9 καλύτερες προσθήκες οπτικοποίησης δεδομένων για WordPress (σε σύγκριση)

καλύτερες προσθήκες οπτικοποίησης δεδομένων


Ψάχνετε έναν τρόπο εμφάνισης δεδομένων στον ιστότοπό σας με πιο ενδιαφέρον τρόπο?

Τότε ίσως θελήσετε να δείτε μια προσθήκη οπτικοποίησης δεδομένων. Τα πρόσθετα οπτικοποίησης δεδομένων σας βοηθούν να παρουσιάσετε τα δεδομένα σας με τη μορφή γραφημάτων πίτας, γραφημάτων, εικονογραμμάτων, πολύχρωμων γραφημάτων ή ακόμα και γραφημάτων.

Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές διαθέσιμες στην αγορά, δεν είναι δυνατό να δοκιμάσετε καθεμία από αυτές για να επιλέξετε τη σωστή για τον ιστότοπό σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τις καλύτερες προσθήκες οπτικοποίησης δεδομένων που περιλαμβάνει τόσο premium όσο και δωρεάν επιλογές.

Οφέλη της οπτικής αναπαράστασης δεδομένων

Η παρουσίαση των δεδομένων σας σε οπτική μορφή μπορεί να έχει πολλά οφέλη. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

 • Οι χρήστες μπορούν να κατανοήσουν τις πληροφορίες γρηγορότερα χωρίς να αναφερθούν σε πολλές λεπτομέρειες.
 • Απλοποιεί πολύπλοκα δεδομένα για εύκολη κατανόηση σε σύγκριση με τα σωστά υπολογιστικά φύλλα και τις αναφορές.
 • Είναι πιο εύκολο να απεικονίσετε την αναδυόμενη τάση και την αλλαγή της με την πάροδο του χρόνου.

1. WPForms

Έρευνα WPForms και δημοσκοπήσεις

WPForms είναι ένα πρόσθετο δημιουργίας φόρμας που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιαδήποτε μορφή φόρμας για τον ιστότοπό σας μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε Έρευνες και δημοσκοπήσεις addon για τη δημιουργία ερευνών και δημοσκοπήσεων και εμφάνιση των αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο.

Μόλις ένας χρήστης υποβάλει μια έρευνα, μπορείτε να προσφέρετε όμορφες αναφορές με τις καλύτερες επιλογές οπτικοποίησης. Αυτό μπορεί να έχει τη μορφή γραφήματος πίτας, ραβδόγραμμα, γραφημάτων γραμμών (τα οποία μπορεί να είναι κάθετα ή οριζόντια) και άλλα.

Προσφέρει επίσης πολλά εκπληκτικά πρότυπα φόρμας για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε γρήγορα.

Μάθετε περισσότερα για τα WPForms εδώ.

2. Έντυπες μορφές

τρομερές μορφές

Το Formidable Forms είναι ένα άλλο εξαιρετικό πρόσθετο δημιουργίας φόρμας που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κάθε είδους φόρμες με λίγα μόνο κλικ. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε τα δεδομένα σας με τη μορφή γραφημάτων, γραφημάτων, στατιστικών κ.λπ. από τις καταχωρήσεις φόρμας.

Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα που συλλέγετε είτε να εισαγάγετε για να δημιουργήσετε όμορφα γραφήματα και γραφήματα.

Η προσθήκη προσφέρει επίσης διάφορα προσαρμόσιμα σχέδια διάταξης και πρότυπα φόρμας. Κάθε φόρμα μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας προσθέτοντας χρώμα, επένδυση, περιγράμματα και άλλα. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ή να εξαγάγετε μια φόρμα που έχετε δημιουργήσει στον ή από τον ιστότοπό σας χωρίς επιπλοκές.

Ακολουθούν περισσότερα σχετικά με τις Formidable Forms.

3. Visualizer Pro

Visualizer Pro, προσθήκες οπτικοποίησης δεδομένων

Το Visualizer Pro είναι ένα άλλο εκπληκτικό plugin οπτικοποίησης δεδομένων WordPress που μπορείτε να δείτε. Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε πίνακες και γραφήματα πλήρως ανταποκρινόμενα και προσαρμόσιμα για την προβολή των δεδομένων σας με οργανωμένο και ελκυστικό τρόπο. Αυτά τα διαγράμματα και οι πίνακες μπορούν επίσης να επεξεργαστούν με τον επεξεργαστή του που μοιάζει με excel.

