10 najboljih dodataka trake za obavijesti o WordPressu za jačanje angažmana

dodaci na traci s obavijestima, traka s obavijestima za wordpress


Želite li na svoju web stranicu WordPress dodati traku s obavijestima?

Dodavanje traka s obavijestima na vašu web lokaciju može biti izvrstan način za obavještavanje ljudi o bilo kojim važnim događajima, proizvodima ili uslugama, itd. Bez ometanja njihovog iskustva u pretraživanju..

Pomoću trake s obavijestima također možete povećati prodaju, povećati angažman posjetitelja i iskusite poboljšanu generaciju potencijalnih klijenata za vaše poslovanje.

Oni su posebno korisni ako pokrenete promociju, pokrenete novi proizvod ili organizirate poklon za svoje posjetitelje. Pomoću trake obavijesti možete obavijestiti ljude bez dodatnih napora.

U današnjem ćemo vam članku reći o nekim najboljim dodacima na traci s obavijestima koji se isporučuju s sjajnim značajkama. Prije toga, pogledajmo nekoliko slučajeva kada možete upotrijebiti traku s obavijestima.

Najbolji dodaci za informacijsku traku za WordPress – neki slučajevi upotrebe

Nekoliko je slučajeva kada vam upotreba trake s obavijestima može biti od pomoći. Evo nekoliko njih –

 • prikaz poruke na web mjestu
 • nude promo kodove
 • stvoriti hitnost
 • pretvaranje kupaca u pretplatnike
 • promovirati stranice na društvenim medijima i povećati sljedbenike
 • poboljšati navigaciju po web mjestu pomoću CTA banera
 • snimanje e-pošte
 • i više…

  Dakle, ako ste spremni, provjerite naš dodatak dodataka na WordPress traci s obavijestima.

  1. OptinMonster

  OptinMonster

  OptinMonster je jedan od najpopularnijih softvera za akviziciju klijenata i generiranje olova koji vam omogućuje dodavanje različitih vrsta obavijesti na vaše web mjesto. Osim što posjetitelje obaviještavate o nadolazećem događaju ili promociji, to vam pomaže da zabilježite potencijalne ponude s mnoštvom opcija ciljanja. Dolazi s alatom za lako izradu drag and drop alata za izradu stranica koji olakšava izradu i dizajn navigacijskih traka.

  Možete ga koristiti za izradu skočnih prozora, plutajućih traka, kliznog okvira za pomicanje i još mnogo toga.

  Najbolje od svega je što ga možete koristiti za pokretanje kampanja osjetljivih na vrijeme i datum i prikazivanje poruke posjetiteljima u pravom trenutku kako biste potaknuli konverzije. Pomoću timera za odbrojavanje vremena, možete stvoriti osjećaj žurnosti koji zauzvrat povećava prodaju i prihod.

  OptinMonster nudi nekoliko drugih značajki poput otkrivanja preporuka, ciljanja geo-lokacije, otkrivanja adblock-a, mogućnosti pametnih oznaka i još mnogo toga.

  2. WP traka s obavijestima

  Ako želite prikazati elegantnu traku s obavijestima na vašoj web stranici, WP Obavijest je najbolja opcija za vas. Ovo je super responzivan, SEO optimiziran dodatak za WordPress traku s obavijestima koji vam pomaže poboljšati vaše marketinške strategije. Također možete prilagoditi njegovu boju tako da odgovara vašem ukupnom izgledu web mjesta. Korisnicima možete pružiti mogućnost sakrivanja trake s obavijestima.

  Osim toga, omogućuje vam da napravite split test kako biste vidjeli koja inačica najbolje radi za vas. Također možete pratiti broj pregleda i klikova koje traka prima u određenom vremenskom razdoblju. Dodatak omogućuje integraciju navigacijske trake s vašim omiljenim marketinškim uslugama.

  3. Pozdrav Bar

  Hello Bar popularan je dodatak za obavijesti koji dolazi sa zadivljujućim značajkama. Možete ga koristiti za dodavanje obavijesti na svoju web stranicu bez kodiranja niti jednog retka. A dodatak je super jednostavan i brz za korištenje. Dakle, čak i ako nemate prethodno iskustvo s njim, možete se nositi s tim profesionalcem.

  Pomoću ovog dodatka na svoju stranicu možete čak dodati klizače obavijesti i zvona upozorenja. Ako svoj dodatak želite integrirati s davateljem usluga e-pošte za marketing, to je moguće i. Podržava razne usluge kako bi vam olakšali stvari. Kao gest zahvalnosti, možete dodati i prilagođenu stranicu zahvale. A ako niste sigurni je li traka s obavijestima dovoljno dobra da vam pomogne u pretvorbi, nastavite i napravite podijeljeni test.

  4. PushEngage

  PushEngage je još jedan sjajan WordPress dodatak za obavijesti koji vam omogućuje automatsko slanje web push obavijesti posjetiteljima. Možete prilagoditi ove obavijesti i pokrenuti ih na temelju radnji kupca. Ako posjetitelj odgovori na CTA-ove koje koristite na ove obavijesti, imate mogućnost slanja automatskog odgovora. PushEngage također dobro funkcionira na različitim preglednicima i uređajima.

  Jednostavno možete zakazati svoje obavijesti u željenim terminima. Da bi vaša poruka bila privlačnija i jasnija, omogućuje vam i upotrebu velikih slika i emojija.

