15 najboljih softverskih dodataka za chat uživo (2020)

Najbolji softver za chat uživo


Želite li komunicirati s posjetiteljima vaše web stranice dok su oni na vašoj web lokaciji? Dodavanje okvira za chat uživo na vašu web stranicu pomaže vam da usmjerite posjetitelje vaše web stranice u pravom smjeru pružanjem trenutne pomoći. U ovom ćemo članku usporediti neke od najboljih softvera za chat uživo i pomoći vam da odlučite koji je pravi rješenje za vaše potrebe.

Korištenje softvera za chat uživo za vaše web mjesto

Dodavanje okvira za chat uživo na vašu web stranicu pomaže vam da stupite u kontakt s posjetiteljima vaše web stranice. Pomoću okvira za razgovor uživo možete pružiti trenutne odgovore na relevantna pitanja svojih posjetitelja koji ih sprečavaju da preduzmu željene akcije, poput kupovine proizvoda.

Nekoliko je stvari koje morate imati na umu pri odabiru softvera za chat uživo za vaše web mjesto.

Svrha:

Trebate shvatiti zašto dodavate okvir za chat uživo na svoju web lokaciju. Neke od koristi su:

 • Povećajte prodaju: Komunicirajte sa svojim kupcima i shvatite što ih sprečava u kupovini vaših proizvoda. Omogućite trenutnu pomoć da biste ostvarili više prodaje i prihoda.
 • Vodeća generacija: Integrirajte svoj chat okvir s uslugom marketinga e-pošte i potencijalnim potencijalnim klijentima. Čak i ako vaši korisnici nisu spremni odmah poslovati s vama, i dalje možete s njima izvršiti konverziju.
 • Izmjerite neto rezultat promotora (NPS): NPS je važna metrika koja mjeri vjernost vaših kupaca. Nakon čavrljanja, nagovorite svoje korisnike da pošalju NPS anketu kako bi shvatili koliko je vjerojatno da će vaši kupci preporučiti vaše proizvode svojim prijateljima.

Značajke:

Usporedite različite značajke koje nudi različiti softver za chat uživo kako biste odredili koji savršeno odgovara vašim potrebama.

Integracija:

Prije nego što odaberete WordPress dodatak za chat, morate biti sigurni da nudi besprijekornu integraciju s vašim omiljenim web aplikacijama. Također biste mogli provjeriti postoji li nativna integracija koja vam pomaže da dodate WordPress okvir za chat uživo na svoju WordPress web lokaciju.

Čitaj više: Kako napraviti web stranicu besplatno

1. LiveChat

live chat

LiveChat je najbolji alat za chat uživo. Omogućuje vam kontakt s posjetiteljima vaše web stranice i usmjeravanje ih u pravom smjeru.

Cijene se temelje na broju agenata koji se mogu istovremeno prijaviti na vaš LiveChat račun. No možete stvoriti toliko agentskih računa koliko vam je potrebno za organiziranje članova vašeg tima. Sve što kupci kucaju vidljivo je odmah u prozoru za chat, što vam pomaže da pružite brzu pomoć svojim kupcima.

Alat također nudi snažna ugrađena izvješća i analitiku. Možete ga čak i integrirati sa svojim računom na usluzi Google Analytics kako biste izmjerili utjecaj koji LiveChat ima na vaše poslovanje. Također nude besplatni WordPress dodatak za chat koji ćete instalirati na vašu web stranicu.

LiveChat, Inc. podržava integraciju sa svim vašim omiljenim web aplikacijama.

Započnite s LiveChatom već danas.

2. Sendinblue chat

Sendinblue

Sendinblue je sveobuhvatni digitalni marketinški paket koji vam omogućuje postavljanje okvira za chat, popis e-pošte i još mnogo toga.

Sendinblue Chat je vrhunski dodatak za chat uživo koji komunicira s potencijalnim klijentima u stvarnom vremenu. Pomoću Sendinblue Chat možete postaviti potpuno prilagođeni okvir za chat s vašim imenom i logotipom.

Omogućuje vam organiziranje vašeg tima i stvaranje radnog tijeka za dodjelu chatova agentima.

Kombinirajući softver za chat uživo s drugim Sendinblue uslugama poput marketinga e-pošte i SMS-a, brzo možete izgraditi povjerenje među korisnicima.

