10 najboljih WordPress dodataka za tipografiju u usporedbi (2020)

najbolji usporedni plugovi za tipografiju za wordpress


Želite poboljšati čitljivost i tipografiju na svojoj web stranici WordPress?

Mnogo je etabliranih marki izgradilo svoj identitet pomoću tipografskih elemenata, kao što su Coca Cola i IBM. Osim prepoznatljivosti marke, prava tipografija poboljšava čitljivost na vašoj web stranici. U ovom ćemo vam članku pokazati neke od najboljih WordPress dodataka za tipografiju na tržištu.

Odabir najboljih tipografskih dodataka za WordPress

Nije svaki tipografski dodatak jednak. Ispod je nekoliko značajki koje ćete naći na dodatku za tipografiju.

 • Sposobnost jednostavnog dodavanja Google fontova u vašu WordPress temu.
 • Mogućnost prijenosa prilagođenih fontova kako bi vašoj web lokaciji bio izrazit izgled
 • Podržava razne pružatelje fontova, kao što su Adobe Typkit, Font Squirrel i, naravno, Google Fontovi

1. Font Želim

, dodaci za tipografiju

Font I Want je nevjerojatan dodatak koji omogućava učitavanje prekrasnih fontova na vaše web mjesto. Dodatak podržava 3 popularna davatelja fontova, Google Fontove, Adobe Typkit i Font Squirrel.

Ako želite, također možete prenijeti vlastiti set fontova. Sve što trebate učiniti je povući i ispustiti sve datoteke sa fontom i tada ćete moći koristiti fontove na vašoj web lokaciji..

Pomoću ovog dodatka možete eksperimentirati s više od 20 000 različitih stilova fonta i odabrati najbolje što će predstavljati identitet vaše marke. Također možete kombinirati više fontova različitih pružatelja usluga za jedinstveni stil.

2. Ultimate Google Web Font Generator

Ultimate Google web fontovi

Ultimate Google Web Font Generator još jedan je sjajan dodatak koji vam omogućuje dodavanje prekrasnih fontova na vaše web mjesto u nekoliko minuta. Možete pristupiti svim Googleovim otvorenim izvornim fontovima, pregledati ih i zatim generirati kôd da biste ih koristili na svojoj web lokaciji.

Možete ga koristiti i na platformama osim WordPress-a. Kompatibilan je s PHP, Joomla, Magento, ROR, čistim HTML-om i još mnogo toga. Automatski ažurira svoju listu fontova s ​​Googlea i nudi vam sve najnovije fontove dok sjednete i opustite se.

Trenutno ima nešto više od 650 fontova u svojoj kolekciji. I naravno, podržava sve varijacije fontova kao što su podebljane, kurziv, svijetlo, crno, itd. Budući da su prilagodljivi dodatak, fontovi će također izgledati dobro u svim preglednicima..

3. Jednostavno objavljivanje Google fontova

Jednostavno objavljivanje Google fontova

Easy Post Google Fontovi još je jedno nevjerojatno rješenje za dodavanje više fontova na vašu web stranicu. Pomoću ovog dodatka na vaše web mjesto možete dodati više od 600 različitih fontova bez dodavanja retka koda. Omogućuje vam upotrebu više fontova na jednoj stranici i objavu, tako da možete nadograditi web mjesto novim izgledom.

Odlično funkcionira s bilo kojim drugim modernim WordPress dodacima, a također izgleda zapanjujuće na svim ekranima. Zbog lakoće uporabe, čak i novak može to podnijeti jednako dobro kao profesionalac.

4. FontPress

FontPress dodatak za tipografiju

S više od 1,2 K aktivnih instalacija, FontPress je jedan od najpopularnijih tipografskih dodataka na tržištu WordPressa. Ako želite nadopuniti svoju temu s više fontova, tada je FontPress savršena opcija za vas.

Osim Google fontova, podržava i jezike koji nisu latinski. Ovim dodatkom možete koristiti da vaši fontovi izgledaju stilski primjenjujući različite efekte koje nudi.

Možete raditi na veličini fonta, težini, ukrašavanju teksta, preobrazbi teksta, boji i puno više.

