Πώς να δημιουργήσετε μια πύλη καλωσορίσματος στο WordPress (βήμα προς βήμα)

optinmonster, πύλη καλωσορίσματος, πύλη καλωσορίσματος wp, κατασκευή λιστών


Θέλετε να δημιουργήσετε μια πύλη καλωσορίσματος στον ιστότοπό σας?

Οι παραδοσιακές πύλες καλωσορίσματος ανακατευθύνουν τους χρήστες σε μια νέα σελίδα, κάτι που είναι κακό για το SEO και την εμπειρία των χρηστών. Με το OptinMonster, μπορείτε να δημιουργήσετε μια οθόνη splash, γνωστή και ως φόρμα optin πλήρους οθόνης για να αναπτύξετε τη λίστα email σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να προσθέσετε μια πύλη καλωσορίσματος στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Η προσθήκη πύλης καλωσορίσματος στον ιστότοπό σας έγινε εύκολη

Η προσθήκη πύλης καλωσορίσματος στον ιστότοπό σας WordPress είναι γρήγορη και εύκολη OptinMonster.

optinmonster-λογότυπο

Το OptinMonster είναι το καλύτερο πρόσθετο δημιουργίας δυνητικών πελατών που σας βοηθά να αναπτύξετε τη λίστα email σας, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να αυξήσετε τους στόχους μετατροπής. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά αναδυόμενα παράθυρα που είναι πλήρως βελτιστοποιημένα για συσκευές όλων των μεγεθών.

Σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, ενσωματωμένες φόρμες, θυρίδες περιεχομένου και πολλά άλλα. Μάθετε περισσότερα για το OptinMonster εδώ.

Χρησιμοποιώντας το OptinMonster, είναι εξαιρετικά εύκολο να δημιουργήσετε εκπληκτικές και ισχυρές πύλες καλωσορίσματος που μετατρέπονται. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο.

Βήμα 1: Σύνδεση της προσθήκης OptinMonster με την εφαρμογή OptinMoster

Πρώτα, εγγραφείτε για την εφαρμογή OptinMonster και στη συνέχεια εγκαταστήστε το πρόσθετο OptinMonster στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Μόλις ενεργοποιήσετε την προσθήκη, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και κάντε κλικ στο OptinMonster στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας. Θα δείτε δύο επιλογές εδώ.

  1. Αποκτήστε το OptinMonster
  2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας OptinMonster

Υποθέτοντας ότι έχετε ήδη δημιουργήσει τον λογαριασμό σας με το OptinMonster, θα επιλέξουμε τη δεύτερη επιλογή. Εάν δεν το έχετε δημιουργήσει ήδη, αναζητήστε το πρώτο. Με την επιλογή της δεύτερης επιλογής θα έχετε την επιλογή Εξουσιοδοτήστε το OptinMonster.

εξουσιοδοτήστε το optinmonster

Κάντε κλικ σε αυτό. Αυτό θα σας ανακατευθύνει σε ένα νέο παράθυρο όπου θα πρέπει να πατήσετε Συνδεθείτε στο WordPress επιλογή.

Βήμα 2: Επιλογή προτύπου πλήρους οθόνης

Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι ρυθμίσεις, μεταβείτε στο OptionMonster »Καμπάνιες» Δημιουργία νέας καμπάνιας.

δημιουργία καμπάνιας optinmonster

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της καμπάνιας σας ακολουθούμενο από ένα πρότυπο της επιλογής σας. Επίλεξε το ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ επιλογή για τον τύπο καμπάνιας σας.

Τύπος καμπάνιας και optinmonster προτύπου

Μόλις ολοκληρωθεί, πρέπει να ονομάσετε την καμπάνια σας και να επιλέξετε τον ιστότοπο στον οποίο θέλετε να την εμφανίσετε.

χαιρετισμό των χρηστών σας με μήνυμα καλωσορίσματος, καλωσόρισμα χρηστών wordpress, χαιρετήστε τους χρήστες wordpress σας

Κάνε κλικ στο Ξεκινήστε να χτίζετε κουμπί για να προχωρήσετε περαιτέρω με το σχεδιασμό.

