Τα καλύτερα και πιο δημοφιλή θέματα WordPress του 2020 (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Με περισσότερα από 10.000 θέματα WordPress διαθέσιμα, είναι αρκετά δύσκολο για τους αρχάριους να βρουν το καλύτερο θέμα WordPress για τις ανάγκες τους. Συχνά ρωτάμε από τους χρήστες εάν υπάρχει ένα μόνο θέμα WordPress που ταιριάζει σε όλες τις περιπτώσεις χρήσης. Η απάντηση είναι ναι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δημοφιλές θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων σε σχεδόν οποιοδήποτε είδος ιστότοπου. Το σωστό θέμα μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην ανάπτυξη του ιστολογίου / του ιστοτόπου σας. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε επιλέξει τα καλύτερα θέματα WordPress του 2020.


Η εστίασή μας σε αυτό το άρθρο είναι να επισημάνουμε τα καλύτερα και πιο δημοφιλή θέματα WordPress στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Έχουμε συγκεκριμένα θέματα WordPress, καθώς και κορυφαία θέματα πολλαπλών χρήσεων WordPress σε αυτήν τη λίστα.

Ανάλογα με τη θήκη χρήσης σας, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πριν ξεκινήσετε, μην χάσετε αυτό το άρθρο στα καλύτερα και δημοφιλή θεματικά καταστήματα WordPress.

Τούτου λεχθέντος, ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα θέματα WordPress στην αγορά.

1. Divi

Θέμα Divi

Το Divi είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress πολλαπλών χρήσεων στην αγορά. Δημιουργείται από τα Elegant Themes, ένα από τα κορυφαία θεματικά καταστήματα WordPress στον κόσμο.

Το Divi έρχεται με ενσωματωμένο drag & drop builder που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τύπο διάταξης. Παίρνετε επίσης 20 προκατασκευασμένες διατάξεις Divi απευθείας από το κουτί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε το νέο σας έργο.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα εξαιρετικά προσαρμόσιμα παιδικά θέματα Divi.

Το Divi σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τις προσαρμοσμένες διατάξεις σας στη βιβλιοθήκη Divi, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ξανά αργότερα όπως απαιτείται.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Divi.

Ξεκινήστε με το Divi σήμερα!

2. Εξαιρετικά

Themify Ultra

Το Ultra είναι το πιο ισχυρό και ευέλικτο θέμα WordPress που δημιουργήθηκε από την Themify. Σας διευκολύνει να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου με ένα ισχυρό drag & οικοδόμος πτώσης.

Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να εισαγάγετε τη ρύθμιση επίδειξης που περιλαμβάνει διάφορες ρυθμίσεις θέματος, περιεχόμενο, μενού, widget και πολλά άλλα. Αυτό σας βοηθά να ξεκινήσετε γρήγορα το νέο έργο ιστότοπου.

Έρχεται με 15 στυλ κεφαλίδας / σελίδας, 6 επιλογές φόντου κεφαλίδας, 6 διατάξεις υποσέλιδου, 5 διατάξεις μίας ανάρτησης, 6 διατάξεις αρχειοθέτησης, κύλιση ενότητας και άλλα.

Το καλύτερο από όλα, έχετε μια βιβλιοθήκη 60 πλήρων προκαθορισμένων διατάξεων με σελίδες προορισμού παράλλαξης και άλλες εκπληκτικές δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες σχεδιαστές.

Λαμβάνετε επίσης 10 πρόσθετα μπόνους, όπως γραμμή προόδου, μετρητής, πίνακας τιμών, widget αντίστροφης μέτρησης και άλλα.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Themify Ultra.

Ξεκινήστε με το Themify Ultra σήμερα!

3. Beaver Builder

Κατασκευαστής Beaver

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που αναφέρονται εδώ, το Beaver Builder ΔΕΝ είναι θέμα, αλλά ένα πλήρες πρόσθετο δημιουργίας σελίδων που λειτουργεί με οποιοδήποτε θέμα WordPress.

Το Beaver Builder είναι πιθανώς το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας σελίδων για το WordPress. Με το Beaver Builder, μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας αποκλειστικά με τον τρόπο που θέλετε. Αυτό θα σας δώσει την ελευθερία να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε διάταξη θέλετε. Χρησιμοποιήστε πολλές διατάξεις για διαφορετικές σελίδες, χρησιμοποιήστε τα δικά σας χρώματα, στυλ και περιεχόμενο οπουδήποτε στον ιστότοπό σας.

Το καλύτερο είναι ότι συνοδεύεται από πολλά πρότυπα δημιουργικών σελίδων για να διαλέξετε, οπότε η δημιουργία ενός ιστότοπου είναι ένα αεράκι με το Beaver Builder.

Διαβάστε την πλήρη κριτική Beaver Builder.

Ξεκινήστε με το Beaver Builder σήμερα!

4. Astra

Astra

Το Astra είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο θέμα WordPress που επιτρέπει την εύκολη δημιουργία ιστοσελίδας με τον τρόπο που θέλετε. Έρχεται με μια σειρά από επιδείξεις, οι οποίες σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε γρήγορα έναν πλήρη προγραμματισμένο ιστότοπο με ένα μόνο κλικ. Μετά την εισαγωγή της επίδειξης, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Με το Astra, έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τον τίτλο της σελίδας & πλευρική γραμμή. Ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τους δημοφιλείς δημιουργούς σελίδων, όπως το Beaver Builder, Elementor κ.λπ..

Ξεκινήστε με το Astra σήμερα!

5. OceanWP

OceanWP

Το Ocean WP είναι ένα ελαφρύ και εξαιρετικά επεκτάσιμο θέμα που σας βοηθά να δημιουργήσετε όλους τους τύπους ιστότοπων που θέλετε. Ενσωματώνεται άψογα με το WooCommerce και υποστηρίζει δημοφιλείς δημιουργούς σελίδων, όπως το Beaver Builder, το Elementor κ.λπ..

Σας παρέχει προσαρμοσμένες διατάξεις κεφαλίδας, απεριόριστες επιλογές χρώματος, προσαρμοσμένα widget, ρυθμιστικά εικόνων και μια ενότητα επιλεγμένων προϊόντων. Σε τελική ανάλυση, είναι δωρεάν για χρήση!

Ξεκινήστε με το OceanWP σήμερα!

6. StudioPress

studiopress

Το StudioPress είναι ένας από τους καλύτερους θεματικούς κόμβους WordPress στην αγορά. Τα θέματα του StudioPress έχουν δημιουργηθεί πάνω από το πλαίσιο Genesis, το οποίο λειτουργεί απρόσκοπτα με το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας WordPress, Gutenberg.

Τα Θέματα StudioPress αποτελούν πλέον μέρος της οικογένειας WP Engine, του κορυφαίου διαχειριζόμενου παρόχου φιλοξενίας WordPress. Κάθε θέμα StudioPress αποστέλλεται με το Genesis Framework και σας παρέχει απεριόριστες ενημερώσεις και άδειες.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Αποκτήστε και τα 35+ Θέματα StudioPress!

Θέλετε να δοκιμάσετε όλα τα premium θέματα StudioPress ΔΩΡΕΑΝ?

Όταν εγγραφείτε στο WP Engine, την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress, λαμβάνετε τα θέματα Genesis και ALL StudioPress δωρεάν (αξίας άνω των $ 2.000!)

Αποκτήστε και τα 35+ θέματα ΔΩΡΕΑΝ με τη μηχανή WP »

Ξεκινήστε με το StudioPress σήμερα!

7. Avada

Άβαδα

Το Avada είναι το # 1 κορυφαίο θέμα WordPress για πώληση όλων των εποχών. Είναι το πρωτότυπο ευέλικτο θέμα πολλαπλών χρήσεων του WordPress που συνοδεύεται από 255+ προκατασκευασμένα σχέδια ιστοσελίδων και 41+ προκατασκευασμένους πλήρως εξοπλισμένους ιστότοπους.

Το Avada δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να ξεκινήσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Το πρόγραμμα εγκατάστασης επίδειξης καθιστά πολύ εύκολη τη ρύθμιση προκατασκευασμένου περιεχομένου.

Μην χάσετε την πλήρη σύγκριση μεταξύ Divi εναντίον Avada.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μεταφορά τους & drop builder και 1000s επιλογών για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας όπως απαιτείται. Λειτουργεί με όλα τα premium θέματα WordPress.

