10 najboljih WordPress anketa za prikupljanje povratnih informacija korisnika (u usporedbi)

najbolji wordpress dodaci za istraživanje u usporedbi


Želite li na svoju web lokaciju dodati obrasce za istraživanje i prikupiti povratne informacije korisnika za svoje proizvode ili usluge? U WordPressu možete upotrijebiti dodatak za anketu kako biste lako napravili mrežno istraživanje na svojoj web lokaciji. Međutim, prisutnost nekoliko dodataka na tržištu može otežati prepoznavanje najboljeg dodatka za vaše potrebe.

Zato smo odabrali najbolje dodatke za anketu za WordPress koji će vam pomoći pri prikupljanju povratnih informacija korisnika. Molim.

Odabir najboljeg dodatka za anketu za WordPress

Dobar dodatak za anketu čini vaš obrazac dopadljivim očima korisnika. Sučelje za jednostavno korištenje podjednako je važno tako da jednostavno možete konfigurirati ankete.

Stvaranjem učinkovite ankete na mreži, možete prikupiti mišljenja svojih korisnika i naučiti koliko dobro nalaze vaše usluge. Zatim, pomoću prikupljenih podataka, možete izvršiti poboljšanja i optimizirati web mjesto za više konverzija.

Ali to je moguće samo kad je vaša anketa zanimljiva, zabavna i korisnička. Da biste maksimalno sudjelovali s korisnicima, morat ćete osigurati da obrasci ankete izgledaju dobro i razumno. Dakle, potreban vam je dodatak koji vam omogućuje da sve to učinite.

Također ćete morati odabrati dodatak za istraživanje koji će vam omogućiti da lijepo predstavite svoja izvješća o anketama. Ako želite prikazati rezultate na svojoj web lokaciji, trebat će vam dodatak koji vam omogućuje ugrađivanje rezultata ankete. Slično tome, opcija izvoza je također važna ako želite koristiti podatke koje su korisnici poslali na drugim platformama pomoću proračunske tablice ili CRM softvera.

Dodaci s ovog popisa prikupljaju se s obzirom na značajke koje bi dobar dodatak za anketu trebao imati. Istražimo ih sada.

1. WPForms

wpforms

WPForms je najbolji dodatak za obrazac za WordPress dostupan na tržištu. To je jednostavan dodatak za izradu oblika za povlačenje i ispuštanje koji vam omogućava upotrebu jednostavnih obrazaca za istraživanje, kao i jednostavne kontaktne obrasce i napredne obrasce poput narudžbenica, obrasca za donaciju, obrasca za plaćanje itd..

WPForms dolazi s lakim za korištenje, ali moćan, Ankete i ankete addon koji omogućava kreiranje vrlo privlačnih WordPress anketa u bilo kojem trenutku. Pomoću alata za izradu oblika povuci i ispusti dodaj polja sa samo nekoliko klikova.

Dodatak nudi pametna polja za izradu vizualno privlačnih i složenih anketa. U obrascima za istraživanje možete koristiti tekstna polja, padajuća polja, radio gumbe, potvrdne okvire, ocjene (start, srce, palac gore), Likertovu ljestvicu i drugo. Nadalje, ima pametnu uvjetnu logičku značajku koja vam omogućuje filtriranje i personaliziranje pitanja na temelju prethodnih odgovora.

Povrh svega, WPForms je najbolji u svojoj mogućnosti izvještavanja o najboljim istraživanjima u klasi. Iako većini dodataka za istraživanje na tržištu nedostaje odgovarajuća analiza i značajke izvještavanja, WPForms dolazi s vizualnim izvješćima za vaše obrasce u stvarnom vremenu. Rezultate ankete možete prikazati na bilo kojoj stranici na vašoj web stranici s kratkim kodom, a također možete izvesti izvješća i dijeliti ih na društvenim mrežama ili PowerPoint prezentacijama.

Provjerite i ove usporedbe između,

  • WPForms vs TypeForm
  • WPForms vs FormStack

Pročitajte naš cjeloviti detaljni vodič o tome kako koristiti WPForms za stvaranje anketa.

2. Polldaddy

polldaddy-wordpress-survey-

Polldaddy je popularni WordPress dodatak za ankete i ankete. To je proizvod WordPress.com, pa ćete morati stvoriti račun za WordPress.com da biste dobili API dodatka. Za razliku od drugih dodataka na popisu, to nije dodatak za kontaktni obrazac, pa ga ne možete koristiti za stvaranje druge vrste obrasca.

