετο αντίγραφο ασφαλείας που δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας της πλήρους εγκατάστασης του WordPress και τα αποθηκεύει σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία της προτίμησής σας, όπως το Dropbox ή το Amazon S3.

Η premium έκδοση σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε εφεδρικά αρχεία στο Google Drive και στο Amazon Glacier.

Μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της premium έκδοσης είναι:

 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε πολλούς προορισμούς ανά εργασία.
 • Συγχρονίστε αρχεία σε απομακρυσμένη τοποθεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όπως το Google Drive, το Dropbox.
 • Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας για συγκεκριμένη διαδρομή αρχείου του ιστότοπού σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ξεκινήστε με το BackWPUp σήμερα.

5. BackUpWordPress

εφεδρικό wordpress

Το BackUpWordPress είναι ένα εύκολο στη χρήση εφεδρικό πρόσθετο επειδή δεν απαιτεί καμία ρύθμιση παραμέτρων στο τέλος. Κατά την ενεργοποίηση, δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας απευθείας από το κουτί.

Από προεπιλογή, τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας αποθηκεύονται στην τοποθεσία / wp-content / backups του ιστότοπού σας, αλλά μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη διαδρομή, αν θέλετε. Δεδομένου ότι όλα τα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων σας που δεν είναι WordPress, θα δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας στη ρίζα του ιστότοπού σας, συνιστάται να αλλάξετε τη διαδρομή ώστε να είναι ασφαλής.

Η προσθήκη μπορεί να λειτουργήσει σε διακομιστές Linux και Windows. Σας επιτρέπει επίσης να εξαιρέσετε τα αρχεία που δεν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.

Ξεκινήστε με το BackUpWordPress σήμερα.

6. Διπλασιαστής

πολύγραφος

Το Duplicator διευκολύνει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των αρχείων WordPress σε μορφή zip, ώστε να μπορείτε να τα κατεβάσετε εκτός σύνδεσης, μετεγκαθιστώντας τους ίδιους ή διαφορετικούς διακομιστές.

Ένα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα της χρήσης του Duplicator είναι η ικανότητά του να κλωνοποιεί τους προκαθορισμένους ιστότοπούς σας. Αντί να ρυθμίσετε χειροκίνητα τα αγαπημένα σας θέματα ή προσθήκες, το Duplicator σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε έναν μόνο ιστότοπο και να τον ομαδοποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μετεγκαταστήσετε τους προεγκατεστημένους ιστότοπους WordPress σε διαφορετικές τοποθεσίες, εξαλείφοντας την ανάγκη επανεπεξεργασίας.

Όπως πολλές άλλες δημοφιλείς λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας WordPress, το Duplicator σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε αντίγραφα ασφαλείας, να τα στείλετε στο cloud storage και να στείλετε στον εαυτό σας ειδοποιήσεις μέσω email.

Ξεκινήστε με το Duplicator σήμερα.

7. Χρόνος κάψουλας WP

κάψουλα χρόνου wp

Το WP Time Capsule είναι μια τέλεια λύση για εσάς εάν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μόνο των πρόσφατων αρχείων σας και όχι ολόκληρου του ιστότοπού σας στο WordPress. Με το WP Time Capsule, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας στους αγαπημένους σας ιστότοπους αποθήκευσης cloud όπως το Google Drive, το Dropbox ή το Amazon S3.

Το κύριο πλεονέκτημα του WP Time Capsule είναι ότι καταναλώνει σημαντικά λιγότερους πόρους διακομιστή, καθώς δεν συμπιέζει και συμπιέζει τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας σας.

Για να χρησιμοποιήσετε το WP Time Capsule στον ιστότοπό σας, εγγραφείτε για λογαριασμό στο WP Time Capsule, εγκαταστήστε τη δωρεάν προσθήκη και, στη συνέχεια, συνδέστε την εφαρμογή cloud με την προσθήκη σας, ώστε να μπορείτε να στείλετε τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας του WordPress στην προτιμώμενη τοποθεσία σας. Αφού ολοκληρώσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας, μπορείτε να προγραμματίσετε μια ώρα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των πρόσφατα αλλαγμένων αρχείων σας.

