9 Καλύτερες προσθήκες WordPress LMS σε σύγκριση (2020)

συγκρίθηκαν οι καλύτερες προσθήκες WordPress LMS


Αναζητάτε μια προσθήκη συστήματος διαχείρισης εκμάθησης (LMS) για τον ιστότοπό σας στο WordPress; Τα πρόσθετα LMS σας βοηθούν να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να πουλήσετε διαδικτυακά μαθήματα με ευκολία. Σε αυτό το άρθρο, συγκρίναμε τις καλύτερες προσθήκες WordPress LMS που διατίθενται στην αγορά.

Τι είναι το LMS?

Το LMS σημαίνει σύστημα διαχείρισης μάθησης. Το LMS είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που σας βοηθά να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να παραδώσετε μαθήματα eLearning, επίσης γνωστά ως διαδικτυακά μαθήματα. Ένα WordPress LMS θα σας βοηθήσει να χειριστείτε εύκολα τη διαχείριση, την τεκμηρίωση, την παρακολούθηση, την αναφορά και την παράδοση των διαδικτυακών μαθημάτων σας απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Το WordPress LMS είναι μια win-win για εσάς και τους μαθητές σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να συνδεθείτε στο LMS σας για να διανείμετε πληροφορίες, να ενημερώσετε το περιεχόμενο του διαδικτυακού σας μαθήματος και να διαχειριστείτε όλες τις πτυχές του. Και οι διαδικτυακοί μαθητές σας μπορούν να συνδεθούν στο LMS για να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά μαθήματά σας.

WordPress LMS εναντίον προσθήκης μέλους

Αν θέλετε να προσφέρετε διαδικτυακά μαθήματα στον ιστότοπό σας, τότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια προσθήκη LMS.

Τώρα, ίσως αναρωτιέστε, γιατί χρειάζεστε μια προσθήκη LMS όταν μπορείτε να δημιουργήσετε και να πουλήσετε διαδικτυακά μαθήματα χρησιμοποιώντας μια προσθήκη μέλους στο WordPress?

Μια πλατφόρμα WordPress LMS κάνει κάτι περισσότερο από μια τυπική τοποθεσία μέλους. Με μια προσθήκη WordPress LMS, μπορείτε να δημιουργήσετε μια καθηλωτική εμπειρία μάθησης για τους μαθητές σας μέσω διαφόρων μεθόδων gamification και όχι απλώς να τους πείσετε να συμμετάσχουν και να αρχίσουν να μαθαίνουν.

Το Gamification καθιστά τη μάθηση διασκεδαστική και εύκολη. Επιπλέον, δελεάζει τους μαθητές να κάνουν νέα μαθήματα και, τελικά, αυξάνει την αφοσίωση. Αυξάνει επίσης την πιθανότητα διατήρησης των μαθητών στην πλατφόρμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μερικά βασικά χαρακτηριστικά μιας προσθήκης WordPress LMS είναι:

 • Άμεση ανατροφοδότηση: Μια καλή πλατφόρμα παρέχει άμεση ανατροφοδότηση, ώστε οι μαθητές να μπορούν να προσδιορίσουν τι γνωρίζουν.
 • Σύστημα βαθμολόγησης: Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε τη μάθηση διασκεδαστική είναι με την εφαρμογή ενός συστήματος βαθμολόγησης που δείχνει την πρόοδο των μαθητών σας.
 • Πιστοποίηση: Ως ανταμοιβή, μπορείτε επίσης να προσφέρετε πιστοποίηση σε όσους έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα μαθήματά τους.
 • Και πολλά περισσότερα…

Τώρα που γνωρίζετε τη σημασία της χρήσης μιας προσθήκης WordPress LMS στον διαδικτυακό ιστότοπό σας, ας συγκρίνουμε μερικές από τις καλύτερες προσθήκες WordPress LMS.

1. LearnDash

εκμάθηση

Το LearnDash είναι το καλύτερο plugin WordPress LMS που υπάρχει. Το LearnDash το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να δημιουργήσετε και να πουλήσετε μαθήματα, να παραδώσετε κουίζ, πιστοποιητικά απονομής και άλλα.

Σας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρετε μια ισχυρή μαθησιακή εμπειρία στα μέλη σας και υποστηρίζει τις τελευταίες τάσεις gamification, social learning και μικρο-περιεχομένου.

Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πουλήσετε τα διαδικτυακά μαθήματά σας από το LearnDash είναι:

 • Συνδρομές: Πουλήστε παραδοσιακή πρόσβαση σε όλα τα διαδικτυακά μαθήματά σας.
 • Εφάπαξ τιμή: Να επιτρέπεται στους χρήστες να πραγματοποιούν μεμονωμένες διαδικτυακές αγορές μαθημάτων.
 • Συνδρομή: Μεγιστοποιήστε τα έσοδα μέσω επαναλαμβανόμενων πληρωμών και συνδρομών για το διαδικτυακό σας μάθημα.
 • Άδειες μαθημάτων: Επιτρέψτε στους διοργανωτές να αγοράσουν την άδεια μαζικά και να παραχωρήσουν πρόσβαση στα μέλη του προσωπικού τους.

