Βάλτε τους ανενεργούς τομείς σας για χρήση με το WordPress

Για όσους από εσάς domainers έχετε πολλά αχρησιμοποίητα ονόματα τομέα που κερδίζουν ονομαστικά έσοδα σε παλιομοδίτικες υπηρεσίες στάθμευσης τομέα ή απλά συλλέγουν σκόνη και δεν κάνουν τίποτα, διαβάστε παρακάτω. Οι ανεπτυγμένοι τομείς σχεδόν πάντα ξεπερνούν τα προσγείωση ενός κλικ σε χώρους στάθμευσης. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αναπτύξετε γρήγορα έναν τομέα είναι να δημιουργήσετε ένα αυτοματοποιημένο blog WordPress. Σε αυτό το σεμινάριο θα αναφερθώ:


 • Πού θα φιλοξενήσετε τα αυτόματα blog σας στο WordPress
 • Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress και να το διαμορφώσετε έχοντας κατά νου το SEO
 • Ένα δωρεάν πρόσθετο WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία ενός αυτόματου ιστολογίου
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε τη χρήση ροών RSS για τη δημιουργία σχετικού περιεχομένου
 • Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας με το Adsense και άλλες ροές εσόδων

Τώρα είναι η ώρα να πετάξετε αυτές τις στάσιμες παρκαρισμένες σελίδες και να αρχίσετε να αναπτύσσετε τους τομείς που δεν χρησιμοποιείτε σε δυναμικούς και πλούσιους σε περιεχόμενο ιστότοπους.

Απλώς μια μικρή νότα πριν συνεχίσετε. Αυτός δεν είναι ένας οδηγός για την απομάκρυνση / επανεγγραφή περιεχομένου στίγματα. Απλώς πρόκειται για έναν πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο δημιουργίας εσόδων από αχρησιμοποίητους τομείς ή, ενδεχομένως, για να αυξήσω το τρέχον ιστολόγιό σας με τακτικά ενημερωμένες ειδήσεις από σχετικές ροές. Η συγκέντρωση τροφοδοσιών RSS νόμιμα είναι ένας απόλυτα νόμιμος τρόπος προσθήκης περιεχομένου στο blog σας στο WordPress.

Πού θα φιλοξενήσετε τα αυτόματα blog σας στο WordPress

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο οικοδεσπότες Ιστού εκεί έξω, μερικοί είναι καλοί, κάποιοι όχι τόσο καλοί, μερικοί πρέπει να αποφεύγονται εντελώς. Ένας κεντρικός υπολογιστής που θα συνιστούσα προσωπικά για τη φιλοξενία του WordPress είναι το HostGator. Οι τιμές τους είναι φθηνές, οι διακομιστές τους είναι αξιόπιστοι και η υποστήριξή τους είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα – 7 ημέρες την εβδομάδα. Το πιο σημαντικό, η φιλοξενία τους είναι πολύ φιλική προς το WordPress και θα σας επιτρέψει να φιλοξενήσετε απεριόριστα ονόματα τομέα σε κοινόχρηστο λογαριασμό.

Έμβλημα HostGator

Φυσικά εάν γνωρίζετε ήδη έναν καλό web host που πληροί το απαιτήσεις, μη διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε επίσης. Ένας οικοδεσπότης με cPanel με Φανταστικό σίγουρα θα προτιμούσε.

Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress έχοντας κατά νου το SEO

Έχω ήδη γράψει για αυτά τα θέματα μερικές φορές σε προηγούμενα μαθήματα. Το πρώτο βήμα (προφανώς) είναι να πάρετε το δικό σας Φιλοξενία WordPress ρύθμιση, και εγκαταστήστε το WordPress. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να επιλέξουν μια αυτόματη και πιο βολική λύση εγκαθιστώντας το Fantastico. Άλλοι μπορεί να το θέλουν εγκαταστήστε το WordPress με μη αυτόματο τρόπο.

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση του WordPress, ακολουθήστε τα βήματα για να βελτιστοποιήστε το WordPress για μηχανές αναζήτησης Θα ήταν ωραίο. Τουλάχιστον θα μπορούσατε να ρυθμίσετε όμορφοι μόνιμοι σύνδεσμοι για να κάνετε τη διεύθυνση URL σας πιο φιλική στη μηχανή αναζήτησης.