Ξεκινήστε με το WP Time Capsule σήμερα.

8. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας WP-DB

wp-db-αντίγραφο ασφαλείας

Το WP-DB-Backup σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων WordPress και να την στείλετε μέσω email στη διεύθυνση που καθορίζετε. Όπως υποδηλώνει το όνομα, δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας μόνο της βάσης δεδομένων WordPress, που σημαίνει ότι θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων πολυμέσων σας με μη αυτόματο τρόπο.

Το WP-DB-Backup θα μπορούσε να είναι η σωστή λύση για εσάς εάν δεν ενημερώσετε τον ιστότοπό σας WordPress πολύ συχνά ή δεν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των εικόνων σας. Επίσης, σας περιμένει από τεχνική άποψη, οπότε δεν είναι το καλύτερο για τους αρχάριους. Θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τη βάση δεδομένων WordPress μόνοι σας.

Εάν δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε να χειριστείτε τα αρχεία βάσης δεδομένων μόνοι σας, τότε αυτή δεν είναι η σωστή λύση για εσάς.

Ξεκινήστε με το WP-DB-Backup σήμερα.

9. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσης δεδομένων WP

δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσης δεδομένων wp

Το WP Database Backup είναι μια ακόμη δωρεάν προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας βάσης δεδομένων.

Με το αντίγραφο ασφαλείας βάσης δεδομένων WP, μπορείτε να δημιουργήσετε και να επαναφέρετε αντίγραφα ασφαλείας με ένα μόνο κλικ. Προσφέρει ελαφρώς περισσότερες δυνατότητες από ό, τι το WP-DB-Backup, αλλά είναι γενικά πολύ παρόμοιο.

Μερικές από τις βασικές λειτουργίες που θα βρείτε χρήσιμες είναι:

 • Εύκολη διαμόρφωση.
 • Αποθηκεύστε το αντίγραφο ασφαλείας της βάσης δεδομένων σας σε απομακρυσμένη τοποθεσία.
 • Υποστηρίζει πολλαπλούς προορισμούς αποθήκευσης.
 • Ταξινόμηση και αναζήτηση αντιγράφων ασφαλείας από μια λίστα.
 • Παρέχει εκτενή τεκμηρίωση για να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τη διαδικασία.

Ξεκινήστε με το WP Database Backup σήμερα.

Ποιο είναι το καλύτερο WordPress Backup Plugin για εσάς?

Χωρίς αμφιβολία, το UpdraftPlus είναι το καλύτερο πρόσθετο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας WordPress για τον ιστότοπό σας. Το UpdraftPlus είναι η πλήρης λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, άμεσα. Το καλύτερο από όλα, ακόμη και η δωρεάν έκδοση προσφέρει μια πληθώρα δυνατοτήτων, ακόμη και σε σύγκριση με άλλες premium προσθήκες.

Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να επιλέξετε ένα premium πρόσθετο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που προσφέρει ζωντανό αντίγραφο ασφαλείας κάθε φορά που αλλάζουν τα αρχεία σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BackupBuddy. Σας επιτρέπει επίσης να σαρώσετε και να επιδιορθώσετε κοινά ζητήματα, κάτι που είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Με τη λειτουργία Stash, η προσθήκη εξοικονομεί επίσης πολλούς πόρους του διακομιστή σας.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να βρείτε τις καλύτερες προσθήκες αντιγράφων ασφαλείας WordPress για τις ανάγκες σας.

Για να προστατέψετε περαιτέρω τον ιστότοπό σας, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τις καλύτερες προσθήκες ασφαλείας του WordPress και τον απόλυτο οδηγό ασφαλείας του WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map