9 καλύτερες συγκρίσεις WordPress Accordion σε σύγκριση (δωρεάν και επί πληρωμή)

τα καλύτερα πρόσθετα ακορντεόν wordpress


Θέλετε τις καλύτερες προσθήκες ακορντεόν του WordPress; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακορντεόν ή πτυσσόμενες καρτέλες, για να εμφανίσετε το περιεχόμενό σας με επαγγελματικό τρόπο. Με ακορντεόν, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε περισσότερο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, ενώ καταλαμβάνετε λιγότερο χώρο.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τις καλύτερες διαθέσιμες προσθήκες ακορντεόν του WordPress.

Τι είναι το Ακορντεόν?

Το ακορντεόν είναι μια δυνατότητα που μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε πολύ περιεχόμενο στις σελίδες σας πιο εύκολα. Κυρίως, τα ακορντεόν χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση συχνών ερωτήσεων (Συχνές ερωτήσεις).

Στις συχνές ερωτήσεις, οι χρήστες σας μπορούν να κάνουν κλικ σε οποιαδήποτε ερώτηση και θα επεκτείνουν την καρτέλα για την απάντηση. Από προεπιλογή, οι απαντήσεις είναι κρυφές. Εξοικονομεί χρόνο για να διαβάσει μόνο τις απαραίτητες ερωτήσεις. Αποτρέπει επίσης τους χρήστες σας από την περιττή κύλιση στον ιστότοπό σας WordPress.

Καρτέλες ακορντεόν

Εκτός από τις συχνές ερωτήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακορντεόν για να εμφανίσετε σχεδόν κάθε τύπο περιεχομένου που θέλετε συμπυκνωμένο. Οι καρτέλες ακορντεόν μπορούν να είναι κάθετες ή οριζόντιες. Έρχονται επίσης σε διαφορετικά στυλ, ανάλογα με την προσθήκη που επιλέγετε.

Θα βρείτε πολλά πρόσθετα ακορντεόν WordPress στην αγορά που μπορούν να κάνουν την επιλογή του σωστού να φαίνεται συντριπτική. Γι ‘αυτό επιλέξαμε με το χέρι μερικές από τις καλύτερες προσθήκες ακορντεόν του WordPress για εσάς, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε με αυτοπεποίθηση και να ξεκινήσετε αμέσως να προσθέτετε καρτέλες ακορντεόν στον ιστότοπό σας.

1. Ακορντεόν

Ακορντεόν

Το Accordion διαθέτει πολλά ενσωματωμένα πρότυπα, χρώματα, στυλ και εικόνες φόντου. Το Accordion σάς επιτρέπει να εμφανίσετε μια πολύχρωμη κεφαλίδα. Διαθέτει επιλογή ταξινόμησης μεταφοράς και απόθεσης για εύκολη διαχείριση του περιεχομένου σας εντός των ακορντεόν.

Είναι έτοιμο για μετάφραση και υποστηρίζει πλήρως τους σύντομους κωδικούς για την εμφάνιση ακορντεόν στις σελίδες, τις αναρτήσεις, τις πλευρικές γραμμές και σε άλλες περιοχές περιεχομένου. Οι προηγμένες ρυθμίσεις ακορντεόν σας επιτρέπουν να ανοίγετε καρτέλες ακορντεόν ως εξωτερικούς συνδέσμους.

2. ShortCodes Ultimate

Shortcodes Ultimate

Το Shortcodes Ultimate είναι μια εξαιρετική προσθήκη WordPress με τόνους σύντομων κωδικών για εύκολη προσθήκη λειτουργιών στον ιστότοπό σας. Σας επιτρέπει να εισαγάγετε τους κωδικούς πρόσβασης για καρτέλες ακορντεόν οπουδήποτε στις σελίδες και τις αναρτήσεις σας στο WordPress. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε καρτέλες ακορντεόν σε περιοχές έτοιμες για widget χρησιμοποιώντας σύντομους κωδικούς.

Το Shortcodes Ultimate έρχεται με ένα προσαρμοσμένο widget που διευκολύνει την εμφάνιση ακορντεόν στην πλευρική γραμμή ή σε άλλες περιοχές widget. Είναι μια δωρεάν προσθήκη και λειτουργεί εξαιρετικά με όλες τις πιο δημοφιλείς προσθήκες WordPress.

3. Πίνακες Ακορντεόν

Πίνακες Ακορντεόν

Το Accordion Tables είναι ένα premium plugin ακορντεόν WordPress. Έρχεται με 30 κομψές προεπιλογές για να δημιουργείτε εύκολα ακορντεόν για το προφίλ σας, τις λίστες, τα προϊόντα, τις εκδηλώσεις, τις σημειώσεις, τις συχνές ερωτήσεις, τις μαρτυρίες και πολλά άλλα.

Διαθέτει επιλογές χρώματος, πλοήγηση πληκτρολογίου, πολλά θέματα και πρόγραμμα επίδειξης 1 κλικ. Διαθέτει έναν ζωντανό επεξεργαστή front-end για να ρυθμίσετε γρήγορα τις καρτέλες ακορντεόν και να δείτε πώς θα εμφανίζονται στους χρήστες σας.

