17 najboljih dodataka za WordPress u 2020. godini (većina ih je besplatna!)

najbolji uspoređeni dodaci za kontaktne podatke


Jeste li umorni od buggy WordPress obrazaca za kontakt na svojoj web stranici?

Lako je biti pretrpan tisućama dodataka za obrazac za kontakt u WordPress spremištu. Budući da svaki dodatak ima svoje prednosti i nedostatke, pronalaženje pravog za vaše potrebe može biti teško.

Ako se pitate koji WordPress dodatak za oblik možete odabrati za svoju web lokaciju, onda ste na pravom mjestu. U ovom ćemo vodiču usporediti najbolje dodatke za obrazac za WordPress, tako da možete pronaći pravi koji savršeno odgovara vašim potrebama.

Ima li WordPress ugrađeni obrazac za kontakt?

Ne! WordPress ne sadrži ugrađeni obrazac za kontakt. Da biste mogli sastaviti obrazac, trebate instalirati WordPress dodatak.

Svaka web stranica WordPress treba dodatak za WordPress obrazac, bez obzira na njegovu nišu.

Korištenje WordPress obrazaca olakšava posjetiteljima vaše web stranice da stupe u kontakt s vama. Možete integrirati svoje WordPress obrasce za kontakt s uslugama trećih strana za e-poštu, plaćanja i druge zahtjeve.

Odabir najboljeg dodatka za obrazac za WordPress

Nisu svi dodaci za kontaktne obrasce stvoreni jednakim. Budući da svaki dodatak ima svoje prednosti i nedostatke, važno je da shvatite koji dodatak je najbolji za vaše potrebe.

Na primjer, izdavaču će možda trebati dodatak koji omogućuje besprijekornu integraciju sa svojim omiljenim alatom za marketing e-pošte poput MailChimp, Stalni kontakt, Drip itd. Međutim, trgovac eCommerceom možda će trebati stvoriti prilagođene obrasce za registraciju, obrasce za prijavu i obrasce plaćanja. S druge strane, neprofitna organizacija morat će stvoriti prilagođene obrasce za donaciju za prikupljanje sredstava na mreži.

Evo što trebate potražiti u dodatku za obrazac za kontakt.

 • Značajke: Dobar dodatak za obrazac za WordPress omogućuje vam stvaranje bilo koje vrste internetskih obrazaca, poput kontaktnih obrazaca, oblika plaćanja, obrasca za registraciju korisnika, pretplatničkih obrazaca i tako dalje.
 • Jednostavnost korištenja: Intuitivno korisničko sučelje olakšava izradu web obrasca, čak i ako niste tehnički pametni. Što je niža krivulja učenja, to je bolje.
 • Prikladnosti za mobilne uređaje: Svi obrasci koje stvorite moraju biti 100% responzivni i izvrsno funkcioniraju na svim uređajima ili ćete zaostajati.
 • cijena: Prije nego što isprobate dodatak, morat ćete razmotriti isplati li dugoročno ulagati.
 • Dokumentacija: Po mogućnosti, dokumentacija bi trebala biti dovoljno opsežna da vas može lako provesti kroz različite značajke dodatka.
 • podrška: Također biste željeli odabrati dodatak koji je razvio tim dobre reputacije i poznat je po pružanju izvanredne korisničke usluge.

Najbolji dodaci za WordPress

Evo kratkog sažetka najboljih dodataka forme za WordPress.

