15 najboljih dodataka za WordPress pretraživanje za poboljšanje pretraživanja na licu mjesta

Najbolji dodaci za WordPress pretraživanje


Tražite li najbolje WordPress dodatke za pretraživanje?

Ugrađena funkcija pretraživanja u programu WordPress dolazi s brojnim ograničenjima. Pomoću desnog dodatka za pretraživanje WordPressa možete poboljšati pretragu na terenu na svojoj web lokaciji.

U ovom ćemo članku podijeliti neke od najboljih dodataka za WordPress pretraživanje na tržištu.

1. SearchWP

SearchWP

SearchWP je jedan od najpopularnijih dodataka za pretraživanje WordPressa. Identificira datoteke koje zadana WordPress tražilica ignorira poput dokumenata, detalja o proizvodu eCommerce, izraza taksonomije, prilagođenih polja itd. Dodatak vam omogućuje brzo i jednostavno konfiguriranje tražilice na vašoj web stranici..

Možete pratiti uvida posjetitelja kako biste poboljšali svoj sadržaj i dobili više korisničkog angažmana u WordPressu. Ovaj dodatak koristi postojeće obrasce za pretraživanje i predložak stranice s rezultatima tako da se osigura kompatibilnost s vašom WordPress temom.

2. Pretraživanje cijelog teksta

Pretraživanje cijelog teksta

Pretraživanje cjelovitog teksta napredni je WordPress dodatak za pretraživanje koji omogućava vašim korisnicima da traže privitke, PDF, dokumente i druge formate datoteka na vašoj web stranici. Ona nadopunjuje ugrađenu značajku pretraživanja WordPress-a, a ne redefinira je. Ako imate dodatak za pretraživanje koji slijedi WordPress standarde, možda biste ga trebali pokušati.

Sa svojom besplatnom verzijom dobivate samo osnovne značajke. Pretraživanje privitaka nudi se s pro verzijom dodatka.

3. Brzo pretraživanje

Swiftype

Swiftype Search lagan je i brz dodatak za pretraživanje koji se lako može integrirati s vašom web stranicom WordPress. Zamjenjuje zadani sustav pretraživanja WordPressa i čini ga potpuno prilagodljivim. Možete promijeniti stil okvira za pretraživanje, dodati boje itd.

Prikazuje detaljne uvide u pretraživanja u stvarnom vremenu kako biste mogli vidjeti koji sadržaj vas korisnike zanima. Dodatak podržava preko 13 popularnih jezika što ga čini dostupnim publici u svim regijama svijeta..

4. Bolja pretraga

Bolja pretraga

Bolja pretraga besplatni je WordPress dodatak koji zamjenjuje vašu postojeću WordPress tražilicu značajkom pretraživanog rješenja. Ovim dodatkom možete kontrolirati predložak obrasca za pretraživanje, predložak stranice s rezultatima i u potpunosti prilagoditi okvir za pretraživanje po potrebi.

Ovaj dodatak prikazuje relevantne rezultate pretraživanja, podudaraju se s djelomičnim riječima, označavaju pojmove, izraze za pretraživanje i komentare. Podržava bbPress i WordPress multisite mrežu.

5. Ajax pretraživač

Ajax pretraživač

Ajax Search Lite besplatan je WordPress dodatak za pretraživanje. Dolazi s Googleovim prijedlozima za automatsko dovršavanje i ključnim riječima kako bi svojim korisnicima olakšali pretraživanje na WordPress web mjestu. Okvir za pretraživanje možete jednostavno dodati na svoju bočnu traku kao widget ili u svoje postove kao kratki kôd.

Dolazi s 8 ugrađenih predložaka, prilagođavanja boja, animacija s ajax napajanjem, tona pozadinskih postavki i još mnogo toga. Ovaj dodatak predmemorira slike za brže performanse. Kompatibilan je s WPML-om i Qtranslateom.

6. Ivory Search

Ivory Search

Ivory Search jednostavan je i besplatan WordPress dodatak za pretraživanje koji poboljšava vašu osnovnu WordPress funkciju pretraživanja. Omogućuje vam stvaranje novih obrazaca za pretraživanje na vašem web mjestu. Možete i svaki oblik pretraživanja prilagoditi zasebno. Lako je prikazati okvir za pretraživanje u zaglavlju, podnožju, bočnoj traci, područjima spremnim za widgete, postovima itd. Pomoću kratkog koda.

Ovaj dodatak može sakriti određeni sadržaj iz rezultata pretraživanja. U potpunosti podržava WooCommerce i WPML za višejezične pretrage.

7. ACF: Bolja pretraga

ACF Bolja pretraga

ACF Better Search je WordPress dodatak za pretraživanje koji radi sa zadanim sustavom za pretraživanje WordPress za poboljšanje rezultata pretraživanja. Omogućuje vam pretraživanje svih cjelovitih fraza umjesto pojedinačnih pojmova. Rezultati pretraživanja precizniji su za izraze, a također prikazuju rezultate odmah.