  5. Traka najava

  Traka najave Themify najbolja je opcija ako želite dodati traku s obavijestima na svoju web stranicu. Rad s obavijestima postaje tako jednostavan da ćete se jednostavno svidjeti. Bilo da se radi o zakazivanju obavijesti, stiliziranju ili prikazivanju na vašoj web lokaciji, možete sve učiniti u trenu..

  Omogućuje vam da dodate ove obavijesti u svoje widgete kao ljepljivu traku ili čak možete koristiti i kratki kôd koji generira i dodati ga gdje god želite na web mjestu.

  Omogućuje vam postavljanje šipke onako kako želite. Također možete raditi na njegovom fontu, boji i stilu te dodati nekoliko stilova pomicanja kako biste izgledali privlačno. Osim toga, dodatak je kompatibilan s raznim drugim modernim i naprednim dodacima.

  6. Traka za noge – traka za obavijesti WordPressa

  Baš kao što samo ime govori, traka s obavijestima o podnožju noge omogućuje vam dodavanje neograničenih traka za noge na svoju web stranicu. Imate fleksibilnost tako da se na svakoj stranici prikazuje drugačije ili dajete dosljedan izgled, ovisno o tome što želite. Širinu ovih traka možete jednostavno prilagoditi i koristiti svoju uvjetnu logiku za stranice.

  Ovaj dodatak sadrži i napredne značajke poput alata za biranje boja koji drži da se traka s obavijestima uklopi u vašu WordPress temu. Još jedna lijepa opcija koju dolaze su numerički klizači. Ovo je korisno kad želite obavijestiti korisnike s porukom koja dolazi s puno brojki. Kako biste potaknuli ljude da dijele vašu stranicu, možete dodati i razne društvene ikone.

  7. Apex traka s obavijestima

  Apex Notification Bar sjajni je WordPress dodatak za obavijesti koji dolazi s 15 unaprijed dizajniranih predložaka, od kojih je svaka potpuno prilagodljiva prema vašim potrebama. Ovim dodatkom možete dodati više traka obavijesti na svoju web lokaciju. Također možete dodati tajmer odbrojavanja da biste stvorili osjećaj hitnosti i traku za pretraživanje. Dodatak je vrlo fleksibilan u pogledu prilagodbe. Možete lako promijeniti boju, fontove i stil tako da vizualno budu zapanjujući.

  Dodatak također podržava usluge marketinga putem e-pošte, kao što je Constant Contact, što je bolja alternativa MailChimp-u i omogućava vam da dodate i obrazac kontakata 7. Da biste ga prilagodili vašem brendu, u njemu se nalazi odjeljak s prilagođenim logotipom, gdje možete prenositi svoj logotip. Pozadinska slika može brzo poboljšati njen izgled, a dodatak ima i tu mogućnost. Sve to i puno više dolazi bez kodiranja niti jednog retka. Pa ipak, na vašoj web stranici možete imati trake s obavijestima koje su najgledanije.

  8. WPFront

  dodaci na traci s obavijestima

  WPFront je još jedan dodatak trake za obavijesti WordPressa što vam olakšava dodavanje traka s obavijestima na vaše web mjesto. Ovaj dodatak je potpuno besplatan. Pomoću ovog dodatka traku s porukama možete postaviti na vrh ili dno vaše web stranice. Također imate mogućnost prikaza kada posjetitelj počne listati po stranici.

  Traka je u potpunosti prilagodljiva kada je u pitanju njezin izgled. Možete prilagoditi njegovu visinu i boju. Da biste automatski nestali, također možete postaviti datum početka i postavljanja. Ovo je sjajna opcija ako želite postaviti ograničen popust ili flash prodaju. Ako želite napraviti ljepljivu traku, i to je moguće. To osigurava da ga svi koji posjete na vašu web lokaciju vide čak i ako se pomaknu prema dolje.

  9. WP obavijesne trake

  WP obavijesne trake

  Još jedan sjajan besplatni WordPress dodatak za obavijesti je WP obavijesne trake. Ovaj MYThemeShop proizvod je lagan, jednostavan i prilagođen alat koji vam omogućuje dodavanje traka s obavijestima na vaše web mjesto bez kodiranja niti jednog retka. Nakon stvaranja svojih šipki, možete je prikazati bilo gdje. To se može nalaziti na određenoj stranici, u postu ili na vašoj početnoj stranici.

  Omogućuje vam i odabir onoga tko može vidjeti vašu poruku. U idealnom slučaju ne biste trebali imati problema s rukovanjem dodatkom. Ali ako ste ikad uspjeli, obratite se timu za podršku, koji je dostupan 24 sata dnevno.

  10. Gornja traka

  Dodatak obavijesti gornje trake

  Gornja traka omogućuje vam da dodate traku s obavijestima pri vrhu svoje web stranice. Ovu traku možete koristiti za prikaz poruka zajedno s prilagođenim vezama posjetiteljima. Možete učiniti svoje poruke vidljivim kada se posjetitelji kreću po stranici ili ih učiniti ljepljivim.

  Također vam omogućuje prilagođavanje trake uređivanjem njezine boje. Za govornike koji nisu izvorni engleski, dodatak podržava i 3 različita jezika.

  Znaci to je to. Ovo je nekoliko dodataka koje možete provjeriti želite li na svoju web stranicu dodati traku s obavijestima. U međuvremenu, trebali biste provjeriti kako automatski objaviti svoje blogove u WordPressu.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map