Instalacije PluginRatingPriceActive
1. WPFormsNajbolji dodatak za WordPressod 39,5 USD godišnje2+ milijuna
2. IzvrsnaNapredni dodatak za WordPress obrazacod $ 49 / god200000+
3. Ninja ObrasciNajbolji dodaci za WordPress obrazacod 29 USD / god1+ milijuna
4. FormstackNajlakši Internet Builder obrascaod $ 19 / monthNije dostupno
5. Kontakt obrazac 7Popularni dodatak za obrazac za kontaktBesplatno5+ milijuna
6. Obrasci CalderaBesplatan kontaktni dodatakBesplatno200000+
7. WufooBesplatni on-line Builder obrascaBesplatnoNije dostupno

1. WPForms

wpforms

WPForms je najpopularniji kontaktni dodatak za WordPress za početnike. Sa svojim moćnim alatom za pravljenje i povlačenje možete stvoriti prekrasne WordPress obrasce u samo nekoliko minuta bez dodirivanja ijednog retka koda.

WPForms pojednostavljuje izradu složenih mrežnih obrazaca, uključujući obrasce za narudžbu, obrasce za anketiranje, obrasce za donaciju, obrasce za pretplatu putem e-pošte, zaštićene obrasce sa zaštitom lozinke itd. Čak i ako ste apsolutni početnik, moći ćete uskočiti pravo u.

Svaki obrazac koji stvorite biti će 100% prilagođen za mobilne uređaje, što znači da će izgledati sjajno na bilo kojem uređaju (računalu, mobilnom telefonu ili tabletu). Uključuje i desetine gotovih predložaka obrazaca koji se savršeno prilagođavaju vašem tijeku rada i štede vam više vremena.

Ostala značajna značajka uključuje slanje obrasca bez osvježavanja stranice.

wpforms-povuci-i-ispusti-graditelj

Provjerite ove usporedbe između glave,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms vs FormStack

Ako imate dodatak za WordPress obrazac koji je jednostavan za korištenje i ima sve moćne funkcije koje su vam potrebne, ne tražite dalje od WPForms. Preko milion web stranica mu je vjerovalo!

Besplatna / lite verzija: Da

Premium cijene: 39 USD – 499 USD

Započnite s WPForms Pro već danas.

Želite li umjesto toga započeti s besplatnom verzijom? Probati WPForms Lite.

Bonus: IsItWP korisnici ostvaruju 10% popusta na WPForms. Jednostavno koristite naš kupon WPForms: SAVE10

2. Izvrsna

oblični oblici

Formidable je napredni dodatak za WordPress obrazac koji vam omogućuje lako izradu složenih WordPress obrazaca. Umjesto da samo prikuplja podatke od korisnika, Formidable vam omogućuje prikazivanje podnesaka na prednjem dijelu vaše web stranice.

Pomoću Formidable možete sakupljati, prikazivati, uređivati ​​i filtrirati podatke koje šalje korisnik bez dodatnih dodataka.

Dok možete graditi osnovne WordPress obrasce za kontakt s Formidableom, prosječni korisnik može pronaći rješenje s napuhanim rješenjem s previše neželjenih značajki. Nije prijateljski prema početnicima.

Slično kao Ninja Forms, Formidable također prodaje dodatke zasebno. Može biti savršen za male web stranice, ali s rastom postaje skupo.

stvaran graditelj obrazaca

Ako ste profesionalni programer za WordPress i želite graditi složene obrasce, pokušajte Formidable. Dolazi s brojnim moćnim značajkama za stvaranje zamršenih obrazaca za svoju web stranicu ili web aplikacije usmjerene na podatke.

Besplatna / lite verzija: Da

Premium cijene: 49 do 399 dolara

Započnite danas sa Foridable Forms.

3. Ninja Obrasci

ninja oblika

Ninja Forms još je jedan dodatak za obrazac za WordPress koji vam omogućuje lako izradu obrazaca za WordPress. Dodatak gradi WPNinja, razvojni tim za WordPress koji je stvorio nekoliko poznatih WordPress dodataka.

Jezgrani dodatak je u potpunosti besplatan za upotrebu. Možete poboljšati funkcionalnosti Ninja Forms instaliranjem premium dodataka kad god je to potrebno. Dodatak dolazi sa stotinama funkcija i udica, što omogućava programerima da ga lako poboljšaju pomoću prilagođenih funkcija.

stvoriti-form-ninjaforms

Ako želite koristiti dodatak za besplatan kontakt obrazac na svojoj web stranici i poboljšati značajke kupnjom potrebnih dodataka, onda je Ninja Forms savršeno rješenje.

