10 najboljih dodataka za pregled PDF-a za WordPress (u usporedbi)

PDF dodatak za WordPress


Tražite li dodatak za pregled PDF-a za svoju web stranicu WordPress? Format PDF datoteke omogućuje vašim korisnicima otvaranje, pregled i ispis dokumenata koji su objavljeni na vašoj web lokaciji.

Pomoću PDF formata možete komprimirati visokokvalitetne datoteke u relativno manju datoteku, zauzvrat štedeći svoju propusnost dok je korisnici preuzimaju. Možete čak omogućiti zaštitu lozinke u svojim PDF dokumentima kako biste ograničili neovlašteni pristup.

Nažalost, WordPress ne dozvoljava da generirate ili ugrađujete PDF datoteke prema postovima ili stranicama prema zadanim postavkama. Srećom WordPress nudi mnoštvo nevjerojatnih dodataka za pregled PDF datoteka s vaše stranice bez kodiranja niti jednog retka.

Šta radi WordPress PDF preglednik dodatak?

Pomoću PDF dodatka možete ugraditi čitav WordPress PDF preglednik u WordPress post ili stranicu. Kada korisnik sleti na vašu web lokaciju, može pregledati te datoteke u obliku knjige prelistavajući njene stranice. Oni također mogu zumirati za unošenje bilješki i ispis ovih stranica.

PDF datoteka posebno je korisna kada želite objaviti ogromne dokumente na svojoj web stranici. Pomoću WordPress PDF dodatka možete umetnuti PDF datoteku koju korisnici mogu pregledati, preuzeti i ispisati jednim klikom.

U ovom ćemo vam članku pokazati neke od najboljih PDF dodataka i usporediti njihove značajke tako da možete odlučiti koja je najbolja opcija za vašu web lokaciju.

1. PDF preglednik za WordPress

Preglednik PDF-a za WordPress

PDF Viewer je jedan od najprodavanijih premium WordPress PDF dodataka koji vam omogućuje jednostavno umetanje i prikazivanje PDF datoteka na vašoj web stranici. Dodatak je također vrlo fleksibilan u pogledu prilagodbe. To olakšava rad na izgledu vaših postova ili stranica.

Možete poboljšati PDF koristeći iskustvo, pronađite, preuzmi, podijeli, e-poštom prijatelju, navigaciju po stranici, zumiranje, ispis, otvaranje itd. Ako imate web lokaciju WooCommerce, možete prikazati popis cijena proizvoda, brošure i letke ili generirati fakturu s PDF-om. To se može učiniti na stranici proizvoda ili na bilo kojem postu ili stranici na vašem web mjestu.

Dodatak podržava oznake i veze, a također je višejezičan. Ovaj PDF dodatak je vrlo dobro dokumentiran i nudi veliku podršku.

2. dFlip PDF FlipBook WordPress dodatak

dFlip PDF dodatak

Kao što samo ime govori, dFlip PDF Flipbook nudi svojim čitateljima prekrasno 3D flipbook iskustvo. Pomoću ovog dodatka možete lako stvoriti PDF flipbook u roku od nekoliko minuta bez kodiranja.

Te knjige mogu biti zasnovane na tekstu ili slikama. Nudi veliku podršku za slike, a čak ne trebate tradicionalni PDF pretvarač slika u slike. Ako se vaš PDF otvori u pregledniku koji ne podržava 3D, dodatak će se za to pobrinuti tako što izgleda tako zapanjujuće kao što bi se činio na pregledniku koji podržava 3D..

Ovaj PDF dodatak u potpunosti koristi CSS. Dakle, čak i ako vaša datoteka sadrži teške tekstove, ne morate kompromitirati njezinu kvalitetu.

3. WooCommerce PDF fakture & Pakiranje natikača

WooCommerce PDF fakture i dodatak za pakiranje

WooCommerce PDF fakture & Pakiranje natikača posebno je korisno ako imate internetsku trgovinu. Pomoću ovog proširenja možete poslati PDF fakturu svim e-porukama s potvrdom narudžbe poslanim kupcima. Nudi vizualno upečatljive predloške kako bi računi izgledali profesionalno. Ako želite urediti i prilagoditi svoje fakture, i to je moguće.

Također možete generirati PDF fakture, kreditne bilješke i pakiranje na veliko. Ako želite stvoriti dugotrajne fakture, možete ih numerirati redoslijedom. Ova vam opcija omogućuje i prilagođeno oblikovanje brojeva. WooCommerce PDF fakture & Pakiranje Slip podržava razne jezike. Dakle, ako želite lokalizirati fakturu ili paket za pakiranje, to se lako može učiniti.

Također možete umetnuti svoj prilagođeni logotip u zaglavlje tih faktura, odabrati veličinu papira (slovo ili A4), pa čak i izmijeniti podatke trgovine / podnožje / odricanje od odgovornosti, itd. Na fakturama & paketi za pakiranje.

4. PDF Embedder

PDF Embedder je još jedan nevjerojatan WordPress PDF dodatak koji možete isprobati. Ako želite dodati PDF datoteku na svoje mjesto za WordPress, ovaj dodatak čini brz i jednostavan. Sve što trebate učiniti je prenijeti svoju PDF datoteku baš kao što učitavate svoje slike i gotovi ste. Dodatak će automatski raditi na njegovoj veličini i imate mogućnost prilagodbe veličine.

Tada možete umetnuti kratki kôd generiran dodatkom unutar vaših postova i stranica. Dodatak vam također omogućuje dodavanje Sljedeća / Prethodna gumb za jednostavnu navigaciju.