Διαβάστε την πλήρη κριτική της Avada.

Ξεκινήστε με το Avada σήμερα!

8. Soledad

Θέμα Soledad

Το Soledad είναι ένα θέμα περιοδικών blog πολλαπλών εννοιών που μπορείτε να αγοράσετε από το Themeforest. Έρχεται με 1000+ ρυθμιστικά και διάταξη ιστολογίου / περιοδικών.

Επιπλέον, θα λάβετε επίσης πολλά πρότυπα ανάρτησης για να μοιραστείτε μοναδικές ιστορίες στο κοινό σας. Διατίθεται επίσης με υποστήριξη AMP.

Για απεριόριστη προσαρμογή, το θέμα υποστηρίζει επίσης προσθήκες προγράμματος επεξεργασίας σελίδων, όπως το Elementor και το WP Bakery Page Builder.

Ξεκινήστε με το Soledad σήμερα!

9. Εστία

Εστία

Το Hestia είναι ένα δωρεάν και πολυτελές θέμα WordPress για επιχειρήσεις, περιοδικά και ιστότοπους ιστολογίων. Σε αντίθεση με άλλα θέματα, η Hestia προσφέρει επίσης μια δωρεάν έκδοση.

Το Hestia λειτουργεί απρόσκοπτα με το WooCommerce, οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Λειτουργεί επίσης με όλους τους μεγάλους δημιουργούς σελίδων.

Είναι έτοιμο για μετάφραση και φιλικό προς το SEO. Λειτουργεί με το εργαλείο προσαρμογής θέματος Live WordPress.

Ξεκινήστε με την Hestia σήμερα!

10. Εκθετικός

Εκθέτης

Το Exponent είναι ένα οπτικά ελκυστικό επιχειρηματικό θέμα WordPress. Έρχεται με περισσότερα από 20 πρότυπα επίδειξης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Με τον εισαγωγέα περιεχομένου επίδειξης 1 κλικ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον ιστότοπο να λειτουργεί και σε χρόνο μηδέν. Χρειάζεται μόνο να αντικαταστήσετε το περιεχόμενο με το κείμενο και τις εικόνες σας για να δημιουργήσετε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο.

Το θέμα Exponent είναι μεταφράσιμο σε οποιαδήποτε γλώσσα που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο εύκολα. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν διαχείριση χρωμάτων, υποστήριξη γραμματοσειρών Google, τμήματα χαρτοφυλακίου, γκαλερί εικόνων και καρουζέλ.

Ξεκινήστε με το Exponent σήμερα!

11. X Θέμα

Θέμα X

Το θέμα X είναι ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα στο ThemeForest. Έρχεται με ένα drag & αναπτυσσόμενο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων, διαχειριστής προτύπων και καθολικά μπλοκ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε πολλές περιοχές του σχεδίου σας.

Το X έρχεται προ-κατασκευασμένο με πλήρεις επιδείξεις ιστότοπου και διαρθρωτικές διατάξεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε γρήγορα. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ιστότοπους για εκκλησίες, συγκροτήματα, γάμους, φορτηγά τροφίμων, πρακτορεία και άλλα.

Είναι ένα πλήρες θέμα πολλαπλών χρήσεων που συνδυάζει επίσης πολλά premium plugins ως μέρος του πακέτου.

Διαβάστε την πλήρη κριτική θέματος Χ.

Ξεκινήστε με το θέμα X σήμερα!

12. Βιτρίνα

StoreFront

Το Storefront είναι το προεπιλεγμένο θέμα για τη δημοφιλή προσθήκη WooCommerce. Έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την ομάδα ανάπτυξης του WooCommerce.

Διαθέτει μακράν την καλύτερη ενσωμάτωση με το WooCommerce και πολλές από τις δημοφιλείς επεκτάσεις WooCommerce.

Υπάρχουν πολλές επιλογές διάταξης και χρώματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε το κατάστημά σας.

Το καλύτερο μέρος για το Storefront είναι ότι είναι λιτό και επεκτάσιμο.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του Storefront.

Ξεκινήστε με το Storefront σήμερα!

13. Authority Pro

Authority Pro

Το Authority Pro είναι ένα θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που απευθύνεται σε bloggers, επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες. Είναι χτισμένο στο ισχυρό θεματικό πλαίσιο Genesis.

Έρχεται με διάταξη αρχικής σελίδας με widget, προσαρμόσιμη κεφαλίδα, σελίδα επιλογών θέματος και πολλά άλλα.

Είναι επίσης έτοιμο για WooCommerce και συνεργάζεται με πολλές άλλες κορυφαίες προσθήκες WordPress. Το StudioPress είναι γνωστό ότι δημιουργεί υψηλής ποιότητας θέματα που είναι γρήγορα και αδύνατα.

Ξεκινήστε με το Authority Pro σήμερα!

14. GridLove

meks πλέγμα

Το Gridlove είναι ένα όμορφο και κομψό θέμα WordPress για περιοδικά, συντάκτες, εκδότες, προσωπικά bloggers και ιστότοπους ειδήσεων. Σας επιτρέπει να επισημάνετε ορισμένες αναρτήσεις στην αρχική σελίδα και να προσελκύσετε περισσότερους χρήστες σε αυτούς επαγγελματικά. Το θέμα περιλαμβάνει πρότυπα κατηγορίας για να οργανώσετε το περιεχόμενό σας με καλύτερο τρόπο.

Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως την αρχική σελίδα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης. Έρχεται με διάφορα προσαρμοσμένα widget και πρότυπα δημοσιεύσεων. Το Gridlove λειτουργεί άψογα με δημοφιλείς προσθήκες όπως WooCommerce, Yoast SEO, MailChimp, Jetpack κ.λπ..

Έχει μια ενότητα για την τοποθέτηση διαφημίσεων για τη δημιουργία εσόδων από το διαδικτυακό σας περιοδικό. Είναι εξαιρετικά βελτιστοποιημένο για ταχύτητα και απόδοση.

Ξεκινήστε με το Gridlove σήμερα!

15. Mantranews

Mantranews

Mantranews είναι ένα θέμα ειδήσεων WordPress τύπου περιοδικού. Έρχεται με μια προσαρμόσιμη κεφαλίδα, ένα ρυθμιστικό κατηγορίας χαρακτηριστικών, ειδήσεις flash, εικονίδια κοινωνικών μέσων, τοποθέτηση διαφημίσεων, μενού πλοήγησης και γραμμή αναζήτησης. Μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία που θα εμφανίζεται στο ρυθμιστικό που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα. Σας επιτρέπει να προσθέσετε επιλεγμένα βίντεο ως μικρογραφία των ειδήσεων.

Άλλες αξιοσημείωτες δυνατότητες περιλαμβάνουν τις Γραμματοσειρές Google, επιλογές χρωμάτων, κύλιση παράλλαξης και προσαρμοσμένα widget. Έρχεται επίσης με σχετική δυνατότητα ανάρτησης για να προσθέσετε σχετικά άρθρα κάτω από τις ειδήσεις.

Το θέμα έχει δωρεάν και premium εκδόσεις. Το θέμα επί πληρωμή του Mantranews κοστίζει 58 $ για μια άδεια 10 τοποθεσιών.

Ξεκινήστε με το Mantranews σήμερα!

16. Grace Mag Pro

Grace Mag Pro

Grace Mag Pro είναι ένα premium θέμα περιοδικού WordPress. Έρχεται με έναν εισαγωγέα περιεχομένου επίδειξης 1 κλικ που διευκολύνει την αναπαραγωγή του σχεδιασμού επίδειξης στον ιστότοπό σας. Με τις προηγμένες επιλογές τυπογραφίας και τα φωτεινά χρώματα, μπορείτε να προσφέρετε μια εκπληκτική οπτική εμπειρία στους χρήστες σας.

Το θέμα περιλαμβάνει πολλές διατάξεις κεφαλίδας, διατάξεις αναρτήσεων ιστολογίου, διατάξεις αρχειοθέτησης, διατάξεις μίας ανάρτησης, ρυθμιστικό περιεχομένου και πολλά άλλα. Συνεργάζεται με το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ Gutenberg για να βοηθήσει στην αποτελεσματική σύνταξη περιεχομένου. Υπάρχουν πολλές περιοχές υποδοχής διαφημίσεων στο θέμα, το οποίο είναι χρήσιμο αν θέλετε να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας με διαφημίσεις.

