12 najboljih dodataka klizača za WordPress za 2020. godinu (u usporedbi)

najbolje-klizač-dodataka


Želite li dodati lijepi klizač na svoju WordPress stranicu? Kada su stvoreni s pravim alatom, WordPress klizači mogu učiniti vašu web lokaciju privlačnijom, interaktivnijom i zabavnijom. Ali odabir savršenog dodatka može biti prilično težak jer na tržištu postoji toliko različitih klizača. Dakle, za vas smo odabrali neke najbolje.

U ovom ćemo članku podijeliti najbolje WordPress klizače za 2019. godinu.

Kako odabrati pravi dodatak klizača za WordPress

Dodavanjem klizača možete učiniti svoju web lokaciju privlačnijom, ali ponekad vas mogu iznenaditi kompromitiranom brzinom i drugim problemima. Morate biti vrlo oprezni pri odabiru klizača.

Ne propustite pratiti naš cjeloviti članak o najboljim WordPress dodacima koje morate koristiti na svojoj web stranici.

U osnovi 3 stvari morate potražiti u klizaču:

Prvo morate biti sigurni da je vaš dodatak klizača u potpunosti uzvratni. Odzivnost je temeljna značajka koju bi svaka web stranica trebala održavati jer sve više ljudi koristi ručne uređaje s malim zaslonom za pregledavanje interneta. Ako vam klizači ne odgovaraju dobro na takvim uređajima, nedostajat će vam mnogo.

Drugo je Jednostavnost korištenja. Nekoliko dodataka je na tržištu, ali samo nekoliko dodataka nudi korisnička sučelja. Nikada ne odaberite složeni dodatak jer ćete izgubiti puno važnih stvari dok samo učite kako koristiti klizač.

Treće, i vjerojatno najvažnije ubrzati. Često se izvještava da klizači dodaci usporavaju web stranice i povećavaju vrijeme učitavanja vaših web stranica. Ako klizač uspori vašu web lokaciju, nema smisla koristiti taj dodatak. Budući da je brzina web stranice zaista bitna za SEO, korisničko iskustvo i ukupni rast poslovanja.

Dakle, morat ćete provjeriti barem ove tri stvari (odzivnost, jednostavnost upotrebe i brzina) pri odabiru klizačkog dodatka.

E sad, idemo naprijed i pogledajmo 11 najboljih klizača za WordPress.

1. Soloquy

solilokvij-wordpress-klizač-plugin

Soliloquy je najbolji responzivni dodatak za WordPress klizač dostupan na tržištu. Kad smo testirali dodatak sa sva tri gore navedena zahtjeva, izvrsno se snašao na svim njima. U potpunosti je reagiran, jednostavan za upotrebu i lagan. Kreirao tim stručnjaka za WordPress koji koristi visokokvalitetno kodiranje i najbolju tehnologiju, on nudi najbolje značajke za izradu prekrasnih klizača.

Soliloquy dolazi s jednostavnim i jednostavnim sučeljem koje će vam pomoći da lako stvorite klizače. Dobro se integrira s vašim WordPress sučeljem i omogućuje vam upotrebu slika iz vaše medijske biblioteke. Možete lako dodati slike, konfigurirati postavke klizača i objaviti ih.

Nakon što stvorite klizač, lako ga možete ugrađivati ​​u svoje stranice i postove iz Dodajte klizač gumb iznad urednika posta. Ili možete dodati klizač u različite dijelove vaše web stranice pomoću kratkog koda, widgeta ili oznake predloška.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Soliloquy-a.

2. Smart klizač 3

pametni klizač 3 pregled

Smart Slider 3 jedan je od najmoćnijih klizača za WordPress. Ovaj WordPress klizač ima besplatnu verziju koja nudi potpuno odgovarajuće, SEO optimizirane klizače za bilo koje WordPress teme. Besplatna verzija također sadrži dinamički klizač postova koji vam omogućuje isticanje nedavnih postova ili istaknutih postova.

S pro verzijom dodatka možete urediti svoje dijapozitive kao što to činite sa graditeljima stranica. Jednostavne značajke za povlačenje i ispuštanje omogućuju vam da jednostavno napravite klizač na način koji želite. Također dolazi sa 6 jedinstvenih slojeva za izradu visoko prilagođenog klizača WordPress.

Pročitajte našu kompletnu recenziju Smart Slider 3.

3. Revolucija klizača

klizač-revolucija-pregled

Slider Revolution najprodavaniji je WordPress klizač na tržištu CodeCanyon. Dolazi s moćnim vizualnim uređivačem s kojim možete lako kreirati i prilagoditi klizače u WordPressu.