Με το LearnDash, μπορείτε να αφήσετε τους μαθητές σας να ξεκλειδώσουν νέα μαθήματα με βάση τους βαθμούς που κερδίζουν καθώς ολοκληρώνουν τα μαθήματα. Αυτό αυξάνει την αφοσίωση των χρηστών στα διαδικτυακά μαθήματά σας. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε προφίλ χρήστη front-end όπου τα μέλη μπορούν να παρακολουθούν την μαθησιακή τους πρόοδο.

Η τιμολόγηση ξεκινά από 199 $ ετησίως για μία άδεια ιστότοπου.

Ξεκινήστε με το LearnDash σήμερα.

2. Διδακτικό

διδακτός

Το Teachable είναι ένα αυτόνομο διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας μαθημάτων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε όμορφα διαδικτυακά μαθήματα με ευκολία. Μπορείτε είτε να ενσωματώσετε τα διαδικτυακά μαθήματά σας στον υπάρχοντα ιστότοπό σας είτε να τα φιλοξενήσετε σε έναν εκπαιδευτικό υποτομέα.

Το διδακτικό πρόγραμμα διαθέτει ισχυρά εργαλεία, όπως κουίζ και φόρουμ συζήτησης που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια καθηλωτική εμπειρία μάθησης για τους μαθητές σας. Η τιμολόγηση ξεκινά από 39 $ ανά μήνα, η οποία περιλαμβάνει όλες τις βασικές δυνατότητες, όπως προσαρμοσμένη υποστήριξη τομέα, ενσωμάτωση σεμιναρίων, υποστήριξη κωδικού κουπονιού, ενσωματωμένο email και μάρκετινγκ συνεργατών κ.λπ. Επιπλέον, θα πρέπει να πληρώσετε 5% τέλη συναλλαγής για κάθε πώληση μαθημάτων επί πληρωμή.

Για να απαλλαγείτε από τις χρεώσεις συναλλαγής, θα πρέπει να εγγραφείτε για επαγγελματικό ή επιχειρηματικό πρόγραμμα, το οποίο κοστίζει 99 $ ή 499 $ το μήνα αντίστοιχα.

3. LifterLMS

lifterlms

Το LifterLMS είναι ένα άλλο ισχυρό πρόσθετο LMS για WordPress που διευκολύνει τη δημιουργία και πώληση διαδικτυακών μαθημάτων στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε εύκολα να επεκτείνετε τις βασικές λειτουργίες του ενσωματώνοντάς το με ισχυρές επεκτάσεις, όπως Stripe, PayPal, Authorize.net, MailChimp και άλλα.

Παρόμοια με το LearnDash, το LifterLMS έχει επίσης έντονη εστίαση στην αφοσίωση παρέχοντας ισχυρές δυνατότητες όπως σήματα επίτευξης, πιστοποιητικά, κοινωνική μάθηση, ιδιωτική καθοδήγηση 1: 1 και πολλά άλλα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από τις πλατφόρμες LMS χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους:

 • Ιδιότητα μέλους: Πουλήστε συνδρομή σε ολόκληρο τον ιστότοπο που παρέχει πρόσβαση σε κάθε μάθημα.
 • Δέσμη: Πουλήστε πακέτα μαθημάτων για να αυξήσετε τα έσοδά σας.
 • Τιμές μόνο για μέλη: Επιτρέψτε στους χρήστες να κάνουν μεμονωμένες αγορές μαθημάτων. Μπορείτε επίσης να ορίσετε την τιμολόγηση μόνο για μέλη για να κάνετε τις συνδρομές επί πληρωμή τόσο πολύτιμες.

Τα πρόσθετα μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα για 99 $ το καθένα ή να εξοικονομηθούν μεγάλα με ένα σύνολο πακέτων για $ 299.

Ξεκινήστε με το LifterLMS σήμερα.

4. LearnPress

εκμάθηση

Το LearnPress είναι μια δωρεάν προσθήκη LMS για WordPress που συνοδεύει όλες τις σημαντικές δυνατότητες που θα χρειαστείτε ποτέ. Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες προσθήκες LMS σε αυτήν τη λίστα, το LearnPress διαθέτει έναν οδηγό εγκατάστασης που καθιστά εύκολη την ενσωμάτωση για όλα τα επίπεδα των χρηστών.