U početku se kupovina dodataka može činiti korisnom strategijom jer ćete morati platiti samo ono što vam treba. No, kako vaše potrebe rastu, obrasci Ninja postat će skuplji od ostalih dodataka na ovom popisu.

Besplatna / lite verzija: Da

Pojedinačne cijene dodataka: 29 USD – 129 dolara svaki

Cijene premium planova: 99 dolara – 499 dolara

Započnite s Ninja Forms Pro već danas.

4. Formstack

formstack

Formstack je premium graditelj obrazaca za WordPress koji vam omogućuje stvaranje fantastičnih internetskih obrazaca u sekundi uz njegovo sučelje povuci i ispusti. Također se integrira s mnoštvom aplikacija drugih proizvođača. Besplatni dodatak za integraciju možete preuzeti iz WordPress spremišta za umetanje web obrasca Formstack u svoje postove, stranice ili bočnu traku.

formstack graditelj

Korisničko sučelje Formstacka čistije je i modernije od onog Wufoo-a, što čini obrasce zabavnim i jednostavnim. No, Formstack nije posebno stvoren za WordPress web mjesta, tako da ćete naći mnoga ograničenja u stvaranju novih obrazaca.

Formstack ne nudi besplatan plan, ali možete ga isprobati besplatno 14 dana.

Besplatni plan: Ne

cijena: 19 USD – 249 USD

Započnite s Formstackom već danas.

5. Kontakt obrazac 7

kontakt obrazac 7

Bez sumnje, Contact Form 7 najpopularniji je dodatak za WordPress na tržištu. S obzirom na to da se kontakt obrazac 7 pojavljuje već više od jednog desetljeća, ne čudi što ovaj dodatak ima više od 5 milijuna aktivnih instalacija.

Kontakt obrazac 7

Ako želite stvoriti jednostavne kontakt obrasce na svojoj web stranici, onda je obrazac za kontakt 7 pravi izbor. Također možete pronaći nekoliko besplatnih i vrhunskih dodataka treće strane koji s ovim dodatkom odlično funkcioniraju.

Korisničko sučelje uopće nije jednostavno za korištenje, a zahtijeva vam da znate neke osnovne HTML oznake za stvaranje kontaktnog obrasca.

Besplatna / lite verzija: Da

Nema premium verzije

Započnite s kontaktnim obrazcem 7 već danas.

6. Obrasci Caldera

Caldera oblici

Caldera Forms je dodatak za izgradnju obrasca koji pomaže u brzoj izgradnji složenih oblika. Pomoću njihova intuitivnog korisničkog sučelja i uređivača povuci i ispusti, u bilo kojem trenutku možete stvoriti odgovarajuće obrasce za vaše web mjesto. Ovaj dodatak za izgradnju alata također isporučuje s više predložaka za postavljanje obrazaca još brže.

Caldera Forms tvrdi da ima više besplatnih značajki nego bilo koji drugi dodatak za izgradnju WordPress obrasca. Ove besplatne značajke uključuju uvjetnu logiku, obrasce s više dijelova, polja za izračun, prijenos datoteka i izgled stupca odmah izvan okvira. Sa njihovom besplatnom verzijom imat ćete sve što je potrebno za izradu jednostavnog, ali moćnog kontaktnog obrasca. Da biste dodali filtriranje neželjene pošte, možete koristiti usluge captcha treće strane.