4. Ρυθμιστικό ακορντεόν

Ρυθμιστικό ακορντεόν

Το Accordion Slider είναι ένα ευαίσθητο plugin ακορντεόν του WordPress. Έρχεται με ένα ισχυρό χαρακτηριστικό slider εικόνας που συνδυάζεται με το ακορντεόν για να λειτουργεί ομαλά και δημιουργεί μια συναρπαστική εμπειρία χρήστη.

Ενσωματώνεται εύκολα με προσθήκες γκαλερί εικόνων και Flickr για φόρτωση εικόνων από εξωτερικές πηγές. Η προσθήκη είναι φιλική για αρχάριους και εύκολη ρύθμιση χωρίς να γράφετε ούτε μία γραμμή κώδικα.

5. Τελικά μπλοκ

απόλυτα μπλοκ

Το Ultimate Blocks είναι ένα απαραίτητο πρόσθετο για τον επεξεργαστή Gutenberg που έχει περισσότερα από 15 προσαρμοσμένα μπλοκ. Ένα από τα μπλοκ είναι το Content Toggle (Ακορντεόν). Σας επιτρέπει να προσθέσετε ακορντεόν με ευκολία σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε θέμα WordPress, και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την αρχική κατάσταση είτε έχει καταρρεύσει είτε όχι. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα του κοντέινερ και το χρώμα του πλαισίου τίτλου.

6. Εύκολο ακορντεόν

Εύκολο ακορντεόν

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Easy Accordion είναι ένα plugin ακορντεόν WordPress με απλές ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να εμφανίζετε απεριόριστα ακορντεόν στον ιστότοπό σας. Μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε τις καρτέλες ακορντεόν στις αναρτήσεις, τις σελίδες και τις περιοχές σας που είναι έτοιμες για widget.

Το Easy Accordion διαθέτει μια πληρωμένη έκδοση που προσφέρει περισσότερες επιλογές όπως χρωματικά θέματα, συντομεύσεις και άλλα. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε καρτέλες ακορντεόν από τις κατηγορίες σας και άλλες προσαρμοσμένες ταξινομίες.

7. Καρτέλα – Ακορντεόν, Συχνές ερωτήσεις

Καρτέλα - Ακορντεόν, Συχνές ερωτήσεις

Tab – Accordion and FAQ είναι μια δωρεάν προσθήκη ακορντεόν WordPress. Διαθέτει οριζόντιες και κατακόρυφες καρτέλες ακορντεόν με απόκριση διάταξης. Έρχεται με κινούμενα ακορντεόν για να προσελκύσετε τους χρήστες και να τους εμπλέξετε ενώ βρίσκεστε στον ιστότοπό σας.

Η προσθήκη είναι φιλική για αρχάριους και σας επιτρέπει να προσθέσετε καρτέλες ακορντεόν στις σελίδες, τις αναρτήσεις, την πλευρική γραμμή, τα αρχεία προτύπων και πολλά άλλα. Διαθέτει πολλές διατάξεις, ταξινόμηση ακορντεόν μεταφοράς και απόθεσης, εφέ μετάβασης και πρότυπα όμορφα κινούμενα σχέδια.

8. Συχνές ερωτήσεις για το Accordion

Συχνές ερωτήσεις για το Ακορντεόν

Το Accordion FAQ είναι ένα από τα δωρεάν πρόσθετα ακορντεόν WordPress που βασίζονται σε σύντομους κωδικούς. Έρχεται με μια εύκολη ρύθμιση και σας επιτρέπει να σύρετε τα ακορντεόν πάνω ή κάτω για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις τους. Διαθέτει ένα drag and drop builder για να εμφανίζει καρτέλες ακορντεόν στις σελίδες και τις αναρτήσεις του WordPress.

Το Accordion FAQ υποστηρίζει επιλογές χρωμάτων, πλαίσια bootstrap, ενσωματωμένες διατάξεις ακορντεόν, εικονίδια γραμματοσειρών και πολλά άλλα. Είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για SEO και τα ακορντεόν σας εμφανίζονται όμορφα σε όλες τις συσκευές.

9. Σύντομοι κωδικοί Arconix

Σύντομοι κωδικοί Arconix

Το Arconix Shortcodes είναι ένα plugin ακορντεόν WordPress με εκπληκτικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Χρησιμοποιεί σύντομους κωδικούς για να εμφανίσει καρτέλες ακορντεόν. Πρόκειται για μια πλήρως ανταποκρινόμενη και φιλική προς τους αρχάριους προσθήκη.

Σας επιτρέπει να εισάγετε απεριόριστες καρτέλες ακορντεόν στις αναρτήσεις και τις σελίδες του WordPress. Οι καρτέλες ακορντεόν φαίνονται υπέροχες σε όλα τα μεγέθη οθόνης και τις συσκευές. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία συμβατότητας, μπορείτε να αποφύγετε τις διενέξεις ονομάτων σύντομων κωδικών και να δημιουργήσετε μοναδικούς σύντομους κωδικούς για όλα τα ακορντεόν σας.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να βρείτε τα καλύτερα πρόσθετα ακορντεόν του WordPress.

Ίσως θελήσετε επίσης να ρίξετε μια ματιά στη λίστα με τα καλύτερα plugins δημοσκόπησης WordPress για να αυξήσετε την αφοσίωση στο χώρο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map