Dodatak u potpunosti reagira, tako da će vaši klizači izgledati sjajno na svim uređajima, uključujući radne površine, prijenosna računala, tablete i pametne telefone. Još jedna zanimljivost je da je pravi klizač podrške za više medija, što znači da možete koristiti slike, videozapise, feedove društvenih medija, kao i WordPress postove i prilagođene postove.

Iako nudi moćne značajke i funkcionalnosti koje vam pomažu u stvaranju sjajnih klizača, nedostaju neki aspekti korisnosti. Na primjer, morat ćete otići na popis klizača kako biste pronašli kôd za dodavanje klizača, dok Soliloquy to olakšava s Dodajte klizač gumb u uređivaču postova. Također, njegovo sučelje izgleda drugačije od ostatka WordPress korisničkog sučelja, tako da početnicima to u početku može biti malo teško.

Pročitajte našu cjelokupnu recenziju Slider Revolution.

4. LayerSlider

layerslider-wordpress-čep

LayerSlider je još jedan popularni dodatak na tržištu CodeCanyon-a. To je napredni dodatak s puno moćnih opcija za stvaranje klizača, galerija slika s efektima, animiranih odredišnih stranica, blokova stranica ili čak čitave web stranice.

Slično kao i Slider Revolution, LayerSlider također ima svoje sučelje povuci i ispusti za izradu klizača. Kada počinjete s tim, možda ćete trebati provesti nekoliko dana naučeći njegovo sučelje.

Snaga dodatka je u tome što vam omogućuje dodavanje različitih prijelaza i animacija na vašim klizačima. Možete koristiti više od 200 unaprijed definiranih prijelaza, paralaksa i različitih animacija. Uz to, možete pronaći mnoštvo premium šablona za klizače koje možete koristiti za svoje osobne potrebe, profesionalne poslovne web stranice, prezentaciju svog kreativnog rada itd..

Pročitajte našu cjelovitu recenziju LayerSlider.

5. RoyalSlider

royalslider-wordpress-čep

RoyalSlider je još jedan najprodavaniji klizački dodatak na tržištu CodeCanyon-a, ali ima manje mogućnosti prilagodbe, prijelaza i efekata animacije u usporedbi s gore navedena CodeCanyon dodatka. No on ima sve standardne značajke koje su vam potrebne za izradu klizača za WordPress web lokacije.

RoyalSlider se fokusira na intuitivno sučelje i bolje performanse. Omogućuje vam stvaranje kompatibilnih klizača prilagođenih dodiru za jednostavnu navigaciju. Ima mogućnost lijenog učitavanja koja vam pomaže poboljšati brzinu stranice. Osim toga, optimiziran je za SEO.

S RoyalSlider-om možete jednostavno integrirati Instagram i Flickr fotografije u svoje klizače WordPressa. Također, podržava YouTube i Vimeo videozapise za izradu privlačnijih klizača.

6. Klizač WD

klizač po WD-plugin

Klizač WD besplatni je premium WordPress dodatak za izradu klizačkih klizača. Dodatak vam omogućuje da lako stvorite klizače koji se brzo učitavaju i SEO prilagođene dodacima koje možete dodavati u postove, stranice, zaglavlja tema, bočne trake i druge lokacije s lakoćom.

Možete dodati i slikovne i video klizače s različitim efektima prijelaza, dok naprednije značajke nisu dostupne u njegovoj besplatnoj verziji. Učinci filma, vrtilja i paralakse dostupni su samo u plaćenoj verziji. Osim toga, pomoću plaćene verzije dodatka možete stvoriti višenamjenske klizače s slojevima gumba teksta, slike, videozapisa, žarišta i žarišta na društvenim mrežama.

Slider by WD dodatak također podržava kontrolu prstom za uređaje sa zaslonom osjetljivim na dodir i to je jedna od njegovih prednosti. Međutim, mogućnosti ugrađivanja klizača nisu tako prijateljske kao Soliloquy. Trebat ćete kopirati i zalijepiti klizač klizača da biste ugradili klizač u postove i stranice, dok vam Soliloquy omogućuje dodavanje izravno iz uređivača poruka iz izbornika Dodajte klizač dugme.

7. WonderPlugin WordPress klizač

wonderplugin-wordpress-klizač

WonderPlugin WordPress klizač jednostavan je i prilagodljiv dodatak klizača za WordPress. Dostupan je u besplatnoj i premium verziji. Ako odaberete besplatnu verziju, ona će dodati vodeni žig koji povezuje na početnu stranicu dodatka.