Besplatna / lite verzija: Da

Pojedinačne cijene dodataka: 164,89 USD – 549,89 USD svaki

Cijene premium planova: 14,99 USD – 549,89 USD

Započnite danas s Caldera Forms

7. Wufoo

wufoo

Wufoo je graditelj obrazaca neovisan o platformi koji vam omogućuje objavljivanje obrasca na bilo kojem web mjestu, uključujući i web mjesta WordPress. Wufoo nudi besplatni plan koji vam omogućuje izradu pet web obrazaca, ali oni će biti deaktivirani nakon što premaše 100 unosa mjesečno.

Pomoću njihovog alata za izradu obrazaca možete brzo i lako pokrenuti i pokrenuti svoje online obrasce. Svoj obrazac za kontakt možete integrirati s puno sjajnih internetskih alata koje već koristite i volite.

wufoo-usporedba

Wufoo nudi više integracija od bilo kojeg drugog graditelja WordPress obrasca. Međutim, on ne može stvoriti obrazac za prijavu ili obrazac za registraciju korisnika na vašoj web lokaciji.

Besplatni plan: Dostupno

Premium cijene: 19 USD – 99 dolara

Započnite s Wufoo već danas.

8. WP Mail SMTP

WTP pošta SMTP

WTP pošta SMTP je najpopularnija dostupnost e-pošte i WordPress SMTP dodatak. Izradio ga je isti tim stručnjaka koji stoji iza WPFormsa. Ovaj dodatak je savršen za rješavanje svih problema isporuke e-pošte i vođenje dnevnika svih poruka e-pošte poslanih s vaše web stranice WordPress.

Potrebno ga je koristiti zajedno s graditeljem obrasca za kontakt da biste odmah slali e-poštu. SMP WP Mail možete povezati sa bilo kojim sigurnim SMTP davateljem u okviru svog proračuna. Zaobilazi filtre neželjene pošte i osigurava da vaše e-poruke dolaze u pristiglu poštu.

WTP pošta SMTP

Besplatna / jednostavna verzija: Da

Premium planovi: 49 – 99 dolara

Započnite s WP Mail SMTP već danas.

9. Obrasci Jetpacka

Obrasci Jetpacka

Jetpack je moćan dodatak izgrađen za WordPress web mjesta. Dolazi s nekoliko nevjerojatnih funkcionalnosti, uključujući kontaktne obrasce za WordPress. Možete stvoriti više obrazaca i prikazati ih na različitim dijelovima vaše web stranice. Koristi vaše opće postavke WordPressa poput e-pošte za slanje obavijesti nakon što vaši korisnici predaju obrazac. Možete postaviti i prilagođenu e-poštu za primanje obavijesti.

Ima uređivač povuci i ispusti za dodavanje, uređivanje i redoslijed polja polja. Ostale značajne značajke uključuju uslugu filtriranja neželjene pošte, obavijesti na nadzornoj ploči itd.

Besplatna / jednostavna verzija: Besplatno sa Jetpack dodatkom.

Premium planovi: 3,50 USD – 29 USD mjesečno

Započnite s Jetpack Forms već danas.

10. Visual Builder obrazaca

Visual Builder oblika

Visual Builder oblika je besplatni WordPress dodatak za stvaranje svih vrsta obrazaca. Omogućuje vam dodavanje polja obrasca jednim klikom. Za uređivanje polja možete koristiti uređivač povuci i ispusti. Automatski se pohranjuju unosi obrasca u vašu WordPress bazu podataka. Također možete upravljati unosima obrasca na nadzornoj ploči WordPress-a i izvesti ih u CSV datoteku.

Nudi sustav protiv neželjene pošte za filtriranje vaših prijava u obrascu. Poruke o potvrdi možete u potpunosti prilagoditi i slati prijave na više adresa e-pošte. Podržava kratki kôd za prikaz obrasca bilo gdje na vašem web mjestu WordPress.

Besplatna / jednostavna verzija: Da

Premium cijene: 29 – 199 dolara

Započnite s Visual Form Builderom već danas.

