11 najboljih WordPress dodataka za pisce u usporedbi (2020)

najbolji WordPress dodaci za pisce


Tražite li najbolje WordPress dodatke za pisce? Bez obzira jeste li slobodni pisac ili jednostavno pišete iz pune radosti, pravi dodaci mogu vašu web stranicu za pisanje prebaciti na novu razinu.

U ovom ćemo vam članku pokazati 11 najboljih WordPress dodataka za pisce.

1. WPForms

WPForms

WPForms je najbolji dodatak za obrazac za WordPress na svijetu. Sa svojim alatom za pravljenje i povlačenjem kreiranje obrazaca za kontakt je intuitivno i apsolutno bez napora.

Uz kontakt obrasce, koji su obavezni za bilo koju web stranicu, WPForms se ističe kao jedan od najboljih WordPress dodataka za pisce zbog svoje sposobnosti kreiranja obrazaca za prihvaćanje gostujućih poruka od vanjskih pisaca. Možete čak izraditi prilagođene obrasce za registraciju korisnika ako se odlučite za pokretanje web stranice za pisanje s više autora.

Budući da je WPForms prilagođen mobilnim uređajima i potpuno odgovara, vaši obrasci će izgledati savršeno na svakom uređaju. Slobodno upotrijebite svoj jednostavan gumb Umetanje obrasca koji se nalazi iznad alatne trake vaših postova i stranica ili njegov widget za prikaz vaših obrazaca na bilo kojem postu, stranici ili području spremanom za widgete.

Započnite danas s WPFormsima!

2. MonsterInsights

MonsterInsights

Svaki pisac sanja da se milioni čitatelja skupi kako bi stekli uvid u sadržaj njihove web stranice. No što je dobro od svega tog prometa na web-lokaciji ako ga ne možete pravilno analizirati?

Srećom, MonsterInsights je dostupan kako bi vam pomogao da brzo i jednostavno povežete svoju WordPress web stranicu sa svojim Google Analytics računom. Nije potrebno kodiranje ili programer.

Saznajte koje su vaše riječi čitatelji tražili da bi vas pronašli, odakle dolazi svijet, koji su od vaših postova najpopularniji i još mnogo toga. Sve iz vašeg WordPress nadzorne ploče! Nema više prebacivanja naprijed i natrag između web mjesta WordPress i Google Analytics.

Osim toga, ako prodajete e-knjige ili druge proizvode putem WooCommercea ili Jednostavnih digitalnih preuzimanja, MonsterInsights ima napredne značajke praćenja za prilagodbu mjernih podataka e-trgovine..

Nakon što steknete sve činjenice o svojim čitateljima, možete formulirati bolje marketinške strategije kako ih se držati. ako želite znati više, prijeđite na našu recenziju MonsterInsights.

Započnite s MonsterInsights danas!

3. Urednički kalendar

Urednički kalendar

Ako vam se sviđa velika slika, svidjet će vam se dodatak za urednički kalendar! Ovaj sjajni dodatak omogućuje vam da gledate svoje blogovske postove za svaki mjesec. Možete vidjeti postove koji su već objavljeni, kao i zakazane postove.

Jedna od najboljih prednosti ovog dodatka je ta što vam omogućuje premještanje postova pomoću jednostavnog sučelja za povlačenje i ispuštanje. Jednostavno možete postaviti svoj raspored za mjesec, uređivati ​​postove iz dodatka i brzo pokretati promjene.

Uređivački kalendar omogućava zakazivanje postupaka više autora, čineći budući planiranje povjetarcem. Napokon se možete prestati stresati nad svojim nadolazećim postovima!

Započnite s uređivačkim kalendarom danas!

4. Oživite stare postove

Oživite stare postove

Održavanje dosljedne prisutnosti u vašim društvenim medijima jedan je od najvažnijih aspekata marketinga vašeg rada.

Zahvaljujući Obnovi stare postove, starije članke možete držati u opticaju. Ovaj dodatak automatski dijeli stare postove na blogovima na vašim računima na društvenim mrežama kako bi privukao nove sljedbenike i podsjetio stare sljedbenike zašto su vas prvo pratili.

Započnite s oživljavanjem starih postova danas!

5. WordPress do pufera

WordPress za pufer

Buffer je program koji vam omogućuje lako planiranje postova na društvenim mrežama za sve vaše poslovne društvene profile. Dodatak WordPress to Buffer proširuje ovu funkciju i čini ga korisnim za pisce i vlasnike malih poduzeća. Imat ćete mogućnost dijeljenja članaka iz programa WordPress s nekoliko brzih klikova!

