10 najboljih dodataka za Dropshipping za WordPress + WooCommerce

najbolji wordpress dropshipping dodaci u usporedbi


Želite započeti Dropshipping posao s WordPressom?

Dropshipping je jedno od najprofitabilnijih i najatraktivnijih mrežnih poslova, jer je u to malo rizika.

Najbolje je to što ne morate ulagati puno novca i u svoj inventar. Kada se proizvod naruči iz vaše internetske trgovine, kupujete ga od trećeg dobavljača i isporučuje ga izravno kupcu. Sve što trebate je dobra internetska veza, vaše prijenosno računalo i internetska trgovina za prikaz proizvoda.

Zašto koristiti WordPress dodatak za dropshipping?

Da biste započeli posao s Dropshippingom, morat ćete izgraditi internetsku trgovinu koja će imati sve značajke koje vašoj tvrtki treba. I što može biti bolja opcija od korištenja sjajnog dodatka koji automatski dodaje sve te značajke na vašu web lokaciju?

U ovom ćemo vam članku reći o nekim najboljim plughipping dodacima koji imaju zadivljujuće značajke. Evo nekih uobičajenih značajki koje ćete dobiti uz ove dodatke.

 1. Jednostavan način uvoza proizvoda s drugih dropshipping platformi
 2. Upravljajte uvezenim proizvodima izravno s nadzorne ploče
 3. Lako se bavite plaćanjem
 4. Jednostavna integracija s WooCommerceom i WordPressom

1. Alidropship

Dropship dodaci, alidropship

AliDropship je jedan od najpopularnijih dodataka koji je kompatibilan s WooCommerceom, a koji vam omogućuje da jednim klikom uvezete proizvode s AliExpress-a. Ovaj dodatak ima sve značajke koje su vam potrebne za Dropship web stranicu. Od AliExpressa možete zaraditi 8% provizije pri svakoj kupnji napravljenoj s vaše web stranice.

S Alidropshipom možete lako slati svoje narudžbe dobavljačima AliExpress bez napuštanja svoje WordPress nadzorne ploče. Svoje narudžbe možete automatski predati i kada od kupca dobijate nove narudžbe. Da biste stvari pojednostavili i brže, možete upotrijebiti proširenje AliDropship Google Chrome. Ovo će vam pomoći da uvozite proizvode na vašu web stranicu jedan po jedan ili skupno. Također možete odabrati nekoliko država otpreme i načine isporuke odjednom.

2. Dropship.me

DropshipMe dodatak, Dropship dodaci

Dropship.me je još jedan sjajan dodatak koji vam nudi najlakšu mogućnost vođenja vašeg Dropshipping posla. Pomoću ovog dodatka možete uvesti svoje proizvode iz kolekcije više od 50.000 najprodavanijih proizvoda za nekoliko minuta. Sve ovdje navedene proizvode stručnjaci su ručno birali. To znači da ne morate pretpostavljati koji proizvod odabrati jer su svi podjednako dobri.

Proizvodi se isporučuju i sa profesionalnim naslovima i slikama, tako da ih uopće ne trebate uređivati. Da biste izgradili povjerenje i pouzdanost, također možete prikazati stvarne recenzije kupaca za svoje posjetitelje.

3. WooDropship

WooDropship je nevjerojatan dodatak koji se jednostavno integrira s vašom web stranicom WordPress omogućenom za WooCommerce. Sve što trebate učiniti je instalirati dodatak, a zatim mu dopustiti pristup vašoj trgovini. Nakon toga možete početi uvoziti proizvode iz AliExpress-a pravo u svoju trgovinu.

Možete upotrebljavati i njegovo proširenje za Chrome kako biste uvoz proizvoda učinili još jednostavnijim. Čak imate fleksibilnost za uređivanje proizvoda AliExpress promjenom naslova, opisa, slika itd. Kako bi odgovarali izgledu vaše web stranice. Također vam nudi i alat za uklanjanje vodenih žigova koji omogućuje uklanjanje svih vodenih žigova sa slika proizvoda koje želite navesti na svojoj web lokaciji..

4. Dropificiran

oberlo alternative za WooCommerce

Dropified je sjajan softverski drophipping koji dolazi s jamicama i nevjerojatnim značajkama. Osim što ga upotrebljavate s WooCommerceom, možete ga koristiti i s nekoliko drugih platformi poput Shopify, Grovekart, CommerceHQ itd. Ovaj je softver uvelike olakšao uvoz proizvoda koje želite prodati. Također vas automatski ažurira o dostupnosti proizvoda i promjenama cijena.

Zbog mogućnosti automatskog sortiranja više ne morate stalno tražiti dobavljače koji isporučuju brojeve koje možete pratiti. Omogućuje vam promjenu podataka o proizvodu uz zadržavanje njegovih originalnih detalja. A ako niste zadovoljni s dobavljačem, nudi vam mogućnost da ga promijenite bez ikakvih problema.