Με την όμορφη διασύνδεσή του, θα είναι εύκολο να δημιουργήσετε μαθήματα και να εξαγάγετε ή να εισαγάγετε μαθήματα από διαφορετικούς ιστότοπους που χρησιμοποιούν επίσης το LearnPress. Το βασικό πρόσθετο προορίζεται να είναι ελαφρύ, αλλά μπορείτε να το επεκτείνετε με ισχυρές επεκτάσεις. Υποστηρίζει στάγδην περιεχομένου, κουίζ, βαθμολόγηση και πολλά άλλα.

Αυτό το πρόσθετο σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε απρόσκοπτα τα φόρουμ bbPress, τα κοινωνικά δίκτυα BuddyPress και να προσθέσετε ισχυρές δυνατότητες βιτρίνας χρησιμοποιώντας το WooCommerce.

Ένα μάτσο δωρεάν πρόσθετα είναι επίσης διαθέσιμα με το LearnPress:

 • Επιθυμητά: Οι μαθητές μπορούν να προσθέσουν μαθήματα σε μια λίστα επιθυμιών.
 • Ανασκόπηση μαθήματος: Προσθέστε κοινωνική απόδειξη δημοσιεύοντας σχόλια που δημιουργούνται από τον χρήστη για τα μαθήματά σας στον ιστότοπό σας.
 • Προαπαιτούμενα μαθήματα: Απαίτηση από τους χρήστες να περάσουν ορισμένα μαθήματα για να εγγραφούν σε άλλα μαθήματα.

Ξεκινήστε με το LearnPress σήμερα.

Θέλετε το πλήρες πακέτο πρόσθετων; Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το πλήρες πακέτο πρόσθετων LearnPress.

5. Λογισμικό WP

wp courseware

Το WP Courseware είναι μια εύχρηστη λύση για τη δημιουργία και πώληση διαδικτυακών μαθημάτων στον ιστότοπό σας στο WordPress. Έρχεται με ένα drag and drop builder που κάνει τη δημιουργία μαθημάτων χωρίς προβλήματα. Μόλις δημιουργηθούν οι ενότητες μαθημάτων σας, πρέπει απλώς να τις μεταφέρετε και να τις αποθέσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας και το μάθημά σας είναι κατασκευασμένο.

Με την ισχυρή λειτουργία κουίζ, μπορείτε να δημιουργήσετε προηγμένους τύπους κουίζ, να ορίσετε χρονόμετρα και να ορίσετε όρια επαναληπτικής ανάληψης.

Το WP Courseware συνδυάζεται επίσης με προηγμένα εργαλεία αυτοματισμού που στέλνουν εξατομικευμένα email που ενεργοποιούνται από δραστηριότητες μαθητών. Για να βελτιώσετε την επάρκεια των μαθητών σας, μπορείτε να ρυθμίσετε προσαρμοσμένα μηνύματα σχολίων που μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να αποστέλλονται με βάση τις βαθμολογίες των μαθητών.

Όπως και οποιοδήποτε άλλο WordPress LMS, το WP Courseware διατίθεται επίσης με σύστημα στάγδην περιεχομένου μαθημάτων που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε την κυκλοφορία του περιεχομένου σας σε συγκεκριμένα διαστήματα από την εγγραφή.

Ξεκινήστε με το WP Courseware σήμερα.

6. Sensei

νόημα

Το Sensei είναι ένα ισχυρό premium plugin που μετατρέπει τον ιστότοπό σας WordPress σε μια εξελιγμένη πλατφόρμα εκμάθησης. Το Sensei δημιουργήθηκε από την ίδια ομάδα πίσω από το WooCommerce, το κορυφαίο plugin eCommerce που βασίζεται στο WordPress.

Το Sensei δεν είναι μια πρόσθετη ιδιότητα μέλους. Διαχειρίζεται τη δημιουργία και τη δημοσίευση διαδικτυακών μαθημάτων, αλλά για να πουλήσετε την πρόσβαση, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με προσθήκες μελών ή ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η δημιουργία μαθημάτων με το Sensei είναι εύκολη και απλή. Το Sensei παρέχει απλές εγκαταστάσεις αναφοράς που σας δίνουν μια επισκόπηση του περιεχομένου, των βαθμών και των μαθητών που είναι εγγεγραμμένοι στον ιστότοπο.

Το Sensei δεν είναι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά σε σύγκριση με άλλα πρόσθετα LMS για το WordPress. Επιπλέον, διατίθενται μόνο περιορισμένες επεκτάσεις για την ενίσχυση των βασικών λειτουργιών.

Ξεκινήστε με το Sensei σήμερα.

7. Namaste! LMS

namaste lms

Namaste! Το LMS είναι ένα δωρεάν πρόσθετο μάθησης διαχείρισης για το WordPress. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικούς κανόνες για την πρόσβαση στα μαθήματα μετά την ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων μαθημάτων.