Sve dok su vaši računi na društvenim mrežama povezani s WordPressom na Buffer, možete zakazati svoje nadolazeće postove na blogu ili postove prethodno objavljene na vašoj web stranici kako biste izašli na sve svoje društvene platforme.

Započnite s radom na WordPressu da biste kupili danas!

6. Akismet

Akismet

Kao pisac, dužni ste komentirati svoj rad. Bez pravog dodatka mnogi će ti komentari biti neželjeni.

Od 2005. godine Akismet je jedan od najboljih WordPress dodataka za pisce jer u potpunosti ukida neželjenu poštu iz vaših komentara. Nema više gubljenja sati i sate brišući komentare robota i dobrotvornih bunara! Dovoljno je instalirati i aktivirati Akismet i pustiti da radi ostalo.

Započnite s Akismetom danas!

7. OptinMonster

OptinMonster

Optinski obrasci odličan su način da privučete nove pretplatnike na vaše newsletter i povećate angažman čitatelja. A pomoću Exit-Intent® tehnologije OptinMonster možete očarati posjetitelje web mjesta odmah kad će izaći na vaš blog i ponuditi im dobrote poput besplatnih e-knjiga kako bi ih mogli ponovo uviti..

OptinMonster je najbolji alat za generiranje olova dostupan za WordPress korisnike. Iskoristivši njegovu moć, možete brzo skočiti pretplate putem e-pošte, smanjiti stopu napuštanja početne stranice i ući u svoje čitatelje.

Također je nevjerojatno jednostavan za upotrebu zahvaljujući intuitivnom sučelju za prebacivanje i ispuštanje i više unaprijed izgrađenih predložaka. Želite znati više? Pročitajte u našem cjelovitom OptinMonster pregledu.

Započnite s OptinMonster danas!

8. Početno knjiženje

StartBooking

StartBooking je sjajni dodatak dizajniran za vlasnike tvrtki koji trebaju zakazati sastanke sa klijentima.

Kao pisac, ovaj dodatak možete koristiti za stvaranje i praćenje sastanaka s klijentima / potencijalnim klijentima. Prilagodite listove korisničkog rasporeda kako biste maksimalno iskoristili svaki sastanak. StartBooking omogućuje vam da organizirate svoj raspored te da imate sve relevantne informacije o svakom sastanku na dohvat ruke. Možete provjeriti i naš popis najboljih dodataka za rezervaciju za WordPress.

Započnite s StartBookingom danas!

9. WP ubrizgavanje

WP ubrizgavanje

Svi dobri postovi na blogu imaju slike visoke kvalitete. WP Inject stavljanje slika u vaše postove lakše nego ikad prije. Moći ćete pristupiti tisućama fotografija sa zadanom instalacijom koju možete pretraživati ​​upisivanjem ključnih riječi.

Napredne mogućnosti omogućuju precizno podešavanje predložaka slika i obrazaca postavljanja za jedinstven post na blogu. Kombinirajte ovaj dodatak s Flickr i Pixabay za pristup nevjerojatnih 200 milijuna slika!

Započnite s WP Inject danas!

10. Sucuri

Sucuri

Sigurnosne prijetnje, poput zlonamjernog softvera i hakiranja, blagodat su postojanja svakog vlasnika web mjesta. Srećom, Sucuri je dostupan da vas zaštiti.

Ne samo što će Sucuri zaštititi vaše web mjesto za pisanje od sigurnosnih prijetnji, on će također učiniti vašu web stranicu bržom i poboljšati njezine ukupne performanse!

Želite znati više? Pročitajte našu cjelovitu recenziju Sucuri.

Započnite s Sucuri danas!

11. Galerija Envira

Galerija Envira

Sada je moguće stvoriti atraktivne fotogalerije u samo nekoliko minuta pomoću galerije Envira. Ovaj dodatak dizajniran je za blogere i vlasnike tvrtki koji vole dijeliti slike sa svojom publikom.

Intuitivni sustav povlačenja i ispuštanja znači da možete odabrati, organizirati i označiti svoje fotografije u samo nekoliko klikova. Puno je drugih sjajnih značajki koje možete koristiti kao što su vodeni žigovi za zaštitu fotografija, mogućnost dodavanja videozapisa i prilagođeni gumbi za dijeljenje na društvenim mrežama.

Želite više informacija? Pročitajte našu cjelovitu recenziju galerije Envira!

Započnite s galerijom Envira danas!

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da otkrijete najbolje WordPress dodatke za pisce.

Ako ste uživali u ovom članku, možda će vam se svidjeti i naš post o 15 najboljih marketinških alata i dodataka.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map