Έρχεται επίσης με πολλά προσαρμοσμένα widget, υποστήριξη βίντεο και διάταξη έτοιμη για μετάφραση.

Ξεκινήστε με το Grace Mag Pro σήμερα!

17. Responsive Pro

Responsive Pro

Το Responsive Pro είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο θέμα WordPress που λειτουργεί καλά ακόμη και σε αργά δίκτυα. Είναι συμβατό και δοκιμασμένο να συνεργάζεται με δημιουργούς κορυφαίων σελίδων, φόρμες και προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης και SEO.

Το θέμα περιλαμβάνει έτοιμα προς χρήση πρότυπα ιστότοπου, πλήρως προσαρμόσιμο σχεδιασμό, διάταξη φιλική προς κινητά, προσαρμοσμένες επιλογές διάταξης και συμβατή με το WooCommerce out of the box.

Είναι η τέλεια επιλογή για το ιστολόγιο, τον επιχειρηματικό ιστότοπο ή το κατάστημα WooCommerce.

Ξεκινήστε με το Responsive σήμερα!

18. Shoppe

Θέμα Shoppe

Το Shoppe είναι ένα από τα κορυφαία θέματα WooCommerce για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σε λίγα λεπτά. Έρχεται με το drag & ρίξτε το Themify Builder και πολλές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το καλάθι ajax, το lightbox γρήγορης εμφάνισης, τη γρήγορη αναζήτηση, τη λειτουργία ζουμ εικόνας και άλλα.

Το Shoppe είναι ένα από τα πρώτα θέματα πολλαπλών χρήσεων που δημιουργήθηκαν ειδικά για το WooCommerce. Έρχεται με πάνω από 60+ κανονικές διατάξεις και 20+ διάταξη σελίδας προορισμού καταστήματος.

Βασικά, αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε το Shoppe είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές θέματος.

Ξεκινήστε με το Shoppe σήμερα!

19. Shopstar

κατάστημα

Το Shopstar είναι ένα μινιμαλιστικό θέμα αγορών ιδανικό για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος, ιστολογίου ή ιστότοπου μόδας. Το θέμα συνδυάζεται άψογα με το WooCommerce, την καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστό για WordPress.

Το Shopstar επιτρέπει στους πελάτες σας να κάνουν γρήγορη προεπισκόπηση και να προσθέτουν προϊόντα στο καλάθι αγορών καθώς περιηγούνται στο κατάστημά σας.

Το θέμα υποστηρίζει τη δεξιά και την αριστερή πλευρική γραμμή. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε μια διάταξη πλήρους πλάτους για τις σελίδες σας. Για τη σελίδα του ιστολογίου σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της πλευρικής διάταξης, της κορυφαίας διάταξης ή της τοιχοποιίας.

Ξεκινήστε με το Shopstar σήμερα!

20. Inspiro

inspiro

Το Inspiro είναι ένα επαγγελματικό θέμα φωτογραφιών και βίντεο με επίκεντρο το WordPress. Σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε μια προβολή διαφανειών πλήρους οθόνης στο παρασκήνιο που υποστηρίζει YouTube και βίντεο που φιλοξενούνται αυτόματα.

Το θέμα ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο WooCommerce για να παρέχει μια σταθερή πλατφόρμα για την ανάπτυξη της διαδικτυακής σας επιχείρησης. Ο σύνθετος πίνακας επιλογών σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε εύκολα κάθε λεπτομέρεια του θέματος WordPress.

Εάν θέλετε να αναδείξετε το χαρτοφυλάκιό σας με εικόνες και βίντεο, τότε το Inspiro μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ξεκινήστε με το Inspiro σήμερα!

21. Foodica

foodica

Το Foodica είναι ένα από τα καλύτερα θέματα WordPress για τη δημιουργία ιστολογίων, περιοδικών και ιστοτόπων συνταγών.

Το Foodica είναι ένα θέμα WordPress έτοιμο για το AdSense. Περιλαμβάνει πολλές τοποθεσίες banner που επιτρέπουν στους εκδότες να ανεβάζουν εύκολα διαφημιστικά banner για δημιουργία εσόδων από τον ιστότοπό τους.

Το θέμα συνοδεύεται από εγκατάσταση περιεχομένου επίδειξης 1 κλικ, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα έναν ιστότοπο παρόμοιο με τον ιστότοπο επίδειξης. Το θέμα προσφέρει επίσης 6 συνδυασμούς χρωμάτων και συνδυάζεται με οπτικό εργαλείο προσαρμογής που σας επιτρέπει να επιλέξετε εύκολα τον σωστό συνδυασμό χρωμάτων που ταιριάζει απόλυτα με την επωνυμία σας.

Ξεκινήστε με το Foodica σήμερα!

22. Καλλιάς

Καλλιάς

Το Kallyas είναι ένα από τα καλύτερα θέματα πολλαπλών χρήσεων του WordPress που ανέπτυξε η Hogash. Αυτό το premium θέμα επιτρέπει την εγκατάσταση με ένα κλικ και είναι συμβατό με δημοφιλείς προσθήκες όπως Easy Digital Downloads, BuddyPress, WooCommerce και πολλά άλλα.

Έρχεται με 70+ προκατασκευασμένα πρότυπα που ταιριάζουν στις ανάγκες του ιστότοπού σας. Τα πρότυπα ποικίλλουν από ξενοδοχεία, γυμναστήριο έως ελεύθερους επαγγελματίες και δικηγόρους. Η ομάδα του έχει δημιουργήσει πολλούς συνδυασμούς “Header”, για να εξασφαλίσει τη μέγιστη ευελιξία για κάθε χρήστη.

Και πέρα ​​από όλα τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά, η Kallyas προσφέρει ακόμη και μια έτοιμη υποδομή SEO για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας δεν θα είναι θαμμένος σε εκατομμύρια αποτελέσματα αναζήτησης.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο Kallyas.

Ξεκινήστε με το Kallyas σήμερα!

23. Fury

μανία

Το Fury είναι ένα δωρεάν θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που μπορείτε να κατεβάσετε από το αποθετήριο θεμάτων WordPress. Το θέμα Fury ταιριάζει καλύτερα για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος.

Η κολλώδης γραμμή πλοήγησης παραμένει στην κορυφή του ιστότοπού σας WordPress ακόμα και όταν κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα. Στη δεξιά γωνία της γραμμής πλοήγησης, μπορείτε να βρείτε το μενού Ο λογαριασμός μου, το πλαίσιο αναζήτησης και το κουμπί καλαθιού αγορών. Αυτό παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών στους πελάτες σας.

Ο εύκαμπτος πίνακας προσαρμογής θέματος σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε εύκολα κάθε πτυχή του ιστότοπού σας στο WordPress. Το θέμα υποστηρίζει επίσης διάφορες προσαρμοσμένες διατάξεις για σελίδες και διατάξεις ιστολογίου για μεμονωμένες αναρτήσεις.

Ξεκινήστε με το Fury σήμερα!

24. Αγκάμα

θρησκείες

Το Agama είναι ένα ακόμη δωρεάν θέμα πολλαπλών χρήσεων του WordPress που μπορείτε να κατεβάσετε από τον κατάλογο θεμάτων του WordPress.

Το Agama είναι ενσωματωμένο στο Bootstrap με υποστήριξη παράλλαξης. Καθώς οι επισκέπτες σας μετακινούνται προς τα κάτω, η κύλιση παράλλαξης μετακινεί το περιεχόμενο φόντου με διαφορετική ταχύτητα από εκείνη του περιεχομένου προσκηνίου.

Αν ψάχνετε για ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων με το εφέ κύλισης παράλλαξης, τότε το Agama είναι το πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Ξεκινήστε με την Agama σήμερα!

25. Ανεβείτε

Αναβαίνω

Το Ascend είναι ένα δωρεάν θέμα πολλαπλών χρήσεων WordPress από τα Kadence Themes. Συνοδεύεται από 4 διαφορετικά σχέδια επίδειξης που μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε στον ιστότοπό σας.

Το Ascend σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε εκπληκτικές γκαλερί στον ιστότοπό σας χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε προσθήκη στο WordPress. Υποστηρίζει 3 διαφορετικά στυλ συλλογής: κανονικό, χωρίς περιθώριο και στυλ ανάρτησης.

Το Ascend είναι ένα θέμα συμβατό με το Gutenberg, που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τόσο πλούσια διάταξη ανάρτησης όσο μπορείτε να φανταστείτε με το διάσημο πρόσθετο Gutenberg.

