10 najboljih WordPress dodataka za organiziranje podataka (u usporedbi)

Najbolji dodaci za WordPress tablicu


Želite li stvoriti tablicu u stilu Excela na svojoj web stranici WordPress? Pomoću tablica možete lako usporediti značajke za različite proizvode. Odličan je način stvaranja popisa proizvoda koji se lako čitaju s više stupaca i redaka.

U ovom smo članku izabrali neke od najboljih dodataka WordPress tablice koje možete koristiti za izradu tablica na vašoj web stranici. Zapravo smo koristili stolni dodatak (TablePress) za izradu vlastite tablice za prikaz prvih 5 dodataka na našem popisu! Provjerite u nastavku.

Ukratko: Najbolji dodaci za WordPress tablicu

Instalacije / prodaja PluginPriceActive
Ninja Stoloviveć od 39 dolara50.000+
TablePressBesplatno700.000+
CSS3 responzivne tabliceod $ 20 / year10.000+
Napredne tabliceod $ 21 / year500+
ARPriceod 23 USD / god3000+

Kako odabrati najbolji dodatak za WordPress tablicu?

Na tržištu postoji mnogo besplatnih i vrhunskih dodataka WordPress tablice. Za početnike može biti zbunjujuće odabrati najbolji dodatak tablice u stilu Excela za svoj WordPress blog ili web stranicu samo zato što su preplavljeni količinom opcija.

Najlakši način da se riješi zbrka i procijeni vaše WordPress dodatke je usporedba vaših zahtjeva s značajkama dostupnih dodataka.

Dodaci za tablice imaju značajke kao što su graditelji povlačenja i ispuštanja, filteri, sortiranje, stranice, prilagodljiv dizajn, mogućnosti oblikovanja, medijska podrška i uvoz / izvoz.

Da bismo vam ovaj zadatak još olakšali, u ovom smo članku naveli najgore dodatke za WordPress tablicu. Možete brzo proći kroz svaki dodatak i njegove značajke da biste odlučili koji je najbolji dodatak za vaše web mjesto WordPress.

Zbog toga ćemo pogledati najbolje dodatke za WordPress tablicu koje možete isprobati.

1. Ninja Stolovi

Ninja Stolovi

Ninja Tables vrhunski je dodatak za WordPress tablicu. Dolazi s alatom za crtanje i ispuštanje tablice koji možete brzo preurediti stupce i redove. Također ima medijsku podršku, tako da možete dodati slike i druge podatke u svoje tablice.

Dodatak ima mogućnosti boja za stupce i retke. Možete dodati prilagođene stilove u svoje tablice i poboljšati korisničko iskustvo. Ninja tablice omogućuju vam stvaranje potpuno osjetljivih tablica koje izgledaju sjajno na svim veličinama zaslona.

2. TablePress

TablePress

TablePress je najpopularniji besplatni dodatak WordPress tablice na tržištu. Omogućuje vam jednostavno stvaranje jednostavnih, lijepih tablica. U pozadini ima sučelje poput proračunske tablice koje vam pomaže u dodavanju podataka bez pisanja ijednog retka koda.

Možete dodati tablice u svoje stranice, postove i widgete pomoću kratkih kodova. TablePress podržava filtre, paginaciju i sortiranje. Omogućuje vam uvoz / izvoz tablica iz Excel, CSV, HTML i JSON datoteka. Primjer TablePressa u akciji, pomaknite se prema gore i pogledajte tablicu u ovom članku!

3. CSS3 tablice osjetljive na njih

CSS3 responzivne tablice

CSS3 Respovable Tables prilagodljiv je dodatak za WordPress tablicu. Može se koristiti za izradu tablica i usporedbu cijena za različite proizvode. Za tablice možete dodati neograničene retke i stupce s tonama opcija.

Dolazi s više od 20 izbora boja, 2 stila tablice, aktivni stupovi, lebdeći slojevi boja i još mnogo toga. Dodatak podržava ikone, savjete i vrpce. Također vam omogućuje lako uvoz / izvoz podataka u druge formate datoteka.