Αφού κάνετε όλα τα παραπάνω, πιθανότατα θα θελήσετε να βρείτε ένα ωραίο θέμα WordPress που σχετίζεται με το θέμα του τομέα σας. Μερικά καλά μέρη για να βρείτε θέματα WordPress παρατίθενται στο πόροι σελίδα. Η επιλογή των δωρεάν θεμάτων WordPress εδώ στο Theme Lab δεν είναι ούτε άθλια.

Η προσθήκη FeedWordPress

Έχω δει μερικές πληρωμένες προσθήκες WordPress που ισχυρίζονται ότι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με FeedWordPress, το οποίο είναι απολύτως δωρεάν και πιθανώς λειτουργεί εξίσου καλά. Μπορείτε να το κατεβάσετε στο WordPress.org. Αναφορά στο προηγούμενο σεμινάριό μας στις εγκατάσταση προσθηκών WordPress εάν δεν είστε σίγουροι πώς να ανεβάσετε και να ενεργοποιήσετε μια προσθήκη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το FeedWordPress

Μετά την ενεργοποίηση της προσθήκης, θα πρέπει να δείτε ένα νέο μενού Syndication στον πίνακα διαχείρισης του WordPress. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε / επεξεργαστείτε / διαγράψετε πληροφορίες ροής, να ενημερώσετε τις ροές με μη αυτόματο τρόπο ή να κάνετε αρχικές διαμορφώσεις για προεπιλεγμένες ρυθμίσεις που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τις συγκεντρωτικές αναρτήσεις σας.

Συνδικάτες ροές

Εδώ επιλέγετε αν θέλετε να ελέγχετε αυτόματα νέα στοιχεία ροής, αντί όποτε το ζητάτε – ή μη αυτόματα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το άρθρο αφορά τον αυτοματισμό των ιστοτόπων σας, ίσως θέλετε να το ορίσετε σε αυτόματο. Ένα λογικό χρονικό διάστημα θα ήταν περίπου 10 λεπτά.

Επιλογές τροφοδοσίας FeedWordPress Syndicated Feed

Επιλογές κοινοπραξίας

Αυτό είναι όπου ορίζετε τις προεπιλεγμένες κατηγορίες για να εκχωρήσετε και τις κοινοπραξίες σας. Μπορείτε αργότερα να ορίσετε διαφορετικές κατηγορίες για συγκεκριμένες ροές. Ανάλογα με την προτίμησή σας, ίσως ή δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε τα σχόλια ή τις επιστροφές στις κοινοπραξίες. Θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι οι μόνιμοι σύνδεσμοι οδηγούν στον ιστότοπό σας και όχι στον αρχικό. Με αυτόν τον τρόπο έχετε περισσότερες ανιχνεύσιμες σελίδες περιεχομένου στον ιστότοπό σας. Θα σας δείξω αργότερα πώς να συνδέσετε με την αρχική πηγή στο περιεχόμενο της ανάρτησής σας.

Επιλογές κοινοπραξίας FeedWordPress

Μέρη για να βρείτε ροές ειδήσεων

Η διαμόρφωση της εγκατάστασης του WordPress για να λειτουργεί με αυτόματο blogging είναι μόνο η μισή μάχη. Πρέπει να ξέρετε πού να βρείτε καλές ροές που θα σχετίζονται με το θέμα σας. Ακολουθούν μερικά καλά μέρη για λήψη ροών:

Μια λέξη προειδοποίησης: Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους όρους χρήσης που σχετίζονται με αυτές τις τροφοδοσίες RSS. Ορισμένα δεν επιτρέπουν την αναδημοσίευση περιεχομένου σε ιστολόγια όπως αυτό. Η παραβίαση όρων κατά τη χρήση αυτών των τροφοδοσιών RSS στους ιστότοπούς σας μπορεί να οδηγήσει σε α σταματήστε και σταματήστε ειδοποίηση, ή χειρότερα.

