12 najboljih WordPress donacijskih dodataka za mrežno prikupljanje sredstava (2020)

najbolji dodaci za donaciju wordpressa


Tražite najbolje WordPress dodatke za prikupljanje sredstava?

Doplatak za donaciju čini prikupljanje sredstava na mreži kao jednostavan klik gumba. Osim toga, kampanjom za prikupljanje sredstava možete prići ljudima iz cijelog svijeta i prihvatiti novac u njihovoj lokalnoj valuti.

U ovom postu ćemo vam pokazati neke od najboljih dodataka za donacije koji vašu kampanju za prikupljanje sredstava mogu učiniti jednostavnijim postupkom..

Odabir najboljih dodataka za donaciju za WordPress

Nije svaki donacijski dodatak stvoren jednakim. Međutim, postoji nekoliko značajki koje ćete često naći u dodatku za donaciju.

 • Omogućuje vam prihvaćanje plaćanja putem PayPala i Stripe-a
 • Jednostavan način dodavanja gumba za doniranje bilo gdje na web mjestu
 • Prihvatite više valuta
 • Držite donatore na svojoj web stranici bez posezanja za platformom treće strane

Ove smo dodatke odabrali ručno, tako da imate samo one najbolje od kojih možete izabrati.

Pa krenimo.

1. WPForms

WPForms, registracija korisnika, dodatak, dodatak za prijavu korisnika

Prvo što trebate imati na svojoj web stranici kako biste prikupili svoju donaciju je obrazac za donaciju. I za to ne može biti bolji dodatak od WPForms dodatak za izradu obrasca.

Ovaj dodatak dolazi s unaprijed izgrađenim predloškom obrasca za donaciju koji je u potpunosti prilagodljiv. Pomoću ovog predloška možete stvoriti vizualno privlačan obrazac za donaciju za manje od 5 minuta.

Predložak obrasca sadrži različita korisna polja za prihvaćanje donacija u vašu svrhu. Ali također imate mogućnost dodati još polja. Dodatak nudi i sjajne mogućnosti plaćanja. To vam olakšava prikupljanje uplata izravno s vaše web stranice i na bankovni račun vaše organizacije.

Evo potpunog vodiča o tome kako dizajnirati obrazac za donaciju i dodati mogućnost plaćanja na svoje web mjesto pomoću WPForms.

2. GiveWP

GiveWP je sjajan WordPress dodatak za donaciju koji prikupljanje sredstava s vaše web stranice čini jednostavnim i učinkovitijim. Dolazi s prekrasnim oblicom donacije koji izgleda zapanjujuće na većini tema.

Njegov upravitelj polja obrazaca pruža vam moćan skup prilagođenih polja za odabir, tako da možete dodati toliko polja da biste ispunili određene zahtjeve. Uz to, dodatak omogućuje i prihvaćanje redovitih donacija.

Pomoću GiveWP-a lako možete upravljati svojim donatorima i imati potpune detalje o njihovim aktivnostima na vašoj web stranici. Možete generirati i porezne odbitke, izvoz i uvoz podataka donatora, pa čak i integrirati dodatak s dodatkom treće strane za dodatne značajke. Također možete prihvaćati plaćanja putem kreditnih kartica i ponuditi posjetiteljima mogućnost davanja na više razina.

3. WooCommerce dodatak za donaciju

WooCommerce dodatak za donaciju jednostavno dodaje mogućnost donacije kao WooCommerce proizvod ili u košaricu. Možete imati unaprijed definirani iznos ili dopustiti korisnicima da odaberu iznos koji će donirati.

Dokumentacija dodatka dobro je napisana što vas vodi kroz svaki korak postupka donacije s ovim dodatkom. Ovaj dodatak kompatibilan je s najnovijim verzijama WordPress-a. Kompatibilna je i sa većinom WordPress tema na tržištu.

4. PayPal Donation Pro

Paypal Donation Pro još je jedan WordPress dodatak za donaciju koji pojednostavljuje postupak prihvaćanja donacija na vašoj web stranici. Sve što trebate učiniti je upisati svoj PayPal ili trgovca. Kad to učinite, možete koristiti kratki kôd generiran dodatkom da biste ga postavili bilo gdje na svojoj web stranici.

Ako želite dodati i mogućnost ponavljanja koja je moguća. Koristite strelicu padajućeg izbornika za dodavanje ponavljajuće opcije plaćanja s unaprijed zadanom učestalošću. Ako koristite padajući padajući iznos bez ponavljanja, možete imati čak 20 opcija padajućeg pada.

5. Upravitelj donacija

donacijski dodaci

Upravitelj donacija je još jedan dodatak za donaciju WordPressa koji pojednostavljuje postupak prihvaćanja donacija na vašoj web stranici. Ovaj dodatak je opremljen s gotovo svim značajkama koje bi vam trebale za moderno web mjesto za prikupljanje sredstava.

Dodatak dolazi s 6 različitih opcija za pristup plaćanju i slobodni ste odabrati ono što smatrate da vam najbolje odgovara. Također ima 2 prekrasne predloške; svijetla i mračna verzija. Svaka od ovih predložaka u potpunosti je prilagodljiva tako da možete preuzeti potpunu kontrolu nad njenim izgledom.