5. Ezusy

Ezusy je još jedan dodatak WordPress dropshipping koji možete isprobati. S ovim je alatom mnogo lakše uvesti bilo koji AliExpress proizvod u vašu WooComerce prodavaonicu. Da biste naručili narudžbu na AliExpressu, ne morate učiniti ništa ručno. Samo kliknite proizvod i Ezusy će ga preuzeti od tamo.

Kao i gornji dodaci, i ovaj se automatski ažurira te vas obavještava o promjenama u zalihama i cijenama proizvoda. Možete koristiti Ezusy s bilo kojom temom, a kompatibilan je i s nekoliko drugih naprednih dodataka. Također je super jednostavno postaviti. Ali ako imate bilo kakav problem, jednostavno možete pogledati njegovu opsežnu bazu znanja.

6. Dropshipping WooCommercea

dodaci za drobljenje

WooCommerce Dropshipping robustan je alat za upravljanje trgovinama za sve koji imaju posao sa Dropshippingom. To vam omogućuje ne samo dodavanje proizvoda, već i pojednostavljuje način na koji upravljate dobavljačima.

Ovaj dodatak omogućuje vam da obavijestite svoje dobavljače čim njihov proizvod bude kupljen putem vaše trgovine. Ako želite, možete generirati listić za pakiranje i priložiti ga e-poštom s obavijesti o narudžbi. Također možete upravljati svojim zalihama za dobavljače na jednoj lokaciji. Također možete brzo dodijeliti svoj inventar određenom dobavljaču sa samo jednim klikom.

7. eBay Dropship za WooCommerce

Ebay Dropship za WooCommerce

eBay Dropship za WooCommerce je WordPress drophipping dodatak za vas ako želite uvesti pridružene i dropship proizvode s eBay-a. Sa samo nekoliko klikova ove proizvode možete dobiti izravno u svojoj trgovini Woocommerce. Možete smisliti varijacije proizvoda i dodati više veličina, boja. materijal itd. za raznolikost opcija za svoje kupce.

Također možete ukloniti izraze iz uvezenih proizvoda na eBayu i dodati svoje vlastite izraze. Također vam omogućuje da promijenite cijeli opis, slike i naslov i dodate svoje kako biste udovoljili potrebama svoje robne marke. Ovaj dodatak kompatibilan je s najnovijim verzijama WordPress-a i neprimjetno radi sa svim temama.

8. WooCommerce Dropshippers

dodaci za drobljenje

WooCommerce Dropshippers još je jedan sjajan dodatak koji će vašu web lokaciju WooCommerce pretvoriti u zadivljujuću platformu dropshippinga. Ovaj dodatak dolazi sa svim značajkama koje trebaju web mjesto za Dropshipping.

Također vam omogućuje prilagođavanje postavki plaćanja. Kao administrator, možete koristiti PayPal za plaćanje svojim dobavljačima. Čak imate mogućnost sakriti ili pokazati kupcima podatke svojih dobavljača..

9. WP Amazon Shop

Wp Amazon Shop, plughipping dodatak

WP Amazon trgovina za Dropshippers je besplatni dodatak WordPress dropshipping koji vam nudi najlakši način uvoza proizvoda iz Amazona na vaše web mjesto WooCommerce. Dolazi s nevjerojatnim značajkama i ima sjajne mogućnosti za maksimiziranje profita u vašem Dropshipping poslu. Pomoću ovog dodatka lako je rukovati sa svojim partnerskim programima.

Dodatak vam omogućuje potpunu kontrolu nad načinom na koji želite prikazati svoje proizvode. Od prilagođavanja oznake gumba Dodaj u košaricu do dodavanja ocjena zvjezdica i pregleda, omogućuje vam da učinite sve da vaša vitrina izgleda privlačna i pouzdana za vaše korisnike.

10. Checkout Manager za Woocommerce

čepovi za drobljenje

Checkout Manager za WooCommerce savršen je dodatak WooCommerce dropshipping za upravljanje stranicama za odlazak s lakoćom. Možete dodati ili izbrisati i preurediti polja za naplatu, polja za dostavu i dodatna polja stranice za naplatu. Nudi vam i opcije za omogućavanje ili onemogućavanje bilo kojeg polja sa stranice za odjavu.

Ako želite polje učiniti obaveznim, to je i moguće. Dodatak također ima premium verziju koja dolazi s naprednijim opcijama. Međutim, besplatni je također sjajna opcija za početak.

Znaci to je to.

Nadamo se da će vam se ovaj članak svidjeti. Ako to učinite, možda će vas zanimati i kako naučiti kako napraviti internetsku trgovinu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map