Dodatak možete pronaći u besplatnoj verziji, kao i u premium verziji. Iako možete započeti s besplatnom verzijom, ona ima ograničene značajke, ali i nedostatak toga što će u obrascima za anketu pokazati logo Polldaddy.

Polldaddy ima jednostavno sučelje povuci i ispusti za stvaranje WordPress anketa. U svojim anketama možete koristiti različite vrste pitanja, uključujući višestruki izbor, slobodan tekst i Likertove ljestvice. Jednom kada stvorite obrasce za anketu, možete ih dijeliti na svojoj web stranici, izravnom e-poštom ili računima na društvenim mrežama i prikupljati podatke. Prije svega, omogućuje vam generiranje i dijeljenje izvješća koja se lako čitaju.

3. Oblični oblici

oblični oblici

Formidable Forms još je jedan moćan dodatak za obrazac za WordPress koji vam omogućuje lako stvaranje jednostavnih naprednih obrazaca. Dodatak nudi skup polja obrazaca spremnih za upotrebu, uključujući Likertove vage, polja za potvrde, radio gumbe, padajuće stropove itd. I jednostavno sučelje za povlačenje i ispuštanje za izgradnju složenih anketnih oblika.

Oblični obrasci izvrsno pružaju mogućnosti prikazivanja rezultata ankete u grafikonima i grafovima. Jednostavno možete stvoriti privlačne grafikone, tablice, histograme, grafičke karte i slično te ih umetnuti na svoje stranice i postove. To stvarno olakšava dijeljenje izvještaja o anketi sa publikom vaše web lokacije.

Pored toga, ako želite podijeliti izvješća sa svojim popisom e-pošte, to je jednostavno s marketinškim dodacima poput ActiveCampaign, AWeber itd..

Provjerite kako raste lista e-pošte, Zbilja brzo.

4. Ninja Obrasci

ninja oblika

Ninja Forms još je jedan popularni dodatak za kontakt kontakti dostupan na tržištu. Dodatak nudi brojna proširenja koja možete koristiti za izradu bilo koje vrste WordPress obrasca, uključujući anketni obrazac.

Jezgrani dodatak je besplatan za preuzimanje i upotrebu (možete ga izravno preuzeti s WordPress.org); međutim, morat ćete kupiti najmanje dva proširenja: Uvjetna logika i Oblici s više dijelova stvoriti obrazac za anketu. Proširenja se mogu kupiti pojedinačno ili s bilo kojim njihovim planom.

Pomoću obrazaca s više stranica možete upoznati korisnike s anketom na prvoj stranici, a zatim prikazati pitanja na drugoj stranici. To čini anketu interaktivnijom. No dodatku nedostaju značajke izvješćivanja i prezentacije podataka.

5. Učitelj kviza i ankete

kviz-i-anketa-majstor

Voditelj kviza i ankete ekskluzivni je dodatak za dodavanje anketa i kvizova na web stranicama WordPressa. Za razliku od ostalih dodataka za izradu obrasca “sve u jednom” koje smo prikazali na ovom popisu, ovaj je dodatak posebno razvijen za ankete o zgradama. Dakle, ima mnoštvo korisnih značajki za anketne forme.

Osnovni dodatak je besplatan i može se preuzeti iz službenog skladišta dodataka WordPress. Pomoću besplatne verzije dodatka možete stvoriti internetske ankete s više stranica i dodati ih na svoju WordPress web stranicu. Nakon što korisnik završi anketu, korisniku šalje poruku zahvale za popunjavanje ankete.

No značajka izvješćivanja i analize nije dostupna u besplatnoj verziji. Morat ćete kupiti njihov premium dodatak da biste ih nabavili.

6. Izrađivač oblika WD

Oblik za kavu po WD

Form Maker by WD još je jedan dodatak za izgradnju WordPress obrasca koji možete koristiti za izradu anketa. Dodatak dolazi s nizom polja obrazaca, uključujući višestruki izbor, ocjene, zvjezdice, ocjene itd. Za izgradnju obrazaca za anketu. Pomoću alata za istraživanje možete pomoću uvjetne logike stvoriti obrasce za istraživanje na više stranica.