4. Napredne tablice

Napredne tablice

Advanced Tables je još jedan dodatak premium tablice za WordPress. Omogućuje vam jednostavno stvaranje jednostavnih tablica u stilu Excela. Pomoću kratkog koda možete prikazati svoju tablicu u svojim WordPress postovima ili na stranicama. Ima medijsku podršku što znači da možete umetnuti slike u stupce i redove svojih tablica.

Uz to možete dodati ljepljivo zaglavlje koje lebdi zajedno sa tablicom. Podržava razvrstavanje, paginaciju i prilagođene stilove za vaše WordPress tablice.

5. ARPrice

ARPrice

Kao što ime govori, ARPrice je dodatak tablice za cijene za WordPress. Dolazi s više od 300 predložaka tablica s cijenama kako biste olakšali svoj posao prilikom izrade planova cijena i tablica usporedbi.

Ima urednika u stvarnom vremenu. Možete jednostavno odabrati temu, alate za povlačenje i ispuštanje, mijenjanje boja i prilagođavanje tablice po potrebi. Također vam omogućuje dodavanje slika i vrpci u WordPress tablice.

6. WP Builder tablice

wp graditelj stola

WP Table Builder je povlačenje & ispustite dodatak za WordPress tablicu koji vam omogućuje stvaranje lijepih i brzih tablica. Možete stvoriti bilo koju vrstu tablice kao što su tablice za usporedbu proizvoda, tablice cijena, tablice s popisima itd.

Trenutno ima 5 elemenata – tekst, slika, popis, gumb, & Star Rating. Svi ti elementi dolaze s pojedinačnim opcijama. Najbolji dio dodatka je Način upravljanja stanicama. Omogućuje vam dodavanje i uklanjanje redaka / stupaca i dijeljenje / spajanje ćelija. Tablice možete umetnuti bilo gdje koristeći kratke kodove.

7. Tablica lige

Tablica lige

League Table moćan je premium WordPress dodatak za tablice. Dolazi s 105 opcija po tablici, 17 opcija po ćeliji i 13 općih opcija. Ima napredni sustav razvrstavanja s više stupaca koji možete koristiti za izradu bilo koje vrste tablice.

Ima uređivač proračunskih tablica koji vam omogućuje unos podataka i jednostavno upravljanje tablicama. Možete istaknuti bilo koje svojstvo ćelija bojama. Najviše jedinstvena značajka ovog dodatka je njegova podrška tipografskim stilovima i matematičkim formulama.

8. Ultimate tablice

Ultimate tablice

Ultimate Tables je još jedan besplatni dodatak za WordPress tablicu. Omogućuje vam jednostavno stvaranje i upravljanje tablicama iz vašeg administrativnog područja WordPressa. Ima widget koji možete koristiti za prikazivanje tablica u bočnoj traci, podnožju i drugim widgetiziranim područjima vaše web stranice..

Omogućuje vam dodavanje HTML-a, CSS-a i teksta u ćelije tablice. Ultimate Tables ima podršku za paginaciju, kratki kôd, okvir za pretraživanje i prilagođene dizajne.

9. wpDataTables

wpDataTables

wpDataTables jedan je od najpopularnijih besplatnih dodataka WordPress tablice. Omogućuje vam prijenos datoteka Excel, CSV, JSON i XML datoteka za kreiranje tablica u WordPressu brzo.

Ima prilagođene opcije za promjenu boja, preimenovanje naslova, promjena redoslijeda i dodavanje CSS-a za stil tablica. Dodatak omogućuje ukupno dodavanje do 150 redaka.

10. Generator tablica podataka

Generator tablica podataka

Data Tables Generator popularan je dodatak za Word za WordPress. Omogućuje vam stvaranje prekrasnih, brzih tablica s vaše WordPress nadzorne ploče bez pisanja bilo kakvog koda. Podržava dijagrame, grafiku i grafikone. Iz podataka u tablici možete stvoriti dijagrame.

Omogućuje vam prilagodbu boja za stupce i redove. Možete dopustiti korisnicima da izvoze podatke s vašeg pročelja u PDF, Excel i CSV datoteke. Također podržava matematičke formule.

Nadamo se da vam je ovaj popis pomogao pronaći najbolji WordPress dodatak za vaše potrebe. Ako vam je ovaj post koristan, možda biste trebali provjeriti i naš popis najboljih dodataka WordPress kalendara (sinkronizacija Google kalendara).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map