Započnite s Sendinblue chatom već danas.

3. Olark

olark

Olark je jedan od najjednostavnijih alata za razgovaranje uživo, a opet sveobuhvatan da ponudi besprijekorno chat iskustvo za posjetitelje i vaš tim. Olark vam omogućuje prilagođavanje widgeta za chat chat na način koji odgovara vašoj robnoj marki tako da možete ponuditi stalno iskustvo na svojoj web lokaciji.

Sa svojom automatiziranom funkcijom slanja poruka možete slati poruke ovisno o ponašanju posjetitelja. Na taj način možete isporučiti prave poruke u pravo vrijeme uz minimalni napor na vašem kraju.

Cijene se temelje na broju računa posrednika koje želite postaviti.

Počnite danas s Olarkom.

4. Zendesk Chat

zendesk chat

Zendesk Chat, ranije poznat kao Zopim, jedna je od vodećih usluga live chat-a na tržištu. Omogućuje vam mogućnost razgovora sa svojim kupcima preko live chat-a. Dolazi s besplatnim planom s ograničenim značajkama koji omogućuje bilo kojem osobnom dodavanju chat chat na svoju web stranicu.

Možete lako postaviti automatizirane chatove i pružiti posjetiteljima prilagođeno iskustvo razgovora na temelju njihovog ponašanja.

Također možete pratiti posjetitelje vaše web stranice na nadzornoj ploči Zendesk Chat ili ih integrirati sa svojim Google Analytics računom radi daljnje analize.

Započnite s Zendesk Chat već danas.

5. Comm100 Live Chat

comm100

Comm100 je usluga uživo za razgovor na razini poduzeća koja vam pomaže pretvoriti posjetitelje web stranice u kupce nudeći podršku u stvarnom vremenu.

Svojom značajkom Chatbot možete osigurati automatizirane odgovore na redovite upite i imati potpunu kontrolu nad pitanjima i odgovorima na koje vaše Chatbot rukuje. Chatbot vam pomaže skratiti vrijeme rukovanja, smanjiti troškove usluge i poboljšati svoje agente.

Možete čak ponuditi audio / video chat tijekom sesije uživo, nudeći najbolje iskustvo kupca u pretprodaji na vašoj web lokaciji. Povrh svega, Comm100 omogućava udaljeni pristup i kontrolu radne površine posjetitelja nakon što im se odobri.

6. SnapEngage

snapengage

SnapEngage je još jedna usluga uživo razgovaranja koju lako možete postaviti na svojoj web stranici. Nudi besprijekorne integracije sa stotinama usluga trećih strana, uključujući desetine CRM alata, službu za pomoć, upravljanje projektima i marketinška rješenja.

Osim što nudi live chat na vašoj web stranici, pruža vam mogućnost pružanja izvrsne usluge kupcima putem SMS-a. Kad kupac pošalje SMS poruku, vaši agenti mogu odgovoriti putem SnapEngage chat portala.

Također možete zaviriti u ono što kupci tipkaju prije nego što pritisnu gumb za slanje.

Započnite sa SnapEngage već danas.

7. Soba za razgovor

soba za razgovore

Soba za razgovore je WordPress dodatak za chat koji vam omogućuje da napravite chat sobu na svojoj web stranici WordPress i vodite razgovore uživo sa prijavljenim korisnicima.

U usporedbi s ostalim WordPress rješenjima za razgovor uživo predstavljenim ovdje, Soba za chat funkcionira drugačije. Nije izgrađeno oko pružanja podrške za sve svoje posjetitelje. Umjesto toga, omogućuje vam stvaranje sobe za chat na vašoj web stranici WordPress isključivo za prijavljene posjetitelje.

Pomoću sobe za chat ne morate stvarati račun na bilo kojim web mjestima trećih strana. Dodatak za sobu za chat savršeno je rješenje za vašu web lokaciju ako imate web mjesto koje pokreće zajednica i želite postaviti aktivni kanal za komunikaciju za prijavljene korisnike.

Započnite s Chat Room već danas.