Ξεκινήστε με το Ascend σήμερα!

26. Δαμάσκηνο

δαμάσκηνο

Το Plum είναι ένα δωρεάν θέμα πολλαπλών χρήσεων από το InkHive. Με περισσότερους από 30.000 ικανοποιημένους πελάτες και 2 εκατομμύρια λήψεις, το InHive είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους θεματικούς κόμβους του WordPress.

Το Plum διαθέτει όλες τις βασικές δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό ιστότοπο με ευκολία, όπως ανταποκρίνεται και φιλικό προς κινητά, αμφιβληστροειδή και έτοιμο για 4k, πολύγλωσση και υποστήριξη WooCommerce και ούτω καθεξής.

Σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα ένα ρυθμιστικό στην αρχική σας σελίδα και να δημοσιεύσετε μια καταπληκτική σελίδα συλλογής για να παρουσιάσετε το χαρτοφυλάκιό σας. Όλες οι επιλογές θέματος μπορούν να προσαρμοστούν από τον πίνακα Customizer.

Ξεκινήστε με το Plum σήμερα!

27. Ζώνη δικηγόρου

ζώνη δικηγόρου

Το Lawyer Zone είναι ένα σύγχρονο θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που έχει δημιουργηθεί ειδικά για νομικές επιχειρήσεις. Αυτό το θέμα αναπτύχθηκε από το Acme Themes.

Το Lawyer Zone αποστέλλεται με 9 προσαρμοσμένα widget που μπορούν να προστεθούν στην αρχική σελίδα και στην πλευρική γραμμή σας. Όλες οι επιλογές θέματος μπορούν να προσαρμοστούν στον πίνακα Customizer, ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο θέμα σας με ζωντανές προεπισκοπήσεις.

Ακολουθούν μερικές δυνατότητες του Lawyer Zone που μπορεί να σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο:

 • Ολισθητής: Δημιουργήστε όμορφα ρυθμιστικά σε οποιαδήποτε σελίδα με απεριόριστες διαφάνειες.
 • Επιλογές κεφαλίδας και υποσέλιδου: Προσαρμόστε εύκολα την κεφαλίδα και το υποσέλιδο με πολλές επιλογές στο θέμα προσαρμογής θέματος.
 • Στοιχεία ελέγχου διάταξης: Μπορείτε να ρυθμίσετε την πλευρική γραμμή σας αριστερά, δεξιά ή ακόμη και να επιλέξετε πλευρική γραμμή πλήρους πλάτους.

Ξεκινήστε με το Lawyer Zone σήμερα!

28. Μπελίνι

Μπελίνι

Το Bellini είναι ένα απλό θέμα συμβατό με το WooCommerce που διευκολύνει την κατασκευή ενός καταπληκτικού καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Bellini αναπτύχθηκε από την Atlantis Themes.

Αυτό το θέμα παρέχεται με πολλές όμορφες διατάξεις για τη δημιουργία κομψών σελίδων προϊόντων. Η εισαγωγή επίδειξης με ένα κλικ σας βοηθά να δημιουργήσετε εύκολα έναν εντυπωσιακό ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε τις σελίδες σας από την αρχή.

Με το προσαρμοσμένο πρότυπο αρχικής σελίδας, μπορείτε να εμφανίσετε κατηγορίες προϊόντων, πιο πρόσφατα προϊόντα, επιλεγμένα προϊόντα, Χάρτες Google και άλλα.

Ξεκινήστε με το Bellini σήμερα!

29. Πύλη ειδήσεων

πύλη ειδήσεων

Το News Portal είναι ένα θέμα περιοδικού WordPress που δημιουργήθηκε για εκδόσεις, το οποίο κυκλοφόρησε από το Mystery Themes. Αυτό το θέμα συνοδεύεται από 5+ widget που είναι κατάλληλα για την οργάνωση μιας διάταξης περιοδικών στην αρχική σας σελίδα.

Η προσθήκη είναι διαθέσιμη για λήψη δωρεάν από το επίσημο αποθετήριο WordPress plugin. Μπορείτε να αποκτήσετε άδεια πριμοδότησης για $ 55. Η επαγγελματική έκδοση περιλαμβάνει λειτουργίες, όπως ένα εργαλείο εισαγωγής επίδειξης με ένα κλικ, τόνους διατάξεων, ψωμιά ψωμιού μετά την αναθεώρηση και πολλά άλλα.

Η τεκμηρίωσή του είναι καλά οργανωμένη στον ιστότοπο Mystery Themes, ώστε να μπορείτε να δείτε γρήγορα κάθε πτυχή της δημιουργίας μιας ηλεκτρονικής έκδοσης με το News Portal.

Ξεκινήστε με το News Portal σήμερα!

30. Shoptimizer

επιφάνεια εργασίας shoptimizer

Το Shoptimizer είναι ένα θέμα συμβατό με το WooCommerce, το οποίο κυκλοφόρησε από το CommerceGurus, το οποίο είναι μια κορυφαία εταιρεία θεματικών WordPress που ειδικεύεται σε θέματα βελτιστοποιημένα στο WooCommerce. Με περισσότερους από 10.000 πελάτες, το CommerceGurus είναι ένας από τους καλύτερους προμηθευτές θεμάτων WooCommerce στην αγορά ThemeForest.

Μην χάσετε αυτό το άρθρο στις καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για αγορές πολλών προμηθευτών.

Το Shoptimizer έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τις μετατροπές, οπότε θα βρείτε πολλές δυνατότητες επικεντρωμένες στις μετατροπές, όπως σελίδα πληρωμής χωρίς περισπασμούς, αίτηση για δυνατότητα επιστροφής κλήσης, κολλώδεις λεπτομέρειες προϊόντος σε κύλιση και άλλα.

Όλες οι ρυθμίσεις θέματος μπορούν να προσαρμοστούν στο εργαλείο προσαρμογής θέματος. Σε αντίθεση με άλλα θέματα CommerceGurus, το Shoptimizer πωλείται αποκλειστικά στον ιστότοπό του και όχι στην αγορά ThemeForest.

Ξεκινήστε με το Shoptimizer σήμερα!

31. Atlast Business

atlast-business-wordpress-θέμα

Το Atlast Business είναι ένα δωρεάν επιχειρηματικό θέμα WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν κομψό ιστότοπο για την επιχείρησή σας. Έρχεται με τόνους επιλογών προσαρμογής και λειτουργιών, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με πλήρη ελευθερία και δημιουργικότητα.

Δείτε επίσης: Καλύτερα επιχειρηματικά θέματα WordPress

Υπάρχουν πάνω από 70 επιλογές επιλογής χρωμάτων για το στυλ κάθε τμήματος του ιστότοπού σας. Εκτός αυτού, έχει 3 κεφαλίδες, 3 υποσέλιδα, 3 μενού πλοήγησης, 4 στυλ πνευματικών δικαιωμάτων, περιοχές με widget και πολλά άλλα. Μπορείτε εύκολα και να προσαρμόσετε το θέμα σας με το πρόγραμμα προσαρμογής Live WordPress χωρίς να χρειαστεί να αγγίξετε κανέναν κωδικό.

Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες λειτουργίες, μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε από τις προσθήκες και να χρησιμοποιήσετε με αυτό. Υποστηρίζει όλες τις σημαντικές προσθήκες WordPress στην αγορά.

Ξεκινήστε με το Atlast Business σήμερα!

32. Αναβιώστε

αναβιώστε-wordpress-θέμα

Το Revive είναι ένα δωρεάν θέμα WordPress για ιστολόγια και διαδικτυακά περιοδικά που δημιουργήθηκαν από την InkHive. Έρχεται με μια καθαρή και όμορφη διάταξη περιοδικών με πολλά στυλ για να δείχνετε τις ειδήσεις και τα άρθρα σας. Είναι βελτιστοποιημένο για καλύτερη ταχύτητα και SEO.

Επιπλέον, το θέμα διαθέτει μια απόκριση και φιλική προς κινητά διάταξη που φαίνεται υπέροχη σε όλους τους τύπους συσκευών και οθονών. Επιπλέον, σας παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως εικονίδια κοινωνικών μέσων, πολλές διατάξεις κεφαλίδας, πολλαπλές διατάξεις ιστολογίου, προσαρμοσμένα widget. Επιλογές πλευρικής γραμμής και πολλά άλλα.