5. Napredovati arhitekt

Napredovati-arhitekt

Thrive Architect nevjerojatan je dodatak za izradu stranica s povlačenjem i ispuštanjem, koji ne samo da vam omogućuje izradu lijepih web stranica u roku od nekoliko minuta, već nudi i potpunu fleksibilnost za dodavanje prilagođenih fontova na vašu web stranicu.

S mogućnostima Typeface, imat ćete pristup preko 700 prilagođenih fontova, tako da možete pružiti jedinstven izgled vašoj web lokaciji.

6. Fonto

Fonto za dodatak za tipografiju

Fonto može biti vaše brzo rješenje ako tražite dodavanje novih fontova na svoju web stranicu. S Fontoom možete koristiti bilo koji font koji se možda sjeti. Pomoću Fontova možete samostalno ugostiti datoteke fontova ili ih poslužiti putem ugrađenog koda.

Uloženi kôd treba dodati u područje zaglavlja vaše web lokacije. Čak imate mogućnost kombiniranja više fontova zajedno.

7. Zeno Font Resizer

Zeno Font Resizer je nevjerojatan dodatak koji omogućava korisnicima da mijenjaju veličinu fontova brzo i lako. Za prilagodbu veličine fonta koristi JavaScript i JQuery. Postavke se spremaju u kolačić, tako da posjetitelj vidi istu veličinu fonta čak i kad se vrati na vašu web lokaciju.

Ovaj dodatak možete koristiti na bilo kojoj verziji WordPress-a iznad 3.7. Osigurava kompatibilnost između preglednika, tako da možete biti sigurni da vaš tekst izgleda sjajno na svim preglednicima.

8. WP Google Fontovi

WP Google fontovi, tipografski dodaci

WP Google Fontovi je još jedan dodatak koji možda želite provjeriti. S više od 100.000 aktivnih instalacija, ovaj dodatak bio je jedan od najpopularnijih resursa fonta za vlasnike web stranica.

Ovim dodatkom možete koristiti Googleove besplatne usluge za dodavanje visokokvalitetnih fontova na vašu web lokaciju. Također možete dodijeliti fontove određenim CSS elementima na vašoj web lokaciji. I sve se to može učiniti izravno s vaše WordPress nadzorne ploče.

Dodatak se također automatski ažurira i dodaje sve nove fontove koji su dostupni na Googleu. Tako ih možete koristiti bez ručnog podešavanja postavki.

9. Jednostavno Google fontovi

Sa Jednostavni Google fontovi dodatka, vrlo je lako preuzeti kontrolu nad fontovima na vašoj web lokaciji. Možete ga koristiti za umetanje do 600 različitih fontova na vašu web lokaciju bez potrebe za pisanjem retka koda.

Također možete pregledati fontove uz pomoć alata za prilagodbu programa WordPress prije nego ih upotrebite na svojoj web stranici uživo. Omogućuje vam izradu prilagođene kontrole fonta u administrativnom području. Jednom kada umetnete font, on će biti odmah dostupan u alatu za prilagodbu oglasa za pregled.

Ako želite dodati google fontove svojoj temi, to možete učiniti i bez uređivanja liste glavnih stilova teme. Također će automatski ažurirati svoj popis fontova, tako da se ne morate mučiti da to radite ručno.

10. Koristite bilo koji font

Koristite bilo koji font omogućuje vam da koristite bilo koji font koji želite na svojoj web stranici. S više od 100 000 aktivnih instalacija, ovaj dodatak jedan je od najplaćenijih tipografskih dodataka u WordPressu.

Možete prenijeti fontove izravno iz svog WordPress uređivača. Dodatak je kompatibilan sa svim modernim WordPress temama i drugim naprednim dodacima.

Također osigurava da vaši fontovi izgledaju zapanjujuće na svim uređajima i izvrsno funkcioniraju u preglednicima. Osim toga, podržava više prilagođenih fontova odjednom za postizanje najunikatnijih rezultata.

Ovo su neki od najboljih tipografskih dodataka za WordPress. Nadamo se da ste članak smatrali korisnim. Kao bonus možete pročitati i o njima savjeti za oblikovanje koji će vam pomoći povećati stopu pretvorbe vaše web lokacije.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map