WonderPlugin WordPress klizač podržava slike, YouTube, Vimeo, mp4 i WebM videozapise, kao i WordPress postove. Možete stvoriti i horizontalne i okomite prezentacije s sličicama i lako ih umetnuti na svoju web lokaciju.

Štoviše, on nudi fantastične efekte prijelaza, poput ugrađenog efekta lightboxa za stvaranje atraktivnih klizača. Najvažnije od svega, ima korisničko sučelje u obliku čarobnjaka koje vam pomaže da lako napravite klizač korak po korak.

8. Glatki klizač

glatke-klizač-wordpress-plu

Glatki klizač dodatak vam pomaže u stvaranju glatkih i ugodnih klizača i vrtilja za WordPress web mjesta. Posebno je dizajniran za WordPress CMS, tako da nudi stvarno jednostavno i korisničko sučelje za korisnike WordPressa.

Dodatak vam pomaže da izradite različite klizače poput klizača koji postavljaju slike, klizača za slike i klizača za video. Slike možete jednostavno koristiti u WordPress medijskoj galeriji i izraditi klizače slika. Kako bi vaši klizači izgledali jedinstveno, omogućuju vam prilagođavanje tipografije, brzine prijelaza, efekta, boje pozadine, visine klizača, širine itd..

Nakon što stvorite klizače, možete ih dodati na svoju web lokaciju pomoću kratkog koda, widgeta ili oznake predloška. Također možete eksportirati klizače s kompletnim postavkama na druga mjesta.

9. Glavni klizač

majstor-klizač-plugin

Glavni klizač prekrasan je dodatak klizača za WordPress koji podržava navigaciju dodirom čistom kretnjom prstom. U potpunosti je prilagodljiv i prilagođen mobilnim uređajima koji se dobro prilagođavaju svim uređajima i zaslonima.

To je nevjerojatan klizač sloja koji ima mogućnost pretvaranja bilo kojeg HTML sadržaja (poput teksta i slika) u slojeve. Podržava slike, videozapise, postove u WordPressu, proizvode WooCommerce, Facebook albume i galerije Flickr. Prije svega, nudi vam preko 90 unaprijed ugrađenih klizača koje možete koristiti na svojoj web lokaciji.

U dodatku je integriran Visual Composer, pa je izrada klizača jednostavna pomoću njegovog uređivača frontend frontend.

10. MetaSlider

metaslider-wordpress-čep

MetaSlider je jednostavan, ali moćan WordPress klizni dodatak koji vam omogućuje da kreirate potpuno odgovarajuće prezentacije u bilo kojem trenutku. Dolazi s brojnim moćnim značajkama kao što su video podrška, sličica za navigaciju, dijapozitivi slanja postava, dijapozitivi animiranih slojeva itd.

Dodatak kombinira snagu 4 dodatka: Flex klizač, Nivo klizač, osjetljivi dijapozitivi i klizač kovanica. Dakle, možete odabrati i koristiti sve njihove značajke u 1 dodatku. Pored toga, kompatibilan je sa svim glavnim WordPress dodacima i temama.

MetaSlider je dostupan u besplatnoj i premium verziji, tako da prvo možete isprobati njegovu besplatnu verziju kako biste provjerili njegovu upotrebljivost.

11. Meteorski tobogani

Meteor-slajdovi-plugin

Meteorski tobogani je besplatni dodatak za klizač za WordPress koji možete preuzeti iz službenog spremišta dodataka WordPress i koristiti na većem broju web stranica. To vam pomaže da stvorite jednostavne prezentacije slika u WordPressu.

Meteor Slides je dodatak prilagođen mobilnim uređajima koji prilagođava bilo koji uređaj i podržava navigaciju na dodir za mobitele i tablete. Da biste ugradili klizače na svoju web lokaciju, trebat ćete koristiti kratki kôd, oznaku predloška ili widget.

U usporedbi s drugim dodacima na ovom popisu, nedostaje nekoliko opcija i funkcionalnosti. Ne možete dodavati videozapise klizačima. No možete ga koristiti za jednostavne prezentacije slika.

12. FlexSlider

FlexSlider-wordpress-čep

FlexSlider je još jedan besplatan dodatak za stvaranje WordPress klizača. Dodatak vam omogućuje da lako stvorite potpuno odgovarajuće jQuery klizače.

Pomoću ovog dodatka možete im dodavati vodoravne i okomite slajdove i animirati animacije. Podržava sve glavne preglednike, navigaciju na dodir i kompatibilna je s najnovijom verzijom jQueryja.

Dodatak je jednostavan jQuery klizački alat koji možete koristiti za jednostavne klizače.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje WordPress klizače. Možete također potražiti naš vodič o najboljim dodacima za galeriju slika WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map