Το θέμα είναι πλήρως συμβατό για την προσθήκη WooCommerece που σας βοηθά να μετατρέψετε την ιστοσελίδα σας σε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ξεκινήστε με το Revive σήμερα!

33. Κατάστημα

κατάστημα-wordpress-θέμα

Αν ψάχνετε για ένα καθαρό θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου για να δημιουργήσετε ένα δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, το Store μπορεί να είναι το κατάλληλο θέμα για εσάς. Είναι ένα θέμα WooCommerce που υποστηρίζεται από το InkHive.

Το θέμα του καταστήματος διαθέτει ισχυρές επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου και πολλές δυνατότητες προσαρμογής. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρως λειτουργικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας αυτό το θέμα. Ορισμένες από τις δυνατότητές της περιλαμβάνουν πολλαπλές διατάξεις τοποθεσίας, επιλεγμένες περιοχές προθηκών προϊόντων, ρυθμιζόμενη πλευρική γραμμή και εφέ 3D.

Το θέμα είναι έτοιμο για τοπική προσαρμογή, ώστε να μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα κατάστημα στην τοπική σας γλώσσα για τους τοπικούς πελάτες σας.

Ξεκινήστε με το Store σήμερα!

34. Κάλε

kale-wordpress-θέμα

Το Kale είναι ένα από τα πιο αγαπημένα δωρεάν θέματα στο επίσημο αποθετήριο θεμάτων WordPress. Έχει μέση βαθμολογία χρήστη 5 στα 5 αστέρια. Το θέμα δημιουργήθηκε από το LyraThemes.

Το Kale είναι ένα αισθητικά όμορφο θέμα ιδανικό για τρόπους ζωής, προσωπικά, φαγητά και ιστολόγια συνταγών. Σχεδιασμένο με αγάπη και ακρίβεια, σας παρέχει ένα πραγματικά εκπληκτικό πρότυπο blog. Εκτός αυτού, μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας.

Μερικές από τις κύριες δυνατότητές της είναι δημοσιεύσεις πρώτης σελίδας, δημοσίευση επισήμανσης πρώτης σελίδας, πολλές οθόνες ροής ιστολογίου, πολλαπλές πλευρικές γραμμές, ρυθμιστικά και εύκολα μενού κοινωνικών μέσων. Είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και έτοιμο για φορητές συσκευές.

Ξεκινήστε με το Kale σήμερα!

35. Ιουλιέτα

juliet-wordpress-θέμα

Εμπνευσμένο από τον κλασικό χαρακτήρα του Σαίξπηρ «Juliet», η Juliet είναι ένα πανέμορφο θηλυκό θέμα blog από το LyraThemes. Απλό και κομψό στο σχεδιασμό, είναι ένα τέλειο θέμα για crossfit, lifestyle, ομορφιά και blogs μόδας.

Το θέμα της Juliet συνοδεύεται από πολλά στυλ και επιλογές που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα δικό σας ονειρικό blog. Διαθέτει φανταχτερή γραμμή κύλισης, κολλώδεις δημοσιεύσεις, μενού εκτός καμβά, banner πρώτης σελίδας, πολλές οθόνες ροής ιστολογίων κ.λπ..

Επίσης, το θέμα έχει ένα βαθύ επίπεδο ολοκλήρωσης WooCommerce για να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια σελίδα καταστήματος στο ιστολόγιό σας. Σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου και να τις προσαρμόσετε.

Ξεκινήστε με την Juliet σήμερα!

36. Κρισίδα

cressida-wordpress-θέμα

Το Cressida είναι ένα απλό και κομψό θέμα για προσωπικά blogs καθώς και για επαγγελματικά blogs. Έρχεται με έναν όμορφο σχεδιασμό και ισχυρές δυνατότητες που σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο ιστολόγιο πλούσιο σε λειτουργίες με αναρτήσεις βίντεο. Είναι μια δημιουργία των LyraThemes.

Με την Cressida, μπορείτε να πάρετε πολλές επιλογές για να κάνετε την πρώτη σας σελίδα ελκυστική. Διαθέτει αναρτημένες αναρτήσεις, επισήμανση θέσης, κατηγορία προώθησης, λωρίδες αναρτήσεων, επιλεγμένες σελίδες κ.λπ. για την πρώτη σελίδα του ιστολογίου σας. Εκτός αυτού, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τα εικονίδια και το φόντο του ιστολογίου σας.

Επιπλέον, διαθέτει πολλές επιλογές προσαρμογής, όπως πολλαπλά widget, banner πλευρικής γραμμής και ρυθμιστικά, εύκολα μενού κοινωνικών μέσων κ.λπ..

Ξεκινήστε με την Cressida σήμερα!

37. Τέλειο ιστολόγιο

τέλειο-blog-wordpress-θέμα

Το Perfect Blog είναι το καλύτερο δωρεάν θέμα blog WordPress που δημιουργήθηκε από το ThemeShopy. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το θέμα για ιστολόγια, διαδικτυακές εφημερίδες και αθλητικά περιοδικά. Το θέμα προσφέρει μια ελκυστική μοναδική διάταξη στυλ για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα δικό σας επαγγελματικό blog.

Το θέμα Perfect Blog βελτιστοποιείται τέλεια για τις μηχανές αναζήτησης, έτσι ώστε το ιστολόγιό σας να έχει καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Επιπλέον, διαθέτει υψηλό επίπεδο κωδικοποίησης για να εξασφαλίσει ισχυρή ασφάλεια και απόδοση υψηλής ταχύτητας.

Με το Perfect Blog, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως αποκριτικό σχεδιασμό, πρότυπα αρχικής σελίδας, υποστήριξη WooCommerce, επιλογή μεταφόρτωσης λογότυπου, διαφάνειες κ.λπ..

Ξεκινήστε με το Perfect Blog σήμερα!

38. Φωτογραφία TS

ts-φωτογραφία-wordpress-θέμα

Αν σας αρέσει να τραβάτε φωτογραφίες ως χόμπι ή θέλετε να γίνετε επαγγελματίας φωτογράφος, μπορείτε να συνεχίσετε το όνειρό σας δημιουργώντας έναν ιστότοπο φωτογραφίας. Με έναν καλά σχεδιασμένο ιστότοπο φωτογραφίας, μπορείτε να προβάλλετε τις όμορφες φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο σε ένα ευρύτερο κοινό.

Το TS Photography είναι ένα δωρεάν θέμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο φωτογραφίας. Το θέμα έρχεται με μια πλήρως ανταποκριτική σχεδίαση, έτσι ώστε οι φωτογραφίες σας να φαίνονται υπέροχες σε όλες τις συσκευές. Μπορείτε να ανεβάσετε ένα προσαρμοσμένο λογότυπο, να προσθέσετε συνδέσμους κοινωνικών μέσων, να προσθέσετε ρυθμιστικά και να δημιουργήσετε έναν μοναδικό ιστότοπο με αυτό το θέμα.

Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να πουλήσετε τις premium φωτογραφίες σας δημιουργώντας μια σελίδα καταστήματος στον ιστότοπό σας καθώς διαθέτει πλήρη υποστήριξη προσθηκών WooCommerce.

Ξεκινήστε με το TS Photography σήμερα!

39. BB Wedding Bliss

bb-γάμος-ευδαιμονία-wordpress-θέμα

Το BB Wedding Bliss είναι ένα δωρεάν θέμα WordPress για τοποθεσίες γάμου. Είναι ιδανικό για γάμο, αρραβώνα, προγραμματιστές γάμου, γαμήλια συγκροτήματα, ζευγάρια και εκδηλώσεις και συνέδρια. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θέμα και για επιχειρηματικούς ιστότοπους πολλαπλών χρήσεων.

Το θέμα BB Wedding Bliss έρχεται με έναν πλήρως ανταποκρινόμενο σχεδιασμό που κάνει τον ιστότοπό σας προσαρμόσιμο σε οποιοδήποτε μέγεθος και τύπο οθόνης. Για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με ευκολία, συνοδεύεται από ένα έτοιμο πρότυπο αρχικής σελίδας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ελάχιστη προσαρμογή.

Εκτός αυτού, διαθέτει επιλογές κοινωνικής κοινοποίησης, διάταξη ιστολογίου, ρυθμιστικά, σελίδα επικοινωνίας μαζί μας κ.λπ..