Βήμα 3: Σχεδιασμός της πύλης υποδοχής με το OptinMonster

Θα κατευθυνθείτε στο πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης όπου μπορείτε να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την καμπάνια σας. Θα δείτε όλες τις επιλογές προσαρμογής στην αριστερή γραμμή εργασιών. Καθώς επεξεργάζεστε, μπορείτε να δείτε τη ζωντανή προεπισκόπηση του σχεδίου σας.

Το OptinMonster σάς επιτρέπει να επιλέξετε εάν θέλετε να επιτρέψετε στους χρήστες σας να κλείσουν τη φόρμα optin. Είναι καλή ιδέα να προσθέσετε το κουμπί κλεισίματος, έτσι ώστε οι χρήστες σας να έχουν τη δυνατότητα να το παρακάμψουν. Η μη ενεργοποίηση του κουμπιού κλεισίματος ενδέχεται να ενοχλήσει σοβαρά ορισμένους από τους χρήστες σας που ενδέχεται να μην ενοχλούν ποτέ ξανά να επιστρέψουν στον ιστότοπό σας.

Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή κλεισίματος, μεταβείτε στο Σχέδιο στο επάνω μέρος της οθόνης σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις optin »Κουμπί κλεισίματος. Ενεργοποιήστε την επιλογή που λέει Εμφάνιση κουμπιού κλεισίματος. Θα δείτε επίσης μια σειρά από άλλες επιλογές στην οθόνη σας που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το κουμπί σας.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Κανόνες προβολής καρτέλα που εμφανίζεται ακριβώς δίπλα στο Σχέδιο αυτί. Εδώ ρυθμίστε το χρόνο στο μηδέν όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο μια πύλη καλωσορίσματος θα εμφανίζεται αμέσως μόλις ένας χρήστης προσγειωθεί στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε σε ποια σελίδα θα πρέπει να εμφανίζεται η πύλη καλωσορίσματος.

Μπορείτε επίσης να πάτε Ολοκληρώσεις για να συνδέσετε τη φόρμα optin με ένα εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Constant Contact.

Μόλις γίνουν όλες οι αλλαγές, πατήστε το Σώσει κουμπί για να μην τα χάσετε.

Στη συνέχεια πηγαίνετε στο Δημοσιεύω αυτί. Μόλις επεκταθεί, βεβαιωθείτε ότι έχετε αλλάξει την κατάσταση σε ζωντανή.

Τέλος, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και κάντε κλικ στο OptinMonster στα αριστερά της οθόνης σας. Τώρα πηγαίνετε στο Καμπάνιες. Θα δείτε ότι η καμπάνια που μόλις δημιουργήσατε εμφανίζεται εκεί. Εάν όχι, απλώς πατήστε το Ανανέωση καμπανιών κουμπί και θα πρέπει να μπορείτε να το δείτε.

Τώρα κάντε κλικ στο επεξεργασία ρυθμίσεων εξόδου Σύνδεσμος.

Αυτό θα σας δείξει μια νέα οθόνη όπου θα έχετε μια επιλογή με το όνομα Ενεργοποίηση καμπάνιας στον ιστότοπο. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα του.

Κάτω από αυτό, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε ποιος μπορεί να δει την πύλη καλωσορίσματος. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το Σώσει κουμπί και είστε έτοιμοι να πάτε.

Η καμπάνια σας πρέπει να είναι ζωντανή τώρα. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό σας τώρα από τη διεπαφή και θα δείτε την πύλη καλωσορίσματος σε δράση. Εδώ είναι το αποτέλεσμα αυτού που δημιουργήσαμε μόλις τώρα.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να δημιουργήσετε μια πύλη καλωσορίσματος στο WordPress. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερους τρόπους ανάπτυξης της λίστας email σας, κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να διαβάσετε τον οδηγό μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map