11. poštar SMTP

Poštar SMTP

Poštar SMTP je još jedan dodatak za SMTP dodatak za WordPress. Osigurava dostavu e-pošte s vaših WordPress obrazaca i web mjesta. Možda nije dodatak za kontaktni obrazac, ali možete ga koristiti kao alat za nesmetano slanje obavijesti putem e-pošte. Poštar SMTP ima čarobnjaka za jednostavno postavljanje i snažne konfiguracijske postavke.

Omogućuje vam prijavu i ponovno slanje svih poruka e-pošte koje pokazuju točan uzrok neuspjelih poruka e-pošte. Podržava prisilne primatelje (cc, bcc, to) i prilagođena zaglavlja e-pošte. Možete integrirati poštar SMTP s popularnim uslugama marketinga e-pošte koje podržavaju vaš dodatak za obrazac za kontakt (MailChimp ili Mailgun).

Besplatna / jednostavna verzija: Da

Premium planovi: Nije dostupno

Počnite danas s poštarinom SMTP.

12. Banka WP pošte

Banka WP pošte

WP Mail Bank je besplatni WordPress SMTP dodatak za uspješno ustupanje vaših e-poruka. Podržava više usluga e-pošte, uključujući Gmail, Yahoo, Mailgun, SendGrid itd. Dodatak je savršen za povezivanje s vašim kontakt obrascima i slanje e-pošte izravno u pretinac pristigle pošte vaših korisnika..

Dolazi s zapisnikom e-pošte koji pruža informacije o svim vašim porukama e-pošte. Također možete poduzeti radnje na neisporučenim porukama e-pošte da biste ih izbrisali ili ponovo poslali. Odlično funkcionira s multisiteovskom mrežom WordPress.

Besplatna / jednostavna verzija: Da

Premium planovi: 29,99 € – 99,99 € godišnje

Započnite s WP Mail Bankom već danas.

13. Gmail SMTP

Gmail SMTP

Gmail SMTP je moćan WordPress SMTP dodatak za slanje e-pošte s vašim Gmail računom. Ima visoko siguran SMTP poslužitelj kako bi bili sigurni da bi vaše e-poruke trebale zaobići filtere i nikada ih ne blokiraju. Također podrazumijeva i druge sigurnosne mjere poput OAuth 2.0 protokola za autorizaciju pristupa Gmail API-ju, što znači da ne morate unositi korisničko ime ili lozinku.

Ima jednostavno postavljanje. Trebali biste stvoriti račun u Google Apps for Work za upotrebu Gmail SMTP poslužitelja i slanje neograničenih poruka e-pošte bez ikakvog problema. Ovaj je dodatak savršen za povezivanje s vašim kontaktnim obrascima u WordPressu.

Besplatna / jednostavna verzija: Da

Premium planovi: Nije dostupno

Započnite s Gmail SMTP-om već danas.

14. Obratite se graditelju obrasca

Kontaktirajte graditelja obrasca

Kontaktirajte graditelja obrasca je besplatni dodatak za obrazac za WordPress. Dolazi s više unaprijed izgrađenih predložaka obrazaca i tema. Spaja se s vašom WordPress temom na takav način da možete lako prilagoditi CSS kako biste postigli svoje ciljeve dizajna za kontakt obrazac.

Pomoću ovog dodatka možete stvoriti druge vrste obrazaca poput obrasca za povratne informacije, anketnog obrasca itd. Ostale značajne značajke uključuju filtre neželjene pošte, integraciju Google Maps, nekoliko polja obrasca i još mnogo toga.

Obrazac za obradu obrasca za kontakt obrasca

Omogućuje vam preuređivanje polja obrazaca pomoću jednostavnih gumba. Možete i uređivati ​​i označavati polja kako biste ih istaknuli za svoje korisnike.

Besplatna / jednostavna verzija: Da

Premium planovi: 15 – 99 dolara

Započnite s graditeljem kontaktnih obrazaca već danas.