Možete čak i dozvoliti svojim korisnicima da zumiraju ako žele. Besplatna verzija ne nudi preuzimanje datoteka opcija. Da biste dodali tu mogućnost, morate upotrijebiti premium kopiju.

5. PDF i ispis

PDF ispisuje BestWebSoft

PDF i ispis je jednostavan i fleksibilan WordPress PDF dodatak koji vam omogućuje stvaranje PDF datoteka koje se mogu lako arhivirati, dijeliti i spremati. Te datoteke možete dodati u bilo koji post ili stranicu na vašem web mjestu. Da bi vaše PDF datoteke izgledale onako kako želite, nude i mogućnosti prilagodbe.

Na primjer, možete jednostavno poravnati gumbe na različitim položajima, dodavati gumbe widgetima, odabrati vrstu gumba (slika, tekst itd.) I još mnogo toga. Možete odabrati i PDF radnju. Ove datoteke možete učiniti preuzeti ili ih otvoriti u novom prozoru. Ovaj dodatak nudi nevjerojatno jednostavne postavke. Možete je i lokalizirati na različitim jezicima. Podržava RTL jezike.

6. WP Advanced PDF

WP Advanced PDF dodatak

Ako želite da vaši korisnici kreiraju PDF od vaših blogova i stranica, pokušajte pomoću WP Napredni PDF uključiti. Izvrsna je opcija za web stranice koje nude internetske časove ili objavljuju postove temeljene na znanju. Možete ga koristiti i na web stranicama s članstvom i upotrebljavati njegove značajke za ograničavanje pristupa PDF-u samo članovima.

Omogućuje vam i upotrebu prilagođenih fontova za tekst PDF datoteka, dodavanje logotipa u zaglavlje, dodavanje teksta i slike vodenog žiga u vaš PDF i još mnogo toga. Možete promijeniti margine i poravnanja da biste poboljšali njegov izgled. Dodatak nudi ID posta kao zadano ime datoteke, ali možete je promijeniti u pdf ako želiš.

7. WordPress PDF Light Viewer dodatak

WordPress PDF Light Viewer Plugin - WordPress dodatak

Sljedeći WordPress PDF dodatak na našem popisu je WordPress PDF Light Viewer dodatak. Ovo je sjajna opcija za dodavanje pdf datoteka bilo koje veličine na vaše web mjesto. Bez obzira na veličinu dokumenta, možete ga lako ugraditi u svoje postove i stranice.

Tada možete dodati opciju lijenog opterećenja, značajku zumiranja i mogućnost navigacije. Dodatak podržava prijevode na različite jezike. Da biste to učinili prikladnijim za svoje korisnike, možete omogućiti i mogućnost preuzimanja. Također ima mogućnost omogućavanja skupnoga preuzimanja pdf-a. Dodatak je prilagođen za programere i dobro je dokumentiran.

8. Pošaljite PDF za kontakt obrazac 7

Pošaljite PDF za kontakt obrazac 7

Pošaljite PDF za kontakt obrazac 7 je još jedna fantastična opcija koju možete isprobati. Za upotrebu ovog WordPress dodatka za pregled PDF-a, prvo ćete morati koristiti dodatak Contact Form 7. Ovaj će dodatak dodati uvjetnu logiku obrascu koji je generirao Kontakt obrazac 7.

Ovim dodatkom možete poslati e-poštu s pdf datotekom koju ste stvorili. Dodatak je već preuzelo više od 9k korisnika i dobili su ocjenu od 4,8 zvjezdica. Kompatibilan je s čitačima i pdf generiran tako izgleda zadivljujuće na svim uređajima.

9. Ispis, PDF, e-pošta od PrintFriendly

Ispiši PDF e-poštu PrintFriendly

Ispis, PDF, e-pošta je divan pdf dodatak koji vam omogućuje stvaranje pdf-ovih veza koje se mogu kliknuti i koje se mogu prilagoditi prema potrebnoj veličini papira. Nakon što je generiran pdf, možete ih i prilagoditi. Možete omogućiti ili onemogućiti opcije ispisa i e-pošte. Također možete dodati gumb ovim datotekama, a zatim je oblikovati baš onako kako želite da se pojave.

Dodatak nudi mogućnost dodavanja autorskih prava na svoj PDF. Možete koristiti i svoj CSS ako želite biti kreativniji. Dobra stvar je što dodatak podržava i Java i Non-Java skripte.

10. Gravity PDF

Gravity PDF - WordPress dodatak, PDF plugin, pdf wordpress dodatak

S Gravity PDF, lako je generirati digitalne pdf dokumente. Dodatak nudi 4 lijepo dizajnirane predloške koje se mogu koristiti za stiliziranje vaših pdf datoteka. Da biste ga bolje pogledali možete ga dodatno prilagoditi promjenom njegove boje, fontova itd.

Dodatak također nudi mogućnost markiranja vaših pdf datoteka dodavanjem logotipa vaše tvrtke. Podržava sve jezike, uključujući kineski, japanski i RTL. Možete ih koristiti zajedno s dodatkom Gravity Forms i omogućiti mogućnost automatskog slanja pdf-a svojim korisnicima čim ispune obrazac.

Također možete dodati napredne opcije poput ograničavanja pristupa PDF-u dok se ne izvrši plaćanje. Ova je značajka sjajna za web stranice s članstvom ili web stranice koje prodaju digitalne proizvode poput pdf-a.

To je to. Ovo su neki od najboljih PDF dodataka za WordPress koji možete isprobati. Nadamo se da ste ovaj članak smatrali korisnim. Ako to učinite, možda biste željeli provjeriti i kako stvoriti internetsku trgovinu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map