Dodatak ima sučelje povuci i spusti za izgradnju obrasca koji stvaranje čini jednostavnim i brzim. Ako želite dodati dodatni stil svojim obrascima, možete koristiti njegovu opciju CSS editor. Pored toga, postoji više unaprijed pripremljenih obrazaca obrazaca za vaše dizajnerske potrebe.

Kad god želite više mogućnosti i opcija, možete kupiti njihove premium dodatke. Iako je ovaj dodatak dobar za stvaranje anketa, nedostaje opcija izvješćivanja.

7. WP-ankete

WP-anketa-wordpress-čep

WP-ankete su osnovni alat za kreiranje anketa u WordPress-u. Ovo vam omogućuje prikupljanje jednostavnih korisničkih odgovora putem potvrdnih okvira i radio gumba. Kada korisnici sudjeluju u vašim anketama, automatski će se prikazati rezultati odmah. Za razliku od drugih dodataka na popisu, to nije proizvođač oblika.

Stvaranje anketa pomoću ovog dodatka vrlo je jednostavno i izravno. Jednostavno idite na Ankete na vašoj WordPress nadzornoj ploči i napravite anketno pitanje i dodajte izbor odgovora. Tada možete dodati ankete na svojoj web lokaciji ili pomoću koda ili kao widgeta.

Ovo je vrlo jednostavan alat koji možete koristiti za najosnovniju anketu.

8. Obrasci CaptainForm

Oblici po captaion forme

Forms by CaptainForm je dodatak za izgradnju WordPress obrasca s širokim nizom značajki i fleksibilnosti. Dodatak vam omogućuje da stvorite bilo koju vrstu obrasca, uključujući jednostavan kontakt obrazac, anketni obrazac, obrazac za registraciju događaja, obrazac za plaćanje itd..

Dodatak nudi jednostavno i korisničko sučelje za stvaranje obrazaca. Zatim ih možete objavljivati ​​na svojim blogovima, stranicama, bočnim trakama ili skočnim prozorima kako biste prikupili povratne informacije korisnika. Ima obilje polja obrasca i uključuje uvjetnu logiku za filtriranje pitanja.

Kao vlasnik web mjesta, dobit ćete obavijesti putem e-pošte i SMS nakon svakog unosa. Također možete pregledati izvješća u stvarnom vremenu za svoje anketne obrasce.

Povezano: Najbolje usluge marketinga putem e-pošte.

9. Socijalna anketa

anketa-anketa-kviz-plugin-za

Social Polls je WordPress dodatak u fazi Opinion Stage. Dobar je izbor ako na web stranicu WordPress želite dodati različite vrste interaktivnog sadržaja, uključujući ankete, ankete, kvizove, prezentacije itd..

Svojim anketama možete dodati slike i videozapise da biste ih učinili privlačnijima. Dodatak podržava različite vrste pitanja, uključujući pojedinačni ili višestruki odabir, otvorena pitanja itd. Također, na kraju ankete možete dodati poziv na akciju radi prikupljanja potencijalnih rezultata za vaše web mjesto.

Stvaranje ankete, ankete ili bilo kojeg drugog interaktivnog sadržaja pomoću ovog dodatka vrlo je jednostavno. Kad su obrasci za anketu kreirani, možete ih dodati na različitim mjestima na vašoj web lokaciji (postovi, stranice, bočne trake).

10. Anketa YOP

yop-anketa-plugin

YOP anketa pomaže vam stvoriti jednostavne WordPress ankete i ankete za prikupljanje povratnih informacija. Tada možete dodati anketu na svoju web lokaciju koristeći kratke kodove ili widgete i istovremeno pokrenuti više anketa na vašoj web lokaciji.

Ankete koje ste stvorili mogu se klonirati ili urediti tako da možete uštedjeti vrijeme za druge zadatke. Slično tome, mogućnost zakazivanja ankete omogućava vam ranije obaviti svoj posao pomažući vam da zakažete jedno za drugim svoje ankete..

Bonus: Ne propustite da provjerite naš WordPress dodatak za stvaranje uspješnih poklona.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje WordPress dodatke za istraživanje. Možda biste željeli provjeriti i naše vodiče o tome kako stvoriti obrazac za oblikovanje tipa u WordPressu i najbolje dodatke za upravljanje oglasima u programu WordPress..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map