Προσφέρει 15 έτοιμους τύπους γραφημάτων. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας αυτόματα με τα αρχεία ή τη βάση δεδομένων σας εκτός σύνδεσης. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τα δεδομένα από τη βάση δεδομένων σας. Αυτή η προσθήκη είναι συμβατή μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης και φαίνεται καλή σε όλα τα μεγέθη οθόνης.

4. Οπτική μορφοποίηση πίνακα

plugin οπτικής μορφοποίησης πίνακα

Το Visual Table Formatting είναι ένα πρόσθετο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε πίνακες για την προβολή των δεδομένων σας. Μόλις προστεθούν τα δεδομένα σας, μπορείτε εύκολα να τα προσαρμόσετε προσθέτοντας χρώματα, ώστε να φαίνονται πιο ελκυστικά.

Αυτοί οι πίνακες υποστηρίζουν επίσης εικόνες και συνδέσμους. Διαθέτει επίσης 15 προκαθορισμένα στυλ τραπεζιού, οπότε είναι γρήγορο και εύκολο να ξεκινήσετε.

5. Πίνακες δεδομένων WP

wpDataTables, προσθήκες οπτικοποίησης δεδομένων

Το WP DataTables είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα για τη δημιουργία πινάκων και γραφημάτων. Μόλις δημιουργηθεί ο πίνακας, μπορείτε εύκολα να τον προσαρμόσετε από το front-end ή το back-end, όποιο από αυτά είναι πιο εύκολο για εσάς.

Εάν θέλετε, μπορείτε να επιτρέψετε στους χρήστες σας να επεξεργαστούν τα δεδομένα που έχουν εισαγάγει. Προσφέρει ακόμη και σύνθετες επιλογές όπως μορφοποίηση υπό όρους, προηγμένο φιλτράρισμα, υπολογισμός συνόλων για στήλες κ.λπ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οδηγούς δημιουργίας όπως HighCharts, Chart.js ή Google Charts για να δημιουργήσετε δυναμικά γραφήματα και επιτρέπει την ομαδοποίηση παρόμοιων σειρών μαζί.

6. Γεννήτρια πινάκων δεδομένων

Γεννήτρια πινάκων δεδομένων από Supsystic, πρόσθετα οπτικοποίησης δεδομένων

Γεννήτρια πινάκων δεδομένων Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αποκριτικούς και πλήρως προσαρμόσιμους πίνακες και γραφήματα χωρίς κωδικοποίηση. Αυτό το πρόσθετο λειτουργεί καλύτερα με το WooCommerce.

Η προσθήκη υποστηρίζει πλήρως τα χαρακτηριστικά και τις κατηγορίες προϊόντων. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στήλες στον πίνακα με την περίληψη των προϊόντων σας, την ημερομηνία λήξης, την τιμή, τις κριτικές και άλλα.

7. Ενσωματωμένο πρόγραμμα προβολής υπολογιστικών φύλλων Google

προσθήκες οπτικοποίησης δεδομένων

Με Ενσωματωμένο πρόγραμμα προβολής υπολογιστικών φύλλων Google, Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο υπολογιστικό φύλλο Google, το αρχείο CSV, τη βάση δεδομένων MYSQL κ.λπ. σε ένα όμορφο γράφημα ή γράφημα. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικούς τύπους γραφημάτων, όπως γραφήματα πίτας, γραφήματα περιοχής, γραφήματα χρονοδιαγράμματος κ.λπ..

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τα δεδομένα σας σε έναν πίνακα με δυνατότητα αναζήτησης και ταξινόμησης ταυτόχρονα. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε μια ζωντανή προεπισκόπηση των αρχείων PDF, XLS ή DOC.

8. Χιονόμπαλα

Χιονόμπαλα

Χιονόμπαλα είναι ένα άλλο καταπληκτικό plugin που κάνει την οπτικοποίηση δεδομένων στο WordPress εύκολη. Με αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να εμφανίσετε τα δεδομένα σας με διαφορετικούς τρόπους, όπως εικόνες, βίντεο, διαδραστικά widget, οπτικοποίηση δεδομένων και άλλα.

Υποστηρίζει διάφορους τύπους λειτουργικών μονάδων, όπως ραβδόγραμμα, διασκορπιστικά διαγράμματα, ρυθμιστικά σύγκρισης, πίνακα περιεχομένων κ.λπ..

Αυτό είναι! Ελπίζουμε ότι βρήκατε τη λίστα μας στις καλύτερες προσθήκες WordPress για οπτικοποίηση δεδομένων χρήσιμη. Εάν σας άρεσε, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τις καλύτερες προσθήκες πίνακα για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map