Πώς να προσθέσετε τον Πίνακα ελέγχου του Google Analytics στον Διαχειριστή του WordPress

πώς να προσθέσετε πίνακα ελέγχου στατιστικών στοιχείων στο wordpress


Θέλετε να ελέγξετε τα στατιστικά στοιχεία του Analytics απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress?

Το να έχετε τον πίνακα ελέγχου του Google Analytics στον διαχειριστή του WordPress σας διευκολύνει την παρακολούθηση της επισκεψιμότητάς σας, επομένως δεν χρειάζεται πάντα να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Google Analytics για παρακολούθηση. Με βάση αυτές τις αναφορές. θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο βελτιστοποίησης του περιεχομένου σας για την αύξηση των πωλήσεων και των μετατροπών σας.

Οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να χρησιμοποιείτε ήδη το Google Analytics για να παρακολουθείτε την απόδοση του ιστότοπού σας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να ελέγχετε τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπού σας απευθείας από τον πίνακα ελέγχου σας προσθέτοντας τον πίνακα ελέγχου του Google Analytics.

Εάν είστε ένας από αυτούς, σταματήστε να ανησυχείτε τώρα. Στο σημερινό άρθρο, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να ελέγξετε τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπού σας απευθείας από τον πίνακα ελέγχου χωρίς να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο ή εργαλείο.

Ελέγξτε τα στατιστικά στοιχεία ιστότοπου απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress

monsterinsights, προσθήκες σύνδεσης και εγγραφής χρήστη

Ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε στατιστικά στον πίνακα ελέγχου σας είναι να προσθέσετε ένα πρόσθετο, όπως MonsterInsights.

Το MonsterInsights είναι το καλύτερο plugin του Google Analytics για WordPress. Όχι μόνο σας επιτρέπει να προσθέσετε στατιστικά στοιχεία στον ιστότοπό σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε προηγμένες αναφορές αναλυτικών στοιχείων, όπως παρακολούθηση ηλεκτρονικού εμπορίου, παρακολούθηση λήψεων και πολλά άλλα χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την προσθήκη, ανατρέξτε στη λεπτομερή κριτική μας για το MonsterInsights.

Ας δούμε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη για να προσθέσετε τον πίνακα ελέγχου στατιστικών στο WordPress σας.

Βήμα 1: Προσθήκη του Πίνακα ελέγχου του Google Analytics στον Διαχειριστή του WordPress

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το MonsterInsights προσθέστε στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε πώς να εγκαταστήσετε μια προσθήκη WordPress.

Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί το MonsterInsights, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου και κάντε κλικ στο Insights »Ρυθμίσεις. Εδώ μπορείτε να εισαγάγετε το κλειδί άδειας χρήσης MonsterInsights που είναι διαθέσιμο στον λογαριασμό σας MonsterInsights.

προσθήκη κλειδιού ταμπλό επαλήθευσης στατιστικών

Τώρα κάντε κλικ στο Επαλήθευση κλειδιού κουμπί. Μόλις τελειώσετε, πρέπει να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με τον λογαριασμό σας στο Google Analytics. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας στο Insights »Ρυθμίσεις. Θα δείτε μια επιλογή που ονομάζεται Έλεγχος ταυτότητας με τον λογαριασμό σας Google. Απλώς κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί.

Θα μεταφερθείτε τώρα σε μια νέα σελίδα όπου θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google.

συνδεθείτε στο google analytics

Εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι στον Λογαριασμό σας Google, μπορείτε απλώς να επιλέξετε τον ιστότοπο για τον οποίο θέλετε να ελέγξετε τα στατιστικά. Εάν όχι, εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί και προχωρήστε μπροστά.

Προχωρήστε και χτυπήστε το Επιτρέπω κουμπί. Το τελευταίο βήμα είναι να επιλέξετε το προφίλ που θέλετε να παρακολουθήσετε. Πρέπει να επιλέξετε τον ιστότοπό σας εδώ και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Πλήρης έλεγχος ταυτότητας κουμπί για να συνεχίσετε.

προσθέστε άδεια στατιστικών

Θα μεταφερθείτε τώρα στον πίνακα ελέγχου του WordPress και θα δείτε τις αναφορές σας στο Google Analytics.

Εάν δεν έχετε ρυθμίσει ήδη το λογαριασμό σας στο Google Analytics, θα χρειαστεί λίγος χρόνος (έως και 24 ώρες) για να προβληθούν τα στατιστικά σας στον πίνακα ελέγχου.

Βήμα 2: Προβολή του Πίνακα ελέγχου του Google Analytics στο WordPress

Τώρα αυτό MonsterInsights είναι εγκατεστημένο, ενεργοποιημένο και συνδεδεμένο στον πίνακα ελέγχου του Google Analytics, είστε έτοιμοι να ελέγξετε τα στατιστικά στοιχεία από τον πίνακα ελέγχου σας.

Για να το κάνετε απλώς πηγαίνετε στο Πληροφορίες »Αναφορές.

Θα έχετε μια προβολή των συνολικών αναφορών του ιστότοπού σας. Αφού πραγματοποιήσετε κύλιση προς τα κάτω, θα δείτε τον αριθμό των νέων εναντίον επιστρεφόμενων επισκεπτών στον ιστότοπό σας. Σας δίνει επίσης μια ανάλυση συσκευής, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πόσα άτομα χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους, τις καρτέλες, τους φορητούς υπολογιστές τους. κ.λπ. για να επισκεφθείτε τον ιστότοπό σας.

Έχετε επίσης μια σαφή ιδέα για το ποσό της επισκεψιμότητας που προέρχεται από διαφορετικές χώρες, από πού προέρχεται η επισκεψιμότητά σας και ποιες είναι οι κορυφαίες σελίδες και αναρτήσεις στον ιστότοπό σας.

Βασικά μπορείτε να δείτε ακριβώς τι σας δείχνει το Google Analytics αλλά περισσότερα.

Τι άλλο μπορείτε να δείτε χρησιμοποιώντας το MonsterInsights?

Εκτός από την προσφορά των γενικών αναφορών του ιστότοπού σας, το MonsterInsights σας προσφέρει επίσης προσαρμοσμένες αναφορές ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας. Κάποιοι από αυτούς είναι:

 • Αναφορά κλικ συνδέσμου συνεργατών για εκδότες
 • Αναφορές ηλεκτρονικού εμπορίου για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου,
 • Αναφορά Search Console για ανάλυση της επισκεψιμότητας της Αναζήτησης Google
 • Αναφορά ιδιοτήτων με βάση τις προσαρμοσμένες ιδιότητες που έχετε προσθέσει
 • Παρακολούθηση υποβολής φόρμας
 • Στατιστικά στοιχεία ιστότοπου σε πραγματικό χρόνο

Απλά πρέπει να εγκαταστήσετε το απαραίτητο πρόσθετο και είστε έτοιμοι. Για να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο, μεταβείτε στο Insights »Πρόσθετα.

Στη συνέχεια, θα δείτε πολλές επιλογές στην οθόνη σας. Ανάλογα με το πρόσθετο που θέλετε απλώς πατήστε το Εγκαθιστώ κουμπί και τελειώσατε. Μόλις εγκατασταθεί, η κατάσταση του πρόσθετου θα αλλάξει σε Ενεργός.

Αρα αυτο ειναι. Τώρα έχετε τον πίνακα ελέγχου στατιστικών στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Ίσως θέλετε επίσης να δείτε πώς να ρυθμίσετε την παρακολούθηση συγγραφέων στο WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map