10 najboljih dodataka za prijavu i registraciju korisnika za WordPress (2020)

najbolji dodaci za prijavu i registraciju


Želite da postupci za prijavu i registraciju korisnika budu jednostavniji nego ikad? Tada morate koristiti prave dodatke za prijavu i registraciju korisnika.

Na stotine je tih dodataka koje možete izabrati. Uz malo istraživanja, shvatit ćete da svako od njih tvrdi da je najbolja opcija za vas. Tu počinju zbrke. Ali ne brini.

Da bismo vam pomogli odabrati najbolje, sastavili smo popis najboljih dodataka za prijavu i registraciju WordPress-a koji će vam olakšati zadatak.

Svi dodaci na ovom popisu napunjeni su nevjerojatnim značajkama i omogućuju vam da kreirate obrasce u samo nekoliko brzih i jednostavnih koraka. Pa da ih provjerimo.

1. WPForms

WPForms, dodatak za registraciju korisnika, dodatak za prijavu korisnika

WPForms jedan je od najpopularnijih dodataka za izradu obrazaca WordPress koji vam omogućuje stvaranje različitih vrsta obrazaca na vašoj web stranici. Dodatak dolazi s unaprijed ugrađenim predlošcima koji se mogu lako prilagoditi vašim potrebama.

Koristeći WPForms, možete stvoriti prekrasne prilagođene obrasce za registraciju sa značajkom zaštite od neželjene pošte. Dodatak funkcionira bez problema s drugim popularnim dodacima bez problema s kompatibilnošću.

Povezano: Kako brzo rasti svoju listu e-pošte.

Osim obrazaca za prijavu i registraciju, možete integrirati i opcije plaćanja, omogućiti trenutačne obavijesti, stvoriti obrasce s više stranica, dodati uvjetnu logiku i učiniti puno više s njom. Ovaj dodatak možete kupiti za samo 39 USD.

2. MonsterInsights

monsterinsights

MonsterInsights je jedan od najboljih dodataka koji vam omogućuje praćenje suradnje vaših korisnika s vašom web stranicom.

Instaliranjem ovog dodatka možete pratiti aktivnosti svojih prijavljenih korisnika i znati njihovo ponašanje na vašoj web lokaciji. Također vam omogućuje praćenje prilagođenih registracija i pregleda obrasca i prijava obrasca za prijavu.

Ispod je nekoliko značajki praćenja MonsterInsights koje su vam korisne:

 • Praćenje preuzimanja
 • Praćenje oglasa
 • Praćenje podružnica
 • Praćenje AMP stranica

3. ČlanPress

MemberPress

WordPress dodatak MemberPress izvrstan je proizvod koji vam pomaže u stvaranju mjesta za članstvo bez pisanja linijskog koda. Omogućuje vam lako stvaranje korisničkih prijava i obrazaca za prijavu na svom članstvu. Bez obzira jeste li novak ili napredni WordPress korisnik, ovaj će dodatak pronaći intuitivno.

Dodatak podržava bešavnu integraciju s BBPress dodatkom, što vam omogućava da integrirate forume u svoje web mjesto za članstvo.

4. ProfilPress

ProfilePress, dodatak za prijavu korisnika, dodatak za registraciju

ProfilePress je još jedan nevjerojatan dodatak koji vam omogućuje stvaranje lijepih i brzih WordPress obrazaca za registraciju na vašoj web stranici. Možete ga čak koristiti za izradu prilagođenog obrasca za prijavu, obrasca za resetiranje zaporke, stranice korisničkih profila i još mnogo toga.

Dodatak podržava bešavnu integraciju s mnoštvom popularnih dodataka, uključujući WooCommerce, BuddyPress, bBPress i mnoge druge dodatke koje biste mogli koristiti na svojoj web stranici. Možete čak dopustiti korisnicima da prenose avatare s pročelja.

5. Prijava & Pristup putem InkThemes

Prijava i pristup WordPress dodatku

Prijava & Pristup WordPress dodatku od strane InkThemes omogućuje vam stvaranje prilagođenih obrazaca za prijavu pomoću Captcha, tako da možete omogućiti prijavu korisnika na sučelju vaše web stranice bez brige o automatiziranim prijavama neželjene pošte. Dodatak je vrlo jednostavan za instaliranje, konfiguriranje i upotrebu. Kompatibilan je u svim preglednicima i sa svim modernim WordPress temama.

Uz stvaranje obrazaca za prijavu i registraciju, ovaj dodatak omogućuje vam dodavanje primamljivih gumba za poziv na radnju, poput gumba Registriraj se u obrasce.

Možete dopustiti svojim korisnicima da stvaraju vlastite lozinke i preusmjeriti ih na bilo koju stranicu kad god se prijave ili odjave. Dodatak podržava videozapise na stranici za prijavu i omogućuje vašim korisnicima da se prijave putem svojih društvenih računa poput Facebooka, Twittera itd.