Ξεκινήστε με το BB Wedding Bliss

40. Γκέμα

gema-wordpres-θέμα

Το Gema είναι ένα σύγχρονο θέμα δωρεάν εφημερίδας από το Pixelgrade. Έχει μια μοναδική και ελκυστική διάταξη που σας βοηθά να παρουσιάσετε το περιεχόμενό σας με τρόπους που προσελκύουν την προσοχή και το ενδιαφέρον των επισκεπτών του ιστότοπού σας. Το θέμα είναι ιδανικό για ταξιδιώτες bloggers, φωτογράφους, λογοτέχνες, καθώς και για προσωπικούς bloggers.

Η Gema διαθέτει τολμηρό σχεδιασμό τοιχοποιίας που κάνει τις μικρογραφίες της ανάρτησής σας να φαίνονται υπέροχες ανεξάρτητα από τις διαστάσεις και το μέγεθός τους. Είναι βασικά ένα τολμηρό θέμα με μινιμαλιστική εμφάνιση, καθόλου ακαταστασία. Έτσι, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τολμηρούς ανθρώπους.

Επιπλέον, έχει έναν εντελώς μοναδικό τρόπο προβολής κατηγοριών και δημοσιεύσεων. Αυτό το θέμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν πειραματικό σχεδιασμό.

Ξεκινήστε με το Gema σήμερα!

41. Κυψέλη

κυψέλη-wordpress-θέμα

Το Hive είναι ένα ακόμη εκπληκτικό θέμα από το Pixelgrade. Είναι ένα απλό εργαλείο για εκδότες κάθε είδους που θέλουν να δημοσιεύσουν άρθρα, αποσπάσματα, φωτογραφίες, ιστορίες κ.λπ. Η κυψέλη προσφέρει μια υπέροχη διάταξη ιστότοπου όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε οτιδήποτε, αλλά όλα θα φαίνονται υπέροχα.

Το θέμα Hive έχει καθαρή διάταξη τοιχοποιίας και μοντέρνα τυπογραφία μαζί με μεγάλη ευελιξία. Αν σας αρέσουν οι τολμηρές και κομψές γραμματοσειρές ιστού, το θέμα της κυψέλης έχει όλα.

Είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και έτοιμο για κινητά. Ο ιστότοπός σας θα φαίνεται εντυπωσιακός σε κανονικές οθόνες καθώς και οθόνες αμφιβληστροειδούς.

Ξεκινήστε με την κυψέλη σήμερα!

42. Έμπλαστρο

patch-wordpress-θέμα

Το Patch είναι ένα δωρεάν θέμα WordPress σε περιοδικό από την Pixelgrade. Είναι ένα μοντέρνο θέμα τοιχοποιίας που είναι τόσο όμορφο όσο και φιλικό προς τον χρήστη. Το θέμα διευκολύνει τους αρχάριους να δημοσιεύουν περιεχόμενο.

Το θέμα είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για SEO και ταχύτητα. Έτσι, μπορείτε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στη δημιουργία εξαιρετικού περιεχομένου.

Το Patch είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και έτοιμο για αμφιβληστροειδή, ώστε οι εικόνες και το περιεχόμενο να προσαρμόζονται αυτόματα σε οποιονδήποτε τύπο οθόνης χρησιμοποιούν οι αναγνώστες σας για να περιηγηθούν στον ιστότοπό σας.

Ξεκινήστε με το Patch σήμερα!

43. Ογδόντα Ημέρες

ογδόντα-wordpress-θέμα

Το EightyDays είναι ένα από τα καλύτερα επαγγελματικά επιχειρηματικά θέματα WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό blog. Το θέμα δημιουργείται από το GretaThemes. Το θέμα EightyDays διαθέτει γκαλερί με πλακάκια, ενσωμάτωση Instagram και πολλές εκπληκτικές δυνατότητες, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πολλούς τύπους ιστολογίων.

Με το EightyDays, μπορείτε να απολαύσετε μια επιλογή εισαγωγής επίδειξης με ένα κλικ που καθιστά εύκολη και γρήγορη την έναρξη ενός δικού σας ιστολογίου. Μόλις εισαγάγετε τα δεδομένα επίδειξης, μπορείτε απλά να αντικαταστήσετε το περιεχόμενο επίδειξης με το προσαρμοσμένο περιεχόμενό σας και να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους αρχάριους.

Εκτός αυτού, έχει και άλλες εξαιρετικές δυνατότητες, όπως επιλεγμένο περιεχόμενο, άπειρη κύλιση, 800+ γραμματοσειρές Google, σχετικές δημοσιεύσεις κ.λπ..

Ξεκινήστε με το EightyDays σήμερα!

44. Η Τέσσερα

το τετρα-θέμα-wordpress-θέμα

Το TheFour είναι ένα ισχυρό επιχειρηματικό θέμα WordPress που δημιουργήθηκε από το GretaThemes. Το θέμα συνοδεύεται από τόνους επιλογών προσαρμογής και ισχυρές δυνατότητες, ώστε να μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο και ιστότοπους ιστολογίου χρησιμοποιώντας αυτό το θέμα.

Έχει καθαρή και ελκυστική διάταξη που έχει δοκιμαστεί για απόκριση. Το θέμα είναι εύκολο να ρυθμιστεί και να προσαρμοστεί, οπότε ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν επαγγελματικό ιστότοπο χρησιμοποιώντας αυτό το θέμα. Με το θέμα TheFour, μπορείτε να δημιουργήσετε μαρτυρίες, χαρτοφυλάκιο και να λάβετε περισσότερες επιχειρηματικές προσφορές από συνεργάτες.

Εκτός αυτού, έχει πλήρη ενσωμάτωση στο πρόσθετο Jetpack, ώστε άπειρη κύλιση, σχετικές δημοσιεύσεις είναι στα χέρια σας.

Ξεκινήστε με το TheFour σήμερα!

45. Δίδυ

θέμα didi

Αν σας αρέσει ο τρόπος ζωής ή το blogging μόδας, τότε το Didi είναι το θέμα για εσάς. Ειδικά σχεδιασμένο με γνώμονα τους bloggers, ο Didi δίνει έμφαση στο περιεχόμενό σας και το κάνει να ξεχωρίζει με έναν πραγματικά όμορφο τρόπο.

Με κομψή διάταξη και υπέροχη τυπογραφία, το Didi είναι μοντέρνο και μινιμαλιστικό με τους καλύτερους τρόπους. Το θέμα Didi περιλαμβάνει τις απαραίτητες λειτουργίες, όπως σχετικές αναρτήσεις, φόρμες εγγραφής σε ενημερωτικό δελτίο και μια ενσωματωμένη και προσαρμόσιμη περιοχή widget υποσέλιδου, ενώ αποφεύγετε την υπερβολική εμφάνιση.

Με πολλές προ-σχεδιασμένες διατάξεις αρχικής σελίδας, το Didi είναι απλό να ξεκινήσει και να λειτουργεί ως ζωντανός ιστότοπος. Το Didi είναι επίσης πλήρως ανταποκρινόμενο και φαίνεται εκπληκτικό σε οποιαδήποτε συσκευή ή πρόγραμμα περιήγησης.

Ξεκινήστε με το Didi σήμερα!

46. ​​Λάκσμι

Έγινε λήψη πάνω από 30.000 φορές, το Lakshmi γίνεται γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα του 2020. Αυτό το μοναδικό θέμα έρχεται με 9 διαφορετικές, εύκολα προσαρμόσιμες, διατάξεις που μπορούν να εξυπηρετήσουν μια ποικιλία ιστότοπων.

Το Lakshmi διαθέτει ένα εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας σελίδων που κάνει την προσαρμογή ένα αεράκι. Είναι επίσης έτοιμο για WooCommerce, οπότε η δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος είναι απλή.

Ξεκινήστε με το Lakshmi σήμερα!

47. FoodyPro

Το FoodyPro δημιουργήθηκε για bloggers τροφίμων! Με αυτό το απλό θέμα, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσετε ένα blog τροφίμων και μια βιτρίνα WooCommerce.

Οι γρήγοροι χρόνοι απόκρισης, η βελτιστοποίηση SEO και η φιλικότητα προς τα κινητά είναι όλα χαρακτηριστικά του FoodyPro. Είναι επίσης έτοιμο για μετάφραση και διαθέτει ευρετήριο συνταγών με προσαρμοσμένη περιοχή widget για φίλτρα. Με την εγκατάσταση με 1 κλικ, η ρύθμιση δεν θα ήταν ευκολότερη. Είναι όνειρο κάθε φαγητού blogger που πραγματοποιείται.

