10 najboljih dodataka za izbornik restorana za WordPress (u usporedbi)

Dodaci izbornika restorana


Želite dodati izbornik hrane na web mjesto vašeg restorana?

Objavljivanje izbornika restorana na vašoj web stranici korisno je posebno ako osiguravate rezervaciju putem interneta ili dostavu hrane putem interneta. Na taj način vaši korisnici mogu shvatiti dostupne mogućnosti hrane bez potrebe za ulaskom u vaš restoran.

U ovom ćemo vam članku pokazati neke od najboljih dodataka izbornika restorana na tržištu.

Odabir dodatka za izbornik restorana

Samo zato što želite dodati izbornik hrane na svoju web lokaciju, ne znači da ćete se morati prebaciti na novu WordPress temu. Dodatak s restoranskim izbornikom neprimjetno funkcionira s bilo kojom temom WordPress restorana. To znači da možete integrirati izbornik u vaš postojeći rezervacijski sustav s lakoćom bez kompromisa na dizajnu vaše web stranice.

Pogledajmo neke od najboljih dodataka izbornika restorana za vaše web mjesto WordPress.

1. WPForms

WPForms, alati za automatizaciju marketinga

WPForms jedan je od najmoćnijih dodataka za izradu obrasca koji vam omogućuje stvaranje bilo koje vrste obrasca, uključujući obrazac za preuzimanje hrane, internetski obrazac za rezervaciju, obrazac za kontakt itd. u roku od nekoliko minuta. Najbolji dio je što nudi desetine unaprijed izgrađenih predložaka za svaku nišu koja se mogu brzo i jednostavno koristiti.

Sa WPFormsom možete lako dodati mogućnost izbora iz izbornika hrane za svoje kupce. Ako imate dugačak izbornik, tada ga možete podijeliti i na više stranica. Svojim korisnicima možete omogućiti narudžbu izravno s izbornika.

WPForms prihvaća pristupnice za plaćanje Stripe i PayPal. Za više detalja, pogledajte kako postaviti internetski sustav naručivanja hrane s WPFormsom.

2. Oblični oblici

oblikovni obrasci, dodaci za izbornike restorana

Formidable Forms još je jedan dodatak za izgradnju obrasca koji vam omogućuje dodavanje izbornika restorana na vaše web mjesto bez kodiranja niti jednog retka.

Također možete stvoriti obrasce za narudžbu, prihvaćati plaćanja, lokalizirati obrasce i učiniti mnogo više s ovim dodatkom. Integrira se s dodatnim dodacima treće strane poput MonsterInsights, AffiliateWP, LifterLMS, itd. Izvrsni obrasci mogli bi biti najbolji izbor za vas ako želite napredne značajke integrirane s obrascem izbornika vašeg restorana, kao što su složeni izračuni i još mnogo toga.

3. WPPizza

v, dodaci izbornika restorana

WPPizza moćan je dodatak izbornika restorana dizajniran posebno za održavanje internetskog izbornika restorana i prihvaćanje gotovine na narudžbe isporuke. Možete ga koristiti za postavljanje više cijena po stavki, postavljanje različitih kategorija, dodavanje opisa i još mnogo toga.

Da biste udovoljili potrebama različitih zajednica, svoje jelovnike možete prevesti i na različite jezike. Iako besplatni dodatak podržava samo gotovinu pri isporuci, premium dodatak omogućuje vam prihvaćanje naloga putem različitih pristupnika plaćanja. Ako vam je potrebna pomoć oko postavljanja, možete se obratiti njihovom timu za podršku.

4. Dodaci s pet zvjezdica

Dodaci s pet zvjezdica

Dodaci s pet zvjezdica je još jedan nevjerojatan dodatak restoranskog izbornika koji vam olakšava prikaz izbornika restorana na vašoj web lokaciji. Dodatak je jednostavno jednostavno postaviti i dolazi s nekoliko nevjerojatnih izgleda za organiziranje izbornika.

Također vam omogućuje uključivanje različitih dijetalnih izborničkih opcija poput vegetarijanskih, bez glutena, košer itd. Dodatak je kompatibilan s raznim drugim dodacima, tako da lako možete proširiti značajke web mjesta.

7. WP Food Pro

WP Hrana, dodaci meniju restorana

WP Food Pro je dodatak za restoran, dizajniran tako da naruči stavke izbornika bez ikakvih problema i bez problema. Također nudi preko 10 različitih izgleda između kojih možete odabrati.

Da biste bili sigurni da izgleda dobro na svim uređajima, imate mogućnost provjeriti i njegovu reaktivnost. Osim toga, možete odabrati i najbolje fontove, boje, prenijeti slike hrane, odabrati različite boje, postaviti dostupnost hrane prema lokaciji i još mnogo toga.

8. Izbornik restorana s pet zvjezdica

Izbornik restorana s pet zvjezdica

Izbornik restorana s pet zvjezdica je besplatni dodatak izbornika koji olakšava dodavanje izbornika restorana na vašu web stranicu. Ovim dodatkom lako možete dodati neograničen broj izbornika, uz sjajne rasporede koji na mobilnim uređajima izgledaju zapanjujuće.

Uz to, možete dodati jedinstvene fotografije i cijene za svaku svoju hranu. Također nudi dodatak na bočnoj traci na kojem možete prikazati svoje menije. Nakon što je izbornik stvoren, možete ga lako dodati bilo kojoj stranici na vašoj web stranici putem Gutenberga ili kratkog koda.

9. Jelovnik restorana

Dodatak izbornika restorana

Izbornik restorana dodatak je još jedan dodatak besplatnog izbornika restorana koji nudi vizualni uređivač izbornika za povlačenje i ispuštanje kako biste dodali izbornike na svoju web stranicu. Možete prenijeti vlastite slike hrane ili je koristiti iz svoje kolekcije za dodavanje u svoje jelovnike. Ovaj dodatak olakšava naručivanje putem interneta.

Stavke izbornika mogu se prilagoditi i promijeniti veličinu kako bi bila vizualno privlačna. Dodatak također podržava više lokacija i omogućuje vam dodavanje jednostavnog obrasca za rezervaciju restorana.

10. WP izbornik hrane i izbornik restorana

WP naručivanje hrane i izbornik restorana

WP narudžba hrane i izbornik restorana olakšava vam prikaz menija kako bi kupci mogli naručivati ​​izravno s vaše web stranice. Nudi sve što je potrebno za mrežno upravljanje restoranima. Od prikazivanja vašeg izbornika do primanja i obrade vaših narudžbi na mreži, to nudi sve mogućnosti.

Dodatak je u potpunosti brz i prilagođen mobilnim uređajima. Nudi 4 različita stila, do 5 izgleda stupaca, klizne prikaze i puno više. Ako ga želite prevesti na druge jezike, i to je moguće.

To je to! Nadamo se da vam je ovaj članak o dodacima sa najboljim restoranskim menijima bio koristan. Ako vam se ovo svidjelo, možda biste željeli znati i kako stvoriti web lokaciju za hranu i recepte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map