6. Nextend društvena prijava

, dodaci za prijavu korisnika, dodaci za registraciju

Nextend Social Login je prilagodljiv dodatak za prijavu i registraciju za WordPress koji svojim korisnicima omogućuje prijavu na vašu web stranicu pomoću svojih društvenih platformi. Trenutno podržava društvenu prijavu putem Facebooka, Twittera i LinkedIna.

Prednost je u tome što vaš korisnik ne mora ispuniti podatke za prijavu na svoju web lokaciju. Umjesto toga, mogu se prijaviti pomoću jedne od tih platformi na kojoj su već postavili račun.

Možete dodati bilo koju opciju za koju želite da se vaši korisnici prijave, a također i odabrati mjesto na kojem želite prikazati gumbe za društvenu prijavu.

7. WPBrigade LoginPress

LoginPress Dodatak, dodatak za prijavu korisnika, dodatak za registraciju

WPBrigade LoginPress je besplatni dodatak za prijavu koji vam omogućuje dodavanje prilagođenih obrazaca za prijavu na svoju web stranicu WordPress. Dodatak je nabijen sa mnoštvom nevjerojatnih značajki, tako da možete učiniti puno više od dodavanja jednostavnog oblika.

Od korištenja unaprijed dizajniranih predložaka, dodavanja logotipa, prikazivanja prilagođene poruke o pogrešci za prijavu i još mnogo toga, nudi sjajne mogućnosti za stvaranje zadivljujućeg obrasca za prijavu na vašoj web stranici. Pozadinu oblika možete čak i oblikovati sjajnom bojom ili slikom.

Opcija Google Recaptcha pomaže vam da zaštitite svoj obrazac od svih sigurnosnih prijetnji. Dodatak također podržava automatsku prijavu, društvenu prijavu, preusmjeravanja za prijavu, pa čak omogućuje i ograničavanje mogućnosti prijave..

8. Registracijski i pozivni kodovi CM

dodatak za prijavu korisnika, dodatak za registraciju, CM Registracija i pozivnički kod

S Registracijski i pozivni kodovi CM, možete pronaći neke fantastične obrasce za prijavu i registraciju za vaše web mjesto. Pomoću ovih obrazaca možete upravljati tko se može registrirati na vašem web mjestu.

Omogućuje vam izradu skočnih prijava za prijavu i registracijskih obrazaca temeljenih na Ajaxu bez da morate kodirati jedan redak. Prednost prijave Ajax je u tome što vaši korisnici mogu ostati na istoj stranici dok su prijavljeni bez potrebe za osvježavanjem stranice. Dodatak nudi i opcije za slanje potvrda e-pošte i slanje potpuno prilagodljivih e-poruka.

Ovaj dodatak podržava mnoštvo drugih naprednih WordPress dodataka i kompatibilan je s bilo kojom WordPress temom.

9. Prilagodba prilagođene stranice za prijavu

Custom LoginPage Customizer

Prilagođavanje stranice prilagođene stranice za prijavu odličan je alat za prilagođavanje stranice za prijavu izravno s vašeg WordPress Customizer-a. To znači da možete pregledati promjene prije nego što stranicu gurnete na web lokaciju uživo.

Također možete koristiti Custom Customer Customizator stranica, kao i sve dodatke koje želite upotrebljavati na vašoj web lokaciji. Ovaj je dodatak kompatibilan i s najnovijim verzijama programa WordPress.

Dodatak također prima česta ažuriranja i savršen je za sve koji žele moderan dizajn za svoje obrasce za prijavu.

10. WP korisničko sučelje

WP US Frontend

WP korisničko sučelje je jedan od besplatnih dodataka za prijavu i registraciju korisnika koji vam omogućuje mnogo više od stvaranja obrasca za prijavu. Ovim dodatkom možete dopustiti korisnicima da sa prednje strane vaše web stranice pošalju post za vašu recenziju.

Dodatak dolazi s alatom za izgradnju i povlačenjem pa možete odmah pregledati kako izgledaju obrasci bez potrebe za prebacivanjem između pregleda i sastavljača. Dodatak je kompatibilan i s Gutenbergovim uređivačem.

Omogućuje vam čak i prilaganje datoteka, slanje stvari s prednje strane, postavljanje statusa posta, objavljivanje poruka i ažuriranje tekstova na gumbu za slanje.

Bonus: Pogledajte najbolji WordPress dodatak za dijeljenje podataka.

Ovo su neki od dodataka pomoću kojih možete dodati obrasce za prijavu i registraciju na svoju web stranicu. Ako vam se ovaj članak svidio, možda biste trebali provjeriti kako pravilno stvoriti prilagođenu stranicu za prijavu u WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map