8. Označite Pojmove za pretraživanje

Označite Uvjete pretraživanja

Kao što ime govori, ovaj dodatak naglašava pojmove za pretraživanje na vašoj web stranici WordPress. To je besplatan i moderan WordPress dodatak koji u rezultatima pretraživanja brzo prikazuje istaknute pojmove. To ne samo da naglašava naslov vaše stranice ili objave u rezultatima pretraživanja, već i za pojmove u izvodu sadržaja.

Odlikuje je blagim isticanjem slova i velikim slovima. Dodatak je kompatibilan sa WP Super Cacheom za bolje i brže performanse.

9. Traži na mjestu

Traži na mjestu

Pretraživanje na mjestu je pretraživač za WordPress u stvarnom vremenu. Kad unesete pojam za pretraživanje, započinje s prikazivanjem rezultata. U potpunosti je prilagodljiv bojama i fontovima okvira za pretraživanje. Možete koristiti kratki kôd za prikaz okvira za pretraživanje u područjima zaglavlja, podnožja i widgetized područjima.

Potpuno je kompatibilan sa stvaranjima stranica s povlačenjem i ispuštanjem poput Elementor, SiteOrigin itd. Za dodavanje okvira za pretraživanje bilo gdje na vašoj web lokaciji. Uključuje i oznake na stranici rezultata pretraživanja.

10. YITH WooCommerce Ajax pretraživanje

YITH Ajax WooCommerce Pretraživanje

YITH WooCommerce Ajax Search je vrhunski WordPress dodatak za pretraživanje koji radi s WooCommerce trgovinama radi pretraživanja proizvoda i prikaza rezultata u stvarnom vremenu. Dolazi kao kratki kod i widget za prikaz okvira za pretraživanje u zaglavlju, podnožju i bočnoj traci.

Prikazuje opsežne rezultate pretraživanja sa vaših stranica, postova, kategorija, sadržaja proizvoda itd. Također prikazuje cijene proizvoda na popisu prijedloga. Također provjerite najbolje tvrtke za hosting WooCommerce.

11. Booking.com Okvir za pretraživanje

Booking.com okvir za pretraživanje

Ako tražite određeni dodatak za dodavanje službenog okvira za pretraživanje Booking.com na svoju web stranicu, onda je ovaj dodatak savršen za vas. Omogućuje vam da postanete podružnica web stranice Booking.com i dodate hotele s odredištima lako. Možete imati unaprijed popunjena odredišta za različite stranice i postove.

Ovaj dodatak nudi sjajne mogućnosti prilagodbe u pozadini koja uključuje boje, tekst i veličinu okvira za pretraživanje. Pomoću njegovog widgeta možete dodati okvir za pretraživanje bočnoj traci ili podnožju.

12. Traži po kategoriji

Kategorija Mudro pretraživanje

Pretraživanje po kategorijama besplatan je WordPress dodatak koji vašem prilagođenom web mjestu dodaje prilagođeni widget. Pomoću ovog dodatka korisnicima možete jednostavno dodati pretraživanja koja se temelje na kategorijama. Također možete isključiti određene kategorije iz rezultata pretraživanja za kontrolu svoje tražilice. Ovo je savršeni dodatak za blogere sa stotinama članaka.

13. Pretražite uživo

Pretraži uživo

Search Live još je jedan besplatan dodatak za WordPress web stranice. Dodaje učinkovito integrirano pretraživanje uživo s neposrednim rezultatima za vaše posjetitelje. Jednostavno i lako postavljanje kratkog koda. Možete koristiti i widget za dodavanje okvira za pretraživanje na područja spremna za widgete. Također vam omogućuje kontrolu rezultata pretraživanja za svaki obrazac pretraživanja.

14. SearchIQ

SearchIQ

SearchIQ je inteligentno rješenje pretraživanja za WordPress. Prikazuje rezultate trenutnog pretraživanja sa značajkom automatskog dovršavanja. Ima analitiku u stvarnom vremenu kako bi vam omogućio razumijevanje ponašanja korisnika i poboljšao strategiju sadržaja vaše web stranice. Ovaj dodatak osigurava pretraživanje svih dokumenata i ostalih formata datoteka. Također optimizira rezultate kako bi prioritet dao relevantnom sadržaju.

15. Izložite IDX pretraživanje nekretnina

Pretraživanje nekretnina IDX-a

Showcase IDX Real Estate Search besplatan je WordPress dodatak za pretraživanje web lokacija, posrednika i korisnika koji traže nekretnine. Pomaže agentima za prodaju nekretnina u većem broju potencijalnih kupaca. To integrira s pretraživanjem na temelju karte kako bi vaše rješenje za lokalno pretraživanje prešlo na novu razinu. IDX dodatak za pretraživanje nekretnina funkcionira kao most između kupca i prodavatelja.

Dolazi kao widget i kratki kôd za prikaz okvira za pretraživanje na vašim stranicama, postovima i područjima. Jednostavno možete prilagoditi polje za pretraživanje da biste ga uskladili s vašom WordPress temom.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolje WordPress dodatke za pretraživanje kako biste poboljšali pretraživanje web mjesta. Možda ćete također htjeti provjeriti naš stručni odabir najboljih nadolazećih dodataka i WordPress dodatka za izdavanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map