Ξεκινήστε με το FoodyPro σήμερα!

48. Infinity Mag

Είτε ξεκινάτε ένα περιοδικό, έναν ιστότοπο ειδήσεων ή ένα blog, το θέμα Infinity Mag είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μοντέρνο και καθαρό με το σχεδιασμό του, το Infinity Mag ανταποκρίνεται πλήρως και φαίνεται τέλειο σε οποιαδήποτε συσκευή ή πρόγραμμα περιήγησης.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διάταξης σε ολόκληρο τον ιστότοπο ή πλαισίου και να επιλέξετε τις θέσεις της πλευρικής γραμμής σας. Το Infinity Mag περιλαμβάνει επίσης ένα επιλεγμένο καρουσέλ δημοσιεύσεων και προσαρμοσμένα widget για να κάνει τον ιστότοπό σας μοναδικό. Για να μην αναφέρουμε το θέμα είναι φιλικό προς το SEO και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εξαιρετικές ομάδες υποστήριξης του ThemeInWP.

Ξεκινήστε με το Infinity Mag σήμερα!

49. Προσαρμόστε

Η προσαρμογή, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο, εξαιρετικά ευέλικτο, θέμα WordPress. Με δεκάδες προκατασκευασμένους ιστότοπους διαθέσιμους και έτοιμους για εισαγωγή, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας σε λίγα λεπτά!

Χτισμένο με γνώμονα τους δημιουργούς σελίδων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο δημιουργίας σελίδων θέλετε να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας στην τελειότητα. Και, χρησιμοποιώντας το εργαλείο προσαρμογής WordPress, θα έχετε απεριόριστες ρυθμίσεις τυπογραφίας για να παίξετε.

Αποκριτικό, ελαφρύ και γρήγορο, το θέμα Προσαρμογή είναι βελτιστοποιημένο για SEO και διαθέτει εξατομικευμένη υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ξεκινήστε με το Customify Today!

50. Γόνιμο

Καρποφόρα

Το Fruitful είναι ένα δωρεάν θέμα μινιμαλιστικής απόκρισης WordPress που συνοδεύεται από έναν ισχυρό πίνακα επιλογών θέματος. Το Fruitful δημιουργήθηκε από μια κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης WordPress της Ουκρανίας που ονομάζεται Fruitful Code.

Το θέμα Fruitful σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ αποκριτικών και σταθερών διατάξεων HTML. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικούς τύπους διάταξης όπως πλήρες πλάτος, δεξιά πλευρική γραμμή και αριστερή πλευρική γραμμή.

Το γόνιμο θέμα συνδυάζεται με 25 widget, συμπεριλαμβανομένων 12 τυπικών widget WP (όπως αρχεία, κατηγορίες, κείμενο, κ.λπ.), 12 widget WooCommerce (όπως φίλτρο μέσης βαθμολογίας, αναζήτηση προϊόντων, προϊόν με κορυφαία βαθμολογία) και 1 καρποφόρο widget: Αρχείο ειδήσεων.

Ξεκινήστε με το Fruitful σήμερα!

51. Τρόπος ταξιδιού

TravelWay

Το Travel Way είναι ένα ανταποκρινόμενο θέμα WordPress που έχει δημιουργηθεί για ταξιδιωτικά γραφεία και ταξιδιωτικούς πράκτορες. Συνοδεύεται από 9+ προσαρμοσμένα widget που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αρχική σελίδα και στην πλευρική γραμμή. Το Travel Way είναι επίσης συμβατό με το drag and drop SiteOrigin Page Builder.

Ακολουθούν μερικές ενσωματωμένες λειτουργίες του Travel Way που θα βρείτε χρήσιμες:

 • Απεριόριστο ρυθμιστικό: Χωρίς ένα ειδικό slider plugin, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά ρυθμιστικά WordPress με ευκολία.
 • Εισαγωγή επίδειξης με ένα κλικ: Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπως και ο ιστότοπος επίδειξης.
 • Στοιχεία ελέγχου διάταξης: Το Travel Way σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την πλευρική γραμμή σας αριστερά ή δεξιά. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε μια περιοχή περιεχομένου πλήρους πλάτους χωρίς πλευρική γραμμή.

Ξεκινήστε με το Travel Way σήμερα!

52. Ημερολόγιο WP

Θέμα ημερολογίου WP

Το ημερολόγιο WP είναι ένα τέλειο θέμα WordPress για περιοδικά ειδήσεων, περιοδικά ή προσωπικά ιστολόγια. Έχει αναπτυχθεί από το MysteryThemes, ένα δημοφιλές θεματικό κέντρο WordPress.

Το θέμα Ημερολόγιο WP έρχεται με δεκάδες επιλογές προσαρμογής για να τροποποιήσετε τον ιστότοπό σας με τον τρόπο που θέλετε. Όλες οι επιλογές προσαρμογής μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας το Customizer, ώστε να μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση και να τροποποιήσετε την εμφάνιση του θέματος. Προσφέρουν υποστήριξη πελατών μέσω φόρουμ στον ιστότοπό τους.

Ξεκινήστε με το ημερολόγιο WP σήμερα!

53. Μοροσέτα

Μοροσέτα

Το Moroseta είναι ένα ακόμη μινιμαλιστικό θέμα WordPress, που δημιουργήθηκε από το PanKogut. Εκτός του πλαισίου, το Moroseta σάς επιτρέπει να δημιουργείτε όμορφα ρυθμιστικά για επιλεγμένες αναρτήσεις στην αρχική σας σελίδα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εμφανίσετε ένα πλαίσιο προώθησης στην αρχική σας σελίδα και σε άλλες σελίδες. Η σελίδα ιστολογίου διαθέτει 5 διατάξεις, ώστε να μπορείτε να δώσετε μια μοναδική εμφάνιση στα άρθρα του ιστολογίου σας.

Ακολουθούν μερικές δυνατότητες του Moroseta που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες:

 • Εγκατάσταση επίδειξης με ένα κλικ
 • Επιλογές για προσθήκη του Google Analytics
 • Επιλογή κεφαλίδας και υποσέλιδου με δυνατότητα προσθήκης κοινωνικών εικονιδίων.

Ξεκινήστε με το Moroseta σήμερα!

54. Γοητεύστε

Γοητεύω

Το Mesmerize είναι ένα θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων, που αναπτύχθηκε από την Extend Themes. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του ιστότοπού σας για εφαρμογές και λογισμικό για κινητά. Το Mesmerize σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν μοναδικό ιστότοπο με μεταφορά και απόθεση. Η δωρεάν έκδοση του θέματος Mesmerize συνοδεύεται από μια προκαθορισμένη αρχική σελίδα, μαζί με 5 σχέδια κεφαλίδας και πάνω από 30 τμήματα περιεχομένου με δυνατότητα προσαρμογής.

Με την premium έκδοση, θα λάβετε 100+ προκαθορισμένα μπλοκ για να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό ιστότοπο σε χρόνο μηδέν. Το καλύτερο από όλα, σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε το ζωντανό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το Customizer. Το Mesmerize προσφέρει 3 premium σχέδια, ξεκινώντας από 79 $.

Αν ψάχνετε για ένα πολύ προσαρμόσιμο θέμα WordPress που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας χρησιμοποιώντας το Customizer, τότε σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Mesmerize.

Ξεκινήστε με το Mesmerize σήμερα!

55. Γραπτά

Γραπτά

Το Writings είναι ένα θέμα WordPress συμβατό με το Gutenberg, σχεδιασμένο για συγγραφείς και επαγγελματίες bloggers. Επειδή το Writings λειτουργεί άψογα με το Gutenberg, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπλοκ για να δημιουργήσετε όλους τους τύπους περιεχομένου.

Μπορείτε να κατεβάσετε μια δωρεάν / lite έκδοση του θέματος από το αποθετήριο WordPress. Η premium έκδοση συνοδεύεται από βελτιωμένες λειτουργίες, όπως περιοχή widget κάτω, 3 επιπλέον πρότυπα σελίδων, 2 διατάξεις περιεχομένου αρχικής σελίδας και άλλα. Το Writings είναι επίσης συμβατό με το πρόσθετο Atomic Blocks που επεκτείνει το σύνολο μπλοκ Gutenberg.