8. Brzi chat

brzi chat

Brzi chat je besplatni WordPress dodatak koji vam omogućuje dodavanje aktivnog WordPress okvira za live chat na vašoj web stranici i odgovaranje na poruke izravno sa vaše WordPress nadzorne ploče. To je samostalno rješenje za chat, tako da ne morate stvarati račun na bilo kojoj trećoj platformi.

Dodatak dolazi u paketu s brzim WordPress widgetom za chat koji lako možete ugraditi na svoju WordPress bočnu traku. Tada možete pozvati svoje posjetitelje da komuniciraju s vama.

Osim toga, na svoju web stranicu WordPress možete dodati neograničen broj soba za chat, što je ograničeno samo mogućnostima vaših web poslužitelja..

Započnite s Brzi chat danas.

9. LivePerson

liveperson

LivePerson vodeća je platforma za razmjenu poruka i botova koja vam omogućuje komunikaciju s kupcima na terenu i van nje.

Vaši posjetitelji mogu slati poruke putem odabranog kanala, uključujući vašu web stranicu, mobilni web ili aplikaciju.

Pomoću integracije u Facebook Messenger možete svojim klijentima ponuditi uslugu jedan na jedan, istovremeno prateći razgovor. Kako su potrošači već navikli na Messenger, dodavanje LivePersona na vašu web lokaciju najbolji je način pružanja poznatog i nesmetanog iskustva s njima.

Najbolje od svega, profesionalci za brigu o kupcima mogu pregledavati njihove svakodnevne indekse performansi (ključni pokazatelji performansi), poput završenog angažmana i prosječne dužine angažmana, izravno iz svog radnog prostora.

Započnite s LivePersonom još danas.

10. Bold360

bold360

Bold360 programski paket za komunikaciju uživo koji uključuje chat, upravljanje e-poštom i alat “klikni za poziv” za pružanje pomoći posjetiteljima i kupcima vaše web stranice. Kombinira rješenja umjetne inteligencije i interakcije agenata za brže vrijeme odziva.

Svojim razumijevanjem prirodnog jezika bez trenja, Bold360 AI razumije namjere vaših kupaca i može pružiti vezu do korisne dokumentacije ili ih povezuje sa živim agentom.

Također vam omogućuje da razgovarate sa svojim kupcima putem Facebook Messengera i SMS-a kako biste mogli pružiti najbolje korisničko iskustvo.

Započnite s Bold360 već danas.

11. Intercom

interfon-live-chat-softver

Interfon softver je chat uživo koji je sve u jednom za prodaju, marketing i podršku. S Intercomom možete koristiti botove i chat uživo kako biste automatski kvalificirali i pretvorili više potencijalnih e-pošte, slali ciljani e-mail, putem aplikacije i gurnuli poruke kako biste privukli kupce. Također možete dobiti integriranu službu za pomoć i bazu znanja za pomoć kupcima u brzom rješavanju problema.

Samo za softver za chat uživo Intercom nudi ključni plan za 38 USD mjesečno i profesionalni plan koji uključuje napredne značajke poput pametne automatizacije za 78 USD mjesečno. Ako želite pristup svim Intercomovim rješenjima za podršku, generiranje potencijalnih klijenata i angažman korisnika, kreću se u rasponu od 38 USD mjesečno do 153 USD mjesečno.

Ako tražite alat za chat uživo, Intercom možda nije najbolji izbor za vas zbog dodanih marketinških značajki. Ako nećete upotrebljavati dodatne značajke, bilo bi vam bolje da odaberete pristupačniji softver dizajniran isključivo za live chat.

Započnite s Intercomom već danas.

12. KlikniteDesk

clickdesk-live-chat-softver

ClickDesk je softver za chat uživo koji nije usredotočen samo na tekstualni chat, već i na glasovni i video chat. Osim razgovora uživo u stvarnom vremenu, vaši kupci mogu koristiti svoj glas ili videozapise za povezivanje s vama. Glasovni chat i video chat također se temelje na pregledniku, tako da nije potrebna instalacija.

Ostale značajke koje ClickDesk nudi uključuju automatski integrirani softver za pomoć, alatne trake s društvenim alatima, integracije u jednom kliku s vašim omiljenim aplikacijama i dodacima i mobilnu aplikaciju za razgovor s kupcima u pokretu. Također dolazi s izvještavanjem i analitikom.