15. Izrađivač oblika

Proizvođač obrasca

Proizvođač obrasca izvrstan je dodatak za izradu kontaktnih obrazaca za WordPress. Ima alat za crtanje i povlačenje oblika za brzo oblikovanje složenih oblika. Dolazi s desecima vrsta polja obrasca koji vam omogućuju da stvorite oblik prema potrebi. Najbolji dio u obliku Maker obrasca je taj što vam omogućuje prikaz oblika u skočnim prozorima, gornjim trakama i okvirima za pomicanje. Možete ugraditi i obrazac u svoje stranice i postove.

Ima gotove predloške obrasca za postavljanje obrazaca u nekoliko klikova. Maker obrasca pruža vam mogućnost postavljanja automatskih prilagođenih odgovora korisnicima koji su ispunili obrazac.

Primjer skočnog alata Form Maker

Također nudi prilagodljive teme za promjenu dizajna obrazaca. Za daljnji dizajn možete koristiti CSS uređivač koji se ugrađuje s dodatkom.

Besplatna / jednostavna verzija: Da

Premium cijene: 45 USD – 100 USD

Započnite s Form Maker-om još danas.

16. imamo forme

weForms

weForms je besplatni dodatak za gradnju kontaktnih obrazaca za WordPress. Omogućuje vam stvaranje neograničenih obrazaca i njihovo prikazivanje na bilo kojem mjestu na vašoj web stranici. Također možete pregledati obrazac prije nego što ga objavite da biste vidjeli kako će izgledati vašim korisnicima.

Dolazi s unaprijed definiranim predlošcima prilagođenog obrasca za brzo postavljanje kontaktnog obrasca. Ona nudi značajku isteka obrasca kako bi obrazac bio nevaljan nakon određenog datuma. weForms ima snažne integracije s rješenjima za e-poštu i drugim vanjskim uslugama.

weForms pregled

Također možete kreirati obrasce za plaćanje i integrirati PayPal ili Stripe za prihvaćanje internetskih plaćanja. Dodatak je savršen za bilo koju web stranicu ili trgovinu e-trgovine.

Besplatna / jednostavna verzija: Da

Premium cijene: 39 – 399 dolara

Započnite danas s webFormsima.

17. HappyForms

HappyForms

HappyForms je jednostavan i besplatan dodatak za obrazac za WordPress. Nudi graditelj kontaktnih obrazaca za povlačenje i ispuštanje i podržava Gutenberg. Možete lako dodati obrasce na svoje stranice, postove, datoteke predložaka i widgete. Također vam omogućuje dodavanje više obrazaca na istoj stranici.

Najbolji dio HappyFormsa je što omogućava stvaranje obrazaca s više stupaca u jednom kliku. Možete definirati prilagođenu poruku o predaji obrasca i korisnike preusmjeriti na bilo koju web stranicu. Za filtriranje neželjene pošte koristi HoneyPot i Google ReCaptcha.

Pregled foruma HappyForms

Također možete stvoriti obrasce za razgovor i vidjeti pregled uživo prije nego što ga dodate na svoju web stranicu. Ima mogućnosti brzog prilagođavanja i nekoliko vrsta polja obrasca.

Besplatna / jednostavna verzija: Da

Premium plan: $ 79

Počnite danas sa HappyFormsom.

Koji je najbolji dodatak za WordPress?

Sada kada smo razmotrili različita rješenja za izradu obrazaca za WordPress, vrijeme je da utvrdimo koji je najprikladniji za vaše potrebe.

Ako tražite intuitivan dodatak koji sadrži sve važne značajke koje će vam ikada trebati, idite na WPForms. To je najjednostavniji dodatak za izradu obrazaca za WordPress, a ima i jednu od najviših ocjena korisnika.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da odaberete najbolji dodatak za WordPress.

Možda biste željeli provjeriti i kako stvoriti obrazac tipa Typeform u WordPressu i najboljim rješenjima za WordPress analitiku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map