Ξεκινήστε με τα γραπτά σήμερα!

56. Εικόνες

εικόνες

Το Imagery είναι ένα μινιμαλιστικό θέμα WordPress που δημιουργήθηκε από τα θέματα Dinev. Το Imagery υποστηρίζει επίσης πρόσθετα όπως το Atomic Blocks και το Stackable που επεκτείνουν το σετ μπλοκ επεξεργασίας Gutenberg. Αυτό το θέμα έρχεται με διάταξη χωρίς πλευρική γραμμή με την επιλεγμένη εικόνα ή παρουσίαση γκαλερί στην κορυφή.

Το frontend περιλαμβάνει διάφορες ενότητες, όπως επιλεγμένο περιεχόμενο, περιεχόμενο σελίδας, ενότητα τελευταίων δημοσιεύσεων και ενότητα χαρτοφυλακίου. Μπορείτε να διαχειριστείτε αυτές τις ενότητες στο Customizer.

Ξεκινήστε με τις εικόνες σήμερα!

57. Κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου TC

TC Ηλεκτρονικό εμπόριο

Το TC E-commerce Shop είναι ένα δωρεάν θέμα WordPress που δημιουργήθηκε για τη λειτουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε από το Themes Caliber, μια ομάδα που πουλά θέματα παγκόσμιας κλάσης που ανταποκρίνονται.

Διατίθεται τόσο η δωρεάν όσο και η premium έκδοση του θέματος TC E-commerce Shop. Η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να προβάλλετε τα προφίλ κοινωνικών μέσων, να ανεβάζετε λογότυπο και να σας βοηθά να δημιουργήσετε ρυθμιστικά. Η premium έκδοση συνοδεύεται από 3 διαφορετικές διατάξεις ιστολογίου, 2 σελίδες και πολλά άλλα.

Ξεκινήστε με το TC E-commerce Shop

58. Σύνολο

Σύνολο

Το Total είναι ένα θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που διατίθεται με πολλές δυνατότητες. Το Total σας βοηθά να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας WordPress με τον τρόπο που θέλετε μέσω του WordPress Customizer.

Μια δωρεάν / lite έκδοση είναι διαθέσιμη για λήψη στο αποθετήριο WordPress. Εάν θέλετε βελτιωμένες λειτουργίες, όπως εισαγωγή επίδειξης με ένα κλικ, συγκατάθεση cookie για συμμόρφωση με το GDPR, μενού mega, διατάξεις πολλαπλών κεφαλίδων και πολλά άλλα, μπορείτε να εγκαταστήσετε την επαγγελματική έκδοση του θέματος.

Ξεκινήστε με το Total σήμερα!

59. Vogue

vogue-wp-θέμα

Το Vogue είναι ένα απλό, καθαρό και ελάχιστο επιχειρηματικό θέμα WordPress κατάλληλο για επιχειρηματίες και μικρές εταιρείες. Διατίθεται σε 2 γεύσεις: δωρεάν και premium.

Το θέμα Vogue έρχεται με ένα βαθύ επίπεδο ολοκλήρωσης WooCommerce, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου εύκολα. Έχει προσαρμοσμένες επιλογές σχεδίασης WooCommerce για τη σελίδα του καταστήματος.

Διαθέτει 4 διατάξεις κεφαλίδας, 4 διατάξεις ιστολογίου και 2 στυλ υποσέλιδου. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε ολόκληρες τις ρυθμίσεις θέματος με προεπισκοπήσεις σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας το εργαλείο προσαρμογής WordPress.

Ξεκινήστε με το Vogue σήμερα!

60. Avant

avant-θέμα

Το Avant είναι ένα δωρεάν και premium θέμα πολλαπλών χρήσεων για το WordPress. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια μεγάλη ποικιλία από ιστότοπους που κυμαίνονται από ένα απλό blog έως ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιώντας αυτό το θέμα.

Το Avant θέμα σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε εύκολα μια μοναδική εμφάνιση στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 7 κομψές διατάξεις κεφαλίδας, 5 διατάξεις ιστολογίου και 3 διατάξεις υποσέλιδου και να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο της φαντασίας σας.

Η προσθήκη υποστηρίζει το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Elementor, WooCommerce, WPForms και Breadcrumb NavXT.

Συσκευασμένο με πολλές εξαιρετικές δυνατότητες, το Avant Premium διατίθεται με μόλις 29 $.

Ξεκινήστε με το Avant σήμερα!

61. Κόνικα

conica-wordpress-θέμα

Το Conica είναι ένα ακόμη ισχυρό θέμα πολλαπλών χρήσεων για το WordPress. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία ενός ευρέος φάσματος ιστότοπων, όπως ιστολόγιο, επιχειρηματικός ιστότοπος, ηλεκτρονικό κατάστημα κ.λπ..

Έρχεται με πολλές επιλογές προσαρμογής που είναι εύχρηστες ακόμη και για αρχάριους χρήστες.

Το θέμα παρέχει μια σειρά από εκπληκτικά χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν σύγχρονο ιστότοπο. Διαθέτει βαθιά ενσωμάτωση WooCommerce, επιλογές κεφαλίδας, ρυθμιστικά αρχικής σελίδας, λίστα ιστολογίων και στυλ σελίδας αρχειοθέτησης και πολλά άλλα.

Η Conica είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα υπέροχο θέμα για όλους τους τύπους ιστότοπων.

Ξεκινήστε με την Conica σήμερα!

62. Σίδνεϊ

Θέμα του Σίδνεϊ

Παρόμοια με την Hestia, το Sydney προσφέρει επίσης δωρεάν και premium έκδοση του θέματος πολλαπλών χρήσεων. Το Σίδνεϊ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress στο δωρεάν αποθετήριο θεμάτων WordPress.org.

Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε επιπλέον widget, live customizer και προκατασκευασμένα πρότυπα για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας. Το Sydney συνεργάζεται άψογα με το WooCommerce, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Είναι έτοιμη για μετάφραση και λειτουργεί με το ζωντανό εργαλείο προσαρμογής θέματος WordPress.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του Σίδνεϊ.

Ξεκινήστε με το Σίδνεϊ σήμερα!

63. CityLogic

αστική λογική

Το CityLogic είναι ένα εκπληκτικό θέμα WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο, από ταξίδια έως επιχειρήσεις, τρόπο ζωής, ακόμη και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Το θέμα CityLogic αναπτύχθηκε από το Out the Box, ένα κορυφαίο κατάστημα θεμάτων WordPress.

Το δωρεάν θέμα WordPress συνοδεύεται από όλες τις βασικές δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε έναν εκπληκτικό ιστότοπο. Το CityLogic είναι συμβατό με μια σειρά από δημοφιλή πρόσθετα όπως το WooCommerce, το WPForms και το Elementor κ.λπ..

Με την premium έκδοση του θέματος, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε ιστότοπο μίας σελίδας ενεργοποιώντας απλώς τη λειτουργία μίας σελίδας. Παίρνετε επίσης ατελείωτες επιλογές για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress, όπως πολλές επιλογές διάταξης, κολλώδες μενού πλοήγησης και κολλώδη κεφαλίδα κ.λπ..

Ξεκινήστε με το CityLogic σήμερα!

64. Πανοραμική

πανοραματικός

Το Panoramic είναι ένα ακόμη όμορφο, ανταποκρινόμενο θέμα WordPress από το Out the Box. Το Panoramic σάς επιτρέπει να προσθέσετε ένα όμορφο ρυθμιστικό αρχικής σελίδας χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα πρόσθετο. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το plugin του SiteOrigin drag and drop page builder, ακόμη και ένας απόλυτος αρχάριος μπορεί γρήγορα να δημιουργήσει όμορφες διατάξεις σελίδας.

Η εκτεταμένη τεκμηρίωσή τους σάς βοηθά να καθοδηγήσετε κάθε πτυχή της δημιουργίας ενός ιστότοπου με το πανοραμικό θέμα.

Μια δωρεάν έκδοση του θέματος είναι διαθέσιμη στο αποθετήριο WordPress. Μπορείτε να αγοράσετε την premium έκδοση για $ 25.

Ξεκινήστε με το Panoramic σήμερα!

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να βρείτε το καλύτερο θέμα WordPress για τον ιστότοπό σας. Ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τις επιλεγμένες λίστες με τα φθηνά premium θέματα WordPress και 27 καλύτερες προσθήκες WordPress που πρέπει να έχετε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map