6. WP Crowdfunding

Baš kao što ime sugerira, WP Crowdfunding nevjerojatan je dodatak za donaciju za WordPress koji vam omogućuje stvaranje web stranice crowdfundinga s WordPressom. Dodatak ima besplatne i plaćene verzije. Besplatna verzija nudi vam sve osnovne značajke potrebne za crowdfunding web stranicu.

Sa svojom besplatnom verzijom možete imati značajke poput namjenske registracije korisnika, slanja prednjeg obrasca, mogućnosti minimalne i maksimalne cijene i još mnogo toga. Ali ako želite napredne opcije poput centraliziranog sustava Native Wallet, Stripe Connect, analitičkih izvještaja, obavijesti putem e-pošte, neograničene nagrade itd., Tada možete isprobati i njegovu plaćenu verziju.

7. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je sjajan softver za kupnju i generiranje potencijalnih klijenata koji vam pomaže poboljšati marketinške taktike da prihvatite donaciju za svoju organizaciju.

OptinMonster dolazi s puno mogućnosti ciljanja. Omogućuje vam otkrivanje ponašanja posjetitelja i korištenje pametnih okidača za prikazivanje prave donacijske akcije pravoj osobi u pravo vrijeme. Jedna od značajki OptinMonstera je namjera izlaska. S namjerom izlaska, OptinMonster prati kretanje kursora korisnika i čim namjeravaju izaći iz vaše web stranice, brzo privlači njihovu pozornost pop-upom. Na taj način možete potaknuti korisnike koji napuštaju sudjelovanje u vašim kampanjama prikupljanja sredstava.

Evo vodiča o korištenju OptinMonster-a za potaknite prikupljanje sredstava za vašu svrhu.

8. Jednostavno PayPal donaciju

Donacija PayPal, dodaci za donaciju

Jednostavna PayPal donacija je još jedan WordPress dodatak za donaciju koji vam omogućuje prihvaćanje donacija izravno sa vaše web stranice. Omogućuje vam izradu gumba za donaciju koji se može postaviti bilo gdje na vašoj web stranici.

Za donaciju mogu koristiti ili svoju kreditnu karticu ili svoj PayPal račun. Dodatak je vrlo jednostavan za upotrebu na vašoj web stranici, pa čak i početnik može s njim lako rukovati. Administrator web stranice može pregledati sve donacije iz administratorskog područja WordPressa.

9. Pametne donacije

donacijski dodaci

Pametne donacije je još jedan dodatak za prikupljanje sredstava za WordPress koji olakšava prihvaćanje donacija. Ovaj besplatni dodatak omogućuje vam dodavanje 3 različita gumba za donaciju, što olakšava donatorima uplatu u iznosu koji žele.

Možete pokazati sretno lice ako donatori doniraju više novca i tužno lice ako je iznos manji. Uz gumb za donaciju za komentare možete dodati i polje obrasca.

10. Kutija za donaciju kriptovaluta

donacijski dodaci

Kutija za donaciju kripto valute nevjerojatan je dodatak za donaciju WordPressa koji vam omogućuje prihvaćanje kriptovaluta za vaš prikupljanje sredstava. I vrlo je jednostavan za upotrebu. Samo dodajte svoju novčaničku adresu i upotrijebite kratki kôd generiran dodatkom na vašim stranicama i postovima za umetanje okvira za donaciju.

Ako želite, svoju adresu za plaćanje kovanicama možete pretvoriti u QR kod. Ovaj dodatak podržava više od 20 kripto kovanica, što znači da možete prihvatiti svoju donaciju iz bilo koje zemlje. Osim toga, omogućuje vam i izradu vizualno dopadljivih kutija za donacije za vaše web mjesto.

11. Donorbox

Donorbox je dodatak za sve donacije za donaciju koji vam omogućuje upravljanje svim zadacima prikupljanja sredstava izravno sa vaše web stranice. Od početnog postavljanja do izvješća o završetku godine, s tim dodatkom možete učiniti sve. Najbolji dio je to što ne morate izrađivati ​​obrasce za donaciju zasebno. Ima sjajne mogućnosti za stvaranje obrazaca u bilo kojem trenutku.

Možete dodati i svoj logotip te prilagoditi njegov stil prema vašoj marki. Dodatak podržava multi-valutu, tako da je lako prihvatiti plaćanja i. Možete ugraditi obrasce na svoju web stranicu ili upotrijebiti gumb za donaciju za prihvaćanje plaćanja u vašu svrhu. Ovaj dodatak čak podržava ponavljajuće donacije.

12. FondPress

FundPress

FundPress još jedno je sjajno rješenje za vaše kampanje prikupljanja sredstava. Ovaj dodatak ima puno korisnih značajki za web mjesto za prikupljanje sredstava.

Podržava različite platne platforme poput Paypal-a, Stripe-a i AutizeNet-a. Dodatak vam također nudi fleksibilnost potrebna za pokretanje mjesta davanja.

Dodatak također dolazi s prilagođenim widgetom gumba za doniranje. S ovog dodatka možete da pošaljete zahvalnicu donatorima e-poštom kao gest zahvalnosti pomoću softvera za marketing e-pošte..

Dakle, ovo su neki dodaci za donacije koje možete koristiti na svojoj web stranici. Ako želite stvoriti obrazac za donaciju na svojoj web stranici, evo kako ga možete izraditi.

Možda ćete htjeti provjeriti i naš post o najboljim WordPress temama za neprofitne i dobrotvorne web stranice.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map