Εισαγωγή ροών στο FeedWordPress

Ελπίζω ότι η προσοχή μου δεν σας τρομάζει. Εάν ακολουθείτε τους όρους χρήσης σε κάθε ροή, δεν πρέπει να ανησυχείτε. Στο παράδειγμα, θα χρησιμοποιήσω το Lifestyle – Τεχνολογία RSS feed από το Reuters.

FeedWordPress - Προσθέστε έναν νέο κοινοπρακτικό ιστότοπο

Αφού εισαγάγετε με επιτυχία την επιθυμητή διεύθυνση URL ροής, κάντε κλικ στο Συνδικάτο κουμπί.

Feed Finder: Νέα κοινοποιημένη ροή

Εάν όλα είναι καλά σε αυτήν την οθόνη, χρησιμοποιήστε τη ροή. Σε αυτό το σημείο, η επιλεγμένη ροή πρέπει να προστεθεί ως ιστότοπος που συμβάλλει. Πριν ενημερώσετε τη ροή, ίσως θελήσετε να ελέγξετε εκ των προτέρων τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις ροής. Αυτό θα περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι οι αναρτήσεις που κοινοποιούνται από τη ροή έχουν αντιστοιχιστεί στην κατάλληλη κατηγορία, είτε θέλετε τα σχόλια ή / και τα trackbacks να είναι ενεργοποιημένα κ.λπ. Προχωρήστε και πατήστε το Εκσυγχρονίζω κουμπί για να αρχίσετε να συμπληρώνετε τη βάση δεδομένων του WordPress με στοιχεία ροής.

Η ενημέρωση του FeedWordPress ολοκληρώθηκε

Ας ελπίσουμε ότι θα εμφανιστεί ένα επιτυχημένο μήνυμα όπως αυτό που λέει ότι xx ή έτσι ενημερώθηκαν οι αναρτήσεις. Εάν λάβετε κάποιο μήνυμα σφάλματος που αναφέρει ότι προστέθηκαν 0 αναρτήσεις, πιθανότατα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη ροή που επιλέξατε.

Τελικά βήματα

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς φαίνεται το ιστολόγιο μας.

FeedWordPress σε δράση

Φαίνεται αρκετά καλό, υποθέτω. Παρατηρήστε πώς οι πραγματικές ημερομηνίες της ιστορίας παραμένουν συνεπείς, όχι την ημέρα που τις δημοσιεύετε στο ιστολόγιό σας. Επίσης, παρατηρήστε τον νέο σύνδεσμο Συνεργατών, επιστρέφοντας στον αρχικό ιστότοπο του Reuters. Τώρα έχουμε 11 νέα αποσπάσματα ειδήσεων, αλλά πού είναι ο σύνδεσμος για την αρχική ιστορία; Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο στο αρχείο προτύπου. Ανοίξτε το index.php και πιθανώς το single.php (ανάλογα με τη δομή του θέματος) και εισαγάγετε τον ακόλουθο κώδικα μετά το_content ().

“τίτλος =”Διαβάστε την υπόλοιπη ιστορία…

Μόνιμος σύνδεσμος FeedWordPress Syndication

Κάντε το ίδιο πράγμα στο single.php (αν έχετε) και αποθηκεύστε το. Ας ρίξουμε μια ματιά στο παράδειγμα ιστολογίου τώρα.

Συγχαρητήρια! Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα blogs

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει τώρα ένας σύνδεσμος πίσω στην αρχική ιστορία. Οι περισσότερες ροές ειδήσεων RSS απαιτούν έναν σύνδεσμο για την πλήρη ιστορία όπως αυτή, μαζί με κάποιο είδος απόδοσης, οπότε αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αφού όλα λειτουργούν ομαλά, πιθανότατα θα θέλετε εμφάνιση διαφημίσεων στον ιστότοπο επισης.

Για αυτό πρόκειται. Μη διστάσετε να σχολιάσετε και να μοιραστείτε αν σας άρεσε αυτό το σεμινάριο. Και θυμηθείτε – χρησιμοποιήστε τις ροές RSS με σύνεση, διαβάστε τους όρους και μην αποκόψετε περιεχόμενο. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map