Nažalost, s ClickDeskom je prilagodba dizajna ograničena na nekoliko unaprijed pripremljenih tema, tako da ne možete prilagoditi svoj chat uživo tako da odgovara vašoj robnoj marki..

ClickDesk nudi besplatnu verziju za 30 chatova mjesečno po agentu. Plaćeni planovi s neograničenim rasponom razgovora od 14,99 USD mjesečno do 39,99 USD mjesečno.

Započnite s ClickDeskom još danas.

13. Freshchat

freshchat-live-chat

Freshchat by Freshworks moderan je live chat softver za prodaju, marketing i razgovore o podršci. Pomoću Freshchat-a možete stvoriti više niti za chat, poput isporuke, cijena ili demonstracije, kako bi razgovori bili organizirani i usredotočeni. Također prikazuje detalje o korisniku kao što je potpuna povijest navigacije vašeg posjetitelja na web mjestu.

Freshchat nudi nekoliko drugih značajki, uključujući botove, višejezični glasnik, bogate medije i integraciju ClearBita. Ima IntellAssign koji usmjerava razgovore na temelju razine vještina članova vašeg tima. Jedino što nedostaje Freshchatu je dijeljenje zaslona.

Freshchat nudi besplatni plan kao i plaćene planove u rasponu cijena od 19 USD / mjesečno po članu tima do 99 USD / mjesečno po članu tima.

Započnite s Freshchatom već danas.

14. SmartSupp

smartsupp-live-chat

SmartSupp je popularni europski softver za chat uživo koji olakšava izgradnju odnosa sa svojim kupcima i koristi ga gotovo 300.000 tvrtki iz cijele Europe.

SmartSupp vam omogućuje prilagođavanje izgleda vašeg chata uživo kako biste ga uskladili s vašom markom. Također možete prenijeti osobnu fotografiju kako biste pokazali posjetiteljima vaše web stranice da iza vaše web stranice postoje stvarni ljudi. Također nude internetsku nadzornu ploču tako da možete vidjeti tko pregledava vašu web lokaciju i imati sve podatke o posjetiteljima na jednom mjestu.

SmartSupp također dolazi sa značajkama kao što su video snimke, automatske poruke, mobilna aplikacija, integracije platforme eCommerce i još mnogo toga. SmartSupp možete koristiti besplatno za 3 agenta, neograničen razgovor i primarne značajke. Za naprednije značajke morat ćete nadograditi na Standardni plan za 8 USD po mjesecu po agentu ili Pro plan za 19 USD / mjesec po agentu.

Započnite sa SmartSupp već danas.

15. Drift

drift-live-chat

zanošenje je razgovorna marketinška platforma koja nudi live chat mogućnosti kao i chatbotove. Pomoću chatbota možete razgovarati sa svojim kupcima čak i kada vi ili vaši agenti niste zajedno. Dakle, Drift-ov chatbot automatski kvalificira vaše posjetitelje, prepoznaju predstavnika prodaje s kojim bi trebali razgovarati i rezervirati sastanak.

Osim chatbotova, Drift također nudi značajke poput marketinga koji se temelji na računima, anonimne inteligencije posjetitelja, razgovorne odredišne ​​stranice, integracija marketinga e-pošte i još mnogo toga.

Drift možda nije najbolji izbor za mala poduzeća. Oni nude besplatni plan za osnovni live chat. No, za dobivanje više mogućnosti, standardni plan košta 50 dolara mjesečno. Da biste nabavili chatbote, morat ćete se odlučiti za Pro plan koji košta nevjerojatnih 500 USD mjesečno.

Započnite s Drift već danas.

Koji je najbolji softver za chat uživo za vaše potrebe?

Nakon usporedbe otkrili smo da je Live Chat najbolji softver za chat uživo koji možete imati na svojoj web stranici. Live Chat dolazi sa svim značajkama i integracijama kako biste olakšali komunikaciju s posjetiteljima vaše web stranice.

Mi koristimo LiveChat na sestrinskim web lokacijama i toplo preporučam.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da pronađete najbolji softver za chat uživo za svoje potrebe.

Ako ste uživali u ovom članku, možda biste trebali pročitati i 7 najboljih WordPress dodataka za generiranje olova u usporedbi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map