Μερικά οφέλη από τη χρήση του Namaste! Το LMS είναι:

 • Πιστοποιητικά: Οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν πιστοποιητικά μετά την ολοκλήρωση ενός μαθήματος
 • Σύστημα βαθμού: Αναλύστε την απόδοση των μαθητών χρησιμοποιώντας το σύστημα βαθμού.
 • Διακριτικά: Διακριτικά βραβείων που μπορούν να προβληθούν σε οποιονδήποτε ιστότοπο.
 • Γραμμή προόδου: Η premium έκδοση του πρόσθετου σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε μια γραμμή προόδου που δείχνει στους μαθητές πώς κάνουν σε κάθε μάθημα.

Σε σύγκριση με άλλες λύσεις WordPress LMS για WordPress, τα πρόσθετα και τα χαρακτηριστικά του Namaste! είναι περιορισμένα.

Ξεκινήστε με το Namaste! LMS σήμερα.

8. MasterStudy LMS

master-study-lms

Το MasterStudy LMS είναι ένα από τα νεότερα πρόσθετα LMS σε αυτήν τη λίστα, που δημιουργήθηκε από το StylemixThemes. Με το MasterStudy LMS μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε, να προσαρμόσετε και να διαχειριστείτε εκπληκτικά διαδικτυακά μαθήματα.

Μερικές από τις βασικές δυνατότητες που προσφέρει το MasterStudy LMS είναι:

 • Ποικιλία τύπων μαθημάτων: 3 τύποι μαθημάτων (κείμενο, βίντεο, προβολή διαφανειών).
 • Αντίστροφη μέτρηση: Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης σε πραγματικό χρόνο στο κουίζ.
 • Αποτελέσματα κουίζ: Αποτελέσματα κουίζ που εμφανίζουν σωστές / λανθασμένες απαντήσεις.
 • Μηνύματα: Σύστημα μηνυμάτων και ανακοινώσεων.
 • Πιστοποιητικά: Δημιουργία πιστοποιητικών.
 • Λίστα επιθυμιών μαθήματος: Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μαθήματα που θέλουν να παρακολουθήσουν στη λίστα επιθυμιών τους.

Παρόλο που το MasterStudy LMS είναι γεμάτο με λειτουργίες, δεν διαθέτουν δυνατότητες gamification που κάνουν τη μάθηση πιο διασκεδαστική για τους μαθητές σας.

Η προσθήκη MasterStudy LMS είναι δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε θέμα WordPress. Το MasterStudy LMS προσφέρει επίσης το MasterStudy Pro, το οποίο είναι ένα θέμα MasterStudy premium WordPress που μεταφέρει την προσθήκη στο επόμενο επίπεδο. Προσφέρει πρόσθετα πρόσθετα premium, υποστήριξη 24/7, επιπλέον δυνατότητες και έτοιμα προς χρήση demos για 69 $.

Ξεκινήστε με το MasterStudy LMS σήμερα.

9. Καλό LMS

good-lms-plugin

Το Good LMS είναι μια premium προσθήκη LMS στην αγορά CodeCanyon. Η δημιουργία διαδικτυακών μαθημάτων είναι εύκολη με το Good LMS επειδή μοιάζει πολύ με τη δημιουργία μιας ανάρτησης ιστολογίου WordPress, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε κουίζ, μαθήματα και πιστοποιητικά απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Ορισμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν γραμμές διαδικασίας, κωδικούς κουπονιών, αντίστροφη μέτρηση σε πραγματικό χρόνο, backend μαθητών όπου οι μαθητές μπορούν να δουν τις βαθμολογίες και την πρόοδό τους, σήματα μαθημάτων, επαναληπτικά κουίζ και πολλά άλλα.

Το Good LMS κοστίζει 32 $ για μια κανονική άδεια, η οποία σας παρέχει μελλοντικές ενημερώσεις και υποστήριξη 6 μηνών από την GoodLayers. Εάν θέλετε να επεκτείνετε την υποστήριξή σας για 1 έτος, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον 10,13 $.

Ξεκινήστε με το Good LMS σήμερα.

Ποια είναι η καλύτερη προσθήκη WordPress LMS?

Μετά τη σύγκριση όλων των διαφορετικών προσθηκών WordPress LMS, πιστεύουμε ότι το LearnDash είναι το καλύτερο plugin WordPress LMS για τους περισσότερους χρήστες, επειδή προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες δυνατότητες LMS. Έρχεται με τόνους χρήσιμων επεκτάσεων που ενισχύουν τις βασικές λειτουργίες του ιστότοπού σας WordPress. Και είναι επίσης μέρος των καλύτερων προσθηκών WordPress για το 2020.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να βρείτε τις καλύτερες προσθήκες WordPress LMS για τις ανάγκες σας.

Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο συνδρομής; Ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες προσθήκες μέλους στο WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map